Czy ktoś z Was używał szamponów do codziennego stosowania? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA WŁOSÓW » Czy ktoś z Was używał szamponów do codziennego stosowania?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: Czy ktoś z Was używał szamponów do codziennego stosowania?

Czy to prawda, że można myć codziennie bez ryzyka szybciej przetłuszczajacych sie wlosow czy tylko takie gadanie?
I czy polecacie szampon Natei??

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy ktoś z Was używał szamponów do codziennego stosowania?

ja osobiście myję włosy codziennie i nie sprawia mi to szczególnego kłopotu. Według mnie najlepsze marki to: Nivea, Schauma, ewentualnie Palmolive (ten ostatni jest najgorszy).

3

ja polecam Dove. i wg mnie mycie codziennie włosów po jakimś czasie źle na nie wpłynie-będą się przetłuszczać a dodatkowo będą zniszczone nawet po rewelacyjnych szamponach ale to tylko moja opinia oparta na własnym przykładzie..

4

Ja tez zauwazylma, ze po dluzszym czasie mycia codziennie, wlosy po prostu sie przetluszzcaja, i wymagaja mycia codzien
kiedy mylam wlosy nie codziennie, i bylo ok, pozniej zaczelam myc kazdego dnia.. a pozniej jzu musialam myc codzien

5

Ja myje włosy codziennie od podstawówki więc parę ładnych lat już będzie, zawsze jednak używam odżywki bo śmiem podejrzewać że dziś miała bym placki na głowie:) dla najlepsze szampony to Dove, L'oreal, Fructis, obecne Nivea.
Poza tym to nie jest aż tak męczące jakby się mogło wydawać, mam zadbane błyszczące włosy więc raczej nie narzekam

6

ja myłam codziennie i używałam odżywek i jak włosy zaczęły mi wypadać to była masakra.. teraz odstawiłam jakiekolwiek "ulepszacze".. staram się nie niszczyć włosów mechanicznie, a do tego wcinam witaminki i preparat ze skrzypem i widzę poprawę. ja bym radziła jednak uważać, bo co za dużo to nie zdrowo..

7

Ja myję włosy dwa, góra 3 razy w tyg i to mi starczy...

8

dorrottaa napisał/a:

Zależy mi na tym, żeby CODZIENNIE I myła i suszyła. Bo ja tak robię i w sumie na razie mam ładne, lśniące, nieprzesuszone włosy, ale boję się, że po latach mogę mieć bardzo zniszczone.
A ja muszę suszyć, bo myję włosy rano i nie pojde do szkoły z mokrymi.
Tylko wolę o odpowiedzi z wlasnego doświadczenia, bo takie regułki, jak to, że suszarka niszczy to ja wiem, ale czy jest ktoś, kto robi tak praktycznie jak ja i moze cos powiedziec? Czy sie włosy niszczą? Czy to nie jest az takie dla nich 'straszne" ( codziennie i mycie, i suszenie )
BArdzo Was prosze o pomoc.

9

Ja od ponad 7 lat codziennie rano myje wlosy susze i prostuje dzien w dzien nie wypadaja mi tylko koncowki sie przesuszaja polecam olejek arganowy na koncowki

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA WŁOSÓW » Czy ktoś z Was używał szamponów do codziennego stosowania?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024