Forum Kobiet - NETKOBIETY.PL

Witaj na pierwszym niezależnym Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tu wsparcie użytkowniczek forum oraz fachowe porady naszych Ekspertów!

Nie jesteś zalogowany.

Ogłoszenie

Serdecznie zapraszamy do lektury naszych redakcyjnych blogów Od kuchni oraz Po godzinach Szczególnie polecamy : Psychologia Uroda Miłość Wychowanie Polityka Samotność

#1 2007-08-17 01:23:42

Natalia18
Niewinne początki

Czy od pettingu można zajść w ciążę?

czy po pettingu można zajść w ciążę? bo tak sobie myślę,że same pieszczoty mogą być nawet przyjemniejsze niż sam stosunek, no i chyba nie ma możliwości zaciążenia bo partner nie wprowadza członka do pochwy???jak jest naprawdę?

#2 2007-08-17 20:59:28

trutti
Gość

Re: Czy od pettingu można zajść w ciążę?

też mnie to trapi, no chyba nie w końcu nie dochodzi do pełnego stosunku!!!

#3 2007-08-19 23:19:21

Karina22
Wkręcam się coraz bardziej
Od: Warszawa

żebyście się nie rozczarowały, jak dacie ostro czadu i facet wytryśnie to trochę spermy, choćby na palcu na dłoni może się przypadkiem dostać nie tam gdzie trzeba i wtedy można zaciążyć, więc radzę uważać!!!big_smile

#4 2007-08-21 01:36:10

perroli
Gość

Właśnie od pettingu zaszła w ciążę moja 18letnia siostra!!!Nie zabezpieczali się, ale widac pieszczoty były na tyle zaawansowane i podniecające,że w jakiś sposób plemnini przedostały się do komórki jajowej, więc spokojnie można zajść w ciążę!!!Podczas takich pieszczot jest jak podczas seksu tylko bez pełnego stosunku, a czasem trudno siępowstrzymac facetowi i w stanie podniecenia jest już obojgu wszystko jedno bo chc ą jeszcze większej rozkoszy!!!i to jest to neibezpieczeństwo niedosytu, który musi być zaspokojony!!!tu i teraz!!!

#5 2007-08-31 19:38:01

ClonMack
Powoli się zadomawiam

Jezeli czlonek nie wejdzie do pochwy i sperma sie tam  nie dostanie to nie ma opcji zeby zajsc w ciaze prosze was...

#6 2008-03-11 22:24:16

* Cleo
Net Przyjaciółka

Można.
Jeśli sperma zostanie przeniesiona chociażby na palec, czy przesiąknie przez bieliznę.
Ale to przypadek jeden na milion - dlaczego zawsze mi się wydaje, że to ja nim będę ? wink

Wiesz ... ja też .. chciałabym umrzeć z Miłości ..  <3

#7 2008-08-04 10:06:44

Jeanne
Zadomowiłam się na dobre

Niestety mozna.Wystarczy , ze sperma dostanie sie w okolice pochwy i wraz ze sluzem dotrze do jej wnetrza.Ale co tu bedziemy duzo mowic.W ciaze mozna zajsc nawet biorac tabletki antykoncepcyjne.

Jak się kobieta uprze to diabła przegada.

Stopka forum