Witam wszystkich, mam na imię Magda, jestem szczęśliwą kobietą. Mam swoje problemy, większe jak i te mniejsze, ale na ogół jestem optymistką. Pozdrawiam serdecznie.
oooo mało tu zdeklarowanych szczęśliwych witaj
oooo mało tu zdeklarowanych szczęśliwych
witaj
A jednak
Ile masz lat?
Cześć Magda
Problemy ma każdy, ale dzięki za optymistyczny post. Od razu się przyjemniej człowiekowi robi ) Pozdrawiam
Ile masz lat?
mam 32 lata
Cześć Magda
Problemy ma każdy, ale dzięki za optymistyczny post. Od razu się przyjemniej człowiekowi robi
) Pozdrawiam
Pewnie, że problemy ma każdy, nie znam osoby, która by ich nie miała. No, ale przecież niebędępłakać, że je mam, tylko biorę głęboki wdech i idę dalej przez życie, jakoś sobie radząc..
oktawianna78 napisał/a:Cześć Magda
Problemy ma każdy, ale dzięki za optymistyczny post. Od razu się przyjemniej człowiekowi robi
) Pozdrawiam
Pewnie, że problemy ma każdy, nie znam osoby, która by ich nie miała. No, ale przecież niebędępłakać, że je mam, tylko biorę głęboki wdech i idę dalej przez życie, jakoś sobie radząc..
No i tak trzymaj Dziewczyno
Ja mam 33 lata i dopiero uczę się być szczęśliwa. Powoli, powoli, ale w dobrym kierunku.
Witaj
Ja mam 33 lata i dopiero uczę się być szczęśliwa. Powoli, powoli, ale w dobrym kierunku.
No i pięknie, tak trzymaj
Witaj
Witam serdecznie w Nowym Roku