Była jasna sprawa a teraz co - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Była jasna sprawa a teraz co

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Była jasna sprawa a teraz co

Bez czepiania poproszę i z odrobiną zrozumienia.
Temat ta sama osoba co ostatnio ale z pewnymi zmianami

Bo ogarnęłam co zrobić, zebrałam się i miałam z nim rozmawiać. Mamy się jutro spotkać a dziś tylko tak żeśmy w skrócie gadali, ale nie wiem sama co o tym myśleć. Byłam przekonana że ta rozmowa będzie prawie taka jak zwykle zwyczajna a jednak nie.
Bo co myśleć o zwierzeniach czy też pytaniach dość prywatnych raczej takich o które koledzy zwyczajnie nie pytają ba, zaproszeniu na wieczór ( film piwo spoko ale czemu zaraz w domu ) bo raz trzyma dystans a za chwilę ja mam wrażenie że chodzi tylko o jedno

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Była jasna sprawa a teraz co

Jako etatowa wróżka tego forum wróżę szybkie zakończenie tego wątku... W kuli niewyraźnie majaczy postać moderatora...

3

Na Boga dziewczyno... kolejny wątek o tym samym facecie? Z tym samym problemem? Idziesz na ilość wątków czy na ich jakość?

Dajże spokój neutral

Harvey napisał/a:

Na Boga dziewczyno... kolejny wątek o tym samym facecie? Z tym samym problemem? Idziesz na ilość wątków czy na ich jakość?

Dajże spokój neutral

Lepiej by było codziennie o innym.... to sorry ale tak szybko nie zmieniam

5

Przeczytaj regulamin wreszcie i nie śmieć...

Klio napisał/a:

Przeczytaj regulamin wreszcie i nie śmieć...

Daj sobie spokój z takimi komentarzami nie musisz się tu udzielać jak coś ci się nie podoba

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Była jasna sprawa a teraz co

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024