/.../
Jest widoczny w profilu.:)
Pozwoliłem sobie na skorzystanie z widoczności ![]()
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Moje zdrady (Netkafejka)
Strony Poprzednia 1 … 58 59 60 61 62 … 234 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
/.../
Jest widoczny w profilu.:)
Pozwoliłem sobie na skorzystanie z widoczności ![]()
8. browary
ps. jakie to szczęście, że nie jestem dorosła
9. Grillowanie bo to przecież nie gotowanie - spotkania towarzyskie...
właśnie przeczytałam jakie jest 7 sposobów na weekendowy relaks dla dorosłych
1. Biblioterapia
2. Medytacja
3. Seks
4. Sport
5. Podróże
6. Kolorowanki dla dorosłych
7. Gotowanie
Otrzymałem odpowiedź, Anno.:)
Pocieszne bobaski. Przystojna z Ciebie babka (nie mam na myśli babci.:)).
Z tych punktów, które wymieniłaś, pierwsza trójka, jak najbardziej. Z tym, że ja medytuję na swój sposób, swojski. Po prostu wyłączam się i udaję się w świat wyobraźni.:)
Poza tym, siódemeczka.:)
panibaronowa napisał/a:8. browary
ps. jakie to szczęście, że nie jestem dorosła
9. Grillowanie
to podchodzi pod gotowanie
ja bym jeszcze się chętnie wyspała tak do oporu, bez budzika, ale to chyba pod nr 3 podchodzi ![]()
UWAGA JESTEM NA STRONIE 102
Panibaronowo chcesz być Marusią czy Lidką?
Excop napisał/a:Posłałem Annie swój adres, Luc.
Jest widoczny w profilu.:)a na Twoje zdjęcie nie zasłuzyłam?
Najpierw muszę się nauczyć, jak to się robi.:)
Córka obiecała mi instruktaż. Gdy się podszkolę, nie omieszkam pokazać swojej gęby.:)
Jak byłam mała, szalałam za Jankiem, Marusią więc chętnie zostanę ![]()
excop
a jaaa? ja też dostanę słit focię twardziela?
Drodzy ![]()
mój jawny imejl oczekuje na Wasze piękne lica ![]()
na dobranoc mam dla Was utwór https://vimeo.com/35055590
branos!
Jak byłam mała, szalałam za Jankiem, Marusią więc chętnie zostanę
excop
a jaaa? ja też dostanę słit focię twardziela?
No, jasne.:)
Drodzy
mój jawny imejl oczekuje na Wasze piękne lica
na dobranoc mam dla Was utwór https://vimeo.com/35055590branos!
Spokojnej nocy PaniArystokracjo
Excop napisał/a:/.../
Jest widoczny w profilu.:)Pozwoliłem sobie na skorzystanie z widoczności
Biorąc pod uwagę Twój wcześniejszy, skąpy raczej opis własnej fizjonomii, tak właśnie sobie Ciebie wyobrażałem, Szefie.:)
Na dziś się pożegnam. Śpijcie spokojnie.:)
Dobranoc wszystkim i każdemu z osobna.:)
Jak byłam mała, szalałam za Jankiem, Marusią więc chętnie zostanę
ok, zawsze chciałam mieć hełmofon, no i pośpiewam sobie https://www.youtube.com/watch?v=JgrupqsX9do
ja też już wszystkim Wam dobrej nocy życzę...jutro będzie piękny, ciężki dzień ![]()
Dobrej, spokojnej nocy AnnoJo i Excop
Dobranoc wszystkim <papa>
Dziś kołysanka dedykowana Aurorze
https://youtu.be/1gVEbNLaTnU
No i nie zdążyłam przed czternastą ![]()
Dobranoc Starrowicze.
Spokojnego weekendu.
Dzień dobry ![]()
"moją sobotę" na Starrówce czas zacząć ![]()
już z zaparzoną kawą w kubku siedzę sobie na kupce Waszych zdjęć .. i ani jednego nie widzę... wszystkie zamazane...
ech.. ale tak to chyba jest jak się nie uprawiało razem handlu wymiennego mailami. kiedyś tu pisałam, że baaaardzo chciałabym pozaglądać w Wasze oczy... może Ktoś zechce się -mimo tymczasowego braku mojego rewanżu- wgramolić do skrzyneczki @kruszyneczki? mój mail widoczny. ale nie zmuszam - lubię Was sobie powyobrażać po swojemu i tak jesteście piękni ![]()
...lawendowe bukieciki już się ładnie podsuszyły, więc dzisiaj do wazoników powtykałam małe słoneczniki.
poduchy wytrzepane, okna otwarte na oścież - wiatr przegania właśnie żurawie pod sufitem.
Przywlekłam dziś ze sobą trochę pracy do kafejki: zamierzam tu siedzieć cały dzień i wyplatać kosze z wikliny papierowej.
W przerwie zrobię ciasto na pierogi i poczekam na Excopa może wpadnie na kawę z jakimś pysznym farszem.
...trochę jestem pogubiona, trochę przestraszona... tyle Osobistości odnajduje ten zakątek, Starrfejke... cieszę się, że mogę poprzebywać z Tymi, których dawniej tylko czytałam i rozłupywałam swój mózg by wpakować do niego ciut tej mądrości... a teraz siedzę przy jednym stoliku, popijam kawę, chowam się pod stołem pijąc razem wino, maluję ściany, robię pierogi i inne mafiny...
ok, no to tyle smutasków, przychodzę tu jak do schronu, więc już się nie mażę. Jakby Ktoś wpadł dziś przelotnie, to siedzę przy południowym oknie, tam w kącie i plotę sobie te moje kosze.
do muzyki ofkors: https://www.youtube.com/watch?v=mv6Y5Mc-_pI&list=RDmv6Y5Mc-_pI#t=4
Dzień dobry
"moją sobotę" na Starrówce czas zacząć
już z zaparzoną kawą w kubku siedzę sobie na kupce Waszych zdjęć .. i ani jednego nie widzę... wszystkie zamazane...
ech.. ale tak to chyba jest jak się nie uprawiało razem handlu wymiennego mailami. kiedyś tu pisałam, że baaaardzo chciałabym pozaglądać w Wasze oczy... może Ktoś zechce się -mimo tymczasowego braku mojego rewanżu- wgramolić do skrzyneczki @kruszyneczki? mój mail widoczny. ale nie zmuszam - lubię Was sobie powyobrażać po swojemu i tak jesteście piękni...lawendowe bukieciki już się ładnie podsuszyły, więc dzisiaj do wazoników powtykałam małe słoneczniki.
poduchy wytrzepane, okna otwarte na oścież - wiatr przegania właśnie żurawie pod sufitem.
Przywlekłam dziś ze sobą trochę pracy do kafejki: zamierzam tu siedzieć cały dzień i wyplatać kosze z wikliny papierowej.
W przerwie zrobię ciasto na pierogi i poczekam na Excopa może wpadnie na kawę z jakimś pysznym farszem....trochę jestem pogubiona, trochę przestraszona... tyle Osobistości odnajduje ten zakątek, Starrfejke... cieszę się, że mogę poprzebywać z Tymi, których dawniej tylko czytałam i rozłupywałam swój mózg by wpakować do niego ciut tej mądrości... a teraz siedzę przy jednym stoliku, popijam kawę, chowam się pod stołem pijąc razem wino, maluję ściany, robię pierogi i inne mafiny...
ok, no to tyle smutasków, przychodzę tu jak do schronu, więc już się nie mażę. Jakby Ktoś wpadł dziś przelotnie, to siedzę przy południowym oknie, tam w kącie i plotę sobie te moje kosze.
do muzyki ofkors: https://www.youtube.com/watch?v=mv6Y5Mc-_pI&list=RDmv6Y5Mc-_pI#t=4
Dzień dobry O'Kruszynko
Przerwij na chwilę wyplatanie i otwórz drzwi listonoszowi ![]()
Do zobaczenia wieczorem...
ale gorącawa, Bobaska zasnęła dopiero, jak rozebrałam ją do rosołu i wachlowałam pracowicie niczym czarnoskóry niewolnik. a teraz napawam się ciszą i postanowiłam tu zajrzeć
a bawiłyśmy się od 8 rano ![]()
jedna za oknem, druga pod stołem
kojarzy mi się to z głupim filmikiem https://www.youtube.com/watch?v=GbycvPwr1Wg
Och'Kruszynko, you've got mail ![]()
odeszłam za ladę lepić pierogi, a Tu się tłok na Starrówce zrobił!
jesteście Piękni wszyscy!
Ale mam radochę. Całe ciało mi się śmieje przez łzy!
Dostałam tyyyyle zdjęć! i to też od Ludzi, od których nawet bym nie pomyślała że!
ech i och... lecę po jakiegoś szampana, schłodzę na wieczór i będę Wam na wejściu rozdawać po kuflu takiego zmrożonego z pływającymi malinami.
DZIĘKUJĘ!
(jak kiedyś będę wielkąisławną wyplatarką to Wam powyplatam koszyczki-pudełeczka na wszelakie przydasie!)
jade na wakacje, jade na wakacje, jade na wakacje, co prawda za miedzę, ale już mam reisefieber
dobry wieczór wszystkim. Pięęękna burza <3
dobry wieczór ![]()
zimno, zimno, brrr jest 16 stopni i wiatr łby urywa, miał być koncert Lionel Richie, chciałyśmy posłuchać zza płotu, ale odwołali, żeby wiatr mu krzywdy nie zrobił zdmuchując ze sceny. Starr, a Ty słyszysz w domu dzisiejszy koncert?
O'kruszynko wysłałam do Ciebie najszybszego gołębia, sprawdź maila
panibaronowo jedź, przecież nie ważne jak daleko, ważne, że to będą prawdziwe wakacje, pierwsze dla Bobaski, bedzie super ![]()
dobry wieczór.
dziękuję za kolejne maile ![]()
szampanem proszę się częstować! Z malinami ofkors. Wystawię jedną tackę z kieliszkami na parapet dla Tych, którzy wolą tylko zaglądać przez okna ![]()
panibaronowo jeśli szukasz filmu na dziś to oglądam właśnie "Interstellar". nie wiem jeszcze czy dobry bom w trakcie, ale lubię wszystko o planetach, gwiazdach i kosmosie, a to coś w ten deseń.
p.s. od zachodu ciągną chmury pełne złej nowiny... a że się boję burzy to niechybnie skonam dziś w nocy, zwłaszcza, że sama w pustym domu jestem.
pstryk ![]()
tylko wpadłam się pożegnać
https://youtu.be/lzXGQ8g7fpY?t=1428
śpijcie dobrze, kołyszcie się przy ulubionej kołysankowej składance Bobaski ![]()
Dzień dobry wieczór wszystkim ![]()
Widzę, że się spóźniłem dzisiaj... ale koncert był boski... ![]()
Jeszcze trochę przygłuchy jestem od decybeli
zimno, zimno, brrr jest 16 stopni i wiatr łby urywa, miał być koncert Lionel Richie, chciałyśmy posłuchać zza płotu, ale odwołali, żeby wiatr mu krzywdy nie zrobił zdmuchując ze sceny. Starr, a Ty słyszysz w domu dzisiejszy koncert?
W domku nie słyszałem... na stadionie byłem... ![]()
p.s. od zachodu ciągną chmury pełne złej nowiny... a że się boję burzy to niechybnie skonam dziś w nocy, zwłaszcza, że sama w pustym domu jestem.
Tu już po burzy, było błyskotliwie i głośno, ale przeszło...
tylko wpadłam się pożegnać
Cudownego Wam wczasowania życzę ![]()
No dobrze... już mi nie szumi w uszach...
Po czternastej, czas na sen...
Dobranoc wszystkim <papa> Kolorowych snów...
a na dobranoc.... nie, nie AC piorun DC...
https://youtu.be/e0TInLOJuUM
Helo <otwieram!>

Starr , ale towarzystwo tutaj zebrałeś - creme de la creme, bez włażenia nikomu w pupę. Czytam Was i się chichram co kilka postów.
Panibaronowa : thx za przywitanie. Obserwuję Cię trochę (ale spokojnie - not in a creepy way
)i widzę, że nadal w formie jesteś. I tak trzymaj, Babo! ![]()
To coś na dzień dobry, również klasyka - na poranny rozruch, no i co tu dużo gadać - każdy z nas mógłby się pod słowami dr`a podpisać, czyli idealnie: https://www.youtube.com/watch?v=7AYFaX4JHVk
Wpadam tylko zostawić nutkę na niedzielę https://www.youtube.com/watch?v=Fxkhe8GqYkc
Dzień dobry wieczór ![]()
Witam po katastrofie, na szczęście chyba skończonej... Forum wraca do życia.
bardzo dobry wieczór ![]()
chciałam coś zmienić w profilu, ale kicha, może jeszcze poprawią
na razie posprawdzam, czy wszystkie literki działają ![]()
bardzo dobry wieczór
chciałam coś zmienić w profilu, ale kicha, może jeszcze poprawią
na razie posprawdzam, czy wszystkie literki działają
Próba cytowania chyba wypada pozytywnie?
Natomiast próba edytowania kończy się małą klęską - nie da się edytować...
Natomiast próba edytowania kończy się małą klęską - nie da się edytować...
muszę przyzwyczaić się do nowych szat netkobiet i dłuuugiej drogi, żeby przejść z wątku do wątku, a klawisza edit wcale nie mam ![]()
starr napisał/a:Natomiast próba edytowania kończy się małą klęską - nie da się edytować...
muszę przyzwyczaić się do nowych szat netkobiet i dłuuugiej drogi, żeby przejść z wątku do wątku, a klawisza edit wcale nie mam
Mam widoczny klawisz "edytuj" ale kliknięcie na niego kieruje na stronę z komunikatem, że nie mam uprawnień do tej strony...
Witajcie, Starrzy Przyjaciele.:)
Przez jakiś czas byłem pewien, że mój smartfon został zainfekowany, bo równocześnie z atakiem na Forum, nie mogłem zalogować się na swoją pocztę. Otrzymywałem ostrzeżenia, by nie wchodzić na Onet.pl.
Szata graficzna jest inna, trzeba się przyzwyczaić.:)
Co tam u Was nowego?
Witajcie Starrowicze.
Jak miło, że forum się uruchomiło.
Tym sposobem mogę się z Wami pożegnać przed wyjazdem.
Zresztą pewno większość się rozjechała lub wkrótce rozjedzie wakacyjnie.
Wszystkim życzę miłego i spokojnego (lub nie, jak kto woli
) wypoczynku.
Wyjeżdżam jutro.
Do zobaczenia i do napisania.
annaJo napisał/a:starr napisał/a:Natomiast próba edytowania kończy się małą klęską - nie da się edytować...
muszę przyzwyczaić się do nowych szat netkobiet i dłuuugiej drogi, żeby przejść z wątku do wątku, a klawisza edit wcale nie mam
Mam widoczny klawisz "edytuj" ale kliknięcie na niego kieruje na stronę z komunikatem, że nie mam uprawnień do tej strony...
już znalazłam i też tak mam; Olinka pisała, że bedą wszystkie niedociągłości poprawiać
sugerowała, żeby pozmieniać hasła, tylko ja nie pamiętam jakie mam ![]()
Witajcie, Starrzy Przyjaciele.:)
Przez jakiś czas byłem pewien, że mój smartfon został zainfekowany, bo równocześnie z atakiem na Forum, nie mogłem zalogować się na swoją pocztę. Otrzymywałem ostrzeżenia, by nie wchodzić na Onet.pl.Szata graficzna jest inna, trzeba się przyzwyczaić.:)
Co tam u Was nowego?
Witaj Excop
Wraz z innymi niedogodnościami, chciałbym napisać, że zniknęły ostatnie posty. Pamiętam, że odpisywałem Elle88 i tego nie ma... widać baza danych z dnia ataku została uszkodzona. Trudno...
Ja co prawda mam skrzynkę prywatną na Onecie, ale nie próbowałem się do niej logować z telefonu. Wiec nie wiem, czy też miałbym jakiś komunikat o zagrożeniu i skąd.
Poza tym linki do YT nie działają... Na telefonie to będzie spore utrudnienie...
Witajcie Starrowicze.
Wszystkim życzę miłego i spokojnego (lub nie, jak kto woli) wypoczynku.
Wyjeżdżam jutro.
baw się dobrze i przywieź nam trochę azjatyckich zapachów
Witajcie Starrowicze.
Wszystkim życzę miłego i spokojnego (lub nie, jak kto woli) wypoczynku.
Wyjeżdżam jutro.
Słonecznych wakacji Luc i do poczytania. Odpoczywajcie odpoczywająco ![]()
/.../
już znalazłam i też tak mam; Olinka pisała, że bedą wszystkie niedociągłości poprawiać
sugerowała, żeby pozmieniać hasła, tylko ja nie pamiętam jakie mam
Administracja będzie wiedziała, a jak nie to pewnie poda sposób, żeby bez zmiany konta dokonać zmiany zapomnianego hasła. Trzeba napisać pewnie maila do Admina.
puk puk? jesteście?
dobry wieczór ![]()
ja nie pamiętałam hasła i kliknęłam, że nie pamiętam i mi na maila przysłało zmianę hasła i zmieniłam.
Dobrze, że jesteście...
puk puk? jesteście?
dobry wieczórja nie pamiętałam hasła i kliknęłam, że nie pamiętam i mi na maila przysłało zmianę hasła i zmieniłam.
Dobrze, że jesteście...
Witaj O'Kruszynko ![]()
Dobrze, że już Jesteś ![]()
O'kruszynka napisał/a:puk puk? jesteście?
dobry wieczórja nie pamiętałam hasła i kliknęłam, że nie pamiętam i mi na maila przysłało zmianę hasła i zmieniłam.
Dobrze, że jesteście...
Witaj O'Kruszynko
Dobrze, że już Jesteś
cieszę się, że powoli wszyscy się tu meldujemy ![]()
ja też zmieniłam hasło, ale nowe zapewne zapomnę, kurcze, nigdy niczego nie zapisywałam, nawet nie mam gdzie, zawsze wszystko na pamięć było, no i chyba jednak będe musiała zacząć ![]()
/.../
cieszę się, że powoli wszyscy się tu meldujemyja też zmieniłam hasło, ale nowe zapewne zapomnę, kurcze, nigdy niczego nie zapisywałam, nawet nie mam gdzie, zawsze wszystko na pamięć było, no i chyba jednak będe musiała zacząć
Ja korzystam ze smartfonowego notatnika, szyfruję i robię archiwizację w chmurze.
Siema, ziomale
to był bardzo trudny czas, bez tego forum. AnnaJo, rokendrolowa Babciu, aj low ju ![]()
ale fajnie, jak w tym dowcipie o kozie ![]()
< macham>
Siema, ziomale
to był bardzo trudny czas, bez tego forum. AnnaJo, rokendrolowa Babciu, aj low ju
ale fajnie, jak w tym dowcipie o kozie
< macham>
bez WAS
chciałam powiedzieć, a nie tam, że forum ![]()
Siema, ziomale
/.../
Witaj PaniArystokracjo
Już wakacyjnie, czy jeszcze domowo?
Siema, ziomale
to był bardzo trudny czas, bez tego forum. AnnaJo, rokendrolowa Babciu, aj low ju
< macham>
dziś było spoko, tylko na rolkach jeździłam ![]()
jak tak dalej pójdzie to za kilka lat będę musiała na dyskoteki latać i pierwszego w życiu jointa zapalić ...
panibaronowa napisał/a:Siema, ziomale
< macham>
dziś było spoko, tylko na rolkach jeździłam
jak tak dalej pójdzie to za kilka lat będę musiała na dyskoteki latać i pierwszego w życiu jointa zapalić ...
Ja tak gdzieś podskórnie czułem, że wnuki maja na dziadków taki wpływ... tylko ze wnuki dorastają...
Potem jest powszechna opinia, że na starość się dziecinnieje... Już wiadomo dlaczego ![]()
Zbliża się trzynasta. Czas na sen...
Dobranoc wszystkim <papa>
Dzisiaj kołysanka od Sponi:
https://youtu.be/3kjGPgMKXF8
Dzień dobry wieczór ![]()
Jutro i pojutrze mnie nie będzie, także z wyprzedzeniem jednego dnia: https://youtu.be/pso9vp3ZFH8
Dobry wieczór.
to mnie też.
więc bez odwiedzin sobotnich będzie.
dobrego weekendu ![]()
pstryk.
Kurtka na wacie, nie lubię zmian, jak się przyzwyczaję do lejałtu, to już jestem przyzwyczajona.
Starr, na wakacje dopiero w przyszły wtorek. Zaimponowałeś mi tym szyfrowaniem w chmurze ![]()
Oraz jutro, o 17.00, widzimy się na Powązkach, cześć i chwała Bohaterom!
Kurtka na wacie, nie lubię zmian, jak się przyzwyczaję do lejałtu, to już jestem przyzwyczajona.
Starr, na wakacje dopiero w przyszły wtorek. Zaimponowałeś mi tym szyfrowaniem w chmurze
Oraz jutro, o 17.00, widzimy się na Powązkach, cześć i chwała Bohaterom!
zapal ode mnie lampeczkę
jutro już będe w domku, bez moich rybek kochanych ![]()
Dobry wieczór, ewrybady
Fajny, patriotyczny dzień. Nawet widziałam prezydenta, który się do mnie pięknie uśmiechnął i pomachał.
Bobaseczka śpi, ale to walka jest, oczy się kleją, ledwo widzi, śpi już właściwie, ale się gramoli. Na szczęście mam chustę i wspaniałe kołysanki na jutube.
Poznałam dziś Bobasię z prababcią i pradziadkiem. Mój Dziadek to był gość.
Podobno mają wrócić mordercze upały, czy to prawda?
dobry wieczór, puk, puk, jest tu kto?
Witaj, Anno.
Zaglądałem wcześniej, by odpowiedzieć Baronowej, ale szlag trafił mój post i się zniechęciłem.
annaJo napisał/a:dobry wieczór, puk, puk, jest tu kto?
Witaj, Anno.
Zaglądałem wcześniej, by odpowiedzieć Baronowej, ale szlag trafił mój post i się zniechęciłem.
Ty się zniechęciłeś? No nie wierzę.
Przygotowujesz się do wojny z upałem? Ponoć masz szansę pobić rekord stulecia.
Dzień dobry wieczór wszystkim ![]()
Wróciłem
Pojechałem na Mazury, wylądowałem w Giżycku. Odbywał się tam Air Show. Podobno już któryś raz z rzędu, a ja dopiero w tym roku się zorientowałem, że tam taka impreza się odbywa. Prowadził konferansjerkę Tadeusz Sznuk i powiem Wam, że robił to z niezwykłą znajomością rzeczy. No i najważniejsze, o siedemnastej zarządził minutę ciszy w upamiętnieniu wybuchu Powstania Warszawskiego. Słychać było w jego głosie wielkie wzruszenie...
Podobno mają wrócić mordercze upały, czy to prawda?
Dzisiaj był już przedsmak... Będziecie miały piękną pogodę na wyjazd.
na takie upały najlepsza jest bliskość wody.
Witaj AnnoJo.
Już po wizycie u wnuś?
Witaj Excop
Excop, czy Ty nadal piszesz ze smartfona? Bo ja w sumie napisałem ze swojego nie więcej niż dwa posty i czułem się, jak to swego czasu napisała Aurora, niczym koronczarka z Koniakowa... ![]()
Dzień dobry wieczór wszystkim
WróciłemPojechałem na Mazury, wylądowałem w Giżycku. Odbywał się tam Air Show. Podobno już któryś raz z rzędu, a ja dopiero w tym roku się zorientowałem, że tam taka impreza się odbywa. Prowadził konferansjerkę Tadeusz Sznuk i powiem Wam, że robił to z niezwykłą znajomością rzeczy. No i najważniejsze, o siedemnastej zarządził minutę ciszy w upamiętnieniu wybuchu Powstania Warszawskiego. Słychać było w jego głosie wielkie wzruszenie...
zazdroszczę Ci tych wyjazdów na Mazury, pozytywnie oczywiście zazdroszczę. Tyle lat żeglowałam, nie było dla mnie większej frajdy jak patrzenie z łódki na przesuwający się brzeg, a większego smutku, jak cumowanie. Ale cóż, okoliczności się zmieniaja i mój kolega kapitan nie potrafił zaakceptować, że się rozwiodłam, a on stracił kolegę ![]()
panibaronowa napisał/a:Podobno mają wrócić mordercze upały, czy to prawda?
Dzisiaj był już przedsmak... Będziecie miały piękną pogodę na wyjazd.
na takie upały najlepsza jest bliskość wody.
mam metodę na ochładzanie środowiska: wieczorkiem podlewam trawę i temperatura spada o 10 st. A w tym tygodniu nie ruszę się do mniasta, niech inni się katuja przyjmując gorąc z nagrzanych murów. U mnie w domu 22 st. ![]()
Już po wizycie u wnuś?
Oj tak. I smutko mi i zmęczona jestem i chyba potrzebuję urlopu. I juz tęsknię ![]()
excop, nie zniechęcaj się
plis
ja piszę na "wysypanym" forum i ani cienia zniechęcenia! mam nadzieję, że to naprawią, bo czcionki mi tu zachodzą na siebie, niewiele widać, ale moje sokole oko robi swoje ![]()
Upał niemiłosierny, wstałyśmy dziś o 6.44, mama była "w pracy" 15 godzin, bo odwiedziła nas nasza urocza landlordka Teresa i przez to dziecko nie pospało w dzień, potem urodziny Taty w knajpie, tam na troszkę zasnęła, ale potem przy wsiadaniu/wysiadaniu się obudziła. Dziwne jest to, że jestem 12 godzin dziennie na areobiku, jestem cały dzień mokra, niewiele jem w sumie... ale nic nie chudnę. Klątwa ciążowych kilogramów. A nie jestem w stanie się głodzić, bo teraz jest czas na rozpieszczanie się, a nie głodzenie.
Szczerze, to boję się wsadzić bobasa do zalewu zegrzyńskiego. Kąpałam się tam raz kiedyś po pijaku, a i tak smród było czuć. Koleżanka poleciła mi, żebym kupiła taki basen dmuchany, będziemy miały w naszym apartamencie taras, więc może tam posiedzimy sobie w wodzie, nie wiem, najgorsze jest to, że moje koleżanki nie mają dzieci i jestem gorylem we mgle. Robię to, co podpowiada mi intuicja, czyli pieszczę, przytulam i kocham, daję więcej, niż mam siłę, czasem słyszę: puk, puk, to jaaa, frustracjaaaa.. ale daję radę. Bobasy to zdecydowanie two man job.
Czy wiecie może czy muszę zrobić Bobasce usg jamy brzusznej, morfologię i echo serca? Była u mnie koleżanka i strasznie mnie nastraszyła, że anemia, że wady i guzy, i teraz mam jazdy.
Czy wiecie może czy muszę zrobić Bobasce usg jamy brzusznej, morfologię i echo serca? Była u mnie koleżanka i strasznie mnie nastraszyła, że anemia, że wady i guzy, i teraz mam jazdy.
Ekscelencjo, przecież Ty nie chodzisz z bobaską do doctora. Ona jest okazem zdrowia, a matka zawsze wie, czy bobasowi coś dolega. No a koleżanka matką bobaski nie jest i chyba naczytała się (albo nasłuchała) defetystycznych opowieści, bo takie lubi, i nie potwierdziła ich danymi statystycznymi.
Jakby bobasce coś dolegało, to już dawno sama byś ją zawiozła do pedriatryka.
Excop napisał/a:Zaglądałem wcześniej, by odpowiedzieć Baronowej, ale szlag trafił mój post i się zniechęciłem.
Witaj Excop
Excop, czy Ty nadal piszesz ze smartfona? Bo ja w sumie napisałem ze swojego nie więcej niż dwa posty i czułem się, jak to swego czasu napisała Aurora, niczym koronczarka z Koniakowa...
Ano, wciąż że smartfona. Tyle, że o większym ekranie.
Ps. I znowu obcięło mi część postu.
Napisałem, że jestem już przyzwyczajony i mogę wygodnie leżeć, pisząc z Wami.☺
Starr napisał/a:Excop napisał/a:Zaglądałem wcześniej, by odpowiedzieć Baronowej, ale szlag trafił mój post i się zniechęciłem.
Witaj Excop
Excop, czy Ty nadal piszesz ze smartfona? Bo ja w sumie napisałem ze swojego nie więcej niż dwa posty i czułem się, jak to swego czasu napisała Aurora, niczym koronczarka z Koniakowa...Ano, wciąż że smartfona. Tyle, że o większym ekranie.
a zdjęcia nauczyłeś się wysyłać?
a tak by the way ciekawa jestem, po co pod naszymi "imionami" jest zawód. Po co to komu?
Excop napisał/a:Starr napisał/a:Witaj Excop
Excop, czy Ty nadal piszesz ze smartfona? Bo ja w sumie napisałem ze swojego nie więcej niż dwa posty i czułem się, jak to swego czasu napisała Aurora, niczym koronczarka z Koniakowa...Ano, wciąż że smartfona. Tyle, że o większym ekranie.
a zdjęcia nauczyłeś się wysyłać?
Już potrafię. Jutro wrzucę do.Twojej.skrzynki,Anno.
no koleżanka pracuje w przychodni, podobno wszystkie bobasy mają takie badania, a ja, mimo wnikliwych lektur bobasowego internetu, nic na ten temat nie wiem, pytałam się moich Starych, to się obśmiali. Nie chodzę z nią do likarzy, bo jestem jak ślepy koń na pardubickiej - nie widzę przeszkód! Bobasia śpi/je/sra jak złoto, bawi się, zasuwa, no to po co mam ją prowadzać do siedliska zarazy, skoro nie zgłasza ryzyka, jeszcze nakicha na nią tam jakiś bachor, ale koleżanka takie mi spojrzenie sprzedała, że poczułam się jak Amisz. Jeszcze nadmieniła: 'bo wiesz, no takie badania troszkę kosztują, ale wiesz...', jakby fakt, że mieszkam w domu z 37 roku i to, że niespecjalnie się z alopatami lubię, świadczyło o tym, że żałuję Bobasce dolaresów. No masz ci los.
Giżycko... fajnie
marzę o tym, żeby udało mi się skoczyć z Bobasią na Mazur, ale wciąż nie jestem pewna zalet raczkowania w mrowisku mrówki wielkiej, obdarzonej wielkim dupnym sztyletem i składającej się z gniewu i nienawiści.
Strony Poprzednia 1 … 58 59 60 61 62 … 234 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Moje zdrady (Netkafejka)
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024