witam wszystkich na forum mam taką sprawę że jestem w związku z żoną 8 lat teraz mam sprawę o rozwód ponieważ przespałem się z inną dziewczną ale nas nic nie łonczy i nas nie będzie łonczyć ale tego żałuje i kocham żonę ale ona poszła z innym do łurzka i jest z innym w ciąży ale z nim nie jest w zwiąskó kciałbym naprawić swoje błędy ale chyba niema szansy ona twierdzi że mnie nie kocha po 4 miesiącach od roztania się zemną dziwne a ja nadal kocham jest mi trudno i nie wię co robić czy dać jej rozwód czy walczyć nadal i nie jestem pewny czy to czasem nie moje dzieci ma w brzuchu bo spaliśmy ze sobą 1,5 miesiąca wczesnjei przedtym jak z tym kolesiem spała puzniej.Pomcu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Temat: Rozwód po 8 latach
Zobacz podobne tematy :
Odp: Rozwód po 8 latach
Po pierwsze opanuj klawiaturę. Jedyne co możesz zrobić to zaczekać i wystapić o ustalenie ojcostwa. Wtedy można podejmować jakieś działania. W innym wypadku wątpię żeby dało się to jakoś solidnie odbudować. Bo z czasem jeżeli to nie będzie Twoje dziecko będzie Cię szargało...