Poszukiwana przyjaciółka od zaraz !! -- Płock - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Poszukiwana przyjaciółka od zaraz !! -- Płock

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 ]

Temat: Poszukiwana przyjaciółka od zaraz !! -- Płock

Siemanko :-)
Mam na imię Monika i mam 23 lata. I niestety muszę przyznać, że dalej nie powiem wam kim jestem. Za to jaka byłam kiedyś pewnie. Śmiała, odważna, dusza towarzystwa, szalona pozytywnie zakręcona. A dzisiaj ? Nie wiem jak to się stało, ale wszyscy moi dawni znajomi i przyjaciele gdzieś się ulotnili. Każdy poszedł na inną uczelnię i wszystko się jakoś rozwiało. Nikt nie utrzymuje już ze sobą kontaktów. Mam narzeczonego, bez którego nie wyobrażam sobie życia ale chciałabym mieć też przyjaciółkę która pójdzie ze mną wieczorem na spacer na fajka, popierdzi, pośmieje się, odwali coś śmiesznego, zadzwoni i głośno beknie do słuchawki smile
Żyje w rutynie a kiedyś nawet nie znałam znaczenia tego słowa.
Pozdrawiam wszystkich szukajacych dobrej koleżanki smile
P.s. Pytanie kieruje tylko do Pań. Mój przyszły mąż to okropny zazdrośnik ;-)

Zobacz podobne tematy :

Posty [ 1 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Poszukiwana przyjaciółka od zaraz !! -- Płock

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024