Sex juz dla mnie sie skonczyl... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Sex juz dla mnie sie skonczyl...

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 73 z 73 ]

66 Ostatnio edytowany przez Lucjusz69 (2016-07-19 20:40:15)

Odp: Sex juz dla mnie sie skonczyl...

A może...strap on? Jak go kochasz, to tylko to zostaje. No proteza taka. Trochę nietypowa będzie to  konfiguracja, ale cóż zrobić. Wszedłem na Allegro. zatrzęsienie, do wyboru do koloru.
No , ale najpierw może rzeczywiście do lekarza.

Zobacz podobne tematy :

67

Lucjusz69 napisał/a:

A może...strap on? Jak go kochasz, to tylko to zostaje. No proteza taka. Trochę nietypowa będzie to  konfiguracja, ale cóż zrobić. Wszedłem na Allegro. zatrzęsienie, do wyboru do koloru.

Czekaj, czekaj ... ale, że on jej czy ona jemu? tongue

68

majkaszpilka napisał/a:
satya11 napisał/a:

Zyje w Niemczech od kilku lat dlatego moj zasob slow po polsku jest lekko ograniczony. Niestety, zapominam czasem kilka slow po polsku, bo rzadko uzywam polskiego w codziennym zyciu.

Nie rozśmieszaj mnie proszę.Mieszkasz od pięciu,czy sześciu lat za granicą i już języka zapominasz?Ściemę sadzisz jak mało kto.Poza tym,to było niejako na marginesie mojej wypowiedzi,co do clue nie odniosłaś się słowem.

Z tym językiem ma rację, sam jestem lingwistą, wiem jak to wygląda. Posiedziałem trochę w Ameryce i szczerze przyznam: im dłużej używasz języka danego kraju, tym większe masz problemy z ojczystym. Moja koleżanka siedzi 7 lat w Anglii i już w ogóle nie mówi polskim akcentem a co dopiero słownictwem z życia codziennego.

69

Po części się zgadzam z Tobą georgino.
Nie mniej,człowiek wykształcony,mieszkający na obczyźnie...zwykle ma możliwość obcowania z językiem ojczystym. Chociażby poprzez prasę,czy telewizję.Dziwne,że ludzie mieszkający 30,40 lat za granicą,potrafią wprawnie mówić,nie gubiąc słów,czy kontekstu...a ci,którzy wyjechali cztery lata temu..nie rozumieć polska mowa,bo trudna.

Pisanie na Forum daje możliwość przemyślenia i dobrania odpowiednich słów.
Lepiej chwilę się zastanowić,niż stworzyć wrażenie ignoranta,czy też zapominalskiego Europejczyka bez korzeni smile

70 Ostatnio edytowany przez Lucjusz69 (2016-07-20 13:25:14)

Harvey napisał/a:
Lucjusz69 napisał/a:

Czekaj, czekaj ... ale, że on jej czy ona jemu? tongue

Harvey, wymiatasz!!! O tym nie pomyślałem!! big_smile Masaż prostaty? Jak najbardziej!

71 Ostatnio edytowany przez melonka (2016-07-21 00:54:41)

czy to jest Niemiec?
Nie chcę generalizować, ale jeśli tak, to możliwe, że jak mu na spokojnie wytłumaczysz i wyjaśnisz, że chcesz otwartego związku i po prostu poszukać seksu gdzie indziej, to na to się zgodzi. Nie musisz od razu myśleć o zrywaniu czy zdradzaniu. Wystarczy, że mu wytłumaczysz dokładnie, że brakuje Ci seksu, a nie, że oczekujesz, że dla Ciebie będzie dokonywał niemożliwych rzeczy. Możesz poszukać seksu gdzie indziej. Znam jedno bardzo dobrze funkcjonujące małżeństwo, ona ok. 30, on o 15 lat starszy (Polka i Niemiec). Nie mają problemu z seksem między sobą, ale ona ma nieco większe potrzeby i czasem ma przygody z innymi. Przy czym potem opowiada o tym swojemu mężowi, jego to jara i ją potem na nowo 'zdobywa'. Znam też parę związków funkcjonujących na podobnych zasadach.

Ale na Twoim miejscu zastanowiłabym się nad tym związkiem - skoro nie dba o siebie, pali, już jest impotentem, to co będzie za 5 lat? Przestanie chodzić? Będziesz tylko dla niego opiekunką?

PS mieszkania w Berlinie bynajmniej nie są drogie w porównaniu do innych miast niemieckich. Tzn. mam na myśli wynajem.

72

a poza tym - czy on zaspokaja/stara się zaspokoić na inne sposoby? Mówisz, że się całujecie i przytulacie. A co z minetką, palcówką, czy użyciem dilda na tobie? Do tego nie trzeba penisa, tylko chęci.

73

Melonka
Moj partner jest Niemcem, ale nie zaakceptowalby takiego ukladu , zebym miala innych partnerow seksualnych. Czyli jakiekokolwiek otwartego zwiazku
Ja rowniez tego nie chce.

Oprocz calowania i przytualnia nie ma Nic. (zadnej palcowki, ani minetki, dilda to juz wogole)

Posty [ 66 do 73 z 73 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Sex juz dla mnie sie skonczyl...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024