Izulka to zadzwoń jeszcze dziś i się dopytaj. Będziesz wiedziała :-)
caro mam jeszcze czas dopiero 2razy bralam zasilek a mam na rok to dowiem sie jak bede im donosic to zaswiadczenie o ciazy..
bwini81 skarbek a wy co tak cicho siedzicie? ? halllloooooo
dobranoc ![]()
tosik ja troszkę zabiegana bo pospałam całe popołudnie i teraz torty robię
u mnie wszystko w porządku a jutro na badania jadę ![]()
jakie badania ?? ja dzisiaj wyniki zrobiłam jutro odbieram a 20-stego maja na 19-stą idę do gina zakładać kartę ciąży ![]()
tosik u mnie badania to to samo co u Ciebie wyniki
ja mam już założoną kartę ciąży i w poniedziałek mam wizytę u lekarza ![]()
dobra czas iść spać
dobranoc wszystkim ![]()
bry dzionek ![]()
widzę że wszystkie mamuśki zaspały
ja już objechałam na badania i teraz jem śniadanko
a za chwilkę idę z psem na spacer
jak Wasze samopoczucie?? bo moje jest super ![]()
hej u mnie tak samo ok
ja tez wybieram sie na spacerek ![]()
skarb15 a co u ciebie? nic sie nie odzywasz..
hejka :*
ja juz odebrałam wyniki z moczem nieciekawie ..
ale reszta oki
samopoczucie super ![]()
Cześć dziewczyny! Jak dzionek mija? Ja zabieram sie za sprzątanie.
Tosik ja wczoraj dostałam wyniki i mocz wyszedł mi okropny. Wszystko co tylko możliwe wyszło źle :-( nie ukrywam że się tym martwię. Do lekarza nie mogę się dostać. Jutro powtórzę mocz. Jak wyjdzie źle do podejde na oddział i poproszę o rozmowę z jakimś lekarZem.
minia kurcze jak się dostaniesz do lekarza to na pewno jakoś Ci pomoże wiem ze kobiety w ciąży mają właśnie często problemy z pęcherzem
a jak dzisiejsze mdłości ??
bo u mnie właśnie wróciły i jakoś podminowana jestem
wrrrr
ja nawet moich wyników nie zobaczę wcześniej niż będę u lekarza w poniedziałek
musiałam zmienić biustonosz bo mnie strasznie uciskał w żebra
idę do kuchni
później tu zajrzę ![]()
Moje mdłości zelżyły na tyle, że pozwoliłam sobie na lody.. co pewnie mnie zaraz dobije i mdłości nasili ![]()
wiesz a ja po lodach nie mam mdłości ![]()
dziewczyny skarb15 odkąd poszedł do szpitala nie odzywa się kurcze co się dzieje ![]()
witam
oj chyba nam wątek upada
mamuśki co jest internetu zabrakło ??
hej mamuski! jak samopoczucie? u mnie ok tylko troche sie przeforsowalam w domu wszystko naraz chcialam zrobic teraz mam za swoje bo sie ruszac nie moge ![]()
jakos coraz mniej sie udzielamy na tym watku co? ;(
Hej dziewczyny
ja dzisiaj umieram, wczoraj pracowałam 13,5 godz a dzisiaj 9, leze na łóżku i nie mam sily sie ruszać ![]()
Co u was ? Tosik jak u lekarza?
hej Karolina u lekarza ok skierował mnie na wyniki zrobił usg i wiesz nie był w stanie mi powiedzieć czy to ciąża pojedyncza czy bliźniacza
ale widziałam serduszko jak bije
coś pięknego
teraz w środę z wynikami i zakładamy kartę ciąży ..:)
a ty nie za ciężko pracujesz ??? kurcze tyle godzin
a Ty kiedy masz do lekarza ??
ogólnie to mało się dzieje na forum
a szkoda
dobranoc :-*
hej mamuśki
jak weekendzik mija ?? ![]()
hej
u mnie powolutku i spokojnie
wlasnie gotuje rosolek
potem spacerek
a u was jak tam samopoczucie? u mnie jak na razie jest oki
zadnych nieporzadanych dolegliwosci az strach zapeszac
![]()
To jest kłamstwo..
Teraz tak będziesz chodzisz i szukać kto oszukuje. Zajmij się swoi życie i daj mi spokój.
Nigdy Tu nie pisałam,więc nie rozumiem z skąd aluzje że ja to jakaś inna osoba. Tu tyle ludzi piszę.
Nie mam zamiaru tłumaczyć się z Takich bzdur bo komuś się nudzi i szuka sensacji..to jest chora
ta oszustka tu się wrąbała?
psychopatka nawiedzona
jak można oszukiwać w takim temacie?
dziewczyny dzielą się między sobą wiedzą,wymieniają rady a ten tyfus pakuje się z oszustwami
Witam mamusie niedzielnie ![]()
870 2015-05-17 16:28:14 Ostatnio edytowany przez Chochlik 67 (2015-05-17 16:29:23)
Pozdrawia wszystkie mamusię
czytam wasz wątek. W ciąży nie jestem ale chętnie was czytam. Ciekawe co z skarbem 15 nic sie nie odzywa od pobytu w szpitalu..
Hej dziewczyny. Jak tam niedziela mija?
Ja jestem chora i leżę w łóżku.
Jutro lekarz. Bardzo się boję i mam złe przeczucia.
Hej dziewczyny ![]()
Ja jeszcze oficjalnie nie zapisuję się do Waszego wątku bo nie wiem na kiedy będę miała termin. Z moich wyliczeń zaczyna mi się 7 tydzien.
Miniu kochana co się dzieje? Na co zachorowałaś?
hejka minia a co dokładnie Ci jest ?? przeziębienie ?? mnie też brzusio pobolewa i mdli mnie ale po za tym szkoda ze juz koniec niedzieli ![]()
Bosa.. Nawet nie wiem jak to nazwać. Niby jakieś przeziębienie. Wczoraj paliło mnie w gardle i nosie i miałam co chwilę stan podgorączkowy. A dziś jestem osłabiona i rozbita.
Normalnie uwierzyć nie mogę że za każdym razem jest tak samo.. Dlatego bardzo się martwię. Organizm chyba walczy z jakąś infekcją ale nie wiem jaką :-(
Zostań z nami!!
Tosik ja też nie lubię kończących się niedziel.
Bosa.. Nawet nie wiem jak to nazwać. Niby jakieś przeziębienie. Wczoraj paliło mnie w gardle i nosie i miałam co chwilę stan podgorączkowy. A dziś jestem osłabiona i rozbita.
Normalnie uwierzyć nie mogę że za każdym razem jest tak samo.. Dlatego bardzo się martwię. Organizm chyba walczy z jakąś infekcją ale nie wiem jaką :-(
Ja też od wczoraj leże pod kołdrą z ciepłą herbatą i syropem. Może jest coś w powietrzu.
Nie martw się na zapas, będzie dobrze !!
Miniu ja wiem, że trudno Ci się nie martwić, ale musisz odegnać czarne myśli, a szczególnie, że znowu to samo... Dobrze, że jutro idziesz do lekarza, na pewno coś poradzi. Ale w tym momencie najlepsze co możesz zrobić, to odpoczywać i starać się myśleć pozytywnie.
Ja też dziś mam początki jakiejś infekcji dróg moczowych, ale szczerze mówiąc trochę sie tego spodziewałam. Problemy z pęcherzem mam regularnie, z tym, że teraz nie mogę wziąć furaginy. Ratuję się uroseptem i też czekam do jutra na wizytę u lekarza.
minia trzymaj sie bedzie dobrze tylko mysl pozytywnie;) a jutro do lekarza szybciutko mknij..
878 2015-05-18 10:16:05 Ostatnio edytowany przez bwini81 (2015-05-18 10:17:16)
witam wszystkie mamusie i tych co nie są w ciaży ale czytają ten wątek ![]()
ja się ostatnio nie odzywałam z braku czasu i trochę z powodu złego humorku
ale dziś jest już ok ![]()
wczoraj byłam na imprezie komunijnej i wróciłam do domu dopiero po 21, tak że byłam padnięta ![]()
a jak Wasze samopoczucie?? moje jest w porządku tylko zauważyłam, że jak wieczorem próbuję coś czytać to wtedy mnie biorą mdłości
cholera czyżbym miała chorobę lokomocyjną w łóżku??
![]()
widzę że skarb nadal się nie odzywa ![]()
hejka :*
widzę ze powoli się zaczynacie odzywać
fajnie
bwini81 ja 31 mam komunie i czekam na tort bo od jakiegoś czasu mam ogromną ochotę na torcik
a jak zdrówko ??
bwini81 który to tydzień sorki ale zapomniałam ![]()
Cześć dziewczyny jak się czujecie. Widzę że jakaś epidemia wśród ciężarówek. Też coś mnie "bierze". Gardło drapie jak diabli i katar. Najgorsze że i synek pokasłuje i katarek ma lekki więc się we dwoje ratujemy jak możemy. Ja tantum verde ale mało mi to daje. U mnie infekcje gardła to częsta dolegliwość. Ale cóż, jakoś trzeba sobie radzić. Minia jak możesz kogoś poprosić to niech Ci kupi w aptece prenalen syrop. To Taki dla ciężarówek - ratowałam się tym w pierwszej ciąży. Ewentualnie zrób sobie syrop z cebuli czosnku itp. W necie masa przepisów jest. Ten prenalen na czosnku właśnie więc jak wolisz. Na pewno nie zaszkodzi a może coś Ci da.
Mój P dziś do pracy jednej poszedł a wieczorem na nocke idzie do drugiej. Szukał dodatkowej bo po przeprowadzce jesteśmy mega w plecy z kasą i chcieliśmy troszkę się odbić i odłożyć żeby po urodzeniu sie drugiego mógł w domu być i spokojnie żebyśmy sie wydatkami nie stresowali...
Chyba czułam ruchy maluszka jak leżę na plecach i rękę do brzuszka przyłożę
Mogłoby już mocniej kopać to byłabym na pewno spokojniejsza.
hej
u mnie jakos leci tylko z nadmiarem czasu nie bardzo mam co zrobic
musze wrocic do czytania ksiazek chyba..
ja jak zaczynam czytac to znowu strasznie mnie to usypia..
882 2015-05-18 10:44:49 Ostatnio edytowany przez bwini81 (2015-05-18 10:46:11)
tosik u mnie jutro zacznie się 11 tydzień
a jeszcze dziś mam wizyte u lekarza ![]()
caro a który Ty masz tydzień??
sorki też nie pamiętam
zresztą ciężko was wszystkie szczegółowo pamiętać ![]()
Jutro zaczynam 17 tc. Leci czas szybciutko... Niedługo będzie połowa ciąży. A janadal nie czuje ze po raz drugi zostanę mamą :-)
ja zostanę mamą po raz trzeci
i powiem Wam szczerze że jak tak chodzę po biedronce czasami i przechodzę przez dział dla niemowlaków i widzę te pieluszki, mleka, kaszki i chusteczki to mam wrażenie ze ta moja ciąża to jakaś abstrakcja
zwłaszcza że moje dzieciaki już zaczynają swoimi ścieżkami chodzić
chociaż synek mając prawie 14 lat jeszcze potrafi przyjść i się przytulić i mówi "kochana mamusia", a córcia też jeszcze się tuli czasami
ona ma 12 lat a śpi z kilkoma pluszakami ![]()
Bwini też ciąża to dla mnie abstrakcja a mój maluch ma przecież dopiero 16 miesiesiecy. Więc całkiem niedawno przechodzilismy przez to wszystko. Martwi mnie ze nic nie mówi jeszcze....
Dziś mi mąż uświadomił że dla nowego brzdaca będziemy 2 łóżeczek potrzebować. Do sypialni i na dół do pokoju zabawowego.
caro nie martw się bo maluszek zacznie mówić w swoim czasie
mój syn zaczął mówić jak miał przeszło dwa latka
poczekaj jeszcze troszkę a zobaczysz że zacznie mówić
a jeśli nie daje Ci to spokoju wybierz się z nim do logopedy
on Ci doradzi co robić i powie czy wszystko jest w porządku ![]()
Cześć. Dawno mnie tu nie było. Znaczy się byłam, ale się nie odzywałam. U mnie dzień za dniem leci. Niestety z dzieckiem to taka totalna monotonia. Czasem mnie to już męczy. Każdy wieczór taki sam. Ja się czuję raz lepiej, raz gorzej. Wczoraj byliśmy na grillu i w nocy odchorowałam, a dziś mnie męczą mdłości. Syn nauczył się piszczeć w celu wymuszania i się śmiejemy z niego z mężem (ale uszy bolą).
Caro mój syn ma 14 miesięcy i też nie mówi. Czasem mu się uda tata albo mama powiedzieć. I jak tak widzę dzieci w koło to większość w tym wieku nie mówi. Do tego chłopcy zaczynają później. Wydaje mi się, że póki dziecko gada po swojemu (wydaje z siebie różne sylaby) i rozumie co się do niego mówi to nie ma się czym przejmować. Jedne szybciej chodzą, drugie szybciej mówią i jeszcze inne rozwijają się najszybciej manualnie.
bwini Dzieci jeszcze nie wiedzą? Kiedy powiecie? Przepraszam chyba już pisałaś ale nie pamiętam. Dla mnie ta ciąża jest bardziej realna niż pierwsza. Ja chyba potrzebowałam mieć takie wyobrażenie jak to jest. Teraz wiem, że w środku jest mała istotka, która za chwilę będzie się ruszać, a niedługo pojawi się na świecie. Już się nie mogę doczekać, kiedy na nowo będzie szykować wszystko dla maluszka.
Macie przeczucia co do płci?
LeeBee zbieram się do tego żeby dzieciom powiedzieć ale myślę że będzie najlepiej zaczekać na moje chłopie
co do płci to mam wrażenie że to będzie chłopak ![]()
Cześć moje współciążówki.
Ja tak na szybko, bo czasu nie mam.
Byłam dziś u gina. Na razie wszystko jest dobrze. Dzidziuś żyje, serduszko bije.Na lewym jajniku ma niewielką cystę ale tym kazał się nie przejmować.
W sobotę mam podjechać na oddział to mi gin zrobi dobre usg, bo w gabinecie ma słaby sprzęt.
W sobotę i niedzielę leżałam w łóżku, bo jestem przeziębiona. Bardzo mnie martwi ten stan, bo powtarza się schemat z drugiej ciąży.
Wiecie-nie potrafię się cieszyć i wierzyć, że będzie dobrze. Wiem, że to nie zdrowe. Ale uwierzę, że wszystko będzie dobrze jak urodzę zdrowe dziecko.
Termin wstępnie na 20 grudnia
Z usg wychodzi równy 9 tydzień a z OM 9+3 dni ![]()
Caro.. mój bratanek zaczął mówić dopiero jak skończył 2 lata. Tak więc Twój synek ma jeszcze czas ![]()
U Ciebie już 17 tydzień
Czyli bardzo prawdopodobne, że już ruchy czujesz ![]()
A jak reszta mamusiek się czuje?
Ja synkowi jeszcze nie mówłam o ciąży. Czekam do skończenia pierwszego trymestru.
LeeBee a Ty masz przeczucia co do płci? Ja mogłabym po objawach gdybać. Bo dwie ciążę przebiegały zupełnie inaczej i byli to dwaj synkowie. A teraz całiem inne objawy mam. Ale nie do końca w to wierzę ![]()
bwini
Starszaki na pewno się ucieszą na takiego bobaska w domu
Oj będziesz musiała odświeżać pamięć ![]()
hej ![]()
ja już po wizycie i wszystko jest w porządku, a następna wizyta 8 czerwca
teraz idę na ogródek troszke pooddychać świeżym powietrzem i się wygrzać bo jest super pogoda
minia oj będę musiała duuuużo sobie poprzypominać ![]()
minia, bwini, leebee wiem że Olivier ma czas na gadanie ale byłabym spokojniejsza gdyby zaczął cokolwiek mówić. Nawet mama czy tata jeszcze nie mówi. Czasem próbuje kota wołać jak ja to robię ale to tyle nic nie powtarza a nerwus coraz większy. No ale nic... na razie czekamy. Zobaczymy.
Mój P poszedł na pierwszą nockę. jak wychodził to mi sie płakać chciało że musi tak sie męczyć... Ale wiem że musimy się przemęczyć by potem było łatwiej. Eh.
Dziwnie mi z małym samej w domu.
LeeBee musisz się oszczędzać jak masz takie wahania samopoczucia. Wiem doskonale że z takim maluchem nie jest łatwo odpocząć. Sama na to nie mam czasu. A ma Ci kto pomóc w ciągu dnia czy sama jesteś
Minia odganiaj złe myśli. Przeziębienie to nie tragedia żadna a po Twoich przejściach zupełnie zrozumiały jest taki niepokój. Jak możesz to odpoczywaj jak najwięcej w każdej wolnej chwili i pisz do nas jak coś Cię dręczy. Głowa do góry.
Bwini myślę że teraz to nie tyle co sobie przypomnieć będziesz musiała co wielu rzeczy nauczyć na nowo
Chyba przez te kilkanaście lat sporo się zmieniło jesli chodzi o różne pierdoły dla dzieci. Ja już się doczekac nie mogę kiedy się dowiem jaka płeć i będę mogła powoli zbierać ubranka itp.
A co do płci to synka mam więc by sie córka przydała ale wydaje mi się że będzie chłopak znowu
Tylko że moje przeczucia na nic się zdają bo w pierwszej ciąży przekonana byłam że będzie córcia i figa
Teraz jest mi naprawdę wszystko jedno.
Hej dziewczyny ![]()
Ja też wczoraj miałam wizytę i chyba dotarło do mnie naprawdę , że będe mamą. Gin powiedział ze do następnej wizyty zdarzy się coś pięknego- POCZUJE PANI RUCHY ![]()
Ale mam zaciesz !!!
hej:) madanka fajnie ze ci tak powiedzial
ja jestem ciekawa jak to jest z tymi ruchami.. ja bede mama po raz pierwszy wiec nie za bardzo sie orientuje.. ja mam wizyte w czwartek i nie moge sie doczekac
:) moj facet tez nie moze bo mu schizuje jak sobie poczytam rozne rzeczy na temat ciazy:):) heheh.. a jak pojde w koncu to moze sie uspokoje jak to stwierdzil
:)
Hej, ja to sie pojawiam raz na jakiś czas ale to ze względu ze czasu nie mam za dużo ostatnio, co u was? Ja sie ogólnie dobrze czuje, mdlosci zaczely mi dokuczać i bol piersi z dnia na dzień coraz gorszy ehh, a wy jakie macie objawy? ![]()
Może zadam głupie pytanie, wybaczcie ale co oznacza ten wasz skrót OM ? Bo mnie to ciekawi:)
![]()
OM - ostatnia miesiączka:)
Hej dziewczyny u mnie ok w sumie. Dolegliwości w zasadzie brak tylko czadem sił mi brakuje do wszystkiego. W nocy trochę spać nie mogłam i teraz ledwo na slepka patrzę. Byłam z Młodym u lekarza i w sumie jest dobrze i dostał 2 syropy. Jeden od kaszlu a drugi polfergan na alergię i uspokojenie... Nie będę mu go podawała bo nie widzę potrzeby tym bardziej że jest powyżej 2 lat a mój nawet 18 mies nie ma. Aż tak nie kaszel by go faszerowac na noc syropem na sen. Żałuję że nie ma naszej pani pediatry....
karrolinna mnie dokuczają mdłości i okropne zmęczenie.
caro ja tam staram się leków wystrzegać. Na kaszel warto robić inhalacje. U mnie też sprawdzał się syrop z cebuli.
A tak poza tym to jestem przerażona cyckami. Już mam wielkie, a jak jeszcze urosną to chyba skali w sklepach braknie albo zostaną mi tylko do wyboru drogie marki, a szkoda mi na czas ciąży płacić za biustonosze po dwie stówy.
Hej babuszki ![]()
Ja już czuję się zdecydowanie lepiej. katar mi tylko został.
Mdłosci mnie oszczędzają, co mnie bardzo cieszy bo to była męka
Za to cyce jak donice i bolą niemiłosiernie ![]()
900 2015-05-19 18:49:55 Ostatnio edytowany przez tosik (2015-05-19 18:50:45)
hej Kobietki ... wczorajszy dzień to tragedia miałam doła i ryczałam mdłości i balące cycki .... dzisiaj jest lepiej nie rycze ale cycki dalej bolą i mdłości mam i zgagę straszna ... jestem po wizycie u dentysty
nic nie bolało bez znieczulenia
jutro wizyta ![]()
caro pytałaś czy mam pomoc. Tylko męża mam. Teraz w dzień jest bo na nocki pracuje, a tak to od 16:00 mam go w domu. Ale z tą jego pomocą to jak wskażę co ma zrobić to dopiero zrobi. Sam jakoś domyślić się nie umie. Wyprowadzamy się do mojej rodzinnej miejscowości a tam będzie moja mama, więc może czasem będzie miała ochotę zająć się chwilkę wnukiem.
minia uff. To świetnie, że przeziębienie odpuszcza. A co ze swędzeniem "tam"? Byłaś u lekarza? Pewnie się przyplątało z tym przeziębieniem jak osłabiona byłaś.
tosik ah te hormony.
jeszcze się nieraz odezwą. Mnie też męczą mdłości znowu.
Co do płci to ja od początku przeczuwałam dziewczynkę. Nawet zanim dowiedziałam się o ciąży to intensywnie myślałam o dziewczynce (to były takie myśli mimowolne, aż się sama czasem łapałam na tym, że nie wiem skąd się one biorą, bo dziecka jeszcze nie planowaliśmy. Myślałam, że ubranka po Pawle się nie przydadzą, a po chwili "jak to się nie przydadzą? Skąd mogę wiedzieć"). Dziwne to wszystko było. A teraz zaczynam mieć wątpliwości. W pierwszej ciąży chciałam bardzo dziewczynkę, a teraz jest mi kompletnie wszystko jedno. Wiadomo, że fajnie mieć parkę, ale dwóch chłopców też by było super. Bracia, wspólne tematy, zabawy.
Nawet bym tak wolała, ale co będzie to będzie. Na półmetku się dowiem ![]()
co tam dziewczynki? jak sie czujecie?
a czy wiadomo juz co ze skarbem sie dzieje?
hej dziewczyny ![]()
ja chwilowo nie mam swojego komputera bo jest w naprawie ale za to moje chłopie wróciło i korzystam z jego ![]()
no i stało się
moje chłopie poinformowało dzieci i reakcja była różna
syn się cieszy
za to córcia się obraziła
mam nadzieję że przywyknie do tej sytuacji bo w sumie nie ma innego wyjścia ![]()
moje samopoczucie jest super
ale żeby życie nie było nudne to wczoraj samochód mi nawalił
na szczęście nie jechałam sama tylko z moim chłopiem ![]()
bwini, samopoczucie jest najwazniejsze, no przykro mi z powodu twojego samochodu .
ja dzisiaj sie dobrze czuje tylko strasznie spiaca jestem ![]()
Oj bwini przykro mi że córka ma Focha. Porozmawiaj z nią może jak same będziecie. Pewnie poczuła zazdrość albo obawia się ze spadnie na nią część obowiązków albo odejdą jakieś przywileje. W trudny wiek wchodzi i na pewno ma wiele obaw o których nie powiedziała.
Leebee my z mężem sami mieszkamy. Moja mama przyjedzie na jakiś miesiąc jak będzie trzeba ale wiecznie siedzieć nie będzie a teściową pracuje.
Więc w sumie wszystko na mnie spadnie.
A ja właśnie zupkę gotuje dla Oliviera a dla nas dewolaje zrobię na obiad. Czuje się dobrze i nawet się dziś wyspalam
Hej,hej!
Bwini.. o jejku.. na pewno zrobiło Ci się przykro na taką reakcję córki.. ale myślę, że to normalne. Ona teraz będzie musiała się oswoić z tą myślą. ALe na pewno jej minie ![]()
Caro.. swędzenie "tam" minęło.. lekarz grzybicy nie stwierdził ale leki przepisał. Jednak nie brałam ich, bo po co.
Okropnie mi dziś ciężko na żołądku
blee
hej...
LeeBee ciężki dzień ból głowy i okropna zgaga i mdłości ... powiadasz hormony nie wiem ile wytrzymam
bwini81 szczerze to po swojej córce tez spodziewam się focha
ale porozmawiam z nią i tak myślę że jak już dzidzia podróżne to wezmę ja na usg żeby zobaczyła a syn pewnie lajtowo to przyjmie
Karolina ja też marzę o łóżku ale na 19 mam lekarza wiec zaraz musze się szykować
minia jeżeli nie masz grzybicy to po co brać tabletki w sumie tez tak uważam ![]()
Ja dzisiaj wyleguje sie caly dzień.
caro : Jezeli nie ma grzybicy to mi się tez wydaje leczenie nie potrzebne. Nie ma co sie faszerować lekami.
Tosik : Mnie tez ostatnio przez 3 dni glowa bolala non stop, cale 3 dni przespalam bo nie dalam rady nic robic. ![]()
A jak u was z brzuszkami? Cos sie juz zmienia?
![]()
u mnie na razie nic nie widać bo ja sobie przed ciążą mały wychowałam .... ![]()