Otwarty związek - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 22 ]

Temat: Otwarty związek

Cześć, poznałem na uczelni pewną Ukrainke, wymienione usmiechy, kilka zamienionych zdań i z numerem do domu. Zacząłem z nią pisać, nie za duzo, wyjezdzala na swięta do domu a ja wole poznawać drugą osobe w 4 oczy a nie przez smsy/internet. Fajnie się z nią pisało, wykazuje też mną zainteresowanie, pyta o różne rzeczy w moim zyciu itd. Pisząc z Nią i mając jej twarz w pamięci narobiłem sobie na nią ochote, smiem zaryzykowac, ze chyba się zauroczyłem co jest dla mnie blogoslawienstwem, bo dlugo nie mogłem się pozbierać po byłej. Było super, az zacząłem przeglądać jej FB, okazało się, że ma zaznaczony Otwarty związek, nie chciałbym wchodzić w relacje, gdzie jestem tylko kimś na pocieszenie. Nie pytałem jej o to, ma jedno zdjęcie gdzie chlopak trzyma dziewczyne za ręke w podskoku(nie widac ich twarzy, tylko zarysy, chodzi w zdjęciu o kolory), trafiłem równiez na jej inny portal spolecznosciowy, ma tam pelno zdjęć, ale zadnego z jakimś chlopakiem. Sylwestra spędzała z rodzicami a potem była na łyżwach z PRZYJACIÓŁMI, nic nie wspominała o chłopaku.

Chciałbym się z nią umówić, ale nie chce tez tracić czasu na coś takiego. Sęk w tym, ze zapytałbym się jej o to, ale kompletnie nie wiem jak ja. Z jednej strony nie chce pytać o takie coś przez smsy ale z drugiej nie chce tracić czasu na kogoś kto mi na spotkaniu może powiedzieć, ze jest tak jak się obawiam. Macie jakąś propozycje jak w odpowiedni sposób zapytać o takie coś np na FB. To chore, ale boje się poznać odpowiedź.
Btw, nie, nie jest na erasmusie.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Otwarty związek

Mysle ze jeden raz mozesz z nią iść na kawe, duzo czasu nie stracisz prawda, a dowiesz sie tego co chciałbys wiedzieć. smile zapytaj wprost, ze Cie zainteresowało o co w tym chodzi. Duzo ludzi ma takie rzeczy na fb ustawione dla żartu, to naprawde nie musi nic oznaczać.

3

To, ze ma FB status taki czy śmaki, nie znaczy niczego. Nie analizuj bzdur.

Może ona po prostu nie rozumie tego wyrażenia, skoro jest Ukrainką? Albo nawet nie wie, że ma coś gdzieś tam na FB ustawione big_smile

5

Też tak pomyślałam, że mogła to ustawić zupełnie przypadkowo. Zapytaj, ale na spotkaniu, to też pokaże, że jesteś nią poważnie zainteresowany. Nie rób z tego dramatu, otwarty związek można… zamknąć.

6 Ostatnio edytowany przez anonim12349 (2017-01-14 02:07:36)

W sumie to na randce nie musialem o to pytac bo wyraznie widzialem, ze ustawila to albo dla beki, albo nie wiedziala wczesniej co to znaczy. Nie drazylem tematu bo mowila jacy to Polacy sa dobzi a Ukraincy uwazaja ze dziewczyna ma byc tylko do zabawy. Ogl to Ukrainki mają piękną mentalnosc, doceniają rzeczy ktorych nigdy znajome mi Polki(czy kolezanki czy byle dziewczyny) nie doceniaja, ale to osobny temat.
Dzieki wielkie za rady.

Mam ostatnie pytanie. Odprowadzalem ją do akademika, nie pozwolila mi wejsc do srodka, powiedziala ze dalej nie moge bo nie jestem studentem tego i tego(a musiala zapomniec ze sie uczymy w tej samej szkole), bylem moze troche odwazny, nie balem sie dotyku czy zlapania jej za reke, ona nie protestowala, cieszyla sie. Na koniec zapytalem czy zobaczymy sie jeszcze, odpowiedziala, ze "moze tak, moze nie" z usmiechem i sie pozegnalismy.  Co to wg was moze znaczyc? Dodam ze pozniej napisala do mnie przeprosiny o to co sie stalo, ze nie chciala zeby tak wyszlo(spytalem ocb i wyszlo ze wstydzi sie tego ze stalo jej sie z butem), pozniej zapytala czy dobrze dojechalem... czy wg was takie zachowanie oznacza, ze po prostu nie chciala wyjsc na latwą dziewczyne i dlatego odmowila mi wejscia do srodka i stwierdzila ze moze sie zobaczymy a moze nie? Powiem tylko ze imponują mi dziewczyny ktore maja swoje zasady, nie lubie "tych latwiejszych", ale czy to "moze tak a moze nie" to tylko taka gra? Od poprzednich dziewczyn zawsze slyszalem "tak" lub kiwniecie glowa.

7

A możesz przestać analizować każde jej pierdnięcie? Ciesz się relacją, wspólnie spędzonym czasem a nie zastanawiaj czy lepiej będzie jak mrugnie lewym okiem czy prawym.

8

jak to jak zapytac? no wpost
słuchaj masz zaznaczone na fb "otwaty zwiazek". Co to dla Ciebie znaczy?

to łatwe wink

9

Jacenty89 napisał/a:

A możesz przestać analizować każde jej pierdnięcie? Ciesz się relacją, wspólnie spędzonym czasem a nie zastanawiaj czy lepiej będzie jak mrugnie lewym okiem czy prawym.

Dobrze napisane big_smile Poza tym sam przyznałeś ,że ona jest inna niż znane przez Ciebie kobiety, więc po co porównywać?
Daj Wam trochę czasu i sam sie przekonasz co miała na myśli big_smile

10

Oczywiście.. daj Wam czas.. nie osaczaj Jej.. nie analizuj każdego kroku.. Jak ma się ułożyć to się ułoży smile Tylko na spokojnie.. smile

11

Na ten czas juz wiem, ze wzbudziłem wystarczające zainteresowanie smile Ale mam do was inne pytanie.
Czy róznica 5ciu lat(23-18) nie będzie za duża? Gdy brałem numer byłem przekonany, że ma minimum 20 bo studentka 2 roku, ale młodo strasznie wyglądała. Okazało się, że przeniesiono ją kilka klas wyżej na Ukrainie. Na randce rozmowa się kleiła, chociaż były momenty, kiedy brakowało tematu, ale to nieistotne. Mam wrażenie, ze jest bardziej dojrzała od swoich rówiesnikow przez sytuacje materialną na Ukrainie czy szybki samotny wyjazd do Polski i studia. Ale czy to rzeczywiscie znaczy, ze róznica 5-ciu lat będzie mało widoczna?

12

Nie będzie za duża ta różnica, zdecydowanie. Szczególnie że jak mówisz - jest bardziej dojrzała niż rówieśnicy, na tyle, że sam myślałeś, że jest starsza. Nie zwracaj tak uwagi na wiek, po co marnować szansę przez głupie cyferki. Ja, będąc w jej wieku, nawet nie myślałam o rówieśnikach.

13

Różnica pięciu lat jest spoko. Zwłaszcza w tym wieku bo wszyscy doskonale wiemy, że chłopcy później dojrzewają (no dobra, nie wszyscy tongue ) niż dziewczynki więc u was to się wyrówna wink

14

5 lat to dobra różnica smile poza tym , nie o wiek chodzi, a o dojrzałość emocjonalną, 50 -latek może zachowywać się jak dzieciak...a w fb i jego bzdury nie wierz, wiele tam ściemy i pokazówy...

15

Macie jakieś pomysły jak delikatnie powiedzieć dziewczynie aby usunęła z fb status otwartego związku? Kilka lat temu swoją owczesna dziewczyne przekonywałem aby coś innego zmienila bo bylo to dziecinne i dostałem zjebe...
Wgl mysliscie, ze jesli dziewczyna byla wczesniej w otwartym zwiazku(bo byla w takim ale juz nie jest a status po prostu jej zostal jak mi to napisala) to po jakims czasie zwiazku z facetem nie zacznie szukac przygód z innymi? Powtórze, ze to Ukrainka a z tego co wyczytałem to dziewczyny z Ukrainy nie maja problemow zeby zdradzic np meza jesli kochanek jest w stanie zapewnic im lepszy byt. Do tego ta ktora mi sie podoba subskrybuje jakies rosyjskie strony o seksie, wyznaniach erotycznych czy nawet strone gdzie faceci pokazuja swoje klaty a kobiety swoje kształty.
Mam wątpliwosci czy sie w to pchac a mam jednak wrazenie, ze sie zakochuje hmm

16 Ostatnio edytowany przez Iceni (2017-01-20 19:02:49)

anonim12349 napisał/a:

Ogl to Ukrainki mają piękną mentalnosc, doceniają rzeczy ktorych nigdy znajome mi Polki(czy kolezanki czy byle dziewczyny) nie doceniaja, ale to osobny temat.
Dzieki wielkie za rady.

vs.

anonim12349 napisał/a:

Powtórze, ze to Ukrainka a z tego co wyczytałem to dziewczyny z Ukrainy nie maja problemow zeby zdradzic np meza jesli kochanek jest w stanie zapewnic im lepszy byt. Do tego ta ktora mi sie podoba subskrybuje jakies rosyjskie strony o seksie, wyznaniach erotycznych czy nawet strone gdzie faceci pokazuja swoje klaty a kobiety swoje kształty.

Ty poczekaj z tym zakochiwaniem bo jak na kilkanascie dni to dosc duza zmiana w podejsciu do Ukrainek big_smile

17

Ja padnę.... aw czym Ci przeszkadza jej status na FB?

18

Wyznacznikiem szczęśliwego związku jest "status" na fb...

Ja pi*rdole. Stary się robię bo za modą nie nadążam sad

lol

19

@Iceni chodziło mi o inne rzeczy. Nie sądziłem, że trudno będzie to wyłapać, ale jednak...
Do reszty, wychodze z nią, pewnie niedługo też napotkamy moich czy jej znajomych, prędzej czy później padnie pytanie o ten otwarty związek. Punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia.

20

O kurde a ja nie mam fejsbuka i co?Nie ma mnie ,nie istnieję?To jak  chcesz  chodzić z dziewczyną to najpierw przeglądasz fejsbuka? To chore jakieś.

21

Teufel napisał/a:

O kurde a ja nie mam fejsbuka i co?Nie ma mnie ,nie istnieję?

No, ale to żadna nowość big_smile Jak Cię nie ma w internecie, to Cię nie ma w ogóle i już big_smile

Do Autora: a Wy już jesteście w związku, że ona ma koniecznie coś zmieniać?

Ten caly fejsbuk to jakas katastrofa swiatowa, gury wyznacznik zycia i mozg co poniektorych.

Co cie to obchodzi co seeeeeeeeeee inni pomysla co ona ma na FB wez sie zastanow.

Jest ci z nia dobrze cos sie rozwija to nie analizuj kazdego pierdniecia bo cie to wykonczy , daj sie temu rozwijac i patrz co z tego wyjdzie.

Powodzenia

Posty [ 22 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024