upadek - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: upadek

Piszę, bo nie wiem co robić ze swoim życiem.
Miałem wspaniałą dziewczynę "A", zostawiłem ją dla swojej byłej "B", o której nigdy nie zapomniałem. Teraz trwało to krótko, ze względu na to, że po pijaku coś wydarzyło się między mną a "A". Jednak, to chcę być z "A", to było chwilowe zapomnienie się, przekonywała mnie, że "B" nie jest dla mnie... "B" stwierdziła, że jestem chujem, narobiłem jej nadziei, a później gdy zobaczyłem się z "A" doszło między nami do czegoś, czego bardzo żałuję.
Czy jest szansa wszystko naprawić?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: upadek

a co chcesz naprawić , to z którą chcesz w końcu być, z A czy B? co chcesz zrobić , przeprosić B że ją zraniłeś? to zrób to i odejdź i nie zawracaj więcej dziewczynie gitary.

3

Chcę być z "B". Problem w tym, że wątpię, żeby mi wybaczyła.
Pytanie, czy jest nadzieja. Nie wiem, co robić, czy starać się, czy dać jej spokój

4

Nie ma szansy na naprawienie. Ranisz obie, bo jesteś słaby i nie umiesz utrzymać rąk przy sobie. Szkoda czasu obu dziewczyn.

5

Tylko, że "A" chce do mnie wrocic i to tez mnie dobija.. czyli jednak da się wybaczyć, ale  "B" chyba nie będzie umiała...

6

Idź do C, tam jeszcze nie dałeś się poznać od tak kijowej strony.

7

hehehe raz piszesz że z A , później że z B ,kogoś chcesz tu nabrać na głupie żarty. Nie łam się masz jeszcze cały alfabet do wykorzystania. Elo

8

Sorry ale dla mnie jesteś typowym głupim facetem, miałeś fajną laskę ale olałeś ją dla byłej ? Dobre ! To cierp teraz !

9

B miala racje mowiac ze jestes chu...

10

Jednak likwidacja gimbazy to dobry pomysł...

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024