Witaj na pierwszym niezależnym Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tu wsparcie użytkowniczek forum oraz fachowe porady naszych Ekspertów!
Nie jesteś zalogowany.
czy po pettingu można zajść w ciążę? bo tak sobie myślę,że same pieszczoty mogą być nawet przyjemniejsze niż sam stosunek, no i chyba nie ma możliwości zaciążenia bo partner nie wprowadza członka do pochwy???jak jest naprawdę?
też mnie to trapi, no chyba nie w końcu nie dochodzi do pełnego stosunku!!!
żebyście się nie rozczarowały, jak dacie ostro czadu i facet wytryśnie to trochę spermy, choćby na palcu na dłoni może się przypadkiem dostać nie tam gdzie trzeba i wtedy można zaciążyć, więc radzę uważać!!!![]()
Właśnie od pettingu zaszła w ciążę moja 18letnia siostra!!!Nie zabezpieczali się, ale widac pieszczoty były na tyle zaawansowane i podniecające,że w jakiś sposób plemnini przedostały się do komórki jajowej, więc spokojnie można zajść w ciążę!!!Podczas takich pieszczot jest jak podczas seksu tylko bez pełnego stosunku, a czasem trudno siępowstrzymac facetowi i w stanie podniecenia jest już obojgu wszystko jedno bo chc ą jeszcze większej rozkoszy!!!i to jest to neibezpieczeństwo niedosytu, który musi być zaspokojony!!!tu i teraz!!!
Można.
Jeśli sperma zostanie przeniesiona chociażby na palec, czy przesiąknie przez bieliznę.
Ale to przypadek jeden na milion - dlaczego zawsze mi się wydaje, że to ja nim będę ? ![]()
Niestety mozna.Wystarczy , ze sperma dostanie sie w okolice pochwy i wraz ze sluzem dotrze do jej wnetrza.Ale co tu bedziemy duzo mowic.W ciaze mozna zajsc nawet biorac tabletki antykoncepcyjne.