moje cudowne życie po rozwodzie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » moje cudowne życie po rozwodzie

Strony Poprzednia 1 152 153 154 155 156 232 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9,946 do 10,010 z 15,029 ]

9,946

Odp: moje cudowne życie po rozwodzie
santapietruszka napisał/a:
kaja77 napisał/a:

znalazłam trzydniowego pączka ale to nie to samo - więc oglądam.

Trzydniowe pączki są najlepsze. Robi im się taka chrupiąca skórka big_smile
Oczywiście, pod warunkiem, że są z lukrem, a nie z bitą śmietaną big_smile U mnie taki z bitą śmietaną nie dożywa 3 dni, więc się nie mogę wypowiadać big_smile

A hamburgery mogą być wieczne big_smile

Zobacz podobne tematy :

9,947

rh72 napisał/a:
kaja77 napisał/a:

Ali - labrador
Sąsiedzi się potem krzywo patrzą na Syna - jego podejrzewają - a i tak nie włączam subwoofer'a.

Dobrze mieć na kogo winę zwalić tongue Btw. Jakie masz kolumny? Pasmo przenoszenia sobie obczaję bo ja długo szukałem i nie chciałem jakiś drogich (nie wiedziałem czy po prostu polubię tak muzykę) i kupilem polskie STX-FX300 Uczyli mnie w necie, jak dobrą kolumnę sprawdzać - dbry wzmacniacz i bass ma maksa oraz głośność w kosmos i patrzysz kiedy i czy zaczynają charczeć - te najlepiej rzeszy test. Mam też subwoofera REL'a - taki specjalny do muzyki rockowej a nie filmów jednak nie włączam, kolumny mi wystarczają big_smile Jak będę z Tobą jeszcze o sprzęcie gadał to po prostu ideał kobiety! big_smile Kaja, napisz, że się nie znasz! Please!!! big_smile big_smile big_smile

Mam KODA, na sprzęcie znam się znam - ja się "prawie" na wszystkim znam tongue  przecież mówiłam że IDEAŁ wink

9,948

Właśnie byłam na dymku... takie dziś piękne gwiazdy na tym niemieckim niebie tongue
A u Was jak z tym niebem ??

Dobra zmykam, bo i tak się nie doczekam, co z tym Greyem ......:D
Dobranoc  !!!

9,949

A co nie ruszył Ci - bo mi wszystko rusza tongue

9,950 Ostatnio edytowany przez alika40+ (2017-09-15 22:19:53)

kaja77 napisał/a:

Nie rozumiem Mag - czy ktoś ją zrozumiał, jeśli tak to poproszę o przetłumaczenie :
Edit. proszę o szybkie reagowanie bo nie mogę tak w kółko "wątku " filmu tracić tongue
P,S. Ali jak będę pisała z bykami to ty sms - znaczy że czas spadać smile

Taaa , pewnie  jeszcze tego brakowało ,żebym BYKI Twoje poprawiała  ,hiii   big_smile

Ja tez nic nie zrozumiałam , ale  ...... ????

9,951 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2017-09-15 22:20:43)

kaja77 napisał/a:

Kontrakt Greya powalił mnie na łopatki  ha ha.

edit. Dziewczyny czy któraś go w ogóle oglądała - przyznawać się.
Bo tu chodzi coś zupełnie innego ha ha - przynajmniej dla mnie tongue

Nie oglądałam Greya. Może wstyd się przyznać, ale nawet nie czytałam. Nie chce mi się, fragmenty gdzieś w necie czytałam - i - to nie moja bajka smile
W sensie literatury, jak już mam się uzewnętrzniać big_smile

Co do pączków - to nie ja znalazłam trzydniowego big_smile Ja mam małe dzieci, u mnie pączek nie wytrzyma nawet 2 godzin big_smile Nawet pod warunkiem, że go kupię big_smile

9,952 Ostatnio edytowany przez kaja77 (2017-09-15 22:20:42)

Ha ha BYKI - jesteś BOSKA big_smile

Ty weź mi przetłumacz Mag  smile

9,953

kaja77 napisał/a:

Ha ha BYKI - jesteś BOSKA big_smile

Ty weź mi przetłumacz Mag  smile

Tez wymyśliłaś , BOSKA ,hymmm  big_smile  big_smile  big_smile  big_smile  tongue

z naszego na ludzki czy odwrotnie ?? mam przetłumaczyć tongue

Aż  tak kumata to ja nie jestem , niestety sad  big_smile

spadam  , narka  smile

9,954 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-09-15 22:25:04)

kaja77 napisał/a:

Taa A ja Astral  szukam mistrza z Małgorzatay hmm

Ale Ty Małgosia jesteś? Pogubiłem się tongue Ja lubię rosyjską literaturę bo potrafi być po prostu rozrywkowa. I tak też odebrałem tą książkę tongue

Kaja, już dawno miałem zaproponować - zamiast Greya polecam to... tongue Nie wiem, drogie Panie, jak to odbierzecie bo można wesoło lub gorzko albo i tak i tak ale dla mnie po prostu WESOŁO big_smile

EDIT: dziwnie u mnie startuje od 12 min, trzeba przewinąć... taśmę... hahaha! big_smile

9,955

Ali z ludzkiego na nasz tongue

9,956

rh72 napisał/a:
alika40+ napisał/a:

A  kuku big_smile
Ale dalej kolega Rh nie odpowiedział na moje pytanie ?? hmm
tongue

I zamierza udawać głupiego tongue

A niech se zamierza , jak chce tongue big_smile

9,957

kaja77 napisał/a:

Tego "Greya" wolałam jako psychopatę w innym filmie tongue

A mnie po prostu zafascynował pewnego czasu American Psycho.. ale spoko, potem mi przeszło tongue

9,958

rh72 napisał/a:
kaja77 napisał/a:

Taa A ja Astral  szukam mistrza z Małgorzatay hmm

Ale Ty Małgosia jesteś? Pogubiłem się tongue Ja lubię rosyjską literaturę bo potrafi być po prostu rozrywkowa. I tak też odebrałem tą książkę tongue

Kaja, już dawno miałem zaproponować - zamiast Greya polecam to... tongue Nie wiem, drogie Panie, jak to odbierzecie bo można wesoło lub gorzko albo i tak i tak ale dla mnie po prostu WESOŁO big_smile

EDIT: dziwnie u mnie startuje od 12 min, trzeba przewinąć... taśmę... hahaha! big_smile

Ogladałam tongue  na mnie nie działa tongue

9,959

Nie mozna wyjśc  i zamknąc drzwi sad  cały czas ktoś otwiera big_smile

Dobra , zamykam, na klucz  wink
papatki ..

9,960

Powiedziałam, że obejrzę Grya  to oglądam - business to business wink

9,961

I_see_beyond napisał/a:

Co macie słodkiego do zjedzenia?
Właśnie rzucił mnie net-facet. I na moich oczach uwodzi ... moją koleżankę!
Znacie to?
Ja tak. Nazbyt dobrze. wink

A wierszyk słuchała? Słuchała! tongue Motylek, przecież pisałem... było mnie brać do tego mieszkania smile No po prostu jest niezły... prawdziwy mistrz smile Pietruszkę już wyrwał, co Nieświęta? tongue

... z napisem King Bruce karate miscz... big_smile big_smile big_smile Tego też słucham i wiecie co? Kiedyś sobie przed jakąś randką posłucham lol

9,962

kaja77 napisał/a:

Edit. a awionetka to niżej czy wyżej tej poprzeczki?

Raczej niżej ale zależy od modelu obu maszyn smile

9,963 Ostatnio edytowany przez kaja77 (2017-09-15 22:40:22)

rh72 napisał/a:
kaja77 napisał/a:

Tak "intuicyjnie" czułam ...

Edit. ale szybowiec to OKI?

9,964

kaja77 napisał/a:

Nie rozumiem Mag - czy ktoś ją zrozumiał, jeśli tak to poproszę o przetłumaczenie :
Edit. proszę o szybkie reagowanie bo nie mogę tak w kółko "wątku " filmu tracić tongue

Serca rozdartego koleżanki nie rozumiesz? big_smile Kaja... ona cierpi...

9,965 Ostatnio edytowany przez kaja77 (2017-09-15 22:42:35)

rh72 napisał/a:
kaja77 napisał/a:

Nie rozumiem - ja nie mam serca tongue

Edit. Jbc ja w szybowcu siedzę z tyłu tongue

9,966

kaja77 napisał/a:

Mam KODA, na sprzęcie znam się znam - ja się "prawie" na wszystkim znam tongue  przecież mówiłam że IDEAŁ wink

A jaki model? smile Jakie pasmo przenoszenie w granicach utraty tych 3 DB? tongue Charakterystyka płaska czy opadająca? Głośniki niskotonowe to jakie? Wielkość i materiał? A wysokotonowe syczą czy cykają? Jak u nich z dynamiką, co? Tia... tongue No ciekawe czy wiśniówka pomoże? big_smile

I jak, kiepski ten kontrakt...? Pisz bo mi się naprawdę nie chce oglądać smile Bo wiesz... negocjacje zawisły w toku a ja czuję fajny kąsek do obsługi... ale umowa będzie pieruńsko droga oj pieruńsko big_smile

9,967 Ostatnio edytowany przez kaja77 (2017-09-15 22:54:54)

Cykają tongue jutro szczegóły bo przede mną druga część tego GREYA tongue

A co ja ciągle mam za te negocjacje odpowiadać - czy ja już ma to na czole wypisane tongue a przecież w technikę poszedłeś tongue

Edit. jak się mamy przy stole spotkać  to Ty to też musisz obejrzeć i to od razu dwie części tongue i bez ściemniania bo przepytam i się od razu poznam smile

9,968

kaja77 napisał/a:
rh72 napisał/a:
kaja77 napisał/a:

Tak "intuicyjnie" czułam ...

Edit. ale szybowiec to OKI?

Ale do czego?! Jeśli coś chcesz aktywniej podziałać to tam najgorzej, więc nie OKI! tongue  Hahaha! big_smile

9,969

kaja77 napisał/a:
rh72 napisał/a:
kaja77 napisał/a:

NA OGONIE???! big_smile Dobra, jak chcesz tongue Serca nie masz... naprawialne to? smile

9,970 Ostatnio edytowany przez kaja77 (2017-09-15 23:24:44)

rh72 napisał/a:
kaja77 napisał/a:
rh72 napisał/a:

NA OGONIE???! big_smile Dobra, jak chcesz tongue Serca nie masz... naprawialne to? smile

Rh niu niu - ja Ci dam "aktywniej"

Tam są DWA miejsca - wiem bo widziałam

Edit.  chyba nie bo ja "ZŁA" kobieta jestem tongue

I to jest to o co mi chodzi wink (e-mail) rozumiesz tongue inne wszystko walić smile

9,971

kaja77 napisał/a:

Nie rozumiem Mag - czy ktoś ją zrozumiał, jeśli tak to poproszę o przetłumaczenie

Nie szkodzi, kaju. smile

alika40+ napisał/a:

Ja tez nic nie zrozumiałam , ale  ...... ????

ale co ciekawe:

rh72 napisał/a:

zrozumiał mnie ... net-facet! lol

rh72, wszystkie Twoje forumowe utwory czytam, odkąd zaczęliśmy pisać na wspólnych dwóch wątkach. Wcześniejszych nie znam i nie będę grzebać w kilkutysięcznej historii postów.

Zanucę tak:

O mnie się nie martw, o mnie się nie martw,
ja sobie radę dam ..."

choć piosenka oczywiście o czym innym. Jestem na forum dość długo i wiem jak działa. Sprawdź w moim profilu, co aktualnie lubię w ludziach. Ty to masz. I pozostali forumowicze, z którymi wchodzę w interakcję pisemną, mam nadzieję też.

"Ławeczkę" zamierzam obejrzeć teatrze w moim BIG CITY, kiedy znowu zaczną ją grać. Ale w wolnej chwili obejrzę to, co tu wstawiłeś. Dla Gajosa. smile

kaja, alika, przecież wyraźnie napisałam, że to forumowy żart. Wam się mojej stopki nie chce czytać, a co dopiero postów. lol A to, co tak "enigmatycznie" napisałam, rozwinę kiedyś.

kaja, rejestr Twoich forumowych przewinień właśnie się tworzy. Jutro do kawy WSTAWIASZ wszystkim deser. Możesz serca nie mieć, ale ... umiejętności cukiernicze chyba tak, z tego co pamiętam z postów.

Dobrej nocy wszystkim życzę.
smile

9,972

kaja77 napisał/a:

Edit. jak się mamy przy stole spotkać  to Ty to też musisz obejrzeć i to od razu dwie części tongue i bez ściemniania bo przepytam i się od razu poznam smile

Więc mam oglądać? Sure???? smile

9,973

Jakby ktoś nie zrozumiał mojego poprzedniego posta, rh72 go przetłumaczy.

On też "widzi więcej".
Pisałam wcześniej - męski odpowiednik.
Widzący i tłumacz. big_smile

9,974

kaja77 napisał/a:

Bierę smile

kaja77 napisał/a:

A mi dalej nie pasi... A nie lepiej z przodu? Nie chcesz kierować...? Uuuuuu big_smile Nie chcesz? smile

kaja77 napisał/a:

A to spoko, jak tak twierdzisz to pewnie jakaś pętla się trafiła u Ciebie w programie i restarcik pomoże - nawet nie 'zimny' ale 'na ciepło' tongue Tak, jest różnica tongue

9,975

rh72 napisał/a:
kaja77 napisał/a:

Bierę smile

kaja77 napisał/a:

A mi dalej nie pasi... A nie lepiej z przodu? Nie chcesz kierować...? Uuuuuu big_smile Nie chcesz? smile

kaja77 napisał/a:

A to spoko, jak tak twierdzisz to pewnie jakaś pętla się trafiła u Ciebie w programie i restarcik pomoże - nawet nie 'zimny' ale 'na ciepło' tongue Tak, jest różnica tongue

R - tam się kieruje z tyłu- byłeś - nie ...

9,976

rh72 napisał/a:
kaja77 napisał/a:

A jaki model? smile Jakie pasmo przenoszenie w granicach utraty tych 3 DB? tongue Charakterystyka płaska czy opadająca? Głośniki niskotonowe to jakie? Wielkość i materiał? A wysokotonowe syczą czy cykają? Jak u nich z dynamiką, co? Tia... tongue No ciekawe czy wiśniówka pomoże? big_smile

I jak, kiepski ten kontrakt...? Pisz bo mi się naprawdę nie chce oglądać smile Bo wiesz... negocjacje zawisły w toku a ja czuję fajny kąsek do obsługi... ale umowa będzie pieruńsko droga oj pieruńsko big_smile

To nie się nie rozwodź tylko oglądaj a potem pogadamy o ustępach tongue

9,977 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-09-15 23:50:09)

Ooooo... już aneksiki planujemy? W ciemno? A to Ty planujesz aż tak mnie ubezwłasnowolnić abym w ciemno podpisywał? No ciekawe jak? Hmmm... tongue Jednak FREEDOM! big_smile Więc gramy... Na koncercie Pana Georga Michaela też byłem, btw. big_smile Też było czadowo jednak nie byłem tak blisko tym razem big_smile

I... dobrze... obejrzę... tym razem na Twoją odpowiedzialność ale KSIĄŻKI nie przeczytam... Co to to nie! big_smile

9,978

kaja77 napisał/a:

A zmyślna bestyjka smile Poprawię, nie tyle kieruje co kontrolować można chyba bo te dwumiejscowe to szkoleniowe tongue

9,979

kaja77 napisał/a:

To nie się nie rozwodź tylko oglądaj a potem pogadamy o ustępach tongue

Wiem, wiem, wiem... czytam to dobrze... chyba ustępstwach i to moich ustępstwach... jakbym miał nie wiedzieć tongue

9,980 Ostatnio edytowany przez kaja77 (2017-09-15 23:58:07)

rh72 napisał/a:
kaja77 napisał/a:

A zmyślna bestyjka smile Poprawię, nie tyle kieruje co kontrolować można chyba bo te dwumiejscowe to szkoleniowe tongue

Zmyślna - tak - w dodatku na pewno bestyjka wink szkoleniowe tongue - kontroluje tongue

Rh - ja książek dot. Greya też nie będę czytać - bez przesady tongue ale zajeb... erotykę czytałam między wierszami- Jezu nie pamiętam, ale sobie przypomnę - podsunąć?

9,981

kaja77 napisał/a:
rh72 napisał/a:
kaja77 napisał/a:

Zmyślna - tak - w dodatku na pewno bestyjka wink szkoleniowe tongue - kontroluje tongue

Rh - ja książek dot. Greya też nie będę czytać - bez przesady tongue ale zajeb... erotykę czytałam między wierszami- Jezu nie pamiętam, ale sobie przypomnę - podsunąć?

A nie napisałem, że bierę? tongue

9,982 Ostatnio edytowany przez kaja77 (2017-09-16 00:06:20)

Dobra - przechodzę to drugiej części a TY?

Umowa to umowa - ja jej nie łamię tongue A Ty?

9,983

kaja77 napisał/a:

Dżizas... naprawdę nie masz serca! tongue To nic nie robię dzisiaj w nocy i Greya oglądam bo kobieta mózg zgwałciła i wolę powiązała big_smile A sobie tak fajnie Georga Michaela słuchałem smile I proces sprzedaży totalnie mi knocisz bo na razie ja inwestuję tylko sad Ale znam działanie reguły konsekwencji, więc świadomie... jeszcze świadomie abyś nie cieszyła się za wcześnie tongue

9,984 Ostatnio edytowany przez kaja77 (2017-09-16 00:28:43)

rh72 napisał/a:
kaja77 napisał/a:

Dżizas... naprawdę nie masz serca! tongue To nic nie robię dzisiaj w nocy i Greya oglądam bo kobieta mózg zgwałciła i wolę powiązała big_smile A sobie tak fajnie Georga Michaela słuchałem smile I proces sprzedaży totalnie mi knocisz bo na razie ja inwestuję tylko sad Ale znam działanie reguły konsekwencji, więc świadomie... jeszcze świadomie abyś nie cieszyła się za wcześnie tongue

Taa a gdzie niby ta inwestycja co? Bilans masz bez zmian tongue chyba że wrzuciłeś w koszty tongue tzn. w zyski po ichniemu wink

P.S. Georga Michaela bardzo lubiłam smile no nie mów że taki plakat z laską w bikini miałeś na ścianie....

9,985

smile Bilans bez zmian? Hmmmmm... No chyba, że mówimy o nawodnieniu organizmu bo psychiczny po Greyu na pewno będzie naruszony  tongue

Plakat? No to ja dziwne dziecko byłem. Nie miałem plakatów na ścianach. Obraz z głową konia namalowany przez znajomych rodziców. Podobał mi się tak, że nie zastępowałem plakatem - do tej pory wisi w domu rodzinnym. Jeszcze miałem niewielki obrazek z wiejską chatą na drugiej ścianie, muszę sprawdzić, co z tym obrazkiem się stało... smile

9,986

No dziwny naprawdę - to ja nawet półgołą laskę miałam na ścianie tongue

P.S. Po ilu dniach ciasto w lodówce jeszcze jest jadalne - bo tylko je mam ?

9,987

kaja77 napisał/a:

A daj zdjęcie na plakacik... To i teraz powieszę... Tylko wiesz - jak przyznałem, że cenię twórczość własną i niepowtarzalną - to mnie teraz 100% zrozumiesz. tongue

Ja sprawdzałem tak... kawałek na język i jak nie kwaśne to można... tongue Jak lekko kwaśne to czy można z colą wytrzymać... tylko takie mocno skwaśniałe nie szło w ogóle big_smile Doświadczony eksplorator lodówki jestem, wiem co mówię big_smile A jabłek jakiś nie wolisz? Tylko adres podaj najpierw abym trafił bo będziesz długo spała... a tak księciunio szybciorem przyjedzie tongue

9,988 Ostatnio edytowany przez kaja77 (2017-09-16 01:42:43)

rh72 napisał/a:
kaja77 napisał/a:

A daj zdjęcie na plakacik... To i teraz powieszę... Tylko wiesz - jak przyznałem, że cenię twórczość własną i niepowtarzalną - to mnie teraz 100% zrozumiesz. tongue

Ja sprawdzałem tak... kawałek na język i jak nie kwaśne to można... tongue Jak lekko kwaśne to czy można z colą wytrzymać... tylko takie mocno skwaśniałe nie szło w ogóle big_smile Doświadczony eksplorator lodówki jestem, wiem co mówię big_smile A jabłek jakiś nie wolisz? Tylko adres podaj najpierw abym trafił bo będziesz długo spała... a tak księciunio szybciorem przyjedzie tongue

Twórczość własną ... no  myślę tongue a nie pisałam Ci, że ja uzdolniona plastycznie jestem min. bo tych moich talentów to trudno mi już zliczyć - już sama się gubię które moje wink

Na jabłuszko chcesz mnie wziąć - taką małą zieloną żmijkę tongue a jak ukąszę i antidotum nie będzie to co tongue

P.S W której minucie w 2 części jesteś?

9,989

kaja77 napisał/a:

Twórczość własną ... no  myślę tongue a nie pisałam Ci, że ja uzdolniona plastycznie jestem min. bo tych moich talentów to trudno mi już zliczyć - już sama się gubię które moje wink

No pewnie kilka talentów to bym docenił big_smile Ciekawe które? tongue

kaja77 napisał/a:

Na jabłuszko chcesz mnie wziąć - taką małą zieloną żmijkę tongue a jak ukąszę i antidotum nie będzie to co tongue

W życiu na jabłuszko... lepiej nie... właśnie sobie przypomniałem, że tam 7 krasnoludków jeszcze było tongue

kaja77 napisał/a:

P.S W której minucie w 2 części jesteś?

A nie zacząłem pierwszej jeszcze... Noc przerypana, jakby nie było... Ale na pewno coś za to wycyganię, na 100% tongue

9,990

Idzie pierwsza część smile Ciacho ten Grey tongue

9,991

rh72 napisał/a:

Idzie pierwsza część smile Ciacho ten Grey tongue

No ciacho - taki właśnie chłoptaś ...

9,992

A nie widziałem, że Wy Kobiety aż takie uległe... To ja poproszę jednak ten kontrakcik...podpiszę i to drobnym drukiem big_smile big_smile big_smile Ale... kto robi placki? big_smile
I yyyyyyy... ale tam są gołe piersi! Yyyyyy.... Ale super film tongue

9,993 Ostatnio edytowany przez kaja77 (2017-09-16 03:03:12)

Rh - Ty To uważasz za piersi yyyy?

To ja poproszę jego udziały i mogę się rolami zamienić tongue

Druga część lepsza - potwierdzam tongue

9,994

No sorki... no sorki... tutaj tylko w koszulkach lub w majtkach tongue Sama kazałaś to teraz nie bądź o mnie zazdrosna lol

9,995

Kontrakt po hamerykańsku... big_smile A powinni dawać takie do podpisania na ślubie a nie wymieniać się obrączkami tongue Nie dokładnie takie ale mieć taki katalog: zwykłe hetero, hetero z lekką dominacją jednej strony, hetero z czymś tam... nie hetero ale... big_smile Nudny ten film... będzie przynajmniej biczowanie? tongue

9,996

Idę po piwo... nie da się tego na trzeźwo big_smile Ja nie żartuję! big_smile

9,997 Ostatnio edytowany przez kaja77 (2017-09-16 03:46:37)

No przecież mówiłam, że nie da się na trzeźwo tongue
Przy pierwszej poszła mi połowa wiśniówki, a jestem już po drugiej big_smile
No sam kazałeś oglądać, to nie miej pretensji, ale chociaż będziemy wiedzieć o co to wielkie halo....

Edith. Dziecko mi tylko kazało ściszyć po spać nie mogło...

9,998 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-09-16 04:02:13)

Nic nie kazałem, nic a nic... i nie wiem za co tak cierpię. Ja myślałem, że ten film da się oglądać ale... nawet nie jest jejku ale JAJKU! tongue
A po drugiej połówce wiśniówki! (dobra, zrozumiałem dobrze) Dobra głowa! big_smile I jeszcze piszesz bez błędów big_smile Jeszcze ze 20 min i będzie bez kontraktu jak czuję smile Musi być bo to hollywood.

No trzeba ściszyć... Co dziecku ma się po nocach koszmarek jaki śnić... tongue I labrador sąsiadów dopiero nieszczęśliwy big_smile

EDIT: hahaha! big_smile A tym razem nie wiem, czy tak prosto te odgłosy na dziecko zwalisz tongue

9,999

rh72 napisał/a:

Nic nie kazałem, nic a nic... i nie wiem za co tak cierpię. Ja myślałem, że ten film da się oglądać ale... nawet nie jest jejku ale JAJKU! tongue
A po drugiej połówce wiśniówki! (dobra, zrozumiałem dobrze) Dobra głowa! big_smile I jeszcze piszesz bez błędów big_smile Jeszcze ze 20 min i będzie bez kontraktu jak czuję smile Musi być bo to hollywood.

No trzeba ściszyć... Co dziecku ma się po nocach koszmarek jaki śnić... tongue I labrador sąsiadów dopiero nieszczęśliwy big_smile

EDIT: hahaha! big_smile A tym razem nie wiem, czy tak prosto te odgłosy na dziecko zwalisz tongue

Ha, ha, a ja wiem co się dzieje jak mnie w domu nie ma?

W 2 części to ja bym jej zafundowała dzwoniące - to dopiero jest frajda tongue

10,000 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-09-16 04:22:34)

No dobra... Jeśli było tego 50 twarzy to ja kilka pominąłem tongue zobaczę co Ty byś jej w tej 2 części przydzwoniła tongue Poczuwam się do wykorzystania mojej świadomości i inteligencji sad Ale w 2 części myślałem, że wymienili aktorkę a tu jej faceta podmienili tylko... no zboczusia, no zboczusia... albo ten świat pełen takich facetów! Strzeżcie się kobiety ciach tongue Co drugi to perwert! A jak ma helikopter lub wielki dom to na 100% big_smile

EDIT: nie wymienili! Ten sam... big_smile A to Kaja możesz głośniej... sąsiedzi będą wiedzieli przynajmniej, że jednego masz! big_smile big_smile big_smile

10,001

rh72 napisał/a:

No dobra... Jeśli było tego 50 twarzy to ja kilka pominąłem tongue zobaczę co Ty byś jej w tej 2 części przydzwoniła tongue Poczuwam się do wykorzystania mojej świadomości i inteligencji sad Ale w 2 części myślałem, że wymienili aktorkę a tu jej faceta podmienili tylko... no zboczusia, no zboczusia... albo ten świat pełen takich facetów! Strzeżcie się kobiety ciach tongue Co drugi to perwert! A jak ma helikopter lub wielki dom to na 100% big_smile

EDIT: nie wymienili! Ten sam... big_smile A to Kaja możesz głośniej... sąsiedzi będą wiedzieli przynajmniej, że jednego masz! big_smile big_smile big_smile

A ty wiesz, że to jest pomysł big_smile i byłemu doniosą big_smile A już miałam sobie sama w Aparcie jakiś brylancik fundnąć, żeby w robocie po kątach gadali tongue

10,002

big_smile Kto doniesie? Labrador? big_smile Sąsiedzi? Naprawdę tacy niedyskretni? tongue Wiesz co, mam lepszy pomysł. Ja Ci masaż stóp Ty mi głowy... nagramy to i dopiero w eter tongue

10,003 Ostatnio edytowany przez kaja77 (2017-09-16 04:50:00)

Ale jeszcze tak teatralnie musiałabym te majtki zgubić tongue

Edith. A naleśniki to ja smażę bo lepiej w Twojej koszuli będę wyglądać big_smile

10,004

kaja77 napisał/a:

Ale jeszcze tak teatralnie musiałabym te majtki zgubić tongue

A problem? Te z Tchibo? Dobrze pamiętam? Podjadę, zapas kupię, będziemy drzeć i gubić... Greya trzeba przebić jakoś tongue
Tylko gdzie Ty chcesz je gubić? Jak na trawniku to nie mogą być zielone, przykładowo big_smile

kaja77 napisał/a:

Edith. A naleśniki to ja smażę bo lepiej w Twojej koszuli będę wyglądać big_smile

Jaki kolor koszuli? Może być jasnoniebieski bo takie mam nawet nowe chyba? big_smile I ideał, czysty ideał, będzie naleśniki mi robiła! big_smile
Sex & food & Rock'n'roll - weź bo się zakocham smile A tam to do każdej sceny łóżkowej inna muzyka -dobrego DJ'a mają big_smile

PS. dobry erotyczny i mocny firm z jakąś psychozą i nawet psychologicznie zbieżny? Japońskie 'Imperium zmysłów' - to bym polecał.

10,005

rh72 napisał/a:

I ideał, czysty ideał, będzie naleśniki mi robiła! big_smile Sex & food & Rock'n'roll - weź bo się zakocham smile

A który ja już raz mówię, że IDEAŁ co?

P.S. Dobra to obejrzę. ale już nie dziś, bo muszę się na te tańce wyspać big_smile A po Greyu to ja muszę pod prysznic ... ale gorący tongue

10,006

Dobranoc! Mi zostało około 50 min tongue

Akcja galopuje, non stop zwroty, spora dawka humoru, egzystencjalizm zgrabnie wpleciony w kontrowersję seksu kontrolowanego przez nieposkromioną miłość a pretekst fizycznego podporządkowania jest hiperbolą piękna ludzkiego ciała. Efekt potęguje ciekawie dobrana muzyka zaś w warstwie wizualne architektura miasta współgra ze strzelistością dusz głównych bohaterów big_smile Widać, że ćpałem ten film??? big_smile

10,007

Dzień dobry!
RH pewnie dopiero co położył się spać, o ile w ogóle.
Chmury za oknem nie zachęcają do wstawania, ale dziś wolna sobota.
Ja pierwszą część Greya czytałam zaśmiewając się do rozpuku, ale do kina już nie poszłam.
Teraz chciałabym się wybrać na "Powiernika królowej", może uda się w następnym tygodniu.

10,008 Ostatnio edytowany przez alika40+ (2017-09-16 08:29:39)

Dzień dobry , nocnym markom i  nie nocnym  smile

Oczywiście kawy nie ma  big_smile big_smile  a kolega Rh obiecał  , hymmm ale jak juz pisałam ,,obiecanki cacanki ''  tongue

Poźniej Was poczytam bo trochę tego jest wink

Miłego dnia tym którzy już wstali i tym którzy dopiero pójdą spać tongue  smile

Edit:Cześć Symbi smile

10,009 Ostatnio edytowany przez Symbi (2017-09-16 08:37:54)

Aliko witam smile, dla mnie wstawianie obrazków jest uciążliwe, ale na kawkę zapraszam, bo ja już drugą piję. A kawka bardzo przyjemna, bo ja piję leżąc jeszcze w łóżku.

10,010

Symbi napisał/a:

Aliko witam smile, dla mnie wstawianie obrazków jest uciążliwe, ale na kawkę zapraszam, bo ja już drugą piję. A kawka bardzo przyjemna, bo ja piję leżąc jeszcze w łóżku.

Dziękuję ,tez bym chciała wypić w łozku , hymm , ale nie mam tutaj takich mozliwości sad wink

Ps sorry, za ogonki źle mi wybija klawiatura wink

Posty [ 9,946 do 10,010 z 15,029 ]

Strony Poprzednia 1 152 153 154 155 156 232 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » moje cudowne życie po rozwodzie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024