rh72 napisał/a:Tak wpadłem i wypadam... Część Wszystkim. 
Kaja:
- jesli zdjęcia były na karcie to kartę wyciagasz i juz ale mówimy o karcie pamieci, dodatkowej
- jesli jednak w pamieci telefonu to serwis i oni odczytaja, tez nie powinno być problemu
Pociag, hihihi 
- wg Freuda masz sen erotyczny... A jak pociag w tunelu lub na peronie ale takim zabudowanym to... 
- standardowo jeśli stoi i nie zamierza jechać to chęć zmiany w życiu i poczucie zastoju
- jesli ma jechac to czeka Ciebie mocna zmiana, symbolizuje drogę przed Tobą i jest kilka dingsow so sprawdzenia
- sporo tych wyjątków w sennikach. Jednak sen powtarzający się może coś chcieć Ci powiedzieć. Tylko bez wróżki...
A reszta to widze o jedzeniu, hmmmm... Widze subtelna różnicę. Jak faceci gadaja o jedzeniu to zwykle o konsumpcji a kobiety o przygotowaniu. No to great! 
Zdjęcia były w większości w pamięci telefonu (nie mam tej dodatkowej - tylko kartę sim), i to mnie martwi - nie podoba mi się, aby ktoś mi tam w nich grzebał...
Odtworzenie kontaktów też będzie mozolne...
Zostaw Freuda - to nie tunel - to ja wysiadam z pociągu na wcześniejszej stacji, aby wziąć bagaże z innego wagonu, a pociąg mi ucieka, bo się zagapiam i zostaję wtedy bezradna na pustym peronie
i jakieś niefajne te uczucie...
Edith. telefon podczas ładowania znowu się tylko włączał i wyłączał, i bzykał, a teraz zrobił pik i .... włożyłam i wyjęłam kartę sim i nic, jak się świeci na ekranie nazwa telefonu "....." tak się świeci.
P.S.
Kolumna centralna - pasmo przenoszenia: 62 - 20.000 Hz
Kolumny frontowe - pasmo przenoszenia: diabli wiedzą
Kolumny surroundowe - pasmo przenoszenia: 62 - 20.000 Hz
Subwoofer - Pasmo przenoszenia: 40 - 150 Hz
Więc żadne to halo...