Mi zalezy ale nie wiem czy jej .? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Mi zalezy ale nie wiem czy jej .?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: Mi zalezy ale nie wiem czy jej .?

Poznałem na imprezie ostatnio kobietę zaprosiłem do tańca. Zgodziła się. Ale nie wyglądała na zbytnio zainteresowaną. A więc się przyłożyłem tańczyliśmy długo aż sama szepnęła mi z uśmiechem do ucha, że świetnie tańczę. Zaprosiłem ją na drinka było widać, że już inaczej patrzyła na mnie uśmiechała się porozmawialiśmy dość długo. Potem jeszcze dość długo bawiliśmy się w pewnym momencie zacząłem zauważać ruchy je.Dłoni na moim ciele patrzyła na mnie z pożądaniem poszliśmy znowu usiąść na jej prośbę patrzyła na mnie jak by chciała mnie pocałować dawała znaki… nie chciałem być zbyt pochopny by jej nie zrazić, ale wkącu nie wytrzymałem i zaczęliśmy się całować przytulać właściwie gra wstępna tylko bez rozwinięcia po czym odprowadziłem ją. Obiecaliśmy sobie, że kontynuujemy znajomość. I ja z rana napisałem ogólnie przypomniałem ze.Było świetnie, że tęsknie wink, że czekam na kolejne spotkania… ona odpisała po kilku długich godzinach… ogólnie mija już 3 dzień traktuje mnie zdawkowo odpisuje góra 2 razy na dzień, a na polowe rzeczy w ogóle nawet dobranoc mi nie odpowie ani dzień dobry, a gdy zapytałem jej co jest ze mnie olewa. To ona odparła, że nie robi tego nawet dodała ze spotkamy się jak znajdzie czas jak zapytałem. I stąd paradoks już sam nie wiem co mam o tym sądzić… czy daje mi kosza? Nie chce tego.Rozwijać? Czy gra w jakieś gierki? Sama się nie odezwie. Ja jestem bardzo ostrożny nie pokazuje jej, że cierpię zawsze napisze dosiej, lecz nie zasypuje jej milionem wiadomości jedna góra dwie i czekam, tylko że czekać muszę często nawet cały dzień na 1 SMS od niej. To co pokazala na imprezie przeczy z tym co okazuje teraz. Dlaczego ? Pomożecie?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Mi zalezy ale nie wiem czy jej .?
Mlody2121 napisał/a:

Poznałem na imprezie ostatnio kobietę zaprosiłem do tańca. Zgodziła się. Ale nie wyglądała na zbytnio zainteresowaną. A więc się przyłożyłem tańczyliśmy długo aż sama szepnęła mi z uśmiechem do ucha, że świetnie tańczę. Zaprosiłem ją na drinka było widać, że już inaczej patrzyła na mnie uśmiechała się porozmawialiśmy dość długo. Potem jeszcze dość długo bawiliśmy się w pewnym momencie zacząłem zauważać ruchy je.Dłoni na moim ciele patrzyła na mnie z pożądaniem poszliśmy znowu usiąść na jej prośbę patrzyła na mnie jak by chciała mnie pocałować dawała znaki… nie chciałem być zbyt pochopny by jej nie zrazić, ale wkącu nie wytrzymałem i zaczęliśmy się całować przytulać właściwie gra wstępna tylko bez rozwinięcia po czym odprowadziłem ją. Obiecaliśmy sobie, że kontynuujemy znajomość. I ja z rana napisałem ogólnie przypomniałem ze.Było świetnie, że tęsknie wink, że czekam na kolejne spotkania… ona odpisała po kilku długich godzinach… ogólnie mija już 3 dzień traktuje mnie zdawkowo odpisuje góra 2 razy na dzień, a na polowe rzeczy w ogóle nawet dobranoc mi nie odpowie ani dzień dobry, a gdy zapytałem jej co jest ze mnie olewa. To ona odparła, że nie robi tego nawet dodała ze spotkamy się jak znajdzie czas jak zapytałem. I stąd paradoks już sam nie wiem co mam o tym sądzić… czy daje mi kosza? Nie chce tego.Rozwijać? Czy gra w jakieś gierki? Sama się nie odezwie. Ja jestem bardzo ostrożny nie pokazuje jej, że cierpię zawsze napisze dosiej, lecz nie zasypuje jej milionem wiadomości jedna góra dwie i czekam, tylko że czekać muszę często nawet cały dzień na 1 SMS od niej. To co pokazala na imprezie przeczy z tym co okazuje teraz. Dlaczego ? Pomożecie?

Wytrzeźwiała po imprezie smile Tyle i aż tyle tongue

3

Mlody2121 napisał/a:

Pała z komunikacji z kobietami! Piszesz smsy takiej długości jak jej odpowiedzi i nie wysyłasz dwóch pod rząd tzn. jeśli ona nie odpisze na smsa to nie piszesz kolejnego aż na niego odpisze, odpisujesz mniej więcej w takim samym odstępie czasu jak ona odpisała na ostatnią wiadomość. Nie piszesz że tęsknisz i czekasz na kolejne spotkania bo już na początku się odkryłeś.

4

Też myślę że wytrzeźwiała.. też nie raz mi się z kimś na imprezie świetnie gadało , wymieniłam sie numerem a na drugi dzień jak pisał to szukałam sposobu jak spławić intruza..

5

acwieka82 napisał/a:

Też myślę że wytrzeźwiała.. też nie raz mi się z kimś na imprezie świetnie gadało , wymieniłam sie numerem a na drugi dzień jak pisał to szukałam sposobu jak spławić intruza..

dlaczego tak sie dzieje?

6

Rozmyśliła się , stwierdziła że jednak nic z tego nie będzie, nie żałuj bo nie ma co, czemu nie możesz być gruboskórny

7

acwieka82 napisał/a:

Trochę pokrętny sposób nie sądzisz, sądzisz że inaczej by się nie odczepił

8

Może alkohol wzmógł jej śmiałość, a teraz nie chce wyjść na łatwą do zdobycia.

9

Pod wpływem alkoholu inaczej myślimy niż na trzeźwo , czasami nam się wydaje podczas tego wieczoru ze to ten a na drugi dzien zastanawiamy sie gdzie to uciec i modlimy sie zeby towarzysz wieczoru miał podobne zdanie jak my. Pocieszające jedynie to ze dziewczyna na samym poczatku pokazala Ci ze nie chce , a nie po jakims czasie gdy sie jeszcze bardziej wkrecisz :-)

10

ósemka napisał/a:

Może alkohol wzmógł jej śmiałość, a teraz nie chce wyjść na łatwą do zdobycia.

To by miało sens ale jeśli tak to takie zachowania moga bardziej zniechęcać niż sprawiać zainteresowanie moim zdaniem

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Mi zalezy ale nie wiem czy jej .?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024