Czy to możliwe - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Czy to możliwe

Mam problem otóż mam 18 lat i spóźnia mi sie okres... ostatnia miesiączka była 13 listopada wiec teraz mam 7 dni spóźnienia. 4 grudnia pierwszy raz uprawialam sex chociaż nie nazwałabym tego tak. Zdecydowałam sie na utratę dziewictwa bo kocham mojego chłopaka ale ból był tak duzy ze gdy przebił błonę wyszedł ze mnie i dalszej części stosunku nie było. teoretycznie  to niemożliwe bo moj partner miał na sobie gumkę + nawet nie doszedł ale okres mi sie spóźnia brzuch boli i odczuwam lekkie mdłości...czy to jakimś cudem możliwe żebym była w ciąży?? Wydaje sie to głupota ale prosze o poważne odp

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy to możliwe

Jest to niemożliwe. Abyś była w ciąży nasienie musiałoby zostać wprowadzone do pochwy. Nic takiego nie zaszło. A gumka spowodowała, że nawet płyny wydzielające się przed wytryskiem, które mogą zawierać plemniki, nie mogły tak zadziałać. Idź do apteki, kup test i będziesz miała jasność. A jak nie wierzysz testom to zrób prywatnie badanie krwi. Wynik jest stuprocentowy.

3 Ostatnio edytowany przez Cyngli (2016-12-20 20:37:51)

Na pewno nie jesteś w ciąży.
Jeśli boli Cię brzuch i masz mdłości - to może wskazywać na coś innego.

Zmierz sobie temperaturę, to raz. Jeśli masz problem z oddawaniem moczu, oddajesz go mało, lub odczuwasz ból i pieczenie, to może wskazywać na zapalenie pęcherza lub kłębuszków nerkowych.
Jeśli nie to, co wyżej, to umów się do ginekologa, bo możesz mieć infekcję.

Ew. możesz też mieć zwyczajne zatrucie pokarmowe albo jelitówkę, albo po prostu z nerwów wmawiasz sobie różne dolegliwości.

Ciąża to na pewno nie jest wink Najbardziej prawdopodobne są objawy psychosomatyczne ew. jakiś wirus.
Pozdrawiam!

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024