Mamusie listopadowo - grudniowe 2015 :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Mamusie listopadowo - grudniowe 2015 :)

Strony Poprzednia 1 8 9 10 11 12 46 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 586 do 650 z 2,942 ]

586

Odp: Mamusie listopadowo - grudniowe 2015 :)

LaBonnet: Kochana ja rozumiem , nie urazily mnie , o to sie nawet nie martw.

Mi chodzi o Roze ktora pojawila sie nagle jako nie wiadomo kto i z kad , - podawalam juz podejrzenia co do niej , podpadla tym ze konto ma od dzis , bawi sie w detektywa z innego watku ( i zalozyla specjalnie nowe konto) i mysli ze jest wszech wiedzaca nie moze sie z tym pogodzic ze nie ma racji . - jej sprawa smierdzi na kilometr.
Czujmy sie obserwowane - szczegolnie ja, bo ktos probuje mnie  z net kobiet wykurzyc  smile Tyle watkow o problemach dietach zdradach , psychologii czemu akurat my smile

Zobacz podobne tematy :

587

Hej widze, że sobota na forum pełna wrażeń tych nieciekawych niestety , ale damy rade smile

Któraś jeszcze dziś griluje poza mną???

Wysadziło mi wczoraj trochę brzusio w końcu smile

588

Skrabek trzeba olewać takie osoby jak to rozz czy jakoś tak.
A ja dziś grillowałam u teściów smile a brzuszek pomału widać smile

589

Skarb, a pochwaliłaś się koleżankom, że na innym wątku przynajmniej kilka dziewczyn twierdzi, że jesteś nieprawdziwa i wymyślasz swoją historię? Do tego stopnia, że ta Wasza nieprzyjemna sytuacja się dziś rozniosła i rozbawiła przynajmniej kilka osób.
A i zapewniam Cię, że gdybym chciała tu coś napisać, to nie zakładałabym jakiegoś profilu, tylko bym napisała tak jak teraz to robię.

Na Nadziejkach kilka dziewczyn jakiś czas temu podważyło prawdziwość historii Skarba. I przynajmniej kilka znanych mi wciąż jest przekonanych, że to czyjaś głupia zabawa.

590

Dzis moja osoba musiala byc w centrum uwagi , niestety..
Wlasnie przez takie osoby sytulacja w watku moze byc nie ciekawa , albo ktos zwyczajnie odejdzie .

Staram sie przymknac na to oko i nie zwracac na to uwagi:)

Mi sie marzy gril ale pewnie sie doczekam jak moj wroci , a ma byc tak koncem maja , poczatkiem czerwca big_smile
A co do brzuszka to tez powoli sie pokazuje smile

591

justyna1234: To ze ty chcesz mniec racje za wszelka cene malo mnie interesuje , niestety teraz sie mylisz , a jak Cie to bawi , czyjes zycie i tak dalej to juz nie moja wina.

Nie ma sensu udowadniac czegos 100 razy , ale uwierz ze teraz niestety sie pomylilas , intuicja niestety czasami zawodzi . - a z kad ja mam wiedziec ze Ty jestes prawdziwa.
Prubujesz dopiac czegos za wszelka cene , ale przestalo to mnie juz ruszac.
Nie zamierzam Cie oceniac , dajesz duzo dobrych rad , - ale tez nie ktorych zle oceniasz , tak jest ze mna .
Nie mysle z Toba dyskutowac raz wyrazilam sie na ten temat.

Pozdrawiam .

592

Nie rozumiem takiej jakieś nienawiść na forum.. A tak tu fajnie było jakąś Justyna musiała napisać co wam przeszkadza osoba skarbek? Ja nie czytam tych nadziejek to nie wiem co skarb pisałam dla was to każdy kto piszę to zmyśl to jak mamy udowadniać że jesteś my prawdziwi?

593

LaBonnet: Powiem tak jak bylo mniej wiecej , chcialam znalezc kobiety w podobnej sytulacji i dolaczylam sie do nadziejek odrazu , napisalam o sobie o stracie malenstwa - ze staramy sie o drugie itp , zaraz okazalo sie na drugi czy w ten sam dzien ze Moniczka ich uszukiwala dluzszy czas , a to ze ja mialam podobna historie szybciej - bo bylam w 1 ciazy w stylutowkach to dziewczyny zaczely mnie podejrzewac , trafilam nie w tym momencie i o zlym czasie . Raz udowodnilam im ze jestem prawdziwa , te co nie wiezyly to po prostu nie odnosily sie do mojej osoby..
I tak po prostu teraz jak widzisz nie ktore prubuja  dociec ze nie jestem prawdziwa , ze to one mialy racje , musze podziekowac tym co podszywaly sie pod kogos i zmyslaly swoja historie ..
Ja nie bede nic udowadniac osoba ktore sie mnie nie potrzebnie uczepily , a ja sama nie mam.gwarancji ze one sa prawdziwe .

594

Czyjas glupia zabawa - nie ma to jak kogos tak zle ocenic i powiedziec tak o czyims zyciu .

595

Skarbek nie pisz tam więcej i się nie przejmuj ja ci wierze smile a niech jakąś tam Justyna nie wierzy..niby każdy może udawać ale po co.. Kłamstwo zawsze wyjdzie. Pewnie tamte wszystkie myślę ze ta Moniczka to Ty..

596

LaBonnet ; Ale ja nie chce nic nikomu wmawiac , ja po prostu szukalam wsparcia . Zle mnie ocenily , trudno - mialy tam tyle podrabianych juz kont ,ze sie troche nie dziwie.. To ze pisze tu o dziecku , wizytach szkole , samopoczuciu czy dniu nie widze nic w tym podejrzanego - ale jezeli tak sie juz uczepily to nie ma sensu - nie chce czytac ze moje zycie jest fikcja na innym watku bo dalej sie zaczyna .
Ale LaBonnet dziekuje :*

597

leżę i czytam i nie wierzę ... po co to wszystko skarb15  Ty nam nie udowadniaj ze jesteś prawdziwa bo JA to wiem czuje .... ale dzisiaj klimaty szok ...

a jak Wy się czujecie ?? u mnie mega zgaga sad

598

Tosik : Ta ja slow juz do tego po prostu nie mam ..

599

A jak brzusio juz nie boli ??

600

Co do brzuszka jeszcze troszke boli , ale jest duzo duzo lepiej niz bylo w czwartek smile

A jak Ty sie czujesz ?

601

witam..tak się wkurzyłam wczoraj jaki mam tupet ta Justyna przychodzi tutaj i pisze.
Skarb nie przyjmuj się:*

602

hej kobietki ;* czytalam wczoraj te pierdoly co niektorzy tutaj pisali ale nawet nie chcialo mi sie tego komentowac szczerze mowiac.. jest to dla mnie dziecinada i tyle.. nikt nie kaze tym dziewuchom wchodzic na ten watek i ich opinia jest conajmniej zbedna.. skoro siedza na nadziejkach to niech sobie tam zostana i tam pierdoly wypisuja.. prawda jest taka ze to jest kurna internet nigdy nie wiadomo kiedy ktos pisze prawde a kiedy nie to jest tylko i wylacznie kwestia zaufania jakim mozna tylko obdarzyc osobe ktorej tak na prawde nie znamy w ogole.. takze skarbek olej te dziewczyny jak mysla ze sciemniasz to niech sobie tak mysla szkoda nerwow.. jak dla mnie nikomu wcale sie nie musisz tlumaczyc.. ot taka moja opinia smile

603 Ostatnio edytowany przez izulka87 (2015-05-10 07:12:45)

denerwuje mnie obluda niektorych ludzi.. moze masz im wkleic wypis ze szpitala czy komplet badan potwiedzajacych ze bylas czy jestes w ciazy? Jezu.. na prawde nie rozumiem.. nie daj sie prowokowac.. po prostu  olejemy te kolezanki i tyle smile bo co one moga wiedziec o twoim zyciu? tyle co wywnioskowaly z postow ktore pisalas? no prosze cie smile

604

izulka87 zgadzam się z Tobą. Skarbek olej je.

605

Wiesz co ja bym je olala jak by nie poruszanie mojej osoby na ich watku , czy wtracaniu sie i zakladaniu kont zeby cos udowodnic mniejsza w to .
Ale nie zamierzam tak juz siedziec i odpisywac , bo napisalam juz swoje - zostawiam to tak na ich "sumienie" . Wiec tych bzdur nie bede czytac nigdy wiecej , bo stresuje sie kims kogo nie znam i to jeszcze z neta a teraz nie jest mi potrzebny jaki kolwiek stres. Fajnie by bylo jak przestaly by o mnie wgl wspominac i odczepic sie ode mnie nie poruszajac mojego nicu i zycia.

Tak mam wyniki badan mojej coreczki..

606

Wiesz co ja bym je olala jak by nie poruszanie mojej osoby na ich watku , czy wtracaniu sie i zakladaniu kont zeby cos udowodnic mniejsza w to .
Ale nie zamierzam tak juz siedziec i odpisywac , bo napisalam juz swoje - zostawiam to tak na ich "sumienie" . Wiec tych bzdur nie bede czytac nigdy wiecej , bo stresuje sie kims kogo nie znam i to jeszcze z neta a teraz nie jest mi potrzebny jaki kolwiek stres. Fajnie by bylo jak przestaly by o mnie wgl wspominac i odczepic sie ode mnie nie poruszajac mojego nicu i zycia.

Tak mam wyniki badan mojej coreczki..

607

hej mamuśki :*
skarbek wczoraj jak tylko napisałam posta to zasnęłam smile ja czuję się ok ale ta zgaga masakra hmm

nie wiem czy obserwujecie posty ale ja tak i wczoraj mamuśka majowa urodziła Emmy85  chłopczyka smile

608

Wlasnie tak myslalam gdzie sie zapodzilas big_smile
Ja teraz zgage mam po soku i po jogurtach najbardziej yikes U mnie niby 2 trymestr a mdlosci jeszcze gorsze niz byly wink

Jejku :* Jeszcze chwila a to my bedziemy sie rozpakowywac big_smile

609

Skarbek spokojnie ja ci wierze :* daj na luz i nie pisz tam..
Dziś wybory idziecie?

610

no fakt wybory ... oczywiście trzeba smile  a na śniadanko placuszki z dyni smile a u was ??

611

A ja kawkę i bułeczkę miałam smile u mnie coś zimno..

612

kawa się to dzisiaj wypije z pianką  taką  latte wink mniam może dam rade bo ostatnio to kawa mi nie idzie hmm

613

tosik taką to ja uwielbiam kawę. Ostatnio to inkę pije smile

614

Ja juz tam nie wchodze - jestem taka z siebie dumna ze mam taka silna wole big_smile

U mnie na sniadanie to platki z mlekiem big_smile

Oo wybory sa dzisiaj z glowy mi wylecialo , trzeba bedzie sie wybrac pomalutku smile

615

Ja ze zwyklej i z rozpuszczalnej kawy zrezygnowalam smile - pije tylko wlasnie inke big_smile

616

ja to wcale nie pije ale dzisiaj sobie zrobię tak przy niedzieli smile

617

Tosik : kawa inka jest zbozowa , dla dzieci miedzy innymi ,wiec w ciazy jak najbardziej wskazana smile

618

a ja zjadlam kanapki z pomidorem jajkiem ogorkiem salata i rzodkiewka i wypilam kawke z mlekiem.. ja pije normalna ale taka lure z 1 lyzeczki i tylko jedna dziennie wiec na pewno nie zaszkodzi wink

619

Mmm mamuski robicie smaka smile

Ja mysle po obiedzie dzisiaj pojsc do kolezanki , ktora mieszka 2 kroki ode mnie a potem pojsc do kosciola na majowke smile

620

ja wczoraj byłam na majowym smile a teraz spadam obiadek robić smile

621

A ja już byłam w kościele smile szybko obiad gotuje i myślimy z mężem co tu porobić smile

622

A ja wlasnie zjadlam obiadek i bylam na wyborach.. a teraz odpoczywam bo u mnie paskudna pogoda ;( leje jak nie wiem..

623

witam mamusie smile

ale mnie tu dawno nie było smile u mnie juz połowa 9 tygodnia i jak na razie czuję się bardzo dobrze big_smile

wczoraj byłam u koleżanki na urodzinach i ona też jest w ciąży tyle że będzie rodzić już za miesiąc big_smile a wróciłam o północy big_smile

skarb nie przejmuj się tym co niektórzy wypisują bo to z czystej zazdrości smile ciesz się swoim stanem i byle do przodu smile

w tym tygodniu wraca moje chłopie i już nie mogę się doczekać big_smile

624

oj zazdroszczę bwini81 mój meżuś przyjedzie 30 i tylko na tydzień sad

byłam na wyborach zachaczyłam sklep kupiłam dzieciom i sobie loda smile pycha

szukam filmu do obejrzenia  smile
jakieś propozycje ??

625 Ostatnio edytowany przez skarb15 (2015-05-10 18:46:13)

bwini81: Wiem kochana :*

Szczerze powiem że zazdroszcze big_smile Moj ma przyjechac koncem maja poczatkiem czerwca tylko na ok tydzien .
A Wasi faceci gdzie wybyli ? big_smile

Tosik : Hmm co do filmow zawsze przeglądam Top 100 na kinomanie i zawsze cos mozliwego wynajde wink

626

moje chłopie pracuje w transporcie miedzynarodowym i zjezdża do domu średnio co weekend czasami co drugi smile

a ja właśnie robie gofry z dzemem z kiwi i drugim z bananów big_smile

627 Ostatnio edytowany przez bwini81 (2015-05-10 19:04:20)

a właśnie ja mieszkam w woj małopolskim a dokładniej pogranicze małopolski z podkarpaciem big_smile

a ja już wypatrzyłam łóżeczko dla maluszka big_smile http://allegro.pl/okazja-kojec-lozeczko-turystyczne-skladane-kolyska-i5132566654.html  big_smile

628 Ostatnio edytowany przez skarb15 (2015-05-10 19:09:01)

bwini81: Ooo , bynajmniej widzisz go w weekendy big_smile - Ja na to narzekałam , bo moj kiedys jezdzil w delegacje wracal w piatek w nocy na sobote i niedzielie , ale teraz wymarzyła mu się za granica, ale w sumie nie bylo innego wyjscia - teraz mi marza się te weekendy wink

Kochana robisz smaka big_smile

629

Ja jestem z województwa podkarpackiego smile

A co do zakupów to sobie jeszcze troche poczekam smile

630

a to ja jeszcze nie kupuje tylko tak sobie oglądam smile wiem nie można za wcześnie kupować bo to różnie bywa smile
choć ja nie miałam nigdy problemów z ciążą smile

631

Kochana ja sie nie kieruje przesadami tylko po prostu jakos tak wole pozniej smile

632

przesądy nie maja tu nic do rzeczy smile po prostu różnie bywa smile ja powiem szczerze się obawiam troszke bo 5 lat temu miałam wypadek i miałam połamaną miednicę w trzech miejscach i teraz mam nadzieję że to pozrastane wytrzyma ciężar ciąży smile

633

Hej dziewczyny ja zrobilam 4 testy co 2 dni jakos i coraz bardziej intensywne ostatni test robiłam tydzień temu, okres ostatni 27 marca wiec wychodzi 7tc a termin na 01.01.2016, 2 tyg temu byłam u gin i nic nie widziała jedyne co to pogrubione endometrium, jutro idę na wizyte i mam zamiar ujrzeć moje maleństwo piękne smile macie jakies objawy? Ja mam tylko straszny bol piersi, nie mogę normalnie usnac ehh smile

634

Jak dobrze że mam męża na miejscu. Jak wy dajecie radę tak na odległość żyć? Ja bym nie umiała. Ostatnio spałam sama i tak jakoś mi męża brakowało podziwiam was.
Chodź nie raz mnie denerwuje jak się kłócimy.
Podobno znowu mam być zimno cały tydzień.

635 Ostatnio edytowany przez skarb15 (2015-05-10 21:32:21)

bwini81: ależ kochana , musimy myslec pozytywnie, nawet nie wolno nam mysleć inaczej ! :*
Na pewno szcześliwie urodzimy swoje pociechy i bedziemy sie tu wymieniac radami doswiadczeniemi smile

karrollinna: To moje cichutkie gratulacje ! :* Trzymam kciuki za jutrzejsza wizyte abys ujrzala slicznie bijace serduszko i malego kropka :* - ja tez jutro wlasnie mam wizyte. smile
Co do objawow najbardziej mecza mnie mdlosci spowrotem i za bardzo nie mam ochoty jesc .

LaBonnet: Kochana wlasnie nie bylo u nas innego wyjscia , to bylo ostatnim rozwiazaniem.
Hehe wiesz co brakuje mi tych klotni big_smile
Co do pogody jak ogladalam to u mnie ma byc roznie smile

636

karrollinna witaj i już po cichutku gratuluje smile

LaBonnet tak to już się poukładało ze więcej czasu osobno smile ale daję radę smile ale powiem Ci ze raz już byłam z nim na trasie w lutym na tydzień i było super big_smile mało tego mam zamiar powtórzyć wypad w sierpniu o ile oczywiście samopoczucie mi na to pozwoli big_smile jeżeli z maluszkiem będzie wszystko w porzadku to na bank pojadę big_smile

637 Ostatnio edytowany przez skarb15 (2015-05-10 21:34:53)

Nasza lista :*

Mamusie listopadowe 2015 :
1. Caro3109 - 2 listopad,
2. Madanka - 10 listopad,
3. LaBonnet - 12 listopad,
4. Skarb15 - 8/14 listopad,
5. Izulka87 - 16 listopad,
6. Asiula78 - 28 listopad,

Mamusie grudniowe 2015:
7. Bwini81 - 15 grudzień,
8. Minia23 - 17 grudzień,
9. Evelajna - 19 grudzień,
10. LeeBee - 20 grudzień,
11. Minou - 21 grudzień,
12. Tosik - 27 grudzień,
13. Aneczka3231 - 31 grudzień,
14. Knn321 - ?

Mamusie styczniowe 2016:
15. Karrollinna - 1 styczeń,

638

Jestem ciekawe jak Asiula78 sie czuje po szpitalu i wgl , co się z nią dzieje ?

639

a właśnie dawno się nie odzywała hmm miejmy nadzieję że wszystko w porządku

640

Bwini : To mnie jakos niepokoi sad mam nadzieje ze wszystko u niej w porzadku .

641

Dobranoc mamuski , ja juz padam :*

642

Skarb : Ja to mdlosci mam delikatne i nie raz mnie złapie z pól godz dziennie i delikatnie, jem za pięciu, same słodycze i nie mogę sie od nich uwolnić i ten bol piersi, czy was tez tak mocno bola?

643

No hej bwini i dzieki smile smile smile

644 Ostatnio edytowany przez skarb15 (2015-05-10 22:36:13)

Karolinko : Musisz starac sie jakos ograniczyc slodycze, bo moze niesc to ze soba rozne konsekwencje.
Co do bolu piersi nie masz sie czym martwic, bo to jest jak najbardziej normalne smile

Moze opowiedz nam jeszcze cos o sobie . Masz moze juz dzieciaczki czy to Twoja pierwsza ciaza ? smile

Widze ze jestesmy w tym samym wieku , rowniez mam 21 lat smile

645

ja uciekam spać bo juz ledwo na oczy patrze smile dobrej nocki mamuśki big_smile

646

Witam mamusię ja oczywiście już nie mogę spać.
No jak nie mam wyjście i musi wyjechać no to jakoś trzeba dać radę. a co ile widzicie się z mężami i na jak długo?

647

LaBonnet ja tez swojego mam na miejscu i tez sobie nie wyobrazam tak na odleglosc ale to kwestia przyzwyczajenia;) jak ostatnio tez sama spalam bo moj pracuje w systemie 3 zmianowym to tez spac nie moglam a jak wrocil z pracy to od razu usnelam jak niemowle;)
bwini81 ja tez mysle o takim lozeczku bo mniej miejsca zajmuje i bardziej mi sie podoba wink moja mama juz zaklepala ze mi zakupi jak bedzie blizej rozwiazania;)
karrollinna witamy! ;*

648 Ostatnio edytowany przez izulka87 (2015-05-11 07:30:35)

karrollinna co do bolu piersi to normalne ja tez mam czasem tak straszne ze az plakac sie chce.. mdlosci mam coraz rzadsze dzieki Bogu wink

649

hejka smile
ale się dzisiaj w nocy budziłam szok hmm
LaBonnet  mój mąż średnio przyjeżdża co 6-7 tygodni na dwa tygodnie nie jest źle ale zaraz jak wyjedzie to tęsknię sad

witam nową  mamusie :*
Karolina nie przejmuj się cyckami  ja też mam ten problem i niestety nic na to nie poradzę hmm

kochane odliczać dni do wizyty smile środa godzina 17 :15 smile

650

tosik czekamy razem z Toba niecierpliwie wink

Posty [ 586 do 650 z 2,942 ]

Strony Poprzednia 1 8 9 10 11 12 46 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Mamusie listopadowo - grudniowe 2015 :)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024