Co ostatnio oglądałaś ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ŚWIAT FILMU » Co ostatnio oglądałaś ?

Strony Poprzednia 1 28 29 30

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1,886 do 1,921 z 1,921 ]

1,886

Odp: Co ostatnio oglądałaś ?
ślad_po_bliźnie napisał/a:
Julia life in UK napisał/a:

Nie oglądam filmów, to dla mnie najgorsza z opcji spędzenia czasu, już wolę czytać Was...

big_smile

A najbardziej to lubię oglądać uśmiech kobiety która idzie do zakonu.

No masz racje ,bo zakonnice som szczęśliwe  big_smile

Zobacz podobne tematy :

1,887

big_smile

A najbardziej to lubię oglądać uśmiech kobiety która idzie do zakonu.

No masz racje ,bo zakonnice som szczęśliwe  big_smile

Dobrze.

1,888

Andziaks , Luka i Charlotte

1,889

Obejrzałam właśnie po raz kolejny Adwokata diabła. Mam słabość. Pacino wymiata.

I pytanie, lepiej rządzić w piekle czy służyć w niebie? wink

1,890 Ostatnio edytowany przez Solaris (2025-07-24 20:08:26)

Blade Runner z 1982 r. Ciągle do niego wracam. Lubię ten mroczny, gęsty, dystopiczny klimat. To jest wręcz dzieło filozoficzne wink
Uwielbiam Deckarda i Rachael!
I kultowy monolog Roya...

1,891

Pewnego razu w Paryżu (2025) Akcja dzieje się jednocześnie we współczesności i dawniej.

1,892

Tamiraa napisał/a:

Pewnego razu w Paryżu (2025) Akcja dzieje się jednocześnie we współczesności i dawniej.

Podobno teraz tam to jest totalna afryka znajomy mowil lepiej jak najdalej  , dawniej to pikus ale kazdy robi co lubi no tak no tak ....

1,893

Alice1 napisał/a:

Andziaks , Luka i Charlotte

Wczraj ogladalam beda mieli drugiego dzidziusia jakie to slodkie jest <3 ale Andziaks jest podobna do Anny Kurnikowej smile Ale oczywiscie nasza polska Andzelika jest ladniejsza smile <3

1,894

A ostatnio ogladalam na yt tak mi wpadlo przypadkowo jakies wystepy tej Edyty Gorniak to ona teraz wyglada jak zajonc poziomka taka kiedys byla dobranocka ale podobna jest do tego zajonca jakby skore zdarl

1,895

Ostatnio obejrzałam film:"Jak poślubić milionera" z Małgorzatą Sochą.

1,896 Ostatnio edytowany przez Alessandro (2025-08-18 19:25:38)

Serial "Ziemia niczyja" drugi sezon. Jeśli ktoś lubi takie klimaty to polecam.

1,897

Najnowsze "oszukać przeznaczenie"
Meh, to już nie to samo, albo kiedyś byłam młodsza mniej wymagająca big_smile

1,898

Istotka6 napisał/a:

Ja to dawno ogladalam później miałam schizy, że coś mnie sie i innym stanie cały czas big_smile

1,899

Istotka6 napisał/a:

Ja to dawno ogladalam później miałam schizy, że coś mnie sie i innym stanie cały czas big_smile

To najnowsza część jest w sumie o Tobie big_smile

1,900

Istotka6 napisał/a:
Istotka6 napisał/a:

Jak to o mnie? Dlaczego?

1,901

Istotka6 napisał/a:

Jak to o mnie? Dlaczego?

Ej no, bez spojlerów tongue musisz obejrzeć tongue

1,902

Istotka6 napisał/a:
Istotka6 napisał/a:

Jak to o mnie? Dlaczego?

No to chyba obejrze big_smile

1,903

Istotka6 napisał/a:

Jak to o mnie? Dlaczego?

Tylko nie schizuj później, w razie czego oglądasz na własną odpowiedzialność big_smile

1,904

Istotka6 napisał/a:
Istotka6 napisał/a:

Tylko nie schizuj później, w razie czego oglądasz na własną odpowiedzialność big_smile

No wiem znając życie to będę schizofac  big_smile

1,905

Istotka6 napisał/a:

Ale serio - głupkowate, dobre na odmóżdżenie big_smile

1,906

Istotka6 napisał/a:
Istotka6 napisał/a:

Ale serio - głupkowate, dobre na odmóżdżenie big_smile

No serio ja mam za bujna wyobraznia jak cos ogladam big_smile

1,907

"Przyjaciółki"  w reżyserii  Emmanuela Moureta. Jest to opowieść o uczuciach zarówno przyjaciółek jak i ich partnerów. Można znaleźć odpowiedź czy istnieje związek bez namiętności, przyjaźń bez lojalności, itp.

1,908

"Sorry Baby"-  film o kobiecych wyborach.

1,909

Filmiki z katastrofy w Radomiu w ktorej zginal Major Slab . Ogromna tragedia i ogromna strata nie tylko dla najblizszych ale i dla calej Polski . Piloci sa cenniejsi niz maszyny bo ich wielu nie ma !Z moich obserwacji na tych filmikach to widac golym okiem ze robi manewr a pozniej zwyczajnie spada jakby stracil nagle kontrole !Samolot nie reaguje jak potrzeba i to mogla byc awaria systemu fly-by-wire .Albo zablokowanie sterow lub ukladu hydraulicznego ,
Blad w komputerze pokladowym, ktory mogl blednie interpretowac dane i ograniczyc reakcje pilota ....
tego afterburnera to zwyczajnie mogl nie byc w stanie wylaczyc ....on utrudnia kontrole przy niskiej wysokosci i ogranicza czas reakcji pilota ,przez  awarie systemu sterowania silnikiem albo zablokowanie przepustnicy to mechaniczna usterka mogla uniemozliwic cofniecie dzwigni lub blad w oprogramowaniu systemu fly by wire mogl blednie inerpretowac dane i utrzymac dopalacz mimo prob jego wylaczeni ale oczywiscie juz  piertola ze to blad pilotazowy ! Smutne to qrwa mac !

1,910 Ostatnio edytowany przez Solaris (2025-09-02 19:18:47)

Śmierć nadejdzie jutro. Chyba najgorszy Bond ever (film), choć zawsze miło zawiesić oko na Brosnanie.

1,911

Niczego ostatnio nie ogladalam ani nie mam zamiaru !

1,912

Solaris napisał/a:

Śmierć nadejdzie jutro. Chyba najgorszy Bond ever (film), choć zawsze miło zawiesić oko na Brosnanie.

Też lubię.

1,913

"Mission: Impossible - The Final Reckoning". Zdecydowanie za długi, zaś w przypadku scenariusza to ktoś za bardzo rozpędził się z kreatywnością.

1,914 Ostatnio edytowany przez Solaris (2025-09-21 02:34:17)

"Zwierzęta nocy". Intrygujące. Wciągające. Ależ tu klimat! Muzyka go dopełnia. 
Akcja dzieje się na kilku płaszczyznach, realność przeplata się z fikcją, ale główną bohaterką jest Susan (Amy Adams), obecnie kobieta sukcesu, lecz obserwując ją, nie zazdrościmy, bo nie jest szczęśliwa. A dlaczego, trzeba obejrzeć film wink 
Są sceny, które mocno działają na wyobraźnię swoją...nieuchronnością wydarzeń, bo jeszcze, gdy nic strasznego się nie stało, to wiemy, że się stanie i ten niepokój wwierca się w mózg. Taka brutalność podana nie wprost ma dla mnie dużo mocniejszy wydźwięk niż epatowanie widza dosłownością.
Dużo jest tu ciekawych wątków poruszających choćby kwestie moralne. Myślę, że warto obejrzeć.

"Pozycja obowiązkowa". Całkiem sympatyczna opowieść o tym, że nadgryzieni zębem czasu nadal możemy żyć jak mamy ochotę a może wtedy nawet zwłaszcza smile bo szczęście nie zna emerytury.
W rolach głównych 4 panie i wokół nich wszystko się kręci. Film więc raczej nie dla facetów.
Wiadomo, tu i tam niektóre historie ubrane w holiłudzki lukier (wątek z przystojnym, bogatym pilotem, hłe, hłe), więc trzeba przymknąć oko. Ale obsada, że mucha nie siada! wink
No i miło sobie popatrzeć na ten happy end smile

1,915

"Incydent". Całkiem udany, klimatyczny thriller, stare dobre kino lat 90.  No i... Kurt Russel :)
Russel z żoną podróżują samochodem po bezdrożach Ameryki i po drodze...znika mu żona w bardzo dziwnych okolicznościach. Już samo to jest przerażające a dalej będzie tylko gorzej. Oczywiście zdeterminowany mąż robi wszystko, aby wyjaśnić tę zagadkę (bo to chyba dobra żona jest, niedobrej by nie szukał;)) a łatwo nie ma, jak można się domyślić.
Russel jak to Russel, nie pier...oli się w tańcu z łobuzami, na co przyjemnie się patrzy!:)  
Dzisiaj leciał w tv i nie mogłam przejść obojętnie:)

"I że ci nie odpuszczę" czyli org. Overboard czyli kiepski remake dobrej komedii "Dama za burtą" (gdzie Kurt i Goldie tworzyli świetny duet).
Może innych śmieszy, ale mnie niespecjalnie, brak tu klimatu z oryginału, jest drętwo, mało przekonująco, sztucznie.
Anna Faris nieustająco mi się kojarzy z niezbyt lotnymi filmami. Tego Meksykanina Eugenio Derbeza nawet nie kojarzę.

1,916 Ostatnio edytowany przez Solaris (2025-10-03 17:56:19)

Hiacynta teraz już tam na górze będzie organizować swoje słynne kolacje przy świecach... ["]

Patricia Routledge za "Co ludzie powiedzą powinna dostać Oscara", świetna była!

1,917

hehe xD
https://www.youtube.com/watch?v=4xE_Kel4yLE

1,918

big_smile
https://www.youtube.com/watch?v=3uDBlIlB62E

1,919

big_smile
ale glupoty big_smile
https://www.youtube.com/watch?v=9Uqsca1609

1,920

The kretka z florydy bardzo lubie ogladac dla mnie ona prezentuje wartosciowy i inspirujacy styl zycia.Jej podejscie do zycia i codziennych spraw jest dla mnie dobrym przykladem jest tylko jedno ale ... choc wiem ze wielu osobom halloween sprawia radosc , dla mnie to swieto ma zbyt mroczny wdziek i osobiscie nie czuje potrzeby , by je celebrowac a The kretka to robi to jest minus ale ogolnie bardzo ja lubie smile

1,921

Uff przewaliłem 32 odcinki i czekam na następne. smile Cała prawda o Rosji (wschodniej).

Posty [ 1,886 do 1,921 z 1,921 ]

Strony Poprzednia 1 28 29 30

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ŚWIAT FILMU » Co ostatnio oglądałaś ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024