Hejka! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

Temat: Hejka!

Witam wszystkich, mam na imię Magda, jestem szczęśliwą kobietą. Mam swoje problemy, większe jak i te mniejsze, ale na ogół jestem optymistką. Pozdrawiam serdecznie.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Hejka!

oooo mało tu zdeklarowanych szczęśliwych wink witaj wink

3

staramalenka86 napisał/a:

oooo mało tu zdeklarowanych szczęśliwych wink witaj wink

A jednak smile

4

Ile masz lat?

5

Cześć Magda smile

Problemy ma każdy, ale dzięki za optymistyczny post. Od razu się przyjemniej człowiekowi robi smile) Pozdrawiam smile

6

Anet19 napisał/a:

Ile masz lat?

mam 32 lata smile

7

oktawianna78 napisał/a:

Cześć Magda smile

Problemy ma każdy, ale dzięki za optymistyczny post. Od razu się przyjemniej człowiekowi robi smile) Pozdrawiam smile

Pewnie, że problemy ma każdy, nie znam osoby, która by ich nie miała. No, ale przecież niebędępłakać, że je mam, tylko biorę głęboki wdech i idę dalej przez życie, jakoś sobie radząc..

8

kobieta2017 napisał/a:
oktawianna78 napisał/a:

Cześć Magda smile

Pewnie, że problemy ma każdy, nie znam osoby, która by ich nie miała. No, ale przecież niebędępłakać, że je mam, tylko biorę głęboki wdech i idę dalej przez życie, jakoś sobie radząc..

No i tak trzymaj Dziewczyno smile

9

Ja mam 33 lata i dopiero uczę się być szczęśliwa. Powoli, powoli, ale w dobrym kierunku. smile

Witaj smile

11

CatLady napisał/a:

Ja mam 33 lata i dopiero uczę się być szczęśliwa. Powoli, powoli, ale w dobrym kierunku. smile

No i pięknie, tak trzymaj smile

12

zatroskany internauta napisał/a:

Witaj smile

Witam serdecznie w Nowym Roku smile

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024