nie wiem, u mnie zawolal 2500 w tymvideo pluszdjecia od blogoslawienstwado 1 2 w nocy bez pleneru do tego chybajakis album i troche zdjec naplytach.. a u was?
Ja jeszcze się konkretnie nie ugadałam, ale wstępnie wygląda to tak, że jakieś 1,5 - 2 tys za plener (kilkudniowy i w różnych miejscach), przygotowania poranne do ślubu, msza w kościele, może potem obiad. Prócz tego płytka ze wszystkimi zdjęciami, album, strona z relacją z tego wszystkiego.
3 2010-02-03 23:35:54 Ostatnio edytowany przez sanders (2010-02-03 23:39:44)
1) kamera do godz. 4 rano- kilka kompletów na płytach, oryginalne kasety do kamery z nagraniem- 850zł
2) fotograf na weselu do godz.4:00 rano, w między czasie wieczorny, godzinny plener + kilka dni pozniej 3 godzinny plener, ponad tysiąc zdjęć na płytkach, zrobiony album z wybranymi zdjęciami (ponad 100szt.) - 1000zł
To niewiele, ale wszystko zrobione profesjonalnie
Ja płacę za fotografa 600 zł(album ze 150 zdjęciami + 600 zdjęć na płytce) a za kamerzystę 1000 zł (od przygotowań w domu do 4 nad ranem).
no wlasnie tak tez mi sie wydawalo ze nasz fotograf i kamerzysta krzycza za duzo.. Video 1400zł zdjecia od 1100....
Jutro mamspotkanie z fotograferm i szczegol sie dowiem, wiec napisze. Pozdrawiam.
Moze ktos inny napisze jak u niego??? ;-)
Prawda jest taka, że niektórzy po prostu zdzierają kasę, bo wiadomo jak to teraz jest w temacie ślubów.
A jakie robi zdjęcia? Ma stronę żebyś zapodała?
Ja miałam możliwość obejrzenia zdjęć i filmu zanim się zdecydowałam na fotografa czy kamerzystę. Wszystko bardzo profesjonalnie zrobione, a cena absolutnie nie za wysoka.
Jeżeli chodzi o zdjęcia to ważne żeby nie były pozowane, typu młodzi patrzą w obiektyw. Mają być naturalne, zrobione niby z zaskoczenia.
Ładne, nie powiem
To ja też wyślę mój takie:
http://www.twister.sanok24.pl/pl/4
znajoma sobie robiła tutaj: http://www.lazyeye.pl/sesjaposlubna,fot … a-poslubna (te zdjęcia na rybach to jej ) i płaciła 1200 za cały pakiet (przygotowania, ślub, wesele i sesja poślubna)
nie podobają mis ie te ostatnie... jakies takie za bardzo nawymyślane... panna młoda w białej sukni na rowerze wodnym??? blee
Ja bede płacić za fotografa 1500 a za kamerzyste 2000 zł...
Odświeżam wątek
Bawią mnie ceny w 2010 roku.
Obecnie dobry fotograf to 3 tys najmniej a kamerzysta około 5 tys