Facet nie adoruje, nie prawi komplementów, nie patrzy z pożądaniem.. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Facet nie adoruje, nie prawi komplementów, nie patrzy z pożądaniem..

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 130 z 270 ]

66 Ostatnio edytowany przez gagatka0075 (2016-08-20 17:47:52)

Odp: Facet nie adoruje, nie prawi komplementów, nie patrzy z pożądaniem..

Dobra, poddaję się smile
Mój odbiór zachowań tego faceta opisywanych przez Autorkę wskazuje na inny typ.  To, kto ma rację, wie tylko ona, choć i tu nie jestem pewna, czy poprawnie interpretuje jego milczenie i zachowania, które to błądzenie jest częste na tym forum, ale bardzo możliwe, że zgodzi się z Wami.
Szczęśliwie ja żyję w społeczeństwie,  w którym raczej rzadko człowiek człowiekowi wilkiem smile wyjąwszy oczywiście pospolitych przestępców.
Dlatego jeszcze wierzę w ludzi.

Zobacz podobne tematy :

67

wiej kobieto, wiej ....

68 Ostatnio edytowany przez EeeTam (2016-08-20 20:55:47)

vinnga napisał/a:

A ściśle w temacie: jeśli facet od początku znajomości nie spełnia podstawowych oczekiwań kobiety (bo silna potrzeba (...) bycia adorowaną

Jak słyszę od kobiety o silnej potrzebie bycia adorowaną to od razu mam ochotę zwiewać, bo jakoś tak narcyzm mi na myśl przychodzi. Jeśliby do tego kobieta bagatelizuje problemy swojego faceta na zasadzie: "A ja to dopiero mam problemy i jakoś się nie przejmuję" (czyli tak, jak autorka wątku) - to sprawa staje się oczywista.

Przerysowałem? Może, ale nie aż tak bardzo jak Diana i Elle, które za chwilę zrobią z niego mordercę i pedofila...

69 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-08-20 21:04:47)

EeeTam, to napisz jak wg Ciebie powinny wyglądać pierwsze tygodnie/miesiące związku. Jestem bardzo ciekawa.

Rozumiem, że kobieta ma się w tym czasie czuć jak kumpel od piwska z piersiami i cieszyć się, że w ogóle facet chce się z nią spotkać? smile
Acha, nie zapominajmy o tym, że większość facetów jest z kobietą m.in. z powodu jej walorów estetycznych, także ona ma inwestować w siebie, dobrze się prezentować, a on będzie to olewał i generalnie jak będzie jej potrzebował to się odezwie. Dobrze Cię zrozumiałam? wink

70

EeeTam napisał/a:

Jak słyszę od kobiety o silnej potrzebie bycia adorowaną to od razu mam ochotę zwiewać, bo jakoś tak narcyzm mi na myśl przychodzi. Jeśliby do tego kobieta bagatelizuje problemy swojego faceta na zasadzie: "A ja to dopiero mam problemy i jakoś się nie przejmuję" (czyli tak, jak autorka wątku) - to sprawa staje się oczywista.

Przerysowałem? Może, ale nie aż tak bardzo jak Diana i Elle, które za chwilę zrobią z niego mordercę i pedofila...

Przepraszam Cię bardzo, jeśli facet już na początku znajomości, przyjmuje rolę męczennika, który był za dobry dla kobiet, zwrot ten, oznacza czas przeszły. Był, ale nie jest.
Chwila, jak ktoś żyje dla swoich problemów, niech zgłosi się do terapeuty, zamiast pakować się w związek i zatruwać komuś życie.
Autorka ma rację, wszyscy mają jakieś problemy, ale partner / partnerka nie jest wróżką, aby nie wiedząc o nich, zgadnąć że, jakieś są.
Przecież Autorka nie wymaga, Bóg wie jakiej adoracji, wystarczy odrobina zainteresowania ze strony partnera.

71

diana-1971 napisał/a:

Przepraszam Cię bardzo, jeśli facet już na początku znajomości, przyjmuje rolę męczennika, który był za dobry dla kobiet, zwrot ten, oznacza czas przeszły. Był, ale nie jest.

A czy ja choć słowem odniosłem się do zachowania jej faceta? Nie, jego tu nie ma, bez sensu jest zwracać się do kogoś, kto nas nie usłyszy. Natomiast, tak - nie zauważyłem w jej postach, żeby ona coś z siebie dawała, zauważyłem narcystyczną potrzebę adoracji i zauważyłem bagatelizowanie jego problemów na zasadzie: A ja to dopiero mam problemy. A ona akurat czyta, więc może powinna się nad własnym zachowaniem zastanowić? Bo kogoś nie zmienisz, drogą do zmiany jest zmiana siebie.

Elle88 napisał/a:

EeeTam, to napisz jak wg Ciebie powinny wyglądać pierwsze tygodnie/miesiące związku. Jestem bardzo ciekawa.

Proporcjonalnie. Czyli ile dajesz, tyle dostajesz.

Elle88 napisał/a:

Acha, nie zapominajmy o tym, że większość facetów jest z kobietą m.in. z powodu jej walorów estetycznych,

Generalnie ja z powodu walorów estetycznych w związkach nie bywam, z powodu walorów estetycznych mogę panią bzyknąć, ale do związania się potrzebuję więcej. I jakoś tak mam, że panie domagające się nadmiernej ilości komplementów dotyczących ich strony fizycznej uważam za narcystyczne i/lub zakompleksione pustaki. Geny to niczyja zasługa.

72 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-08-20 21:30:32)

EeeTam napisał/a:
Elle88 napisał/a:

Proporcjonalnie. Czyli ile dajesz, tyle dostajesz.

Fair inaf.
Czyli w tym przypadku Autorka powinna ignorować swojego faceta i nie zauważać go praktycznie jako mężczyzny. Super przepis na związek big_smile

Generalnie ja z powodu walorów estetycznych w związkach nie bywam, z powodu walorów estetycznych mogę panią bzyknąć, ale do związania się potrzebuję więcej. I jakoś tak mam, że panie domagające się nadmiernej ilości komplementów dotyczących ich strony fizycznej uważam za narcystyczne i/lub zakompleksione pustaki. Geny to niczyja zasługa.

Pie..e.
wielu facetów, którzy chcą mnie (inne kobiety) bzyknąc tak mówi, ale dziwnym trafem nawet nie zadają sobie trudu by nas poznać. Albo zadają durne pytania na 'odwal się' żeby przyspieszyć "akcję" tylko, albo w ogóle wychodzą z założenia, że dogadzając sobie dogodzą drugiej osobie, więc to dopust boży.
Naprawdę przeceniasz aspekt patrzenia na mądrość/inteligencję u facetów. ZWŁASZCZA tych , którzy długo pozostają aktywni seksualnie.  Deklaracje deklaracjami, a popęd popędem.
Smutna sprawa.

73

Elle88 napisał/a:

Fair inaf.
Czyli w tym przypadku Autorka powinna ignorować swojego faceta i nie zauważać go praktycznie jako mężczyzny. Super przepis na związek big_smile

Albo może raczej zacząć dawać to, co sama chce dostawać?

Elle88 napisał/a:

ie..e.
wielu facetów, którzy chcą mnie (inne kobiety) bzyknąc tak mówi, ale dziwnym trafem nawet nie zadają sobie trudu by nas poznać. Albo zadają durne pytania na 'odwal się' żeby przyspieszyć "akcję" tylko, albo w ogóle wychodzą z założenia, że dogadzając sobie dogodzą drugiej osobie, więc to dopust boży.
Naprawdę przeceniasz aspekt patrzenia na mądrość/inteligencję u facetów. ZWŁASZCZA tych , którzy długo pozostają aktywni seksualnie.  Deklaracje deklaracjami, a popęd popędem.

Hmmmm. Źle mnie zrozumiałaś. Najpierw bzyknąć, potem myśleć czy pasuje mi intelektualnie, charakterem, seksualnie, zasadami jakimi się kieruje itd. itp. Może po prostu łapiesz się tylko na pierwszy level big_smile

74

EeeTam napisał/a:

Albo może raczej zacząć dawać to, co sama chce dostawać?

Popieram, ale nie zawsze ta strategia działa.

Hmmmm. Źle mnie zrozumiałaś. Najpierw bzyknąć, potem myśleć czy pasuje mi intelektualnie, charakterem, seksualnie, zasadami jakimi się kieruje itd. itp. Może po prostu łapiesz się tylko na pierwszy level big_smile

Albo Ty źle zrozumiałeś. Może ja nie daje siebie w ogóle "użyć" do 'pierwszego levelu' kiedy wiem jaki cel ma dana osoba? Może jestem sprytniejsza wink

75

Elle88 napisał/a:

Albo Ty źle zrozumiałeś. Może ja nie daje siebie w ogóle "użyć" do 'pierwszego levelu' kiedy wiem jaki cel ma dana osoba? Może jestem sprytniejsza wink

W każdym razie seks i tak będzie zanim go poznasz. Jakiś czas temu zazwiązkowałem się z kobietą, którą znałem od paru lat, od ponad roku była to bliska znajomość. Wydawałoby się, że znam dobrze i wiem w co wdeptuję. W "praniu" okazała się najgorszą ze wszystkich moich byłych. Jest jedyną , o której mogę rzec, że ze związkowego punktu widzenia ma dla mnie zero zalet. Więc jak sama widzisz poznanie człowieka to długi i żmudny proces, a tak do końca poznajesz go na do widzenia. Więc nie tyle jesteś sprytniejsza, co wydaje Ci się, że taka jesteś big_smile

76

@EeeTam, nie jarzysz dalej..

Jestem SPRYTNIEJSZA w tym sensie, że jak facet wali mi teksty typowe jak chce mnie zaliczyć i że nie szuka związku itp., to ja w to nie wchodzę "żeby się przekonać czy aby na pewno?" albo "żeby go próbować zmienić" jak niektóre kobiety.
Oczekuję szacunku.
Mogę się z kimś spotykać i nie być odrazu zakochana parą, ale nie w momencie gdy facetowi się wydaje, że może mnie bzyknąć ot tak, bez żadnego wysiłku w tym kierunku, albo pie..ąc 3 po 3 farmazony i myśląc, że nie potrafię czytać między wierszami.

Jasne, że człowieka do końca nie poznasz ani w rok ani nawet w 5 lat, ale chodzi o co innego zupełnie.
Na TĄ chwilę jak ktoś Ciebie traktuje, Jeśli źle to wypad. A nie jakieś próby szukania 2go i 10go dna w zachowaniu. Zwłaszcza jak to są początki, które powinny być raczej różowe i beztroskie niż nasycone ponurymi klimatami skrzywdzonego faceta na antydepresantach.
Ale co kto lubi, wiadomo.

77 Ostatnio edytowany przez EeeTam (2016-08-20 22:04:42)

Elle88 napisał/a:

Jestem SPRYTNIEJSZA w tym sensie, że jak facet wali mi teksty typowe jak chce mnie zaliczyć i że nie szuka związku itp., to ja w to nie wchodzę "żeby się przekonać czy aby na pewno?" albo "żeby go próbować zmienić" jak niektóre kobiety.

A to dla mnie oczywista oczywistość smile
Myślałem, że rozpoznajesz takich, co aż tak się nie zdradzają ze swoimi zamiarami.

Elle88 napisał/a:

Na TĄ chwilę jak ktoś Ciebie traktuje, Jeśli źle to wypad.

Po 1. TĘ chwilę big_smile
Po 2. Nie jestem tak drastyczny, a raczej zależy to od tego co mi nie pasuje. Jeśli w grę wchodzi nadużycie zaufania, nałogi itp. to oczywiście ewakuacja natychmiastowa. Ale większość problemów staram się załatwić rozmową. Niestety, nie wszyscy są na tyle sapiens, żeby umieć rozmawiać big_smile Ba, często inteligencja poznawcza (IQ) nie idzie w parze z umiejętnością rozmawiania w związku (niedostatek EQ).

78 Ostatnio edytowany przez Klio (2016-08-20 22:06:36)

agata29 napisał/a:

Oznajmił mi wczoraj, że cały czas był myślami gdzie indziej bo martwił się jak temu podoła, a mnie nie chciał obarczać swoimi problemami  i że wolał jechać we wrześniu i to nie był dobry okres na wakacje. Pytam więc, dlaczego zgodził się jechać w sierpniu, że mógł powiedzieć a nie psuć wakacji sobie i mnie. Gdy pytałam czemu jest taki smutny i przygaszony twierdził że nie, potem że ząb go bolał, potem że plecy bolały, następnie że autem się martwił bo zaczeło szwankować podczas jazdy i stresa miał że nie dojedziemy... no a wczoraj ze to jednak przez pracę. Wcześniej że jest nieśmiały, powściągliwy, zdystansowany-ale tylko na początku znajomości. Niech on się wreszcie zdecyduje bo oszaleć idzie z tym człowiekiem. Albo wymyśla i bierze na litość bo chce żebym dała szansę, albo ma jakieś rozdwojenie jaźni. Teraz martwi się o nas, już nie o pracę:) Tłumaczę mu, że w życiu wciąż pojawiają się jakieś problemy, ja tez je mam i musiałabym chyba siąść i płakać, bo ciągle coś..no i że drugą osobę ma się po to, żeby rozmawiać , żeby ktoś mógł coś doradzić, pocieszyć. a on na to, "widzisz jakie masz podejście? i jak ja ci się miałem z czegokolwiek zwierzać" Do cholery no jakie podejście! złe? że chce wiedzieć co kogoś dręczy i móc pocieszyć?

EeeTam napisał/a:

Niestety, nie wszyscy są na tyle sapiens, żeby umieć rozmawiać big_smile Ba, często inteligencja poznawcza (IQ) nie idzie w parze z umiejętnością rozmawiania w związku (niedostatek EQ).

Dokładnie. Ja też dostrzegam u niego niedostatki IQ i generalnie problemy z wyrażaniem siebie w mowie polskiej.
W dodatku jest "za dobry" big_smile

79

Klio napisał/a:

Dokładnie. Ja też dostrzegam u niego niedostatki IQ i generalnie problemy z wyrażaniem siebie w mowie polskiej.
W dodatku jest "za dobry" big_smile

A ja bym w tym cytacie z autorki wątku zwrócił uwagę na coś innego - facet ma problem i nie chce o nim opowiedzieć, ba, nie chce nawet przyznać, że jakiś problem jest, więc kombinuje jak kuń pod górkę. Dlaczego? Bo, jak widać z cytatu, obawia się, że problem zostanie zbagatelizowany - i właśnie tak się stało, a na dodatek wysłucha pogadanki o swojej niegodziwości, co też się stało.

Inna rzecz, że pani całkowicie nie rozumie mężczyzn - traktuje go jak kobietę. Mężczyzna nie ma drugiej osoby po to, żeby go wysłuchała i pocieszała. Mężczyzna jak ma problem, to stara się go przeanalizować i rozwiązać, dopiero potem pochwalić się efektem, a nie kłapać dziobem bez sensu.

80 Ostatnio edytowany przez Klio (2016-08-20 22:24:33)

EeeTam napisał/a:

A ja bym w tym cytacie z autorki wątku zwrócił uwagę na coś innego - facet ma problem i nie chce o nim opowiedzieć, ba, nie chce nawet przyznać, że jakiś problem jest, więc kombinuje jak kuń pod górkę. Dlaczego? Bo, jak widać z cytatu, obawia się, że problem zostanie zbagatelizowany - i właśnie tak się stało, a na dodatek wysłucha pogadanki o swojej niegodziwości, co też się stało.

Inna rzecz, że pani całkowicie nie rozumie mężczyzn - traktuje go jak kobietę. Mężczyzna nie ma drugiej osoby po to, żeby go wysłuchała i pocieszała. Mężczyzna jak ma problem, to stara się go przeanalizować i rozwiązać, dopiero potem pochwalić się efektem, a nie kłapać dziobem bez sensu.

W cytacie autorki nie ma mowy o tym, że on nie chce opowiedzieć. Jest mowa o tym, że opowiada:

agata29 napisał/a:

Gdy pytałam czemu jest taki smutny i przygaszony twierdził że nie, potem że ząb go bolał, potem że plecy bolały, następnie że autem się martwił bo zaczeło szwankować podczas jazdy i stresa miał że nie dojedziemy... no a wczoraj ze to jednak przez pracę. Wcześniej że jest nieśmiały, powściągliwy, zdystansowany-ale tylko na początku znajomości.

W czasie wakacji baletnicy nie odpowiadał rąbek u spódnicy. Ona dopytywała, a on kłapał dziobem, że to i sramto mu nie pasuje, to go boli, a słońce razi... Teraz to jest niby ten super mężczyzna, który o problemach nie rozmawia, tylko je rozwiązuje? big_smile Nie ośmieszaj swojego własnego IQ.
Efekt jest taki, że mieli zrujnowane wakacje, a on gęsto się teraz z tego tłumaczy, bo czuje zbliżającego się kopa w tyłek. Narozwiązywał... big_smile

81

EeeTam napisał/a:

Po 1. TĘ chwilę big_smile

Nigga, are u  fo`real.. nie miałeś o co się do..ć? <klap klap klap>
BraFo, przyłapałeś mnie na 'byku' z pośpiechu.

Po 2. Nie jestem tak drastyczny, a raczej zależy to od tego co mi nie pasuje. Jeśli w grę wchodzi nadużycie zaufania, nałogi itp. to oczywiście ewakuacja natychmiastowa. Ale większość problemów staram się załatwić rozmową. Niestety, nie wszyscy są na tyle sapiens, żeby umieć rozmawiać big_smile Ba, często inteligencja poznawcza (IQ) nie idzie w parze z umiejętnością rozmawiania w związku (niedostatek EQ).

Piszesz tyle o tym EQ, ale nijak to się ma do faceta Autorki.
Jego wiecznie dupa boli, a boli go po to, żeby nic nie musiał robić.

82 Ostatnio edytowany przez EeeTam (2016-08-20 22:37:46)

Klio napisał/a:

W cytacie autorki nie ma mowy o tym, że on nie chce opowiedzieć. Jest mowa o tym, że opowiada:

Warto nauczyć się odróżniać to co ktoś mówi, od tego co przekazuje nam niewerbalnie. I na tym kończę ten wątek, a przynajmniej z Tobą, bo jakoś tak odnoszę wrażenie, że cierpisz na nienawiść do mężczyzn, a zmagać się z czyjąś nienawiścią... Nie chce mi się big_smile

Elle88 napisał/a:

BraFo, przyłapałeś mnie na 'byku' z pośpiechu.

Nie staraj się odgadnąć moich intencji, bo nie dasz rady big_smile Zwyczajnie, bez złośliwości, zwróciłem uwagę na błąd, który rani moje uszy lub oczy, a jest - za sprawą polityków i dziennikarzy telewizyjnych - coraz powszechniejszy.

Elle88 napisał/a:

Piszesz tyle o tym EQ, ale nijak to się ma do faceta Autorki.
Jego wiecznie dupa boli, a boli go po to, żeby nic nie musiał robić.

Ale już pisałem, że w ogóle mnie nie interesuje zachowanie jego, bo jakoś nie bawi mnie monolog lub plotkowanie, i to na podstawie niedostatecznych informacji (jego tu nie ma). Zwracam uwagę na to, co mnie uderzyło w zachowaniu samej autorki. Skądinąd wiadomo, że autorefleksja nie jest mocną stroną kobiet, więc może jej się przyda spojrzenie z boku tongue

83

EeeTam napisał/a:
Klio napisał/a:

Warto nauczyć się odróżniać to co ktoś mówi, od tego co przekazuje nam niewerbalnie. I na tym kończę ten wątek, a przynajmniej z Tobą, bo jakoś tak odnoszę wrażenie, że cierpisz na nienawiść do mężczyzn, a zmagać się z czyjąś nienawiścią... Nie chce mi się big_smile

Cóż, pozostają Ci zatem argumenty niewerbalne (czyt. z dooopy wzięte), bo na werbalnych i jak w tekście stoi się wykładasz big_smile
Nienawiści brak. Jest tylko szeroki uśmiech, gdy widzę argumenty niewerbalne big_smile

84

EeeTam napisał/a:

Nie staraj się odgadnąć moich intencji, bo nie dasz rady big_smile

Nie staraj się robić z banalnej sprawy nieodgadnionej zagadki..

Zwyczajnie, bez złośliwości, zwróciłem uwagę na błąd, który rani moje uszy lub oczy, a jest - za sprawą polityków i dziennikarzy telewizyjnych - coraz powszechniejszy.

Ja też zwróciłam uwagę, że nie jest to clue tego wątku, ale spoko.

Elle88 napisał/a:

Ale już pisałem, że w ogóle mnie nie interesuje zachowanie jego, bo jakoś nie bawi mnie monolog lub plotkowanie, i to na podstawie niedostatecznych informacji (jego tu nie ma). Zwracam uwagę na to, co mnie uderzyło w zachowaniu samej autorki. Skądinąd wiadomo, że autorefleksja nie jest mocną stroną kobiet, więc może jej się przyda spojrzenie z boku tongue

A jest mocną stroną mężczyzn?
I Ty zwracasz uwagę u Klio na nienawiść w kierunku mężczyzn?
Wolne żarty.

85 Ostatnio edytowany przez EeeTam (2016-08-20 22:56:29)

Klio napisał/a:

Cóż, pozostają Ci zatem argumenty niewerbalne (czyt. z dooopy wzięte), bo na werbalnych i jak w tekście stoi się wykładasz big_smile

Skoro sama nie rozumiesz tej sytuacji, to spróbuję Cię oświecić. Dla ułatwienia nazwę strony K i M:

1. K pyta "czemu nie masz humoru?". "Bo boli mnie ząb". K nie odpuszcza, zaczyna się tzw. trucie. M wymyśla kolejne nieistniejące przyczyny, żeby wreszcie się zatkała i dała mu w spokoju pomyśleć. Nic z tego, K nie odpuszcza.
2. W końcu podaje prawdziwy powód. W odpowiedzi słyszy, że ona też ma problemy (=zbagatelizowanie) + wytyczne jak i dlaczego ma się zachowywać (=połajanka + polecenia). Przy okazji wskazana mu zostaje rzekoma korzyść z takich wyznań, która akurat dla niego - jak i każdego mężczyzny - jest żadną korzyścią i potrzebne mu to dokładnie do niczego.
3. M kwituje to wszystko stwierdzeniem, że właśnie dlatego nie chciał nic mówić, bo takiej reakcji się spodziewał = to nie pierwsza tego typu sytuacja między nimi.

Podsumowując - M nie rozwiązał swojego problemu, a na dodatek dostał opiernicz, przy czym taka sytuacja miała miejsce nie pierwszy raz. K zwyczajnie nie ogrania, że facet to nie jest koleżanka z fiutem, więc nie ma potrzeb jak koleżanka. Kiedy ma problem potrzebuje nie kłapania dziobem, tylko ciszy i spokoju.

Elle88 napisał/a:

Wolne żarty.

No widzisz, a dopiero prosiłem, żebyś nie starała się odgadywać moich intencji, bo spudłujesz. Tak, mężczyźni są znacznie bardziej autorefleksyjni. A wiem to z badań naukowych, o których już tu kiedyś pisałem. Parę miesięcy temu w Gazecie Wyborczej były opisane badania amerykańskich uczonych. Badano sprawy okołorozwodowe, a próbka była dość liczna (prawie tysiąc badanych). Okazało się, że jakąś winę w sobie za rozpad związku widzi zaledwie 4% kobiet i 16% mężczyzn. Z tego wynika, że aż cztery razy więcej mężczyzn jest zdolnych do autorefleksji.

86

Lol. A ten dalej swoje.. Autorka wyraźnie powiedziała, że on WYMYŚLA wymówki dla których nie ma między nimi gestów i zachowań typowych dla damsko-męskiej relacji, a ten doszukuje się w tym prawdy.
No nic, na szczęście Autorka wydaje się łebską kobitą i byle gówniana wymówka jej nie satysfakcjonuje.

87

Elle88 napisał/a:

Lol. A ten dalej swoje.. Autorka wyraźnie powiedziała, że on WYMYŚLA wymówki dla których nie ma między nimi gestów i zachowań typowych dla damsko-męskiej relacji, a ten doszukuje się w tym prawdy.
No nic, na szczęście Autorka wydaje się łebską kobitą i byle gówniana wymówka jej nie satysfakcjonuje.

Aha, siedzisz w jego głowie i wiesz lepiej... Wszystko wiesz lepiej, czy tylko tę sprawę znasz lepiej? Właściwie po co pytam, czytałem tyle Twoich postów, że już wiem - wszystko wiesz lepiej...

88

EeeTam napisał/a:
Klio napisał/a:

Skoro sama nie rozumiesz tej sytuacji, to spróbuję Cię oświecić. Dla ułatwienia nazwę strony K i M:

1. K pyta "czemu nie masz humoru?". "Bo boli mnie ząb". K nie odpuszcza, zaczyna się tzw. trucie. M wymyśla kolejne nieistniejące przyczyny, żeby wreszcie się zatkała i dała mu w spokoju pomyśleć. Nic z tego, K nie odpuszcza.
2. W końcu podaje prawdziwy powód. W odpowiedzi słyszy, że ona też ma problemy (=zbagatelizowanie) + wytyczne jak i dlaczego ma się zachowywać (=połajanka + polecenia). Przy okazji wskazana mu zostaje rzekoma korzyść z takich wyznań, która akurat dla niego - jak i każdego mężczyzny - jest żadną korzyścią i potrzebne mu to dokładnie do niczego.
3. M kwituje to wszystko stwierdzeniem, że właśnie dlatego nie chciał nic mówić, bo takiej reakcji się spodziewał = to nie pierwsza tego typu sytuacja między nimi.

Podsumowując - M nie rozwiązał swojego problemu, a na dodatek dostał opiernicz, przy czym taka sytuacja miała miejsce nie pierwszy raz. K zwyczajnie nie ogrania, że facet to nie jest koleżanka z fiutem, więc nie ma potrzeb jak koleżanka. Kiedy ma problem potrzebuje nie kłapania dziobem, tylko ciszy i spokoju.

I kto tu kłapie dziobem... big_smile
W dodatku zupełnie po próżnicy, bo jest to kolejny przekaz niewerbalny wyciągnięty z ciemnej i głębokiej.

89

Dobra tam.. Tak jak powiedziałam: Autorka ma prawo nie czuć satysfakcji z bycia kumplem dla tej pierdoły, która nie umie się ogarnąć. Pewnie jest piękna i młoda, a gościa i jego wymyslone wymówki niech zostawi jakimś zdesperowanym kobietom, "do wychowania" smile

90 Ostatnio edytowany przez EeeTam (2016-08-20 23:05:02)

Klio napisał/a:

I kto tu kłapie dziobem... big_smile
W dodatku zupełnie po próżnicy, bo jest to kolejny przekaz niewerbalny wyciągnięty z ciemnej i głębokiej.

Cóż, przykro mi, że rozmowy z Tobą sensu nie mają... To dość prostackie postrzeganie świata - wszystkiemu winny facet, refleksji nie dopuszczamy... Rozumiem dlaczego tyle czasu tu spędzasz.

Elle88 napisał/a:

Dobra tam.. Tak jak powiedziałam: Autorka ma prawo nie czuć satysfakcji z bycia kumplem dla tej pierdoły, która nie umie się ogarnąć. Pewnie jest piękna i młoda, a gościa i jego wymyslone wymówki niech zostawi jakimś zdesperowanym kobietom, "do wychowania" smile

Tylko ta pani swoje problemy z mężczyznami będzie powielać w kolejnych związkach. Zupełnie abstrahuję od jego zachowania, skupiłem się na jej zachowaniu. I moim zdaniem, będzie miała problemy jeśli nie postara się choć trochę zrozumieć drugiej strony.

91

EeeTam napisał/a:

Aha, siedzisz w jego głowie i wiesz lepiej... Wszystko wiesz lepiej, czy tylko tę sprawę znasz lepiej?

Komiczne oskarżenie w kontekście wymyślonej przez Ciebie scenki rodzajowej, która oczywiście wydarzyła się naprawdę wink

EeeTam napisał/a:

Cóż, przykro mi, że rozmowy z Tobą sensu nie mają... To dość prostackie postrzeganie świata - wszystkiemu winny facet, refleksji nie dopuszczamy... Rozumiem dlaczego tyle czasu tu spędzasz.

Chusteczkę może? big_smile

92

Klio napisał/a:

Sądzisz, że zabłysłaś? Przykro mi, ale na mnie wrażenia nie zrobiłaś. A raczej zrobiłaś, ale chyba nie takie, jakie chciałaś smile

93

EeeTam napisał/a:
Klio napisał/a:

Sądzisz, że zabłysłaś? Przykro mi, ale na mnie wrażenia nie zrobiłaś. A raczej zrobiłaś, ale chyba nie takie, jakie chciałaś smile

Nie. Sądzę, że chusteczka by się przydała... big_smile

94

EeeTam napisał/a:

Tak, tak, facet potrzebuje, ciszy i spokoju. Polecam, celę zakonną. big_smile

Elle88 napisał/a:

Wolne żarty.

Parę miesięcy temu w Gazecie Wyborczej były opisane badania amerykańskich uczonych. Badano sprawy okołorozwodowe, a próbka była dość liczna (prawie tysiąc badanych). Okazało się, że jakąś winę w sobie za rozpad związku widzi zaledwie 4% kobiet i 16% mężczyzn. Z tego wynika, że aż cztery razy więcej mężczyzn jest zdolnych do autorefleksji.

Dość liczna grupa respondentów, prawie tysiąc badanych, na ok. 7 miliardów ludziów. Wiadomo, hamerykańscy naukowcy. wink

Mądre kobiety, od męczybułów trzymają się na odległość kija. smile

95 Ostatnio edytowany przez EeeTam (2016-08-20 23:11:05)

Klio napisał/a:

Nie. Sądzę, że chusteczka by się przydała... big_smile

Drogie dziecko, nie spodziewaj się więcej odpowiedzi, nie będę się z tobą obrzucał piaskiem w piaskownicy...

diana-1971 napisał/a:

Mądre kobiety, od męczybułów trzymają się na odległość kija. smile

Czyli tak, jak trzymają się mężczyźni od Ciebie?
Oczywiście nie wiesz co to jest próbka reprezentacyjna, co to jest margines błędu w badaniach sondażowych... Ale mimo tego uznałaś się za powołaną do krytykowania... Wiesz, to mi nic o tych badaniach nie powiedziało, za to wiele o Tobie smile

96

EeeTam napisał/a:

Tylko ta pani swoje problemy z mężczyznami będzie powielać w kolejnych związkach. Zupełnie abstrahuję od jego zachowania, skupiłem się na jej zachowaniu. I moim zdaniem, będzie miała problemy jeśli nie postara się choć trochę zrozumieć drugiej strony.

Broń Boże powielania tego problemu! Nigdy więcej niech się nie wiąże z mężczyznami "za dobrymi" i z deficytami IQ. Czego i kobietom, które spotkają Cię na swojej drodze życzę big_smile

97 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2016-08-20 23:13:39)

EeeTam napisał/a:

Parę miesięcy temu w Gazecie Wyborczej były opisane badania amerykańskich uczonych. Badano sprawy okołorozwodowe, a próbka była dość liczna (prawie tysiąc badanych). Okazało się, że jakąś winę w sobie za rozpad związku widzi zaledwie 4% kobiet i 16% mężczyzn. Z tego wynika, że aż cztery razy więcej mężczyzn jest zdolnych do autorefleksji.

Lub też, 4 razy więcej mężczyzn jest winnych rozpadowi związku big_smile
Kocham badania amerykańskich naukowców big_smile

98

EeeTam napisał/a:

Spoko, nie martw się o nią i jej przyszłe problemy w związkach aż tak. Gorzej nie trafi wink
Najważniejsze, że ten gość jest bezproblemowy zupełnie. W myśl zasady: na problemy reaguj jak struś - łeb w piach i udawaj, że problemu nie ma, a jak się nie da to zwal wszystko na drugą osobę, że próbowała dowiedzieć się o co chodzi smile

99 Ostatnio edytowany przez diana-1971 (2016-08-20 23:17:56)

EeeTam napisał/a:

Czyli tak, jak trzymają się mężczyźni od Ciebie?
Oczywiście nie wiesz co to jest próbka reprezentacyjna, co to jest margines błędu w badaniach sondażowych... Ale mimo tego uznałaś się za powołaną do krytykowania... Wiesz, to mi nic o tych badaniach nie powiedziało, za to wiele o Tobie smile

Cieszę się, że już wiele o mnie wiesz. big_smile

100 Ostatnio edytowany przez EeeTam (2016-08-20 23:19:41)

Elle88 napisał/a:

Spoko, nie martw się o nią i jej przyszłe problemy w związkach aż tak. Gorzej nie trafi wink

Jasne, co czytane tu historie pokazują wspaniale big_smile

Elle88 napisał/a:

Najważniejsze, że ten gość jest bezproblemowy zupełnie. W myśl zasady: na problemy reaguj jak struś - łeb w piach i udawaj, że problemu nie ma, a jak się nie da to zwal wszystko na drugą osobę, że próbowała dowiedzieć się o co chodzi smile

Czyli Ty też nie masz zielonego pojęcia o potrzebach mężczyzn, o ich zachowaniu, kiedy mają problem niezwiązany ze związkiem? To nie wróżę powodzenia w kontaktach z płcią przeciwną. Uwierz mi, że mężczyzna to nie jest koleżanka z fiutem.

diana-1971 napisał/a:

Cieszę się, że już wszystko o mnie wiesz. big_smile

Pała z logiki i umiejętności czytania. To że w danej sytuacji coś mi powiedziało wiele o Tobie, nie oznacza, że wiem wszystko, nawet nie oznacza, że wiem dużo smile

santapietruszka
Był kiedyś prezydent, który o takiej postawie jak Twoja mawiał: Stłucz termometr, nie będziesz miał gorączki big_smile

101

EeeTam napisał/a:

Czyli Ty też nie masz zielonego pojęcia o potrzebach mężczyzn, o ich zachowaniu, kiedy mają problem niezwiązany ze związkiem? To nie wróżę powodzenia w kontaktach z płcią przeciwną. Uwierz mi, że mężczyzna to nie jest koleżanka z fiutem.

Paradoks Twoich wywodów polega na tym że to Autorka NIE CHCE traktować go jako "koleżankę z fiutem", ani tym bardziej sama być traktowana jako "kolega do piwa z piersiami".
Widać nie jesteś w stanie tego pojąć.
Prosta rzecz wydawałoby się..

102

Elle88 napisał/a:

Paradoks Twoich wywodów polega na tym że to Autorka NIE CHCE traktować go jako "koleżankę z fiutem", ani tym bardziej sama być traktowana jako "kolega do piwa z piersiami".
Widać nie jesteś w stanie tego pojąć.
Prosta rzecz wydawałoby się..

Wspomniane deficyty IQ i EQ się kłaniają...

103

Elle88 napisał/a:

Paradoks Twoich wywodów polega na tym że to Autorka NIE CHCE traktować go jako "koleżankę z fiutem

Paradoks Twoich wywodów polega na tym, że nie rozumiesz, że co innego autorka może chcieć, a co innego robić. Zaręczam Ci, że w tej danej sytuacji potraktowała go jak przyjaciółkę smile Wałkowanie tematu li tylko po to, żeby sobie ulżyć, to naprawdę domena kobieca. Mężczyzna nie potrzebuje kłapania dziobem, lecz spokoju kiedy ma problem.

104

EeeTam napisał/a:

To że w danej sytuacji coś mi powiedziało wiele o Tobie, nie oznacza, że wiem wszystko, nawet nie oznacza, że wiem dużo smile

Tym moja radość większa. big_smile

105

EeeTam napisał/a:

Zaręczam Ci, że w tej danej sytuacji potraktowała go jak przyjaciółkę smile

A co? Widziałeś to? Chyba, że znowu to Twoja doopa Ci to podpowiedziała.

EeeTam napisał/a:

Wałkowanie tematu li tylko po to, żeby sobie ulżyć, to naprawdę domena kobieca. Mężczyzna nie potrzebuje kłapania dziobem, lecz spokoju kiedy ma problem.

To co Ty tutaj jeszcze robisz?

106

EeeTam napisał/a:
Elle88 napisał/a:

Paradoks Twoich wywodów polega na tym że to Autorka NIE CHCE traktować go jako "koleżankę z fiutem

Paradoks Twoich wywodów polega na tym, że nie rozumiesz, że co innego autorka może chcieć, a co innego robić. Zaręczam Ci, że w tej danej sytuacji potraktowała go jak przyjaciółkę smile Wałkowanie tematu li tylko po to, żeby sobie ulżyć, to naprawdę domena kobieca. Mężczyzna nie potrzebuje kłapania dziobem, lecz spokoju kiedy ma problem.

On ma problemy non-stop, 24/24h.
Ten problem nazywa się - albo kobieta go nie pociąga albo jest męską pi..ą, która boi sie odrzucenia i kobiet.
Jeśli to drugie to niech wali do psychoterapeuty, a kobiety zostawi sobie na później. Narazie pożytku z niego nie ma.

107

Elle88 napisał/a:

Ten problem nazywa się - albo kobieta go nie pociąga albo jest męską pi..ą, która boi sie odrzucenia i kobiet.
Jeśli to drugie to niech wali do psychoterapeuty, a kobiety zostawi sobie na później. Narazie pożytku z niego nie ma.

Elle niepoprawna! A Ty ciągle na temat i o nim! Przecież EeeTam wyraźnie napisał, że on abstrahuje od niego i od tematu. On skupia się na niej. Robi to w oderwaniu od niego i od tematu, bo w końcu abstrahuje. Tym samym musi odwoływać się do argumentów niewerbalnych big_smile , bo żeby pisać na temat, trzeba byłoby pisać na temat big_smile

108 Ostatnio edytowany przez EeeTam (2016-08-20 23:34:40)

Elle88 napisał/a:

Po 1. "Na razie" - osobno smile
Po 2. Wytłumacz mi jedną rzecz - Tobie przynosi ulgę oplucie kogoś, kogo nie znasz, kogoś, kto nawet nie przeczyta Twoich słów?

Tak z nieco innej beczki, o toksycznych związkach. Przyczyną toksyczności związku może być:
1. Toksyczny jest partner A.
2. Toksyczny jest partner B.
3. Toksycznie są oboje.
4. Żadne z nich nie jest toksyczne - z kimś innym mogliby tworzyć związek udany, ale na siebie działają toksycznie.

Jaki z tego wniosek? Taki, że w pi razy drzwi 75% przypadków jesteśmy odpowiedzialni lub współodpowiedzialni za denny związek. Dlatego ja zawsze powtarzam: Najpierw patrz na siebie. Ty z kolei chcesz, żeby autorka najpierw (a wręcz wyłącznie) patrzała na niego. Moim zdaniem, to droga donikąd. Ze związku możesz uciec, ale od siebie nie uciekniesz nigdy.

109

Klio napisał/a:
Elle88 napisał/a:

Elle niepoprawna! A Ty ciągle na temat i o nim! Przecież EeeTam wyraźnie napisał, że on abstrahuje od niego i od tematu. On skupia się na niej. Robi to w oderwaniu od niego i od tematu, bo w końcu abstrahuje. Tym samym musi odwoływać się do argumentów niewerbalnych big_smile , bo żeby pisać na temat, trzeba byłoby pisać na temat big_smile

No, właśnie do mnie dotarło, że tu nie chodzi o to żeby rozważać na temat wątku, tylko se na niedobre kobiety ponarzekać.
No niechże se chłopak ulży.. wink

110

Elle88 napisał/a:

[No, właśnie do mnie dotarło, że tu nie chodzi o to żeby rozważać na temat wątku, tylko se na niedobre kobiety ponarzekać.
No niechże se chłopak ulży.. wink

Nie myślałem, że też wleziesz do piaskownicy... Proszę mi zacytować, gdzie w tym wątku - poza jednym przytoczeniem badań naukowych - narzekałem na kobiety in gremio.

111 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-08-20 23:37:17)

EeeTam napisał/a:

patrzała na niego.

Po 1. patrzYła nie patrzała smile

Po 2. Wyczerpałeś mój limit sprowadzania dyskusji do poziomu absurdu.

112

Elle88 napisał/a:

https://media.giphy.com/media/4I3BveeJzhjG/giphy.gif

113 Ostatnio edytowany przez EeeTam (2016-08-20 23:44:15)

Elle88 napisał/a:

Slownik Języka Polskiego PWN, poradnia internetowa, Mirosław Bańko (Uniwersytet Warszawski) o słowach "patrzała" i "patrzyła":
Forma patrzyłam pochodzi od patrzyć, forma patrzałam – od patrzeć. Ciekawe, że choć patrzeć jest częstsze niż patrzyć, to patrzałam jest wyraźnie rzadsze niż patrzyłam. Mimo tych różnic wszystkie wymienione formy są poprawne.
Znowu pudełko droga Elle... big_smile
Widzę, że dziecko z piaskownicy też troszkę analfabetyczne, ale dzieciom można wybaczyć big_smile

Elle88 napisał/a:

Po 2. Wyczerpałeś mój limit sprowadzania dyskusji do poziomu absurdu.

Przecież racji mi nie przyznasz, na polemikę argumentów brakło, a na piaskownicę jesteś - w przeciwieństwie do koleżanki - zbyt inteligentna...

114

EeeTam napisał/a:

Przecież racji mi nie przyznasz, na polemikę argumentów brakło, a na piaskownicę jesteś - w przeciwieństwie do koleżanki - zbyt inteligentna...

Nie, po prostu mnie zamęczyłeś. Leże na cyckach.
Brafo Ty.. wink

115

EeeTam napisał/a:

Proszę mi zacytować, gdzie w tym wątku - poza jednym przytoczeniem badań naukowych - narzekałem na kobiety in gremio.

EeeTam napisał/a:

Skądinąd wiadomo, że autorefleksja nie jest mocną stroną kobiet, więc może jej się przyda spojrzenie z boku tongue

Co zaś do kłapania dziobem zgodnie z teorią:

EeeTam napisał/a:

facet to nie jest koleżanka z fiutem, więc nie ma potrzeb jak koleżanka. Kiedy ma problem potrzebuje nie kłapania dziobem, tylko ciszy i spokoju.

Jako, że kłapiesz nim po próżnicy już drugą stronę, to... Koleżanka z fiutem big_smile

116 Ostatnio edytowany przez EeeTam (2016-08-20 23:52:03)

Elle88 napisał/a:

[Nie, po prostu mnie zamęczyłeś. Leże na cyckach.
Brafo Ty.. wink

Myślenie i dyskusja oparta na argumentach Cię męczy? big_smile

Drogie dziecko z piaskownicy, mam Ci znowu wykazać, że z logiki zasługujesz na pałę? To bardzo proste - mężczyźni problemy rozwiązują w ciszy, ale pogadać też lubią. A ja bardzo sobie cenię dyskusje polegające na wymianie argumentów z wymagającym "przeciwnikiem" (teraz chyba też rozumiesz, dlaczego akurat z Tobą rozmawiać nie mam ochoty).

117

EeeTam napisał/a:
Elle88 napisał/a:

[Nie, po prostu mnie zamęczyłeś. Leże na cyckach.
Brafo Ty.. wink

Myślenie i dyskusja oparta na argumentach Cię męczy? big_smile

Masuję se cycki. Nie przeszkadzaj.

118

Elle88 napisał/a:

Lubię nieco bardziej wyrafinowane poczucie humoru, chociaż czasem taki przaśny, wsiowy dowcip też może być big_smile

119

EeeTam napisał/a:

Drogie dziecko z piaskownicy, mam Ci znowu wykazać, że z logiki zasługujesz na pałę? To bardzo proste - mężczyźni problemy rozwiązują w ciszy, ale pogadać też lubią. A ja bardzo sobie cenię dyskusje polegające na wymianie argumentów z wymagającym "przeciwnikiem" (teraz chyba też rozumiesz, dlaczego akurat z Tobą rozmawiać nie mam ochoty).

Z logiki pała, bo:
-skoro mężczyźni rozwiązują problemy w ciszy, to powinieneś rozwiązywać ten problem w ciszy, a tak kłapiesz już na trzeciej stronie, choć udowadniałeś, że kłapanie to domena kobiet. Rozumiem koleżanko z fiutem. Chcesz kłapać, to kłap.
-chcesz dyskusji polegającej na wymianie argumentów? Zacznij stosować te werbalne, bo z Twoją doopą dyskutować się nikomu nie chce.
-rozmawiać nie masz ochoty, a jednak to robisz. <wzrusznie> Jesteś prawdziwą koleżanką z fiutem <ociera łzę>

120

EeeTam napisał/a:
Elle88 napisał/a:

Lubię nieco bardziej wyrafinowane poczucie humoru, chociaż czasem taki przaśny, wsiowy dowcip też może być big_smile

Dobra: wyrafinowanie (jest taki wyraz?? hmm) masuję se cycki.
Teraz lepiej?

Mogę dorzucić, że cycki też są wyrafinowane. Są niezłe. wink

121

Klio napisał/a:

Z logiki pała, bo:
-skoro mężczyźni rozwiązują problemy w ciszy, to powinieneś rozwiązywać ten problem w ciszy, a tak kłapiesz już na trzeciej stronie, choć udowadniałeś, że kłapanie to domena kobiet. Rozumiem koleżanko z fiutem. Chcesz kłapać, to kłap.

Drogie dziecko, naprawdę nie rozumiesz różnicy między "rozwiązywać swój problem" a "rozmawiać o cudzym problemie"? To zechciej przyjąć wyrazy współczucia. Tylko prośba - nie wtrącaj się już w rozmowę dorosłych.

122 Ostatnio edytowany przez EeeTam (2016-08-21 00:02:16)

Niestety, w związku z końcem doby nie mogę edytować poprzedniego posta smile

Elle88 napisał/a:

Mogę dorzucić, że cycki też są wyrafinowane. Są niezłe. wink

Chyba robimy off top, więc reklamę (opisową lub fotograficzną) możesz mi wysłać na maila big_smile

123

EeeTam napisał/a:

Chyba robimy off top, więc reklamę (opisową lub fotograficzną) możesz mi wysłać na maila big_smile

A wyżej dupę czy niżej?

wink

124

EeeTam napisał/a:

santapietruszka
Był kiedyś prezydent, który o takiej postawie jak Twoja mawiał: Stłucz termometr, nie będziesz miał gorączki big_smile

No. Ja dokładnie taką postawę prezentuję, jeśli chodzi o gorączkę big_smile

125

Elle88 napisał/a:

A wyżej dupę czy niżej?

Droga Elle, nie będę z Tobą toczył pogaduszek nie na temat, bo off topów zabrania regulamin (pkt. 6), tym bardziej z użyciem wulgaryzmów (pkt. 9). Nie powinnaś też mnie podrywać (pkt. 19). Zrozum Droga Elle, że nie mogę podjąć tej gry, bo jako mężczyzna zapracuję na bana, który Tobie nie grozi (pkt. 18). Więc zaprawdę powiadam Ci, przejdź na kanał prywatny big_smile

126

EeeTam napisał/a:

Ty z kolei chcesz, żeby autorka najpierw (a wręcz wyłącznie) patrzała na niego

Patrzyła...

...jakby co, to nie doczytałam jeszcze do końca, może jeszcze coś znajdę big_smile

127

@EeeTam, mogę podrywać - zapewniam Cię.
big_smile wink

A dwa, nie spinaj się tak. Może i jestem trochę wulgarna i nieokrzesana, ale nie popadajmy w paranoję. W końcu w 90% wypowiadam się zawsze na temat.
Co nie, Santapietruszka?

128 Ostatnio edytowany przez EeeTam (2016-08-21 00:26:00)

santapietruszka napisał/a:

Patrzyła...

...jakby co, to nie doczytałam jeszcze do końca, może jeszcze coś znajdę big_smile

Droga Święta Pietruszko, zaprawdę uważasz to za błąd? Za chwilę - jak doczytasz w wątku - będziesz się tych słów wstydzić big_smile Tak na marginesie, skoro się wzajemnie douczamy ze znajomości języka ojczystego, w innym wątku napisałaś: Mi to wychodzi, że jesteś trollem. Na początku zdania używamy długie zaimki, czyli nie "mi", lecz "mnie" smile

Elle88 napisał/a:

@EeeTam, mogę podrywać - zapewniam Cię.

Nie wiem, może masz przyzwolenie administracji. Tylko widzisz, ja nie mam przyzwolenia by się dać poderwać big_smile

129

EeeTam napisał/a:

Patrzyła...
Droga Święta Pietruszko, zaprawdę uważasz to za błąd? Za chwilę - jak doczytasz w wątku - będziesz się tych słów wstydzić big_smile

Może i poprawna forma, ale jakby nie było, to jakaś wsiocka i używana wyłącznie do udowodnienia swoich racji...

Eeetam napisał/a:

Nie wiem, może masz przyzwolenie administracji. Tylko widzisz, ja nie mam przyzwolenia by się dać poderwać big_smile

A kto by Cię podrywać chciał...

130

EeeTam napisał/a:

To porozmawiaj ze swoją bozią, może Ci da pozwolenie.
Jakby co, ja tu wszystkich podrywam także wiesz.. mam papiery na to.

Posty [ 66 do 130 z 270 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Facet nie adoruje, nie prawi komplementów, nie patrzy z pożądaniem..

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024