Bez sfery seksualnej nie ma związku? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Bez sfery seksualnej nie ma związku?

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 68 z 68 ]

66

Odp: Bez sfery seksualnej nie ma związku?

Może niektórzy mnie źle zrozumieli ale my nie byliśmy w związku. Pisaliśmy ze sobą dzień w dzień a widzieliśmy się raz na miesiąc. Trochę to było nie poważne ale tlumaczylam.to jego praca. Ochotę na niego miałam ale powiedziałam mu po 2 spotkaniu ze nie tak szybko bo na wszystko jest czas. Czemu czuje się oszukana?  bo mówił co innego a zachowywał się inaczej. Niedawno dowiedziałam się że za ten czas co ze mną pisał spotkał się z kilkunastoma dziewczynami a mnie ciągle powtarzał ze ma dość poznawania się ciągle z dziewczynami i chciałby wkoncu stabilnego życia. Nie byliśmy w związku Wiec wiem ze nie powinnam mieć o to do niego pretensji ale teraz czułam się jak zapełniacz czasu i takie wyjście awaryjne jeśli na.obecna chwile nie miał się z kim spotkać.

Nie wiem jak to powiedzieć prosto a dobitnie. Wyidealizowalam sobie jego obraz na podstawie jego opowiadan, nie mogłam się nadziwić jak tak świetny facet może być sam a jednak. Tak jak mówicie mamy inny światopogląd Wiec chyba to nie miało prawa się udać.

Zobacz podobne tematy :

67

mariusz26700 napisał/a:
kareninka napisał/a:
mariusz26700 napisał/a:

Ja bym zrobił inny test, choć ten jest bardzo ryzykowny. Zgodził bym się na seks i już prawie przy pełnym obnażeniu powiedział,że wiara nie pozwala mi na to aż do momentu ślubu. Jeśli facet się wkurzy- to wszystko jasne. Prawdziwy mężczyzna podejdzie do tego z troską, ze zrozumieniem, z uśmiechem i poczeka albo otwarcie powie, że nic z tego nie będzie. Gość, który dybał tylko na Twoje dziewictwo powinien się zdenerwować bo został wystrychnięty na dudka!
Uwaga! Musisz być pewna, że w tych okolicznościach nie zrobi Ci krzywdy.

Za bardzo kombinujesz. Żaden facet przy zdrowych zmysłach nie przyjąłby tego z uśmiechem. Nawet ja, kobieta pragnąca i potrzebująca tylko miłości, gdybym została napalona, facet byłby już prawie golutki i nic tylko brać, a ten mi nagle z religią wyskakuje, to walnęłabym go w ryj i tyle mnie widział. Bo by mnie to uraziło, że mi wcześniej nie powiedział, że mi narobił nadziei na nie wiadomo co, że mnie oszukał zwyczajnie.

A Ty autorko jeśli chcesz mu pokazać swoją niezależność, w odpowiedzi na jego wiadomości i propozycję spotkania po prostu napisz mu sms, że znudziła Ci się ta zabawa w kotka i myszkę i nie będziesz więcej marnować na niego swojego cennego czasu i go ładnie i miło żegnasz.

Ależ to jest inna sytuacja. Ona ma nie być napalona tylko zrobić test facetowi! Poza tym to ona miałaby wyskoczyć z religią a nie on!
Facet ma być cierpliwy i wyrozumiały i potrafić kontrolować się nawet w takich sytuacjach!

To jest analogiczna sytuacja. Każdy facet gdyby został napalony i w ostatniej chwili dziewczyna zaczęłaby coś jęczeć o religii tupnąłby nogą i pogonił dziewuchę, chyba że facet ma coś nie po kolei w głowie, to wtey by nie tupnął. Każdy kto się szanuje nie dałby sobą tak poniewierać. Babsko wszak miało czas, żeby powiedzieć, że seks tylko po ślubie. A doprowadzanie do takiej sytuacji jak opisałeś jest zwyczajnym buractwem.
Zresztą o czym my gadamy. Autorka nie powinna robić żadnego testu. Po co ona ma się jeszcze poniżać? Trzeba pogonić dziada i tyle.

68

testy!? Ktos ma tu nie po kolei w głowie
a pomyślałeś że on ja może zgwałcic wtedy?

Posty [ 66 do 68 z 68 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Bez sfery seksualnej nie ma związku?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024