Odstępy czasowe między kolejnymi spotkaniami - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Odstępy czasowe między kolejnymi spotkaniami

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

1 Ostatnio edytowany przez WspanialaCorka (2016-12-30 14:29:35)

Temat: Odstępy czasowe między kolejnymi spotkaniami

Mam pytanie. Jak szybko po pierwszej randce faceci umawiali się z Wami na kolejne? Mija 4 dzień, a mój obiekt zainteresowań nie ustalił ze mną żadnej konkretnej daty. Żywo reagował na moje stwierdzenie, że będzie trzeba to powtórzyć, ale nie padły z jego ust żadne konkrety. Wczoraj wieczorem napisałam mu, żeby dał mi znać, kiedy będzie miał czas się spotkać pod pretekstem omówienia szczegółów wyjazdu w interesach (nie pracujemy w jednej firmie), ale on milczy. Zaczynam popadać w paranoje, bo nie chcę wyjść na zdesperowaną i napaloną na kolejne spotkania.

Dodam, że w międzyczasie mamy kontakt smsowy i nie jestem przez niego ignorowana.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Odstępy czasowe między kolejnymi spotkaniami

Może jest czymś bardzo zajęty i nie ma czasu?

3

Dałaś mu już 2 wyraźnie sygnały, że chcesz się spotkać, a on to zlał ciepłym moczem. Skoro nie jesteś ignorowana to sama go zignoruj. Przestań odpisywać na wiadomości. Jak terapia szokowa nie zadziała to nara!

4 Ostatnio edytowany przez WspanialaCorka (2016-12-31 13:57:39)

Generalnie byłam zaskoczona, bo nie spodziewałam się, że tamto spotkanie okaże się randką. Myślałam, że będziemy tylko omawiać sprawy wyjazdu. A tu się okazało, że zabrał mnie nad morze na spacer, a potem kawę. W każdym razie facet ewidentnie miał coś do mnie. Tym bardziej dziwi mnie to milczenie. Może przez moją dezorientacje i zaskoczenie dawałam mu mylne sygnały? Nieprzygotowana na taki obrót spraw byłam mocno zdystansowana do całej sytuacji. A teraz mnie chwyciło...

Nie odzywam się do niego póki co. Też uważam, że dałam mu wyraźnie do zrozumienia, że moglibyśmy się spotkać.

WspanialaCorka napisał/a:

Mam pytanie. Jak szybko po pierwszej randce faceci umawiali się z Wami na kolejne? Mija 4 dzień, a mój obiekt zainteresowań nie ustalił ze mną żadnej konkretnej daty.

Myślę, że najpózniej do tygodnia jest ok.

Żywo reagował na moje stwierdzenie, że będzie trzeba to powtórzyć, ale nie padły z jego ust żadne konkrety.

Może nie ma czasu albo nie zrozumiał, Chociaż wątpię bo jak facetowi zależy na kobiecie to na głowie stanie.

Zaczynam popadać w paranoje, bo nie chcę wyjść na zdesperowaną i napaloną na kolejne spotkania.

Ochłodnij i uspokój się, jak do 2 tygodni nie zadzwoni i nie zaprosi Cie na kolejną randkę to dostaniesz bardzo jasny sygnał czy mu zależy czy nie. Ja osobiście bym tygodnia nie wytrzymał.

ZnakZapytania7 napisał/a:

Skoro nie jesteś ignorowana to sama go zignoruj. Przestań odpisywać na wiadomości. Jak terapia szokowa nie zadziała to nara!

Ubawiłem się. Tego rodzaju gierki są gwozdziem do trumny każdej dobrej początkującej relacji. Kiedy co niektóre kobiety nauczą się że granie niedostępnej to zabawa dla zawodowców a całej reszcie bardziej szkodzi jak pomaga?
Może jeszcze ma odpisywać na sms-y po 4 godzinach żeby mu specjalnie dać do zrozumienia, że jej nie zależy?
Zabawa z piaskownicy dla małych dzieci.

Generalnie byłam zaskoczona, bo nie spodziewałam się, że tamto spotkanie okaże się randką

Pewien bloger a konkretnie Volant napisał kiedyś, że "miłość często zaczyna się do spotkania po którym się niczego nie spodziewamy"

6

Nie odzywa się do mnie od dwóch dni. Ma własną działalność i dużo związanej z nią pracy. Wydaję mi się jednak, że gdyby był mną rzeczywiście tak zainteresowany, jak to wykazywał na spotkaniu, to odezwałby się do mnie. A może ja za dużo wymagam od tej znajomości? Znamy się już długo, ale dopiero niedawno odnowiliśmy kontakt... Tydzień minie w poniedziałek. Jeśli do tego czasu nie da o sobie znaku życia, to znaczy że traktuje tę znajomość luźno i niezobowiązująco, a ja się niepotrzebnie nakręciłam?

7 Ostatnio edytowany przez Alberto Salazar (2016-12-31 17:21:09)

Nie odzywa się do mnie od dwóch dni. Ma własną działalność i dużo związanej z nią pracy. Wydaję mi się jednak, że gdyby był mną rzeczywiście tak zainteresowany, jak to wykazywał na spotkaniu, to odezwałby się do mnie. A może ja za dużo wymagam od tej znajomości? Znamy się już długo, ale dopiero niedawno odnowiliśmy kontakt... Tydzień minie w poniedziałek. Jeśli do tego czasu nie da o sobie znaku życia, to znaczy że traktuje tę znajomość luźno i niezobowiązująco, a ja się niepotrzebnie nakręciłam?

Nie oczekuj i nie wymagaj na starcie za dużo, co ma być to będzie. Może Cie olewać a może mieć zatrzęsienie w pracy. Tego nie wiesz.

Wydaję mi się jednak, że gdyby był mną rzeczywiście tak zainteresowany, jak to wykazywał na spotkaniu, to odezwałby się do mnie.

Powiedzmy, że tutaj się zgadzamy.

Wez to sobie na spokojnie. Koleżanka kiedyś skreśliła pewnego faceta bo w pewnym momencie po drugiej randce, na 1,5 tygodnia urwał kontakt. I też się nakręciła. Dosłownie tydzień pózniej okazało się że ów delikwent ( było nie było obecny mąż) miał wypadek i prawie 2 tygodnie był bez przytomności w śpiączce farmakologicznej bodajże. Chociaż to skrajny przypadek. smile

8

Masz rację, muszę ochłonąć troszkę. Ale czy to nie dziwne, że nawet nie spytał się mnie o plany sylwestrowe? Namawiał mnie cały czas na wyjazd w interesach, bo chciał się mną na nim "wspomóc", a kiedy ostatecznie przystanęłam na ten pomysł, to nagle zamilkł? Może to zbieg okoliczności, a może nagle mu się odwidziałam. Chociaż z drugiej strony sposób w jaki reagował na możliwość spotkania się... Mam mętlik w głowie. Nie mogę go rozgryźć.

9

Milionowy wątek tego typu i milionowy raz: gdyby był zainteresowany to by się odezwał. Proste jak słońce co nie?
Zdaje się że nie tylko mu zaproponować kolejne spotkanie, ale też  napisałaś jako jedyna strona do niego esemesa którego olał?
O ile nie leży w śpiączce to po prostu mu się nie spodobałaś się na tej randce.
Albo obczaja następne i pod warunkiem że wypadniesz ze wszystkich najlepiej to do ciebie zadzwoni.
Widziałaś w ogóle kiedykolwiek w życiu jak zachowuje się facet któremu podoba się kobieta?

10 Ostatnio edytowany przez WspanialaCorka (2016-12-31 19:09:12)

pannapanna napisał/a:

Milionowy wątek tego typu i milionowy raz: gdyby był zainteresowany to by się odezwał. Proste jak słońce co nie?
Zdaje się że nie tylko mu zaproponować kolejne spotkanie, ale też  napisałaś jako jedyna strona do niego esemesa którego olał?
O ile nie leży w śpiączce to po prostu mu się nie spodobałaś się na tej randce.
Albo obczaja następne i pod warunkiem że wypadniesz ze wszystkich najlepiej to do ciebie zadzwoni.
Widziałaś w ogóle kiedykolwiek w życiu jak zachowuje się facet któremu podoba się kobieta?

Widziałam, ale w przeciwieństwie do niego, nie pokazywałam na tym spotkaniu, że mi się podoba. Odpisywał na wszystkie smsy, poza ostatnim, w którym napisałam, żeby dał znać, jak będzie miał czas obgadać szczegóły wyjazdu. Sam wyskoczył wcześniej z propozycją, że będziemy musieli się w tej sprawie spotkać.

BTW, mój ex partner zachowywał się zupełnie niestandardowo na naszych spotkaniach. Nie dawał po sobie nic poznać, a jak się później przyznał - szalał za mną od pierwszego spotkania. Stąd moja rozkmina

11

pannapanna napisał/a:

W tej konkretnej kwestii, trudno się z Tobą nie zgodzić. smile

12

Dobra, pewnie fantazja mnie poniosła i za dużo sobie wyobrażam. A połowę dopowiadam. Nie piszę, nie jest zainteresowany. Ok

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Odstępy czasowe między kolejnymi spotkaniami

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024