Poszukiwana przyjaciółka od zaraz !! -- Płock - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Poszukiwana przyjaciółka od zaraz !! -- Płock

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 16 ]

Temat: Poszukiwana przyjaciółka od zaraz !! -- Płock

Siemanko smile
Mam na imię Monika i mam 23 lata. I niestety muszę przyznać, że dalej nie powiem wam kim jestem. Za to jaka byłam kiedyś pewnie. Śmiała, odważna, dusza towarzystwa, szalona pozytywnie zakręcona. A dzisiaj ? Nie wiem jak to się stało, ale wszyscy moi dawni znajomi i przyjaciele gdzieś się ulotnili. Każdy poszedł na inną uczelnię i wszystko się jakoś rozwiało. Nikt nie utrzymuje już ze sobą kontaktów. Mam narzeczonego, bez którego nie wyobrażam sobie życia ale chciałabym mieć też przyjaciółkę która pójdzie ze mną wieczorem na spacer na fajka, popierdzi, pośmieje się, odwali coś śmiesznego, zadzwoni i głośno beknie do słuchawki smile
Żyje w rutynie a kiedyś nawet nie znałam znaczenia tego słowa.

Pozdrawiam wszystkich szukajacych dobrej koleżanki smile

P.s. Pytanie kieruje tylko do Pań. Mój przyszły mąż to okropny zazdrośnik smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Poszukiwana przyjaciółka od zaraz !! -- Płock

Hej smile Aż szkoda ze tak daleko

3

Hejka, sama kiedys chciałam mieć koleżankę. Czekałąm wypatrywałam. Jak do klasy przychodził ktoś nowy starałam sie być pomocna zagadaam. Ale zawsze jakoś ten nowy ta nowa trafiali do innych paczek. Ja byłam sama. Z czasem pogodziłam sie że nie jestem atrakcyjna towarzysko. Z biegeim lat w pracy było tak samo. TYlko ludzie starsi. Poszłam znów do szkoły. Tak samo nic sie nie zmieniło poza profilem klasy. I nagle bum. Ten profil otworzył  mi wszystkie drzwi. telefon sie urywał i o dziwo nie ja go podawałam. Mój telefon trzeba było zdobyc poczta powiedziała pani - pani. Kupiłam zeszyt bo nie nadążałam zapamietywać gdzie mam byc i o której. Pani korzystały z moich usług ( kosmetyka fryzjerstwo) Fajnie było przychodziłam robiłam wychodziłam. Nikt nie myśłał o któek bęę w domu co jem..... Wykończyłam się. Padłam na przysłowiowy ryj. I w jeden dzień ucięłąm wszystko jednym telefonem. Odetchnęłąm. Ale od tamtego czasu telefon zamilkł, ludie znów mnie nie znają nie jestem potrzebna. Zrozumiałąm że sympatii nie kupi sie nie zyska, nie zdobędzie. Albo mnie ktoś lubi ( nie akceptuje) albo nie. Nie staram sie juz o nic. Nie zabiegam. Może tak musi być Polubiłam swój czas. Lubie wiele rzeczy robić ale czasem mam mysl zeby do kogos zagadac. Teraz jak znalazłam przez przypadek to forum to czasem tu popisze.

4

Dobry duszku , miło mi Cię poznać smile Jak masz na imię ? smile

5

Cześć mam na imię Dorota mam 33 lata i też szukam koleżanek na wspólne wyjścia. Mam też chłopaka, ale on pracuje w Warszawie i rzadziej się widujemy, a jakoś nie uśmiecha mi się zostawiać rodziców i całej rodziny i jechać za nim do warszawy, której nie znam i nie lubie. Jak chce ktoś pogadać to moje gg 61209790. Czekam. Pozdrawiam.

6

Hej, odświeżam temat big_smile  Ja też jestem z Płocka.
Moi znajomi też się wykruszyli z biegiem czasu, jakoś ciężko znaleźć mi nowych. Ciężko mi jest zagadać do kogokolwiek, bo boję się odrzucenia.. kiedy już kogoś lepiej poznam to otwieram się bardziej. szukam koleżanki/przyjaciółki, której mogę się wygadać, wypłakać, pośmiać, a nawet po bekać big_smile
Mam 22 lata i szukam koleżanki do pogadania, pośmiania, wspólnych spacerów czy wyjść na zakupy.  Mam synka  i jeśli chciałabyś mnie poznać i dziecko Ci nie przeszkadza lub może sama masz dziecko to napisz do mnie

7

Hej , jeśli dalej szukacie przyjaciółki to ja jestem chętna poznać jakaś fajna koleżankę . Mam 24 lata . I córeczkę ☺ jestem z Płocka

8

Hej jestem z Płocka.

9

Przedstaw się

10

Hej..Mam Beata . Jestam dużo starsza od ciebie Wiolu .Myślę że różnica wieku nie ma nic do rzeczy.Jeżeli spróbujemy podpisać to kto wie .

11

Wiola5555 napisał/a:

Hej , jeśli dalej szukacie przyjaciółki to ja jestem chętna poznać jakaś fajna koleżankę . Mam 24 lata . I córeczkę ☺ jestem z Płocka

Hej, ja tez mam 24 lata i coreczke

12

Wiola5555 napisał/a:

13

Wiola5555 napisał/a:

14

Napisz do mnie smsa . Jak masz w Orange ..515758524 .

15

Black44 napisał/a:
Wiola5555 napisał/a:

16

Black Napisz do mnie to się poznamy.

Posty [ 16 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Poszukiwana przyjaciółka od zaraz !! -- Płock

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024