kogoś do pogadania i nie tylko w trybie online & offline OPOLSZCZYZNA - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » kogoś do pogadania i nie tylko w trybie online & offline OPOLSZCZYZNA

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 ]

Temat: kogoś do pogadania i nie tylko w trybie online & offline OPOLSZCZYZNA

Witam serdecznie,
Od czego zacząć ?...po prostu szukam nowych znajomości, ludzi którzy podobnie jak ja czują się czasem samotni i... Lat mam prawie 35, jestem mężatką (więc nie szukam partnera, ale przyjaciółki/ew. przyjaciela) i chętnie nawiążę kontakt z osobami w przedziale wiekowym 30-55:) / online lub offline, w zależności od potrzeb, możliwości i położenia geograficznego. Chętnie porozmawiam, wysłucham, doradzę lub... zwyczajne spotkanie typu kawa, piwo, spacer, rower ( z przeogromną chęcią ) itp. Zapraszam na priv

Zobacz podobne tematy :

Posty [ 1 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » kogoś do pogadania i nie tylko w trybie online & offline OPOLSZCZYZNA

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024