No jestem i mogę coś więcej napisać. Przeczytałam wszystko, ale jak się do czegoś nie odniosę to przepraszam, moja koncentracja już nie ta ![]()
oczywiście witam się ze wszystkimi nowymi osobami.
LaBonnet jak się dobrze będziesz czuła to na wesele śmigaj. Nikt Ci całą noc tańczyć nie każe, ale rozerwij się póki możesz, bo po urodzeniu to szybko nigdzie się nie wyrwiesz na dłużej. Ja na wesele ruszam w czerwcu.
caro to dobrze, że macie takie zajęcia, że można z dzieckiem iść. My też nie mamy żadnych dzieci znajomych i ten mój mały to się jak dzikus zachowuje jak znajdzie się w większej grupie. A ja fotki zobaczyć nie mogę
Widzę, że lubisz pichcić. Ja nie pracuję. Przy pierwszej ciąży miałam umowę do dnia porody. Teraz chciałam szukać pracy, a tu zonk. Jestem na zasiłku póki co. Liczę bardzo, że jednak wejdzie po nowym roku ten tysiąc miesięcznie na dziecko przez rok.
Ja mam już kilka siwych włosów, więc się farbuję. W ciąży włosy przestają wypadać, ze względu na hormony, a po ciąży nadwyżka po prostu wypada, także bez paniki, łyse nie będziemy ![]()
Co do ubrań ciążowych to niestety ceny są drogie (zwłaszcza za spodnie). Jednak miałam jedną parę spodni i spódnicę, bo są bardzo wygodne. Ale leginsy i tuniki to chyba najwygodniej i ja też pewnie przy takiej opcji będę najchętniej pozostawać.
Coś o mnie?
Jestem mamą 13 miesięcznego bąbla, a ta ciąża była dla mnie ogromną niespodzianką (choć z drugiej strony zachowałam się jak nastolatka z tą wpadką
I jak nic pasuje powiedzenie, że trzeba było myśleć przed). Teraz w naszym życiu szykują się wielkie zmiany. Przeprowadzamy się do mojej rodzinnej miejscowości oddalonej o 500km od naszego aktualnego zamieszkania, bo mąż dostał lepszą pracę. Cieszę się, a jednocześnie bardzo boję. Musimy szybko sprzedać mieszkanie i kupić nowe. U lekarza jeszcze nie byłam, ale wybieram sie po niedzieli. Idę do innego. Nie czekam na tero super lekarza, bo i tak mojej ciąży już do końca nie poprowadzi. Nie mogę się doczekać, aż to moje maleństwo zobaczę na usg, bo póki co to kompletnie do mnie nie dociera. A no i zaczynam 6 tydzień i zaczynają się mdłości. Mam nadzieję, że to tylko taki eksces. Przy pierwszej ciąży pojawiały się sporadycznie i zazwyczaj wieczorami.