Witam się i ja.
Zaglądam tutaj czasem ale była cisza więc nie pisałam. Fajnie dziewczyny, że się odezwałyście.
Minia trzymam kciuki aby badania wyszły dobrze, daj znać po badaniu.
Izulka 87 u nas też najlepsza zabawka to pilot i telefon. Najlepsza zabawka to taka rzecz, która zabawką wcale nie jest i jest dla niego niedostępna na co dzień. Pilota lub telefon dostaje do rączek tylko w trakcie przebierania pieluszki, bo inaczej szybko odwraca się na brzuch i nie interesuje go za bardzo, że pupa brudna i zabrudzi całą okolicę.
Co u nas. Tymon ma 8,5 miesiąca, ma 3 zęby- 2 dolne jedynki i górną dwójkę. Lada moment wyjdą górne jedynki. Od początku czerwca pełzał a w tą niedzielę zaczął raczkować, samodzielnie siada od połowy czerwca. Wczoraj sam stanął na nóżki przytrzymując się fotela. Myślałam, że na zawał padnę, gdy to zobaczyłam. Trzeba mieć oczy wokół głowy przy nim, bo równowagi nie utrzyma jeszcze sam a gdy stanie to potem upada z impetem na podłogę. Nadal karmię piersią, skaza białkowa jeszcze nie minęła, jest uczulony na ryby. Początkowo rozszerzaliśmy dietę przy pomocy słoiczków ale z czasem pluł tym jedzeniem więc przeszliśmy na domowe obiadki, które je z zapałem. Bardzo lubi wszystkie owoce oprócz arbuza, ma po nim odruch wymiotny jak mój mąż
i pomyśleć, że ja arbuza uwielbiam i jadłam go nałogowo w ciąży 
Waży już 97oo i ma 76 cm, mam co nosić.