czy wyznac mu milosc - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » czy wyznac mu milosc

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 261 do 325 z 512 ]

261

Odp: czy wyznac mu milosc
Gosia1962 napisał/a:

Wiesz Natalka co? mialam nadzieje, ze bedziesz umiala sie posmiac sama z siebie, ze pomyslisz o wlasnym problemie troche inaczej, z dystansu. A tobie brakuje nie tylko inteligencji, ale i tez humorku. Wywalilas tu wielkimi literami tekst, ze ho ho. Gratuluje gibkosci umyslu, bo gibkosci talii przy 90D juz dawno nie masz......

Uwierz, mialam przez caly czas usmiech na twarzy:) ale sa i pewne granice...

Zastanawiam sie na obecny czas w czym tkwi problem?

No w czym?

Zobacz podobne tematy :

262

No patrzcie...mnie starej babie ktos tu granice wyznacza. Fiu...fiu..fiu..chyba sie wyspowiadac pojde, bo az mam czerwone policzki. Ty bidulko postaraj sie i przeczytaj caloksztalt wlasnych wpisow. Moze cos zrozumiesz.
Glupi humor-a o taki tu chodzi-nie ma granic, gdy nikogo nie obraza. Trzeba sie w zyciu posmiac, trzeba umiec zawariowac. Nie jestesmy na pogrzebie, kochana. Gdybys wiedziala, jaki zawod wykonuje (baaaaaaaaardzo powazny), to by ci szczena na 90D opadla. Ale umiem sie wyluzowac. A ty jestes sztywna (mimo mlodego wieku), jak kij w dupie.

263

No ale w sensie,że u Ciebie? big_smile

Więcej luzu.

264

Luzu...luzu...zaraz tam luzu. Naprogramowala sie na wlasny problem i luz ma najwyzej w majtkach z Kika....

265

Znam dokladnie moje wszystkie zamieszczone na tym forum wpisy.

Gdybym tego doktorka w sposob sadystyczny przesladowala i to jeszcze co dnia pod tym szpitalem to ok przyznalabym, ze cos jest nie tak.

Ja tymczasem jak jezdze na shopping (raz na miesiac) to pojawialam sie w okolicach szpitala. Ale nigdy obsesyjnie nie nachodzilam go w szpitalu.

A ze sie akurat pojawila lekka niedyspozycja zdrowotna, ktora przyczynila sie do spotkania "mojego obiektu westchnien" to pytam sie raz jeszcze gdzie tkwi problem?

266

majkaszpilka napisał/a:

Też uważam,że niektóre są tu inflatywne...ale taki lajf big_smile

Ja mam taki sklep na rogu co tam mają inflatywne.
I nawet pompkie gratis dorzucajo.

267

Moim zdaniem w niczym.No może w tym,że brak Ci dystansu do siebie.Tak jakbyś nie potrafiła odczytać emocji w danym momencie.Nie potrafisz się sama z siebie pośmiać,wszystko natalie,tak na serio bierzesz?

268

Pewnie, ze sie moge sama z siebie posmiac, tak tez uczynilam.....

269

A ja Natalie rozumiem...w sensie nie jej wątku bo to akurat mnie ani ziebi ani parzy czy ona z Doktorkiem kawę wypije czy cała Kamasutre przerobi ale jej zniesmaczenie komentarzami Gosi. Kojarzę już jeden wątek w którym ostro sie popisywała swoją znajomością życia bo ona taka światowa, "zagramanica mieszka" wszystko wie, przeżyła, 12 filmow o tym zrobiła ;-) Ktoś tam to ładnie podsumował ze to nie obycie i doświadczenie przez nią przemawia tylko zwykle prostactwo. Podpisuje sie pod tym obiema rekami. Bo można krytycznie sie o kimś wyrazić ale to co wypisuje Gosia jest zwyczajnie chamskie a te wrzuty na temat figury, talii i biustu to już gownarzeria do kwadratu. No ale ja widocznie tez za mało wyluzowana jestem ze mnie prymitywne żarty nie bawią hmm

270 Ostatnio edytowany przez Gosia1962 (2016-05-24 21:36:27)

Atak!Atak! musze podkulic ogon.

Kto podaje na forach wlasne gabaryty typu miseczki i pod biustem, oraz wage, musi liczyc sie z konsekwencjami wlsnej glupoty... Lubie byc prymitywna, to taka odskocznia dla mnie. To nie jest Forum porad prawno- psychologicznych, za ktore sie placi i wymaga.... czy moze sie myle?  Bede pisac i tworzyc tak, JAK MI SIE TU SPODOBA. Capito??????

271

Gosiu spokojnie...troche dystansu do siebie tongue Nie umiesz przyjąć krytyki, wyluzować.... Od razu duże literki ...ciśnienie Ci skoczy.

272 Ostatnio edytowany przez natalie89* (2016-05-24 23:07:45)

feniks35 napisał/a:

A ja Natalie rozumiem...w sensie nie jej wątku bo to akurat mnie ani ziebi ani parzy czy ona z Doktorkiem kawę wypije czy cała Kamasutre przerobi ale jej zniesmaczenie komentarzami Gosi. Kojarzę już jeden wątek w którym ostro sie popisywała swoją znajomością życia bo ona taka światowa, "zagramanica mieszka" wszystko wie, przeżyła, 12 filmow o tym zrobiła ;-) Ktoś tam to ładnie podsumował ze to nie obycie i doświadczenie przez nią przemawia tylko zwykle prostactwo. Podpisuje sie pod tym obiema rekami. Bo można krytycznie sie o kimś wyrazić ale to co wypisuje Gosia jest zwyczajnie chamskie a te wrzuty na temat figury, talii i biustu to już gownarzeria do kwadratu. No ale ja widocznie tez za mało wyluzowana jestem ze mnie prymitywne żarty nie bawią hmm

A dziekuje... co do tych gabarytow to przeciez ich specjalnie nie podalam, jakby p. Gosia uwaznie odrobila lektore to by skumala...

smile trafilo sie slepej kurze ziarno hehe smile

273

Ach, ja mam do siebie dystansu i luzu az zanadto. Nie musisz mi przypominac. Natalka, pamietaj-co byc tu nie pisala, to te informacje zawsze beda mialy oddzwiek w postach. Dla mnie jestes niewiarygodna. Cala ta historyjka jest o d. rozbic. Przyklad? Ktos, kto ma 176 i wazy 60 kg-to niewiele na taki wzrost- nie ma pod biustem 90, bo to bardzo duzo. I tak dalej. O pielegniarce, ktora studiowala tez jest bajka. Ale niech tam. Do czegos ci to jest potrzebne.
Zycze nabrania dystansu, humoru, luzu-przede wszystkim do samej siebie. I zycze troche wiecej madrosci zyciowej, bo naiwna jestes, jak nastolatka na dyskoteceWszytkim innym zycze milego dnia.
Pamietajcie-zycie nie jest takie powazne i dostojne, na jakie wyglada. Trzeba je brac z przymruzeniem oka. To bardzo pomaga. Kij w dupie przeszkadza, co mozna wyczytac tu w niektorych  baaaardzo powaznych postach. Hej!

274

Masz racje Gocha, luz to podstawa i niewazne  jak sie przejawia. Dla jednego to bedzie fajne podchodzenie do zycia bez nadmiernej spiny  i z poczuciem humoru a dla innego robienie kupy na przystanku autobusowym bo taki jest wyluzowany ze nie bedzie sie ograniczal do przeprowadzania procesu defekacji w wc tylko zalatwi potrzebe tu i teraz gdy ma na to ochote a wrecz parcie tongue. Co kto lubi...nie ma co dluzej tego komentowac. Milego i wyluzowanego dnia  wink

275

Heh, droga Gosiu, powtorze sie, ale co tam.
Ty nie musisz wierzyc  w moja historie, skoro twoim zdaniem nie jest prawdziwa to nie "karm wiecej trolla"

Bozia dala mi taki a nie inny wyglad, ktory przyznaje swego czasu byl dla mnie ciezarem, dzis okazuje sie jedynie walorem smile

Tymczasem szykuje sie na moje masaze, 4 juz, jakby kto liczyl:)

Pozdrawiam i wyluzowanego dnia dla wszystkich!

276 Ostatnio edytowany przez bohseonkelz32.1917 (2016-05-25 15:19:47)

Natalie, Gośce nie chodzi o rozmiar miseczki tylko o te 90. Ja sama miałam zawsze duże piersi ( rozmiar C / D zależy od stanika ) ale obwód 75. Jeśli masz 90 to musisz być bardzo " pulchna" u góry i wcale nie mam tu na myśli piersi.Chociaż ważąc 60kg przy wzroście 176 jakoś ciężko mi to sobie wyobrazić. Też wątpię by to było atrakcyjne. Tak samo nie chcę mi się wierzyć że chodzisz na masaże do szpitala. To by się mogło zdarzyć gdybyś potrzebowała opieki szpitalnej, ale nie jak dostajesz skierowanie od ogólnego lekarza. Jest tyle praxis, że z powodzeniem moglabyś sobie jakąś wybrać, latanie do szpitala, nawet jeśli się mylę i masz taką "możliwość" ( choć nawet jeśli to wydawałoby mi się że byłaby to konieczność ) jest moim zdaniem zamierzone o ile historia nie jest zmyślona...

277 Ostatnio edytowany przez Gosia1962 (2016-05-25 15:28:18)

Feniks......gratuluje pomyslu na wyluzowanie. Faktycznie, luzacka kobitka jestes, jak srasz po przystankach. Niezle...niezle. Tylko nie wiem, czemu musimy wpadac w skrajnosci. Bez obsrywania przystankow mozemy rownie dobrze nabrac luzu i zdystansowac sie do zycia (czyt."problemikow na Forum"), czytajac durnowate wierszyki. Dodam tylko, ze jesli ktos ma naprawde powazny problem i ja moge i umiem pomoc= pomagam.

A kij w dupie przeszkadza. Ale sie powtarzam. Ja tego kija nie pozbylam sie srajac na przystanku. Bynajmniej...
Co do 90D-o to mi wlasnie chodzi!!!! nie chodzi mi o sam biust: D to faktycznie, fajne cycki. Ale jak sie ma 90 POD biustem, to nie mozna byc szczuplym i wazyc przy prawie 180cm 60 kilo...cos tu nie gra.
Ale niech tam. Bawmy sie dalej, luzujmy sie, pozbywajmy sie kja w dupie. I to wszystko bez srania czekajac na autobus!!!!!!

278

bohseonkelz32.1917 napisał/a:

Natalie, Gośce nie chodzi o rozmiar miseczki tylko o te 90. Ja sama miałam zawsze duże piersi ( rozmiar C / D zależy od stanika ) ale obwód 75. Jeśli masz 90 to musisz być bardzo " pulchna" u góry i wcale nie mam tu na myśli piersi.Chociaż ważąc 60kg przy wzroście 176 jakoś ciężko mi to sobie wyobrazić. Też wątpię by to było atrakcyjne. Tak samo nie chcę mi się wierzyć że chodzisz na masaże do szpitala. To by się mogło zdarzyć gdybyś potrzebowała opieki szpitalnej, ale nie jak dostajesz skierowanie od ogólnego lekarza. Jest tyle praxis, że z powodzeniem moglabyś sobie jakąś wybrać, latanie do szpitala, nawet jeśli się mylę i masz taką "możliwość" ( choć nawet jeśli to wydawałoby mi się że byłaby to konieczność ) jest moim zdaniem zamierzone o ile historia nie jest zmyślona...

Och kobiety, chyba wszystkie moje staniki a raczej ich numeracje pojda pod reklamacje wink....

Ktos albo nie uwaznie czyta moje posty albo problem ze zrozumieniem....

Jest miliony Praxis, masz skierowanie to wybierasz sobie taka jaka chcesz. Dlaczego wybralam Praxis w szpitalu, aby osiagnac moj zamierzony cel, czyli zaczepic doktorka. Takie trudne? Oczywiscie, ze zamierzone, ludzie.....

Przyczepilismy się do Twoich cycków i do praxis w szpitalu bo to śmierdzi koloryzowaniem rzeczywistości. Nie ma takiej mocy by ważaąc tak mało przy takim wzroście mieć 90 pod biustem. To sporo. Musiałbyś być WIELKA. Co Twoja podana waga i wzrost to wykluczają. Tak samo praxis w szpitalu? Też pierwsze słyszę. Jeśli nie jest to typowe praxis a oddział gdzie pomagają wracać do siebie np po wypadkach to nie przyjęli by osoby z zewnątrz, bo w szpitalach zazwyczaj i tak mają dużo do roboty. A otwarcie prywatnego praxis w szpitalu to już w ogóle jest niewiarygodne. Coś kręcisz, kolorujesz, dopowiadasz...

280

L

Przyczepilismy się do Twoich cycków i do praxis w szpitalu bo to śmierdzi koloryzowaniem rzeczywistości. Nie ma takiej mocy by ważaąc tak mało przy takim wzroście mieć 90 pod biustem. To sporo. Musiałbyś być WIELKA. Co Twoja podana waga i wzrost to wykluczają. Tak samo praxis w szpitalu? Też pierwsze słyszę. Jeśli nie jest to typowe praxis a oddział gdzie pomagają wracać do siebie np po wypadkach to nie przyjęli by osoby z zewnątrz, bo w szpitalach zazwyczaj i tak mają dużo do roboty. A otwarcie prywatnego praxis w szpitalu to już w ogóle jest niewiarygodne. Coś kręcisz, kolorujesz, dopowiadasz...

Tak jak opisujesz zapewne jest w polskiej medycynie, nie w Niemczech, tu masz prawo wyboru, no i jak jestes prywatnie ubezpieczona to nuz wogole inna bajka.

99% forumowiczow nie wierzy w moja historie, ale mi jest to egal. Zwracam sie do 1% od ktorych dostalam rady m.in. Gary. ..

Dzisiaj przeszlam szybkim susem po szpitalnym korytarzu aby go nie spotkac. Zostalo mi 6 masazy, przy 9 dam znac doktorkowi.
Czuje sie nieco pewniej niz na poczatku, lecz stracha mam...

natalie89* napisał/a:

L

Tak jak opisujesz zapewne jest w polskiej medycynie, nie w Niemczech, tu masz prawo wyboru, no i jak jestes prywatnie ubezpieczona to nuz wogole inna bajka.

99% forumowiczow nie wierzy w moja historie, ale mi jest to egal. Zwracam sie do 1% od ktorych dostalam rady m.in. Gary. ..

Dzisiaj przeszlam szybkim susem po szpitalnym korytarzu aby go nie spotkac. Zostalo mi 6 masazy, przy 9 dam znac doktorkowi.

Wręcz przeciwnie, mówię o niemieckiej. Nie spotkałam się z żadnym praxis w szpitalu. Ani żeby ktoś że skierowaniem szedł na oddział po masaże.

282

natalie89* napisał/a:

L

Wręcz przeciwnie, mówię o niemieckiej. Nie spotkałam się z żadnym praxis w szpitalu. Ani żeby ktoś że skierowaniem szedł na oddział po masaże.

W tym szpitalu jest osobno dzial rehabilitacyjny...

283

Natalko, ja jestem tez privatversichert i na masaze chodze do Praxis. Ale jak to taki oddzial z rehabilitacja i fajnym doktorkiem, to ho ho ho. Podaj nazwe szpitala, to bedziesz wiarygodna. Czemu masz nie podac? numery cyckow podalas, to i szpital mozesz zapodac....
Ja sie bede jak pijany plotu trzymac wersji, ze przy wzroscie 180 i wadze 60 Kilo nie mozesz miec pod biustem 90, bo bys wygladala jak Klitschko. Ale niech tam. Jestem wyluzowana, nasram w przystanek....

284

Gosia1962 napisał/a:

Ja sie bede jak pijany plotu trzymac wersji, ze przy wzroscie 180 i wadze 60 Kilo nie mozesz miec pod biustem 90, bo bys wygladala jak Klitschko. Ale niech tam. Jestem wyluzowana, nasram w przystanek....

Nic z tego. Muszę Cię rozczarować
Najnowsze badania przeprowadzone przez wybitnego rosyjskiego naukowca, prof. Obwodowa wyraźnie wykazują, że sranie na przystanku ma relatywnie niewielki dodatni wpływ na rozmiar pod biustem.

285 Ostatnio edytowany przez natalie89* (2016-05-25 19:11:18)

Doktor nie ma nic wspolnego z dzialem rehabilitacyjnym....

Oczywiscie ze bym ci podala droga Gosiu, ale po twoich postach nabralam wody w usta, jeszcze zadzwonisz i narobisz mi obciachu...

Badz co gorsza zabierzesz mi to, na co tak dlugo czekalam....

30 lat mieszkasz w De i nigdy nie slyszalas o takich dzialach?

Dla przykladu:

St. Wahlburga Krankenhaus
Pflege und Therapie
Dann Physiotherapie

W moim szpitalu jest dokladnie tak samo
Niedowiarki...

286

Natalko...nie badz glupiutka. Ja nie chce zadnego szpitala wiedziec. Nie zabiore ci doktorka, bo mam wlasnego. Nigdzie bym nie dzwonila, bo szkoda mi kasy na wykonywanie bezsensownych telefonow. Ze twoj doktorek nie ma wspolnosci z rehabilitacja, domyslam sie. Wiem tez, ze nie jest tez endokrynologiem. Zycze ci, zeby byl ginekologiem i znal sie na rzeczy. Zeby sie bardzo znal. Niech bedzie nawet gastrologiem (ten od jelita grubego), jak lubisz.

287

Gosia1962 napisał/a:

Natalko...nie badz glupiutka. Ja nie chce zadnego szpitala wiedziec. Nie zabiore ci doktorka, bo mam wlasnego. Nigdzie bym nie dzwonila, bo szkoda mi kasy na wykonywanie bezsensownych telefonow. Ze twoj doktorek nie ma wspolnosci z rehabilitacja, domyslam sie. Wiem tez, ze nie jest tez endokrynologiem. Zycze ci, zeby byl ginekologiem i znal sie na rzeczy. Zeby sie bardzo znal. Niech bedzie nawet gastrologiem (ten od jelita grubego), jak lubisz.

Niestety onkolog...

288 Ostatnio edytowany przez Gosia1962 (2016-05-25 19:35:32)

Jesli chodzi o prof. Obwodowa, to malo znam sie na jego teoriach. Ale Ruski potrafi. On bedzie nawet w stanie udowodnic  bezposredni wplyw srujniecia w przystanek na wielokrotne  wyruchanie onkologa. Ja tam wierze w Zwiazek Radziecki. Byli na Ksiezycu.

Dalej nie wierzę. W szpitalu jest albo stationäre Behandlung albo ambulante B. Stationäre jak mówi nazwa zajmuje się pacjentami z oddziału. Ambulante odwiedza się przez jakiś czas zazwyczaj codziennie - gdy nie ma konieczności zostać na oddziale, ale jest to w dalszym ciągu przepisane przez szpital. Zazwyczaj po jakimś wypadku lub operacji.a nie po skierowaniu od ogólnego lekarza, nawet nie ortopedy.
Co innego jakbyś miała jakieś Behinderung i wymagało by to dłuższej terapii, ale 10 masaży? smile zlituj się smile

290 Ostatnio edytowany przez natalie89* (2016-05-25 20:19:20)

Dalej nie wierzę. W szpitalu jest albo stationäre Behandlung albo ambulante B. Stationäre jak mówi nazwa zajmuje się pacjentami z oddziału. Ambulante odwiedza się przez jakiś czas zazwyczaj codziennie - gdy nie ma konieczności zostać na oddziale, ale jest to w dalszym ciągu przepisane przez szpital. Zazwyczaj po jakimś wypadku lub operacji.a nie po skierowaniu od ogólnego lekarza, nawet nie ortopedy.
Co innego jakbyś miała jakieś Behinderung i wymagało by to dłuższej terapii, ale 10 masaży? smile zlituj się smile

No zes w morde... hehe no nie moge, skierowanie od samego ortopedy... litosci... smile:)
Bo o tym nie wspomnialam a moze wspomnialam, musze sie cofnac do moich wczesniejszych postow...

Może przeoczyłam ja wink jednakże to i tak za mało na ambulante Behandlung, tam chodzi się 'ciut' dłużej. 10 wizyt u fizjoterapeuty możesz dostać nawet jak pomarudzisz że Cię ręka boli, bez żadnych zbędnych prześwietlen i badań. Do szpitala idzie się z czymś, że tak powiem KONKRETNYM wink

292 Ostatnio edytowany przez natalie89* (2016-05-25 20:31:38)

Może przeoczyłam ja wink jednakże to i tak za mało na ambulante Behandlung, tam chodzi się 'ciut' dłużej. 10 wizyt u fizjoterapeuty możesz dostać nawet jak pomarudzisz że Cię ręka boli, bez żadnych zbędnych prześwietlen i badań. Do szpitala idzie się z czymś, że tak powiem KONKRETNYM wink

smile:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) ) )

Ten KONKRETNY nazywa sie pan Doktor:):):):):)

I to nie jest zadne Ambulante Behandlung!

293

Czego to się człowiek nie dowie o niemieckiej służbie zdrowia w wątku: czy wyznać mu miłość?...
Ludzie! Skończyliście?

294

Ja skonczylam, czy to bylo az takie trudne do skojarzenia, zeby spotkac lekarza to musialam podjac radykalna aczkoöwiek prosta droge?
W razie niepowiedzenia, zawsze moglabym powiedziec:  chadzam tylko na masaze....

Tymczasem mam to co chcialam, moglabym temat zakonczyc...

295

Masz co chcialas? no bo juz w twoim pierwszym poscie na tym Forum napisalas, ze zyjesz dlugo w celibacie i masz ochote wydupczyc doktorka. Czyli co? milosc zostala skonsumowana?
Ja sie dziwie, ze informacje od twojego Hausarzta cie nie przestraszyly. Ten onkolog popijajacy w gabinecie wodeczke jest bawidamkiem (no bo nie chce napisac, ze jest pospolitym ruchaczem, bo bedzie, ze jestem prymitywna). A ty dalej zakochana?
Swoja droga rozwala mnie tytul twojej powiesci "Czy wyznac mu MILOSC".

Ogladalas film "Forest Gamp"? Pamietasz, co  Forest powiedzial do Jenny?

"Jennyyyyyy...ja moze jestem troszku glupi, ale ja wiem, co to milosc!"

To by bylo na tyle.

296

Gosia1962 napisał/a:

Masz co chcialas? no bo juz w twoim pierwszym poscie na tym Forum napisalas, ze zyjesz dlugo w celibacie i masz ochote wydupczyc doktorka. Czyli co? milosc zostala skonsumowana?
Ja sie dziwie, ze informacje od twojego Hausarzta cie nie przestraszyly. Ten onkolog popijajacy w gabinecie wodeczke jest bawidamkiem (no bo nie chce napisac, ze jest pospolitym ruchaczem, bo bedzie, ze jestem prymitywna). A ty dalej zakochana?
Swoja droga rozwala mnie tytul twojej powiesci "Czy wyznac mu MILOSC".

Ogladalas film "Forest Gamp"? Pamietasz, co  Forest powiedzial do Jenny?

"Jennyyyyyy...ja moze jestem troszku glupi, ale ja wiem, co to milosc!"

To by bylo na tyle.

Napisalam, ze zyje w celibacie ale mial on inny sens. Owszem jestem zakochana, ja w slowa lekarza rodzinnego musze i nie musze wierzyc, moze powiedzial tak specjalnie....

Moze i masz mnie za naiwna ale nie napisalam wprost, ze chce go "wyruchac"...

Mi nie chodzi o przekazanie informacji na temat służby zdrowia w Niemczech .Po prostu zwróciłam uwagę na tę niewiarygodną część historii i poparłam to faktami i tyle.

Autorko , widzę że dalej chcesz robić ludzi w balona. Powiem Ci tylko tyle, że zły przykład wybrałaś z tym szpitalem, bo tam nie ma żadnego praxis- weszłam na stronę i poczytałam. Skoro nie ambulante B. to musi Ci chodzić o oddział, a na oddziale ludzi przetrzymują. Owszem można nawet do lekarza na oddział na kontrolę przyjść, ale tylko jeśli byłaś pod opieką szpitala i jakiś lekarz ze szpitala stwierdzi, że tak trzeba i już.

Nie wątpie by cała Twoja historia była nieprawdziwa, ale sądzę, że dużo szczegółów sobie (bardzo nieprzemyślanie) urozmaiciłaś. No nic, wątek jest inny big_smile

298 Ostatnio edytowany przez natalie89* (2016-05-26 12:08:27)

Mi nie chodzi o przekazanie informacji na temat służby zdrowia w Niemczech .Po prostu zwróciłam uwagę na tę niewiarygodną część historii i poparłam to faktami i tyle.

Autorko , widzę że dalej chcesz robić ludzi w balona. Powiem Ci tylko tyle, że zły przykład wybrałaś z tym szpitalem, bo tam nie ma żadnego praxis- weszłam na stronę i poczytałam. Skoro nie ambulante B. to musi Ci chodzić o oddział, a na oddziale ludzi przetrzymują. Owszem można nawet do lekarza na oddział na kontrolę przyjść, ale tylko jeśli byłaś pod opieką szpitala i jakiś lekarz ze szpitala stwierdzi, że tak trzeba i już.

Nie wątpie by cała Twoja historia była nieprawdziwa, ale sądzę, że dużo szczegółów sobie (bardzo nieprzemyślanie) urozmaiciłaś. No nic, wątek jest inny big_smile

Zgadzam sie do jednego:
Tam nie ma Praxis, jedynie dzial rehabilitacyjny....

Podany wyzej szpital to jedynie przyklad, nie zwiazany realistycznie ze mna smile

Przyjrzyj sie stronie drugiej co zostalo napisane...

Nie sadzilam, ze na tym forum zostane potraktowana jak jakas oszustka, ktora wymysla niesamowita Love Story...
Ale nic, za niektore porady, ktore poniekad wykorzystalam serdecznie dziekuje, za mniej przydatne aczkolwiek zabawne tipy rowniez dzieki. Nie mam wybujalej fantazji jak te dojrzalsze panie, mam 27 lat i nie traktuje zycia tak luzavko. Moze jak bede starsza to tez zaczne sliczne rymowanki ukladac i bede sie nimi podniecac czekajac na literacka nagrodke smile

299

Zgadzam się z Klio , Pani pomyliłyście wątki... to nie wątek o medycynie niemieckiej.
Nie mam pojęcia czy to troll czy nie, wiem jedno jeżeli uważam, że to troll to raz czy dwa to skomentuję, a potem po prostu przestaję czytać dany wątek, a nie jakieś złośliwości i pisanie o jakiś duperelach nie związanych z tematem.

Wracając do tematu, Autorko a może tamten Doktor specjalnie Ci tak naopowiadał o tamtym Doktorku tak niepochlebnie, bo zwyczajnie nie przepada za Nim?

Albo:

Nie boisz się być kolejną zdobyczą Doktorka, taką chwilową?

300 Ostatnio edytowany przez Zorija (2016-05-26 12:14:00)

Też poczytuję ten wątek... był nawet zabawny tongue

Niestety, zgadzam się z tym, co napisała Feniks. Gosia z taką determinacją udowadnia, analizuje i rozkłada na czynniki pierwsze każde słowo Autorki, jakby co najmniej miała za wykazanie fałszu dostać nagrodę główną - samego doktorka na przykład.
Gosiu, sprawiasz wrażenie, że jesteś o tego doktorka tak jakby.... nie wiem czy to dobre słowo... zazdrosna?? że baaardzo Ci zależy, żeby okazało się, że to nieprawda... że to Ty i tylko Ty masz rację...

Dziewczyny się pośmiały - ale to Cię nakręciło do granic możliwości. Nie odróżniasz żartów od chamstwa.

A Twoje posty są tak wulgarne... i to nie w taki "wyluzowany" sposób, tylko zwyczajnie obrzydliwy i obleśny... że czytać się tego nie da.
Teraz Gosiu daj popis... atakuj....

301

Droga Krejzolko82,

Tez sie zastanawialam na taka mozliwoscia, ze lekarz moglby specjalnie zle sie o nim wypowiedziec, ale pozniej tak sobie rozkminilam, ze oboje pracowali ze soba jakies 15 lat temu, i jeju jezeli dana osoba jest wolna to dlaczego ktos nie mialby do niej startowac?

Tak sobie mysle, moze on poürostu jest, byl, zazdrosny, poniewaz moj lekarz rodzinny nie ma na przodzie swego nazwiska Dr.
Ma licencje lekarza moze wykonywac swoj zawod, moze jedynie o to chodzi, nie wiem...

302

natalie89* napisał/a:

Droga Krejzolko82,

Tez sie zastanawialam na taka mozliwoscia, ze lekarz moglby specjalnie zle sie o nim wypowiedziec, ale pozniej tak sobie rozkminilam, ze oboje pracowali ze soba jakies 15 lat temu, i jeju jezeli dana osoba jest wolna to dlaczego ktos nie mialby do niej startowac?

Tak sobie mysle, moze on poürostu jest, byl, zazdrosny, poniewaz moj lekarz rodzinny nie ma na przodzie swego nazwiska Dr.
Ma licencje lekarza moze wykonywac swoj zawod, moze jedynie o to chodzi, nie wiem...

Czyli zrealizuj swój plan jaki masz i tyle.
Potem się zobaczy co z tego wyjdzie.

303

Ja też śledzę ten wątek od początku i mam odczucia podobne jak Zorija i Feniks - beka z Autorki robi się wulgarna, Gosia ze swoimi dowcipami jest zwyczajnie prostacka a nie mądra i dowcipna, za jaką się uważa. Zastanawia mnie, co się dzieje ze Świętą Moderacją, która dawniej potrafiła interweniować kiedy robiło się mało merytorycznie i toksycznie w wątku...

Do Autorki wątku: konsekwentnie realizuj swój plan i tyle. Znajomy lekarz coś ci tam powiedział - może to być prawdą, może nie być. Może miał zadawnioną urazę do Twojego pana i teraz miał okazję dać jej wyraz - mężczyźni też plotkują i intrygują, nawet niemieccy lekarze, których bym nie gloryfikowała smile Miej swój rozum i szeroko otwarte oczy, to wystarczy.

A co do ew. nieścisłości w Twoim wątku - skoro kilka frustratek sobie ubzdurało, że kłamiesz, to nie ma siły, żebyś przekonała że jest inaczej - one i tak będą wiedzieć lepiej.

304

Nawet kawaly erotyczne ulozone z klasa mnie nigdy nie smieszyly, a tu co wypisywaly panie to zostawiam bez komentarza...

Bylam tylko raz zwiazana z facetem, ktorego bardzo kochalam- byl nim moj maz...

Nasz zwiazek byl bardzo udany pomimo roznicy wieku ale dopasowalismy sis do siebie, bo bylismy nawzajem ze soba szczerzy..

Nie wiem czy z p.doktorem nawiaze sie taka wiez, ktora bedzie mi odpowiadala, licze niestety na cos wiecej.. tak wiem, ze naiwna jestem, ale czy nie warto zarezykowac?

305 Ostatnio edytowany przez batszeba (2016-05-26 17:19:43)

natalie89* napisał/a:

Nie wiem czy z p.doktorem nawiaze sie taka wiez, ktora bedzie mi odpowiadala, licze niestety na cos wiecej.. tak wiem, ze naiwna jestem, ale czy nie warto zarezykowac?

Moim zdaniem zawsze warto zaryzykować, nie spróbujesz to będziesz całe życie stała w miejscu. Co do liczenia na coś więcej - mimo wszystko miej na uwadze, że dla on może żadnego "więcej" nie chcieć. Po prostu konsekwentnie z nim się kontaktuj, chyba że wprost Ci powie, że nie jest zainteresowany żadną znajomością, wtedy odpuść. Gary dał Ci dość sensowne rady i ich bym się trzymała.

Co do postów Gosi - ja bym zwyczajnie ignorowała, ona oskarża innych o trollowanie a sama zachowuje się jak rasowy troll, więc jej nie karm swoją uwagą i tyle.

306 Ostatnio edytowany przez natalie89* (2016-05-27 14:29:43)

Poprosilam swego terapeutę o przyspieszenie moich masazy zostaly mi jeszcze 5, nie udalo sie.

Schodzac po schodach zauwazylam doktorka jak rozmawial z jakas starsza babka, stal plecami wiec nie mogl mnie widziec, a ja czulam sie skrepowana bo musialam ich ominac. Chcialam udac, ze go nie widze ale z takiego dystansu jest to niemozliwe, wiec uprzejmie powiedzialam Hallo i susem chcialam dac nogi, ale doktorek wypalil tekst:

"O pani G.... jak po masazach" odp. Po 5 razach sa efekty, dziekuje lepiej. A starsza pani sie wtracila z tekstem: w takim mlodym wieku i juz na masaze chodzi, usmiechnelam sie i nadmienilam swoj wiek majac na myyli ze juz nie jestem taka mloda, a ona ze wygladam na 18 lat... zawstydzilam sie dosc mocno, bo czesto slysze ze wygladam mlodo, a ja wole prezentowac sie starzej( moze brzmi to dziwnie)
I zauwazylam doktorka wzrok na moim biuscie:) lekko przebierajac brwiami.. lapiac za klamke zyczylam milego dnia, doktorek pozegnal sie z pania i odprowadzil mnie do konca korytarza.
Spytalam czy kawa nadal aktualna? A on moze z lekkim zachwianiem odp.tak!

To do zobaczenia niedlugo, powiedzialam bardzo radosnie sie usmiechajac, zyczyl mi milego dnia i na tym sie zakonczylo.
Normalnie istny bzik na punkcie tego faceta mam, jego usmiech doprowadza mnie do takiego stanu.... az teraz sie rumienie....

307

Dzisiaj miałam swòj 7 masaż i znowu spotkałam lekarza. Tym razem widzieliśmy sie na "upragnionym parkingu":)

Nie było dużo czasu aby pogawędzic bo spieszyl sie do drugiego szpitala( pracuje w 2) ale dzisuaj ku mojemu zaskoczeniu spytał sie czy mam czas w piatek spotkac sie na kawe. Odpowiedz moja oczywiscie znacie smile smile

Wlasnie rozwaliłam z podniecenia szafe;) szukajac jakis pozadnych łachmankòw....

I tu jest dylemat chyba kazddj kobiety smile
W co ja mam sie na Boga ubrac!

Chce go oniesmielic.....

Macie jakies pomysly?:) smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile

308 Ostatnio edytowany przez Mrs.Happiness (2016-06-01 18:23:03)

Miło, że się sam przypomniał wreszcie wink

Co do ubrań, to zależy co na co dzień w ogóle nosisz, co masz w swojej szafie. Wiesz, niektóre kobiety ubierają się bardziej elegancko, inne mniej. Na pewno wybrałabym taki strój, który podkreśla w subtelny sposób wszystkie atuty. Nic zbyt grzecznego, ani zbyt wyzywającego. Po prostu nie przesadź smile

309

Ubieram sie bardzo ale to bardzo zwyczajnie, uwielbiam wygodne ciuszki, ale przeciez nie ubiere sie w dres.

Suknie to juz wogole kompletnie nie moja działka!!!!

Hmm moze biała bluzka i czarne spodnie? Lekki obcas czy płaskie buty?

310 Ostatnio edytowany przez Mrs.Happiness (2016-06-01 18:57:45)

Więc ubierz się tak, aby było wygodnie, ale kobieco wink Żadnego dresu, wiadomo. Obcasy pod warunkiem, że się w nich bardzo szybko nie męczysz, żebyś nie musiała przeklinać samej siebie, że je założyłaś. W płaskich butach można wyglądać równie ładnie. Teraz ciepło jest, masz jakieś ładne sandałki? Do tego mogą być spodnie, najlepiej dobrze dopasowane, skoro nie lubisz sukienek oraz fajna bluzeczka. Biała będzie chyba zbyt nijaka. Nie masz nic kolorowego, co lubisz nosić? Wtedy ładnie by to kontrastowało z ciemniejszymi spodniami, ale też nie wyglądało smutno, czy zbyt... szpitalnie big_smile

311

Ojejciu!! smile

Jutro musze na zakupy!!!!!!

312 Ostatnio edytowany przez Mrs.Happiness (2016-06-01 19:10:12)

Kochana, tylko nie przesadź z tym, pamiętaj wink 

Chociaż jeśli naprawdę nie masz NIC kolorowego, to nawet dla samej siebie warto byłoby coś kupić. To zawsze dodaje kobiecości, uroku i przyciąga. Dawniej z powodu kompleksów ciągle ubierałam się w ciemne ubrania, kompletnie nijakie, stawałam się przez to wręcz niewidzialna. Teraz moja garderoba wygląda o niebo lepiej, ja też czuję się ładniej, więc polecam! smile

Obecnie wszystko w kwiatki jest mega modne. Mi strasznie podobają się te z odsłoniętymi ramionami zamiast z dekoltem, ale to już zależy jakie najbardziej lubisz, w czym czujesz się dobrze. Żebyś się nie zmuszała do niczego.

Na pewno będziesz wyglądać pięknie! :*

P.S. Malujesz się na co dzień, czy niezbyt? wink

313

Uwielbiam czerń, zawsze towarzyszyl mi w mojej szafie smile

Nigdy nie przejmowałam sie wygladem, co czlowiek nosi itd. Do czasu poznania mojego meza smile wkurzal sie, ze ograniczam sie jedynie do czerni:) po jego smierci nie mialam okazji do randkowania wiec nowe ciuchy byly zbyteczne. To, co do tej pory nosze jest i fajne i eleganckie ale na takie spotkanie ktore odbedzie sie w piatek nie mam co startowac:)

Zapomnialam jak to jest, wlozyc cos eleganckiego dla nie tylko mojej ale i czyjejs satysfakcji:)

Co do malowania, nakladam jedynie make up i blyszczyk, zadnego mocnego rozu itp.

Nie mam "brzydkiej" cery wiec jej na sile nie upiekszam smile

314 Ostatnio edytowany przez Mrs.Happiness (2016-06-01 19:34:01)

Ja też uwielbiam czerń, ale jest jeszcze piękniejsza, gdy łączy się ją z innymi kolorami smile Tym bardziej, że ja ogólnie bardzo blada jestem, do tego mam ciemne włosy, ciemne oczy. Wyglądałabym strasznie trupio, gdybym nosiła samą czerń lub biel smile

To teraz będziesz mogła znów troszkę bardziej zaszaleć smile

Rozumiem. Skoro lekko się malujesz, to nawet lepiej. Również nie lubię mocnego makijażu. Uważam, że makijaż to ma być subtelne poprawienie wyglądu, ujednolicenie cery i takie tam, a nie malowanie sobie nowej twarzy wink

315

Dzieki za rady;)

Mam nadzieję, ze znajde cos zniewalajacego smile  Normalnie podnieta na maksa;)

316

Nie ma sprawy wink

Na pewno coś znajdziesz! smile

317

Gorzej jak lekarz to wszystko przemyśli. Spotka się z Tobą i powie.

Myślałem o wielu rzeczach..
Zauważyłem jak uczęszczasz na te masaże. Ale wiem też ze zazwyczaj jest ich zbyt mało i nie zawsze one pomagają.
Dlatego ..
I tu zapala sobie papieroska.
Mam dla Ciebie specjalną autorską ofertę mojego znajomego który wykonuje je za przystępna cenę.
Co o tym sadzisz ?

Po czym spogląda Ci głęboko w oczy jakby szukając akceptacji dla swej "propozycji".

318

kwadrad napisał/a:

Gorzej jak lekarz to wszystko przemyśli. Spotka się z Tobą i powie.

Myślałem o wielu rzeczach..
Zauważyłem jak uczęszczasz na te masaże. Ale wiem też ze zazwyczaj jest ich zbyt mało i nie zawsze one pomagają.
Dlatego ..
I tu zapala sobie papieroska.
Mam dla Ciebie specjalną autorską ofertę mojego znajomego który wykonuje je za przystępna cenę.
Co o tym sadzisz ?

Po czym spogląda Ci głęboko w oczy jakby szukając akceptacji dla swej "propozycji".

smile kwadrat, chyba od samego początku mi nie kibicowałeś:) staram się jak mogę aby doktorek sie mną zainteresował, nie wiem jak jutro wypadnę, czy wogòle dojdzie do tego spotkania (ròżnie bywa)

Biorę pod uwagė, ze może sie tylko na jednym spotkaniu zakończyc sad dlatego będę sie starała tą chwilę, ten czas, wykorzystac jak najlepiej smile

319

Najlepiej przyjdź z fochem i zacznij mu opowiadać jak złamałaś sobie przed spotkaniem obcas.
Na pewno się wzruszy i postara się jakoś rozwiązać twój problem a kto wie może tez i się nad nim pochyli.

Ech cholerne pokolenia wychowane na komediach romantycznych ...

320

Heh, przy moich obcasach  to facet wygladałby jak karzełek wink a nie chciałam go juz na poczatek w kompleksy wprowadzac:)

Nie wiem jak zacząc, bo ciagle jestem pod urokiem wypitego "eliksiru milosci" smile

Nie było tak źle:)

Ale od poczatku.

Spotkaliśmy sie o neutralnej godzinie i miejscu ( 16h i knajpka niedaleko szpitala). Zjawiłam sie punktualnie a doktorek juz czekał. Podchodzac do stolika byłam tak poddenerwowana i spieta,ze bałam sie aż do niego podejsc. Panika normalka...

Ale jego usmiech i przywitanie dodalo mi odwagi. Ciesze sie z tego spotkania, myslalam, ze do niego nie dojdzie. A dlaczego mialbym odwolac. Z racji panskiego zawodu, myslalam ze cos panu wypadnie- taki poczatek. Zlapalam za karte Menu udajac calkiem wyluzowana, dodal, ze na dobre towarzystwo znajdzie czas smile az myslalm ze wyskocze sama z siebie...
Przyszla kelnerka, ale ja jeszcze nie wiedzialam co chce, doktor rowniez, wiec kazal przyjsc jej za chwilke.

To była moja pierwsza "randka" z facetem na ktorym mi zalezalo i nadal zalezy ale ja jak to ja w kazdym facecie szukam czastki mego meza, i doktorka niestety tez to nie ominelo. Ale o tym pozniej smile

Zamowilam Latte Macchiato z goframi i lodami jogurtowymi, on zwykla kawe i torta z wisniami smile

Spytał jak sobie radze po stracie tak bliskiej mi osoby i to w dodatku tak młodego wieku. Co tu duzo dyskutowac, poczatki sa najgorsze, okropne, nie chcesz miec z nikim do czynienia, jestes obrazona na wszystko i wszystkich, nie chcesz niczyjej pomocy, sama chcesz sie uporac z tym bagnetem, ale z biegiem czasu jakos rany same sie goja i powoli wraca czlowiek w rzeczywistosc. W skrocie tak mu to wyjasnilam, dodajac, ze komu jak komu ale jemu takie zachowanie nie jest obce, ze na pewno widzial nie jedna osobe w takiej sytuacji. Spytalam czy zawod lekarza byl planowany, odp. Ze tata byl lekarzem, chyba internista, wiec on postanowil trz nim zostac, ale o innym fachu.
Co mnie sklonilo na wyjazd xo Niemczech, i jak dlugo juz tu jestem byl ciekaw. Hmmm, do Niemiec wygonila mnie mama ja zawsze chcialam do Anglii, po maturze zdecydowalam sie na studia pedagogiczne a po pierwszym roku je rzucilam i wyjechalam do Niemiec.

Ma poczucie humoru i sprawia wrazenie bardzo czulego mezczyzny. Czy pan ma.. i tu mi przerwal smile Gerd, mow mi Gerd smile smile smile
Az mi w glowie wirowalo, Natalie - przyznal ze mam bardzo piekne imie, zostalo tylko podziekowac.

Ogolnie rozmowa sie bardzo kleiła, dopoki nie wspomnial o moich masazach. Po jego pytaniu kolana mi sie ugiely a kawa myslalam ze wyjdzie mi bokiem.

Odpowiesz mi szczerze?
Oczywiscie.
Chcialo ci sie tyle kilometrow robic na te masaze? Nie wierze, ze w twojej okolicy nie ma zadnych Praxis aby mogli ci pomoc, jaki byl naprawde powod, ze pojawilas sie w moim szpitalu?

Moja mine, chyba jest kazdy w stanie sobie wyobrazic, nie spodzoewalam sie takiego pytania. Tak czy siak mial mnie w garsci, zanim moje szare komorki mozgowe sie wlaczyly to bylo juz po wszystkim.

Przyznalam sie, ze od dawna o nim mysle, i ze glownym a zarazem jedynym powodem byl on.
Nawet sie nie zdziwil, czy to takie bylo oczywiste?

W kazdym badz razie czulam uczucie goraca na calym ciele, a bylo tak milo.
Dodal:
Mam 56 lat i jestem po rozwodzie, nie jestem sam, od 4 lat zyje z kobieta z ktora nie zawsze sie dogaduje ale jestesmy razem.
Boze, czulam sie jak na jakims kazaniu...
Natalie, jeytes mloda piekna kobietą i z tego co uslyszałem rowniez i inteligentna, ale nie wiem czy moglbym w taki zwiazek sie zaangazowac. Wiem, ze podobaja sie tobie starsi faceci, czego twoj maz byl przykladem, ale przepraszam ciebie nie wiem czy moglbym sie zaangazowac. (Przetlumaczylam tak jak tylko moglam sad (

Nie czulam sie zazenowana a jedynie zaskoczona. Spytalam czy chodzi tu o moj wiek (27) odp.ze nie. Wiec o co?
On obrocil lekka glowa, nie chcialam naciskac, powiedzialam, ze rozumiem, ale nie ROZUMIEM!!

Jestes mloda zabaw sie ze swoim towarzystwem, zacznij cieszyc sie zyciem...

Czyli nie mam zadnych szans u ciebiie? 
Oczywiscie ze masz, jestes taka mloda i ladna...
Ale?
I tu zostawil niedopowiedzeniem.

Zaczelam grzebac w torebce kluczykòw, bo chcialam sie zbierac, zostawilam 25€ na stole, powiedzial zebym sie nie wyglupiala, ze on zaplaci. Pieniadze zostawilam, podziekowalm mu za przyjscie i wyszlam. I sie glupia rozryczalam, bo to wszystko mnie zabolało....

Idac do auta slysze jak mnie wolal Gerd, rozmazana cala chcialam sie pozbierac jakos. A on jakby sie zdziwil, ze placze zapytal dlaczego płacze. Noz kurka wodna powod stał przed moimi oczyma... chyba przez moj płacz zrobiły mu sie wyrzuty i wydukał:
Daj mi troche czasu na przemyslenie tego wszystkiego, i poprosil abym nie plakala. Obiecalam mu ze nie bede, objal mnie jedna reka na dowidzenia, powiedzial, ze sie odezwie. Wsiadlam do auta i pojechalam.

Przepraszam Was, ze sie rozpisalam ale musialam z dokladnoscia to z siebie wyrzucic! Nadal nosze chusteczki przy sobie.
Byla godzina gdzies kolo 18:30 wiem, ze to byl Gerd ale nie mialam ochoty z nim rozmawia , wiec nie odebralam.
Ale jakies 15 min,podczas mojego pisania ponownie zadzwonil z zapytaniem czy wszystko,ok.
Odpowiedzialam, ze nie jest ok, ale sie trzymam. Zapytal, czy pasuje mi sie spotkac na czwartek bo akurat ma wolny caly dzien. Odp.nie zmuszam ciebie abys sie ze mna spotkal, ale jak chcesz.
Wyszlo jednak, ze spotkamy sie w czwartek o 14 smile

Czy dostane od was rozgrzeszenia czy rozstrzelacie mnie z miejsca?
Pozdrawiam i sorki ze to wszystko takie dlugie jest!:( sad sad sad

321 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2016-06-03 23:55:05)

natalie89* napisał/a:

Heh, przy moich obcasach  to facet wygladałby jak karzełek wink a nie chciałam go juz na poczatek w kompleksy wprowadzac:)

Nie wiem jak zacząc, bo ciagle jestem pod urokiem wypitego "eliksiru milosci" smile

Nie było tak źle:)

Ale od poczatku.

Spotkaliśmy sie o neutralnej godzinie i miejscu ( 16h i knajpka niedaleko szpitala). Zjawiłam sie punktualnie a doktorek juz czekał. Podchodzac do stolika byłam tak poddenerwowana i spieta,ze bałam sie aż do niego podejsc. Panika normalka...

Ale jego usmiech i przywitanie dodalo mi odwagi. Ciesze sie z tego spotkania, myslalam, ze do niego nie dojdzie. A dlaczego mialbym odwolac. Z racji panskiego zawodu, myslalam ze cos panu wypadnie- taki poczatek. Zlapalam za karte Menu udajac calkiem wyluzowana, dodal, ze na dobre towarzystwo znajdzie czas smile az myslalm ze wyskocze sama z siebie...
Przyszla kelnerka, ale ja jeszcze nie wiedzialam co chce, doktor rowniez, wiec kazal przyjsc jej za chwilke.

To była moja pierwsza "randka" z facetem na ktorym mi zalezalo i nadal zalezy ale ja jak to ja w kazdym facecie szukam czastki mego meza, i doktorka niestety tez to nie ominelo. Ale o tym pozniej smile

Zamowilam Latte Macchiato z goframi i lodami jogurtowymi, on zwykla kawe i torta z wisniami smile

Spytał jak sobie radze po stracie tak bliskiej mi osoby i to w dodatku tak młodego wieku. Co tu duzo dyskutowac, poczatki sa najgorsze, okropne, nie chcesz miec z nikim do czynienia, jestes obrazona na wszystko i wszystkich, nie chcesz niczyjej pomocy, sama chcesz sie uporac z tym bagnetem, ale z biegiem czasu jakos rany same sie goja i powoli wraca czlowiek w rzeczywistosc. W skrocie tak mu to wyjasnilam, dodajac, ze komu jak komu ale jemu takie zachowanie nie jest obce, ze na pewno widzial nie jedna osobe w takiej sytuacji. Spytalam czy zawod lekarza byl planowany, odp. Ze tata byl lekarzem, chyba internista, wiec on postanowil trz nim zostac, ale o innym fachu.
Co mnie sklonilo na wyjazd xo Niemczech, i jak dlugo juz tu jestem byl ciekaw. Hmmm, do Niemiec wygonila mnie mama ja zawsze chcialam do Anglii, po maturze zdecydowalam sie na studia pedagogiczne a po pierwszym roku je rzucilam i wyjechalam do Niemiec.

Ma poczucie humoru i sprawia wrazenie bardzo czulego mezczyzny. Czy pan ma.. i tu mi przerwal smile Gerd, mow mi Gerd smile smile smile
Az mi w glowie wirowalo, Natalie - przyznal ze mam bardzo piekne imie, zostalo tylko podziekowac.

Ogolnie rozmowa sie bardzo kleiła, dopoki nie wspomnial o moich masazach. Po jego pytaniu kolana mi sie ugiely a kawa myslalam ze wyjdzie mi bokiem.

Odpowiesz mi szczerze?
Oczywiscie.
Chcialo ci sie tyle kilometrow robic na te masaze? Nie wierze, ze w twojej okolicy nie ma zadnych Praxis aby mogli ci pomoc, jaki byl naprawde powod, ze pojawilas sie w moim szpitalu?

Moja mine, chyba jest kazdy w stanie sobie wyobrazic, nie spodzoewalam sie takiego pytania. Tak czy siak mial mnie w garsci, zanim moje szare komorki mozgowe sie wlaczyly to bylo juz po wszystkim.

Przyznalam sie, ze od dawna o nim mysle, i ze glownym a zarazem jedynym powodem byl on.
Nawet sie nie zdziwil, czy to takie bylo oczywiste?

W kazdym badz razie czulam uczucie goraca na calym ciele, a bylo tak milo.
Dodal:
Mam 56 lat i jestem po rozwodzie, nie jestem sam, od 4 lat zyje z kobieta z ktora nie zawsze sie dogaduje ale jestesmy razem.
Boze, czulam sie jak na jakims kazaniu...
Natalie, jeytes mloda piekna kobietą i z tego co uslyszałem rowniez i inteligentna, ale nie wiem czy moglbym w taki zwiazek sie zaangazowac. Wiem, ze podobaja sie tobie starsi faceci, czego twoj maz byl przykladem, ale przepraszam ciebie nie wiem czy moglbym sie zaangazowac. (Przetlumaczylam tak jak tylko moglam sad (

Nie czulam sie zazenowana a jedynie zaskoczona. Spytalam czy chodzi tu o moj wiek (27) odp.ze nie. Wiec o co?
On obrocil lekka glowa, nie chcialam naciskac, powiedzialam, ze rozumiem, ale nie ROZUMIEM!!

Jestes mloda zabaw sie ze swoim towarzystwem, zacznij cieszyc sie zyciem...

Czyli nie mam zadnych szans u ciebiie? 
Oczywiscie ze masz, jestes taka mloda i ladna...
Ale?
I tu zostawil niedopowiedzeniem.

Zaczelam grzebac w torebce kluczykòw, bo chcialam sie zbierac, zostawilam 25€ na stole, powiedzial zebym sie nie wyglupiala, ze on zaplaci. Pieniadze zostawilam, podziekowalm mu za przyjscie i wyszlam. I sie glupia rozryczalam, bo to wszystko mnie zabolało....

Idac do auta slysze jak mnie wolal Gerd, rozmazana cala chcialam sie pozbierac jakos. A on jakby sie zdziwil, ze placze zapytal dlaczego płacze. Noz kurka wodna powod stał przed moimi oczyma... chyba przez moj płacz zrobiły mu sie wyrzuty i wydukał:
Daj mi troche czasu na przemyslenie tego wszystkiego, i poprosil abym nie plakala. Obiecalam mu ze nie bede, objal mnie jedna reka na dowidzenia, powiedzial, ze sie odezwie. Wsiadlam do auta i pojechalam.

Przepraszam Was, ze sie rozpisalam ale musialam z dokladnoscia to z siebie wyrzucic! Nadal nosze chusteczki przy sobie.
Byla godzina gdzies kolo 18:30 wiem, ze to byl Gerd ale nie mialam ochoty z nim rozmawia , wiec nie odebralam.
Ale jakies 15 min,podczas mojego pisania ponownie zadzwonil z zapytaniem czy wszystko,ok.
Odpowiedzialam, ze nie jest ok, ale sie trzymam. Zapytal, czy pasuje mi sie spotkac na czwartek bo akurat ma wolny caly dzien. Odp.nie zmuszam ciebie abys sie ze mna spotkal, ale jak chcesz.
Wyszlo jednak, ze spotkamy sie w czwartek o 14 smile

Czy dostane od was rozgrzeszenia czy rozstrzelacie mnie z miejsca?
Pozdrawiam i sorki ze to wszystko takie dlugie jest!:( sad sad sad

Haha.

Kurna, ale wysyp komedii na forum.
Tym razem komedia romantyczna!!! big_smile big_smile big_smile

322

Ech.. Ja nie zamierzam Cię rozstrzelać wink tylko tak sobie myślę, ten doktorek to chyba wpisuje się w opis swojego kolegi - tego, u którego byłaś. Co jest z facetem nie tak, że zdecydował się spotkać z Tobą na tą "kawę", WIEDZĄC o tym, że się ślinisz do niego (TAK, to musiało być AŻ tak widać), a jednocześnie twierdzi, że jest z kimś związany i to nie od wczoraj. Coś mi się wydaje, że doktorek miałby ochotę na skok w bok, a jedyne co go blokuje to wspomnienie Twojego męża (przez co pewnie jesteś mu trochę bliższa niż pozostałe chętne) i może ma jakieś skrupuły.

Po tym co opisałaś, jakiś taki oślizły trochę - w sensie intencji doktorek mi się wydaje.. "Chciałby, a boi się" , coś tędy.

Ps. Wydajesz się prostolinijną, szczerą dziewczyną. Szkoda, że sama pchasz się w kłopoty..

323 Ostatnio edytowany przez cichyfacet (2016-06-03 20:36:14)

Tak po mojemu, to on Ci grzecznie zasugerował, że nic z tego nie będzie. Już pomijam fakt, że się z kimś spotyka i to, że na pierwszym spotkaniu zaczynają się tematy związkowe z waszej strony. Generalnie zero zdobywania, zero tajemniczności, położyłaś mu się na tacy...
Przykro mi.

324

No ok, ona się podaje na tacy i ślini - fakt, to nie najbardziej porywająca technika flirtu, mówiąc delikatnie wink

Ale który facet w jego wieku odmówi młodej fance? Let`s be real.
No tylko 2 opcje są: 1. taki, który jest porządnym/zajętym i wiernym facetem 2. fanka mu się nie podoba.

Także do wyboru z tych 2 opcji.
A od jego kolegi wiemy, że "Za kołnierz" doktorek nie wylewa, jeśli chodzi o przygody z paniami, soooo...Zostaje druga opcja, ale powiedział jej, że jest 'młoda & ładna', czyli jakby, kolejne 2 opcje: 1. gość tak nie uważa, albo jest ie w jego typie, ale nie chce jej zranić 2. dojrzał do związku i już nie chce zdradzać.

325 Ostatnio edytowany przez cichyfacet (2016-06-03 20:41:09)

Czyli wniosek jest i tak jeden, że nic z tego nie będzie.
Obawiam się, że w najlepszyp wypadku jeżeli autorka będzie naciskać, to skończy się to tak, że wykrzyczy się w jego łóżku, a potem będzie boleć, bo a) powie, że dalej nie jest gotowy b) będą się ukrywali przed kobietą z którą jest i to będzie taki never ending story.
Zero poznania się, nic. Ja bym się w to w życiu nie pakował po takim postawieniu sprawy, ale wiadomo. Teraz emocje górą.

Posty [ 261 do 325 z 512 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » czy wyznac mu milosc

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024