Co o tym myślcie ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Co o tym myślcie ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Co o tym myślcie ?

Hej, mam pytanie. Jestem już ze swoją dziewczyną prawie rok, i mam poważny problem, otóż kolega zorganizował wyjazd na narty, początkowo nie wyraziła zgody bo stwierdziła że to jest nie fair wobec niej, że nie można mieć wszystkiego czego się chce i że ona też musi rezygnować z wielu rzeczy ... po kolejnej próbie uległa i pojechałem na cały dzień. Wróciłem z nart i następnego dnia miałem jechać do niej (mieszka w innym mieście). Pojechałem wieczorem około 20 ponieważ wcześniej jakoś nie było za bardzo czasu, poza tym zjechała się rodzina i chciałem z nimi posiedzieć. I tutaj zrodził się kolejny problem dlaczego nie wróciłem wczesniej do niej jak widziałem że jej ten wyjazd nie leży i powinienem wcześniej do niej przyjechać bo wiem że jest zła, że 2h z rodzina są ważniejsze od niej.
Zaczyna mnie to wkurzać sad Proszę o opinie

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Co o tym myślcie ?

Chyba już było coś z takim przypadkiem z nartami ostatnio tongue
Dobrze, że postawiłeś na swoim i pojechałeś, jeżeli chciałeś posiedzieć z rodziną to też nie ma tu niczego złego. Nie daj się sterować, szacunku przez to u nikogo nie zyskasz.

3

Dodam że jeśli znowu chciałbym jechać na narty to już stoi pod wielkim znakiem zapytania ponieważ nie chcę przechodzić tego samego ... poza tym mogę się tylko spodziewać reakcji dziewczyny sad

4

A czemu ona nie chce jechać? Ty nie chcesz jej zabrać? Może jak bliżej pozna Twoich znajomych to się przekona. Chodzi o zwykłą zazdrość i brak zaufania.

5

Nie chce jechać bo po prostu jej to nie interesuje i nie lubi tego sportu. Proponowałem ale nie chce... poza tym zna moich znajomych

6

yyy ewidentnie ma dziewczyna jakiś kompleks. Jak teraz stawia takie warunki to ie chce wiedziec co bedzie potem

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Co o tym myślcie ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024