moj ex-partner jest alkoholikiem - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » moj ex-partner jest alkoholikiem

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: moj ex-partner jest alkoholikiem

Kochani gdzie mam się zwrócić :Mieszkamy w UK ,Mojej córki ex- partner (nie byli małżeństwem ) jest alkoholikiem ,próbował leczyć się w NHS ,robił pijackie imprezy w domu ,notoryczna interwencja policji z powodu awantur pod wpływem alkoholu,został zwolniony z pracy za nadużywanie chorobowego bez podstaw leczenia ,w pracy tez w office powiedział ze jest alkoholikiem. Moja córka postanowiła odejść od niego wraz z 3 jego dzieci ,najstarsze córka ma lat 11 urodzona w PL i ma ojca nazwisko ,syn lat 6 urodzony w UK nie ma ojca nazwiska i nie jest wpisany w akt urodzenia ,i drugi syn lat 3 tez urodzony w UK ze ma ojca nazwiska i nie jest wpisany w akt urodzenia .policja powiedziała ze absolutnie nie może widywać się z dziećmi ale on podstępnie pisze do córki o spotkanie z dziećmi ,przychodzi pod mój dom ,ubliża mi różnymi wyzwiskami ,mam już tego dość .Gdzie możemy uzyskać jakiejś prawnej informacji na piśmie  czy faktycznie nie możne widywać się z dziecmi.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: moj ex-partner jest alkoholikiem

Forum prawne lub radca prawny tam bym szukał pomocy w tej sprawie, a nie tutaj.

Pozdrawiam

3

Odp: moj ex-partner jest alkoholikiem

ja rowniez u fachowcow w tej dziedzinie.samemu nic nei zdzialamy

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » moj ex-partner jest alkoholikiem

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024