Mój związek się rozpada - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Mój związek się rozpada

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1 Ostatnio edytowany przez AnastazjaC (2016-12-06 07:51:57)

Temat: Mój związek się rozpada

Cześć ☺

Rok temu po dwóch latach przerwy od związków   poznałam o 8 lat strasznego faceta. Ja mam 23 lata, on 32. Poznaliśmy się na imprezie. Najpierw spodobała mu się moja koleżanka, ale później tak wyszło, że przetanczylismy cała noc.
Było jak w bajce, mimo, że po tygodniu wyznał mi miłość. Trochę mnie to zdziwiło. Jednak brnęłam w to dalej. Dodam, że rok wcześniej zerwal z narzeczoną. Byli razem 8 lat.
stwo. Po 4 miesiąc przeprowadziliśmy się. Na początku było jak w bajce. Ciągle mówił mi, że mi się oswiadczy. Przy moich znajomych mówił, że to już niedługo. Pojechaliśmy na wakacje spodziewałam się tego i strasznie się rozczarowalam kiedy tego nie zrobił. Powiedział, że zrobi to w moje urodziny, bądź rocznicę
Echo. To po co ta cała gadanina o zareczynach.  Bardzo mnie to ppirytowalo, bo w międzyczasie spotkaliśmy jego ex. Tak się postresowal,  że musieliśmy wyjść stamtąd. Powiedział, że to dlatego, że jej nie nawidzi, ale miesiąc wcześniej, potrafił z nią pisać, niby zdawkowe pisanie, ale skoro się kogoś nienawidzi, to raczej nie utrzymuje się z nim kontaktu
Później się zaczęło. Czasami nie panuje nad swoim zachowaniem i kiedy się denerwuje, mówię słowa, których nie chce powiedzieć. Zawsze tak mam, kiedy robi się poważnie. To przez fakt, że mama w wieku 15 lat mnie zostawiła, nie potrafię do końca ufać innym. Jednak zmieniłam to wszystko, bo wiedziałam, że on chce odejść. Zmieniłam nastawienie, dbam o niego niesamowicie. Widzimy się obecnie po 4 godzinny dziennie, bo tak mamy zmiany. Po całym dniu bez kontaktu. Oprócz zdawkowych smsow, on zamiast zadzwonić wieczorem, kiedy to ja jestem w pracy albo pisać że mną, woli przeglądać durne stronach o grach. Zrobiło mi się przykro i się poplakalam, a on powiedział, że jestem wariatka i ma dość naianczenia mnie. Doradzić mi co robić. Bo ciężko ocenić mi te sytuacje z boku, ponieważ sama w tym tkwie.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Mój związek się rozpada

Zamiast nadmiernie dbac o niego, w pierwszej kolejności zadbaj o siebie. Inaczej będziesz sfrustrowana w każdym związku za kazdym razem z powodu glodu uczuć.

3

Podbijam

4

Piszesz, ze widzicie sie codziennie min. 4 godz.
Trudno sie wiec dziwic, ze facet nie przysyla Ci smsow.
Z moich obserwacji wynika, ze facecie sa bardziej zadaniowi - przysylaja wiadomosc albo dzwonia jak maja sprawe. Glupawe smsy blabla bla to nie do konca ich mocna strona.
Byc moze Twoj partner wychodzi z zalozenia, ze skoro sie codziennie widziecie to nie ma o czym pisac - przeciez spedzacie razem czas.

5

Tylko ja wracam wtedy z nocki idę spać, a on też śpi przed pracą. Zero rozmowy. Jak myślicie, czy ten 8 letni związek mógł spowodować to, że o mnie się już nie stara. Początkowo bardzo się starał, a teraz... Nie wiem co robic boję się, że ja kocha nadal, a ja jestem bo jestem

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Mój związek się rozpada

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024