On woli kolegów, co robić. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » On woli kolegów, co robić.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: On woli kolegów, co robić.

Ponad rok jestem w związku. Mieszkaliśmy że sobą rok czasu, teraz ja że względu na problemy osobiste wróciłam do miasta rodzinnego. On zamieszkał u kolegi i w tym samym mieście co mieszkam ja. Szukamy mieszkania.  Tylko ja juz nie wiem, czy tego chce. On woli kolegów ode mnie ja to wiem. Jak się z nimi nie widzi, to ciągle z nimi pisze, dzwoni. Wisi na telefonie a ja jestem z boku. On kompletnie nie widzi problemu, bo próbowałam rozmawiać z nim na ten temat mnóstwo razy. Ale dzisiaj już przesadził.. Nie widzieliśmy się 5 dni, bo musiał jechać do innego miasta. Wrócił i co? Przyszedł do mnie na 3 minuty, a już ponad dwie godziny jest z kolegami. Po prostu, wolał iść do nich. Ja juz nie wiem co mam robić. Drażni mnie to, że ciągle wisi na telefonie, drażni mnie to, że prawie całe dnie spędza teraz z kolegami, a ja jestem tylko na chwilę. Pomóżcie mi co mam robić, rozmowy nie skutkują i to ja zazwyczaj jestem tą winna bo się czepiam. Dodam, że mój syn go uwielbia, traktuje jak tatę, chociaż nie jest jego biologicznym ojcem. Synek ma dwa latka.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: On woli kolegów, co robić.

Może jeszcze nie dorósł do związku

3

Kurcze, no facet w wieku 31 lat to chyba już czas najwyższy.. Tym bardziej po wielu przejściach

4

Podejrzewam, że to czasowe zamieszkanie z kolegą, przypomniało mu kawalerskie czasy (formalnie jest kawalerem, jednak w związku) i zaczął zachowywać się niczym spuszczony ze smyczy. Być może też koledzy zniechęcają go do związku z kobietą z dzieckiem, czasami tak bywa.
Jak widać nie spieszno mu do rodzinnego życia i obowiązków.
Porozmawiaj a z nim, jak on widzi Waszą przyszłość, czy w ogóle widzi Was razem.
Nie naciskaj na niego, jednak jeżeli szukacie wspólnego mieszkania, to powinien się w miarę szybko zdeklarować.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » On woli kolegów, co robić.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024