Czy od pettingu można zajść w ciążę? - Netkobiety.pl

Witaj na Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Porozmawiasz na takie tematy jak : miłość, związki, psychologia, edukacja, finanse, religia, zdrowie i uroda...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

#1 2007-08-17 01:23:42

Natalia18
Niewinne początki

Czy od pettingu można zajść w ciążę?

czy po pettingu można zajść w ciążę? bo tak sobie myślę,że same pieszczoty mogą być nawet przyjemniejsze niż sam stosunek, no i chyba nie ma możliwości zaciążenia bo partner nie wprowadza członka do pochwy???jak jest naprawdę?

#2 2007-08-17 20:59:28

trutti
Gość Netkobiet

Re: Czy od pettingu można zajść w ciążę?

też mnie to trapi, no chyba nie w końcu nie dochodzi do pełnego stosunku!!!

#3 2007-08-19 23:19:21

Karina22
Wkręcam się coraz bardziej

żebyście się nie rozczarowały, jak dacie ostro czadu i facet wytryśnie to trochę spermy, choćby na palcu na dłoni może się przypadkiem dostać nie tam gdzie trzeba i wtedy można zaciążyć, więc radzę uważać!!!big_smile

#4 2007-08-21 01:36:10

perroli
Gość Netkobiet

Właśnie od pettingu zaszła w ciążę moja 18letnia siostra!!!Nie zabezpieczali się, ale widac pieszczoty były na tyle zaawansowane i podniecające,że w jakiś sposób plemnini przedostały się do komórki jajowej, więc spokojnie można zajść w ciążę!!!Podczas takich pieszczot jest jak podczas seksu tylko bez pełnego stosunku, a czasem trudno siępowstrzymac facetowi i w stanie podniecenia jest już obojgu wszystko jedno bo chc ą jeszcze większej rozkoszy!!!i to jest to neibezpieczeństwo niedosytu, który musi być zaspokojony!tu i teraz!

#5 2007-08-31 19:38:01

ClonMack
Powoli się zadomawiam

Jezeli czlonek nie wejdzie do pochwy i sperma sie tam  nie dostanie to nie ma opcji zeby zajsc w ciaze prosze was...

#6 2008-03-11 22:24:16

Kaya
Słodka Czarodziejka

Można.
Jeśli sperma zostanie przeniesiona chociażby na palec, czy przesiąknie przez bieliznę.
Ale to przypadek jeden na milion - dlaczego zawsze mi się wydaje, że to ja nim będę ? wink

Wiesz ... ja też .. chciałabym umrzeć z Miłości ..  <3

#7 2008-08-04 10:06:44

Jeanne
Zbanowany

Niestety mozna.Wystarczy , ze sperma dostanie sie w okolice pochwy i wraz ze sluzem dotrze do jej wnetrza.Ale co tu bedziemy duzo mowic.W ciaze mozna zajsc nawet biorac tabletki antykoncepcyjne.

#8 2008-11-24 10:16:58

Częstoczytająca
Gość Netkobiet

Witam
Przeczytałam dokładnie wasze wypowiedzi i zastanawiam się nad waszą wiedzą . Żeczywiście wystarczy przenieść niewieką ilość płynu nasiennego lub sam spłynie po ciele w trakcie robienia tzw. laski . Ja od lat mam na to wypróbwany sposób , Jak zabieram się do miłości francuzkiej to robie ją do końca z zakończeniem w moich ustach i to połykam lub zaraz potym całuję się z moim ukochanym . On wtedy jest w siudmym niebie . Wiem że nie które z Was będą miały opory przed tym , ale jak facet Wam pieści muszelkę to przecierz z niej też się wydobywają soki i ich nie wypluwa tylko liże dalej . Mój to uwielbia i im bardziej wilgotno tym mówi że jest bardziej zadowolony . To dla czego ja mam tego nie robić ..
Spróbójcie

#9 2008-11-24 11:03:49

Jeanne
Zbanowany

Częstoczytająca , czy masz jakieś wątpliwości co do naszej wiedzy?

#10 2008-11-24 14:48:38

Częstoczytająca
Gość Netkobiet

Witam
Co do Twojej wiedzy nie mam żadnych wątpliwości . Może trochę niefortunnie się wyraziłam , Przepraszam .Odpowiedź na  to pytanie o zajście w ciąże przez peting wydało mi się tak oczywiste , chyba żę nie wiem lub inni nie wiedzą co to peting . Wiem równierz że przy braku ostrożności , myślenia i higieny to i przez kożystanie z tej samej łazienki zajść w ciąże . Trzeba tu rozróżnić kto komu robił ten peting . Jeżeli on jej to wjaki sposób zaskoczy . Jeśli ona jemu i zrobi tylko tyle cozapisame jest w formule o pettingu, to nie powinno dojść do niczego niespodziewanego

#11 2008-11-24 15:15:30

niki
100% Netkobieta

możesz konkretnie napisać o tym korzystaniu z wspólnej łazienki, bo mnie to zaintrygowało

każdego dnia człowiek walczy o przeżycie

#12 2008-11-24 15:26:25

Częstoczytająca
Gość Netkobiet

Witam
Chodzi o to żeby głównie  nie kożystać z tego samego ręcznika ,nie kożystać z tej samej wody w wannie w ramach oszczędności , zachować czystość deski klozetowej no i uważać na prześcieradło a właściwie na jego świerze ewentualne plamy pozostałe po meskim soku

#13 2008-11-24 16:17:24

Jeanne
Zbanowany

Łomatko !!! Teraz po tym ostatnim poście Częstoczytającej , to już kompletnie zgłupiałam big_smile Chyba jestem niedouczona sad
O co chodzi z tymi ręcznikami , z tą wodą deska klozetową ? Sperma to nie grzyb , żeby się można było zarazić podczas używania tych samych ręczników, plemniki nie są w stanie przeżyć w wodzie chlorowanej , bo to jest dla nich środowisko niesprzyjające.A z ta deska klozetową  to co ? Trzeba za każdym razem przecierać Domestosem ? Rany ...Przestraszyłam się !  sad

#14 2008-11-24 22:22:06

niki
100% Netkobieta

ja to teraz czuję się jak idiotka
Częstoczytająca nick ciekawy ale ty chyba nie czytasz tego co piszesz??
a co ma wspólne używanie ręczników do ciąży?? wody w wannie? Proszę cię bardzo miło, jak możesz to nie pisz takich głupot na forum, bo inni to czytają i potem wierzą w takie rzeczy.
już nie idę na basen, a wspólna kąpiel z mężem to tylko w gumkach, bo teraz nieodpowiednia pora na ciążę..... a te wspólne kąpiele miały być dla przyjemności, a tu takie coś wyszło

#15 2008-11-25 08:14:10

Jeanne
Zbanowany

No właśnie...Zwłaszcza młodzi ludzie to czytają , a póżniej jest tak jak jest.Wierzą w takie bzdury ,  opowiadają je innym , a najgorsze jest to , że póżniej epatują takimi rewelacjami na publicznym forum , z którego niestety obecnie wiele osób czerpie wiedzę.
To niewiarygodne , żeby osoba taka jak Ty Częstoczytająca , uprawiająca tak śmiały seks , do którego wiele kobiet ma uprzedzenia , miała"taką" wiedzę na temat sposobów zajścia w ciążę.Być może w oczach niektórych forumowiczów błysnęłaś doświadczeniem , ale nad teoria to Ty jeszcze popracuj smile

#16 2008-11-25 09:07:28

Prestidigitator
Gość Netkobiet

Częstoczytająca napisał:

Witam
Przeczytałam dokładnie wasze wypowiedzi i zastanawiam się nad waszą wiedzą . Żeczywiście wystarczy przenieść niewieką ilość płynu nasiennego lub sam spłynie po ciele w trakcie robienia tzw. laski . Ja od lat mam na to wypróbwany sposób , Jak zabieram się do miłości francuzkiej to robie ją do końca z zakończeniem w moich ustach i to połykam lub zaraz potym całuję się z moim ukochanym . On wtedy jest w siudmym niebie . Wiem że nie które z Was będą miały opory przed tym , ale jak facet Wam pieści muszelkę to przecierz z niej też się wydobywają soki i ich nie wypluwa tylko liże dalej . Mój to uwielbia i im bardziej wilgotno tym mówi że jest bardziej zadowolony . To dla czego ja mam tego nie robić ..
Spróbójcie

Uczcie sie kobiety od tej pani.

#17 2008-11-25 10:02:13

Krzyś35
Gość Netkobiet

Dzieńdobry wszystkim
Mam na imię Krzyszyof i przez przypadek trafiłem na te forum , i oile Piękne panie nie macie nic przeciwko temu to od czasu do czasu zajrzę i może zabiorę głos w dyskusji . Przedewszystkim to forum to wspaniała sprawa .
Czytając tu wypowiedzi to rzeczywiście czestoczytająca to przesadza z tymi ostrożnościami , ale jeśli to prawda co pisze wcześniej jak to robi swojemu ukochanemu to mu zazdroszczę i jak mój przedmówca napisał "Uczcie się kobiety od tej pani" Ja miałem raz w moim 35- letnim życiu tak zrobiony petting , muszę powiedzieć że to cudowna sprawa . A co do zajścia w ciążę to rzeczywiście trzeba uważać żeby soki mężczyzny nie przedostały się w niewłaściwe miejsce [niewłaściwe mam na wyśli najcudowniejsze miejsce kobiety ]
Sam też uwielbiam robić petting [minetkę ] i jak zaczynam to najważniejsze jest delikatność , zwrócenie uwagi na reakcje mojej pani i tam gdzie potrzeba to dłużej i nigdy nie zwracam uwagi na czas tzn. niespieszę się . Zawsze wtedy uważam iż najważniejsza jest przyjemność mojej partnerki .
Przepraszam że się rozpisałem
Pozdrowienia

#18 2008-11-25 10:10:51

oazuu
100% Netkobieta

ooo mamooo.
Cześtoczytająca, ależ Ty umiesz człowieka rozbawić.

to byłaby jakas paranoja, gdyby klobiety na kazdym kroku dopatrywały się niechcianej ciąży.
zanim coś tu napiszesz to trzy razy pomyśl, bo ja na przykład jestem dośc młodą osobą i wchodze na to forum,  zeby się czegoś dowiedzieć, a nie tracić czas czytając takie bzdurne wypowiedzi.

Krzysztofie, zaglądaj, my nie raz , nie dwa potrzebujemy męskiego spojrzenia na pewne sytuacje wink

jeśli chcesz wiedzieć coś o mnie, to coś Ci zdradzę.
miłość dla mnie to huśtawka, która stoi w równowadze.
bo chcę Cię z każdą wadą. Nic nie zmienię.

mój narkotyku, mój tlenie. < 3

#19 2008-12-10 21:00:24

przerazona
Gość Netkobiet

mam problem. mialam okres od 30 do 4 grudnia. razem  z moim chlopakiem 9.12 uprawialam peeting. jak zrobilam mu loda to mial wytrysk ktory byl tylko w moich ustach<moze minimalnie na czlonku>. pozniej delikatnie polozyl sie na mnie i lekko potarl czlonkiem o moje czule miejsce.nie wlozyl go. boje sie ze plemniki mogly sie dostac do mojej pochwy i ze moge byc w ciazy... pomozcie!!!!
puki co jest za malo czasu zeby zrobic test a sie boje ze jestem.moj chlopak zalatwil tabletki od ginekologa. 'antykoncepcja po stosunku' czy cos takiego ktore podobno zabija plemniki.jakie jest prawdopodobienstwo ze ja jestem w ciazy. blagam pomozcie mi

#20 2008-12-10 22:37:07

Verissimo
Przyjaciółka Forum

kobieto testy wykrywają ciąże po24h od zapłodnienia wystarczy iśc do aopteki i o taki poprosic
a tabletki po też mają działanie do 24h dziś jest 10grudnia.

#21 2008-12-23 22:18:18

zamyslona
Gość Netkobiet

raz siedziałam na fotelu i stukałam palcami o muszle nie tam w srodku tylko na niej czy jestem w ciazy????jeszcze nigdy tego nie robiłam tylko sama

#22 2008-12-23 22:36:31

CookieBitch
100% Netkobieta

zamyslona napisał:

raz siedziałam na fotelu i stukałam palcami o muszle nie tam w srodku tylko na niej czy jestem w ciazy????jeszcze nigdy tego nie robiłam tylko sama

a w jaki sposob mialabys zajsc w ciaze hm? zeby doszlo do zaplodnienie potrzebny jest mezczyzna i kobieta.

Czas płynie. Człowieku, ucz się pływać!

#23 2008-12-23 22:38:21

CookieBitch
100% Netkobieta

Prestidigitator napisał:

Częstoczytająca napisał:

Witam
Spróbójcie

Uczcie sie kobiety od tej pani.

jednym slowem kobieta lykajaca to taka wspaniala a reszta to do d*py?

Czas płynie. Człowieku, ucz się pływać!

#24 2008-12-23 23:09:42

niki
100% Netkobieta

zamyslona jak ci się nudzi to moze sobie książki przeczytaj albo mamie pomóż w kuchni, a nie piszesz takie głupoty
dziecko ile masz lat?? bo mnie tego na biologii uczyli jak młoda byłam
a niby dzieciaki takie do przodu teraz.....niektóre chyba w pisaniu głupot

#25 2008-12-25 19:38:19

Panna Katarzyna
100% Netkobieta

Natalia18 napisał:

czy po pettingu można zajść w ciążę? bo tak sobie myślę,że same pieszczoty mogą być nawet przyjemniejsze niż sam stosunek, no i chyba nie ma możliwości zaciążenia bo partner nie wprowadza członka do pochwy???jak jest naprawdę?

Twój partner musi uważać, żeby nie dotykać Cię, jeśli wcześniej dotykał siebie. Ty także musisz trzymać dłoń, którą pieściłaś partnera z daleka od siebie wink Zarezerwuj jedną rękę dla partnera, jedną dla siebie. I partner także niech tak zrobi. To najłatwiejszy sposób wink

W ciążę zachodzi się, jeśli nasienie partnera zostanie wprowadzone do pochwy. Może tak się stać poprzez przeniesienie na palcach. Nie musi wcale dochodzić do stosunku.

Należny uważać, nie kłaść się na nagim partnerze big_smile itd. Trochę pomyśleć, być zapobiegliwym wink

Stopka forum