Jakie waszym zdaniem są najgorsze polskie filmy i seriale?
Szkoła,dlaczego ja, trudne sprawy,nieprawdopodobne a jednak,zdrady xD
Nie mam pojęcia - oglądam tylko dobre
Szkoła,dlaczego ja, trudne sprawy,nieprawdopodobne a jednak,zdrady xD
To seriale paradokumentalne. Parę lat temu pamiętam leciało W-11 i Detektywi. To nie było złe i dało się obejrzeć, jak się nie miało ochoty na wysiłek mentalny. Teraz te szkoły i trudne sprawy to najgorszy rak Chociaż nie wiadomo, co jeszcze wymyślą.. Moim zdaniem bardzo irytującym serialem jest Rodzinka.pl
Nie oglądam seriali,kiepskich filmów też nie ale wiadomo-czasem skuszona dobrym reżyserem czy aktorami obejrzę coś takiego jak Reich-no dramat po prostu...
Najsmutniejsze jest to, że film jest autorstwa całkiem niezłego reżysera- Pasikowskiego. Niestety scenarzysta - żenujący
Do tego gra w nim dwóch całkiem dobrych aktorów:Linda i Baka.
Pokrótce film jest o dwóch twardzielach- płatnych mordercach,którzy pracują za granicą na zlecenie jakiegoś niemieckiego mafiozy i przyjeżdżają do Polski w interesach.Podpadają sopockiej mafii a Linda podrywa panienkę jednego z mafiozów.Natomiast Andre zakochuje się jakiejś modelce.
Już same imiona bohaterów: Alex i Andre przyprawiają o wrzody żołądka.
Aktorstwo obu panienek- beznadzieja. Przypomina mi się scena gdy dziewczyna Andre mówi do niego: Andre tylko ciebie kocham tylko ciebie- mówi to tak jakby czytała nudny artykuł w gazecie.
Generalnie dialogi i kreowane postaci są pastiszem filmów Pasikowskiego.
Od początku do końca wiadomo co się za chwilę wydarzy i już po pierwszej scenie wiadomo,że będzie to sztywne i sztuczne jak palma na rondzie De Gaulle'a.
nie wiem, czy powstalo cos gorszego od Gulczas, a jak myslisz? Jest tak okropny, ze nawet go nie widzialam
Klan, Plebania, Na dobre i na złe, nie ma nic gorszego.
Ojciec Mateusz.
M jak Milosc- naiwne, wymyslone historyjki chyba dla ludzi bez fantazji i oleju w glowie.
Komedie od czasów, kiedy wszędzie jest Karolak…
"Smoleńsk"