Puk, puk...Dobry wieczór.
Chciałam pogratulować ''dotarcia''do setnej strony. Podczytuję państwa od pierwszego posta i jestem pod ogromnym wrażeniem tego cudownego miejsca, atmosfery i osób tutaj piszących:)
Panie pozwolą, że na miękkich kolanach i drżącym głosem, powiem cichutko: Starr, czarodzieju:)...
3,771 2015-07-24 22:01:09
3,772 2015-07-24 22:02:03
luc... taka jestem mikrota, że mnie na zdjęciu nie widać żadnym tak jak trzeba.
Właśnie, właśnie.
Nie dokończyłyśmy ongiś rozmowy o wielkościach.
Zdrradzisz swoje?
Jeśli zechcesz.
3,773 2015-07-24 22:06:27 Ostatnio edytowany przez O'kruszynka (2015-07-24 22:07:51)
nie jeszcze... bo się boję... no może tylko stopę (36)
(w dzieciństwie, kiedy każdy idąc robił krok, a jak obok zdążyłam już ze trzy razy nogami przebrać i się zasapać)
3,774 2015-07-24 22:07:52
nie jeszcze... bo się boję... no może tylko stopę (36)
To masz większą od mojej ![]()
3,775 2015-07-24 22:14:58
o niemożliwe! to teraz Ty się zdrradź ![]()
3,776 2015-07-24 22:19:44
1 miejsce dziś w LP3: https://www.youtube.com/watch?v=tYmwyy3GS0k
Dotarło na 1 miejsce, a już jest na YT...
Bardzo lubię Lao Che. Dali kilka lat wstecz, najwspanialszy koncert na Festiwalu w Węgorzewie. Od tego koncertu słucham ich z ogrrromną przyjemnością.
luc... taka jestem mikrota, że mnie na zdjęciu nie widać żadnym tak jak trzeba.
starr![]()
Excop !
O'Kruszynko, to tak jak i ja... zawsze z drugiej strony obiektywu, a jak już ktoś się odważy wziąć mój aparat, to rzadko kiedy efekt mnie chociażby zadowala... ![]()
dobry wieczór pani Elle...
a cz Ktoś wie, czy ET wróci?
Nie wiem czy wróci. Odszedł niespodziewanie i bez zapowiedzi... Może czyta w wolnych chwilach i dzisiaj z okazji setnej strony pojawi się na kilka wpisów...
3,777 2015-07-24 22:22:14
o niemożliwe! to teraz Ty się zdrradź
34 -35 (w zależności od firmy)
3,778 2015-07-24 22:23:22
Odszedł niespodziewanie i bez zapowiedzi... Może czyta w wolnych chwilach i dzisiaj z okazji setnej strony pojawi się na kilka wpisów...
Żałuję, że już nie pisze...
3,779 2015-07-24 22:23:32
Puk, puk...Dobry wieczór.
Chciałam pogratulować ''dotarcia''do setnej strony. Podczytuję państwa od pierwszego posta i jestem pod ogromnym wrażeniem tego cudownego miejsca, atmosfery i osób tutaj piszących:)
Panie pozwolą, że na miękkich kolanach i drżącym głosem, powiem cichutko: Starr, czarodzieju:)...
Witaj Nigdy
Skoro czytasz od pierwszego wpisu, to podziwiam Twoja cierpliwość i wytrzymałość, by przez setkę stron się nie odezwać... ![]()
Jaki tam ze mnie czarodziej... ![]()
Proszę, rozgość się... ![]()
3,780 2015-07-24 22:26:03
Witajcie Starr i Excop.
Excop napisał/a:Sporo mnie ominęło ostatnimi czasy, ale postaram się nadrobić zaległości.:)
Oj, będziesz musiał
Określono Cię już nawet mianem twardziela...
Dobry wieczór, Luc!
Jeśli ktoś postrzega mnie, jako twardziela, to wyłącznie przez tę moją "skorupę" pozornej obojętności.
Wewnątrz jestem romantykiem i nawet trochę się tego wstydzę.
Moje kobiety znały i znają mnie na wylot, więc i pierwsza, jak i obecna, zręcznie to wykorzystywały.:)
3,781 2015-07-24 22:27:32
luc napisał/a:Witajcie Starr i Excop.
Excop napisał/a:Sporo mnie ominęło ostatnimi czasy, ale postaram się nadrobić zaległości.:)
Oj, będziesz musiał
Określono Cię już nawet mianem twardziela...Dobry wieczór, Luc!
Jeśli ktoś postrzega mnie, jako twardziela, to wyłącznie przez tę moją "skorupę" pozornej obojętności.
Moje kobiety znały i znają mnie na wylot, więc i pierwsza, jak i obecna, zręcznie to wykorzystywały.:)
Ale przyznaj, że to było miłe, takie wykorzystanie... ![]()
3,782 2015-07-24 22:30:40
ech no to wygrałaś... oddaję berło
3,783 2015-07-24 22:34:54
Można być twardzielem z nutką romantyczności. Dla mnie twardziel nie oznacza macho.
Myślę, że jesteś twardzielem.
A że kobiety czasem nawet twardzieli troszkę wykorzystują? Taką mamy naturę ![]()
Jak w tej przypowieści o żabie i skorpionie (bardzo ją lubię):
"Na skraju trzęsawiska żył raz taki skorpion, który pragnął przeprawić się na drugi brzeg. Zwrócił się więc do pewnej żaby tymi słowami:
- Zabierz mnie, proszę, na swój grzbiet i pomóż mi dostać się na drugi brzeg!
- Chyba jesteś szalony, odpowiedziała mu żaba. Jeśli cię wezmę na mój grzbiet, ty mnie ukłujesz, a ja umrę!
- Nie bądź głupia, odpowiedział na to skorpion. Jaką korzyść odniósłbym z uśmiercenia cię jadem? Jeśli cię użądlę, ty zatoniesz, a ja też zginę, ponieważ nie umiem pływać...
W końcu, po długich namowach, żaba dała się przekonać i rozpoczęła przeprawę przez mokradła ze skorpionem na grzbiecie. Kiedy znaleźli się na środku rzeki, poczuła jednak pieczenie ukłucia, a jad sparaliżował jej odnóża.
- Jak mogłeś?? Obiecałeś! Jak mogłeś to zrobić, zginiemy oboje!
- Wiem, odpowiedział skorpion. Jest mi bardzo przykro... ale JESTEM SKORPIONEM. Nie sposób uciec od własnej natury".
Nawiasem mówiąc - jestem spod znaku skorpiona ![]()
3,784 2015-07-24 22:42:57
ech no to wygrałaś... oddaję berło
Chętni zamieniłabym się ![]()
3,785 2015-07-24 22:45:48
Nigdy napisał/a:Puk, puk...Dobry wieczór.
Panie pozwolą, że na miękkich kolanach i drżącym głosem, powiem cichutko: Starr, czarodzieju:)...Witaj Nigdy
Skoro czytasz od pierwszego wpisu, to podziwiam Twoja cierpliwość i wytrzymałość, by przez setkę stron się nie odezwać...
Jaki tam ze mnie czarodziej...
Proszę, rozgość się...
Dziękuję. Powiedzmy, że jestem nieśmiała:), wrócę więc na swoje miejsce za oknem ( tym od północego-wschodu) i będę podglądać was z za szyby:)
3,786 2015-07-24 22:47:34
Excop napisał/a:luc napisał/a:Witajcie Starr i Excop.
Oj, będziesz musiał
Określono Cię już nawet mianem twardziela...Dobry wieczór, Luc!
Moje kobiety znały i znają mnie na wylot, więc i pierwsza, jak i obecna, zręcznie to wykorzystywały.:)Ale przyznaj, że to było miłe, takie wykorzystanie...
To prawda, Starr.:D
Najczęściej łapałem się na tym, że zawilgocone oczy roztapiały mnie, jak wosk świecy. Mimo, że byłem tego świadom za każdym razem, że to gierka obliczona na zmiękczenie mnie, zawsze dawałem się na to złapać. I wciąż to się dzieje.:)
A wracając do wspominek.:)
King Crimson wpisuje się w popularny na przełomie zmierzchu Gomułki i wschodzącego Gierka, trend ballady rockowej. Lubię te liryczne tematy.
"Dziecko w czasie" Deep Purple, czy nasza "Jaskółka uwięziona" Staną Borysa, którą zauważyłem odsłuchując link, to - choć pozornie odmienne, oddają ów czas, prawda?::
3,787 2015-07-24 22:50:11
Witaj Nigdy ![]()
Dziękuję. Powiedzmy, że jestem nieśmiała:), wrócę więc na swoje miejsce za oknem ( tym od północego-wschodu) i będę podglądać was z za szyby:)
Tu więcej takich.
Rozkręcaj się powoli.
3,788 2015-07-24 22:56:08 Ostatnio edytowany przez Nigdy (2015-07-24 23:04:13)
Witaj Nigdy
Nigdy napisał/a:Dziękuję. Powiedzmy, że jestem nieśmiała:), wrócę więc na swoje miejsce za oknem ( tym od północego-wschodu) i będę podglądać was z za szyby:)
Tu więcej takich.
Rozkręcaj się powoli.
OK, myślę że tempo 1 raz na 100 stron wystarczy:)
3,789 2015-07-24 23:08:58 Ostatnio edytowany przez starr (2015-07-24 23:12:13)
/.../
Też byłem nieśmiały, z tego się wyrasta
Wiem, że jak wyjdziesz, to trudniej będzie Ci wejść tu ponownie... Czytałaś od początku, więc Wiesz, że jest tu jedno opuszczone miejsce. Żyworódka tu nie zagląda od początku net kafejki. Myślę, że Możesz spokojnie zająć to miejsce...
Zaśpiewasz nam coś? ![]()
3,790 2015-07-24 23:12:20 Ostatnio edytowany przez panibaronowa (2015-07-24 23:15:28)
łelkam ewrybady
jak tam dzień minął?
Cześć, Elle
miło Cię tu widzieć, w starskich progach pionę przybić
O'Kruszynko, Ty ciągle jakieś słodkości produkujesz... a to placuszki, a to mafinki, no palce lizać ![]()
Dobra, jak wszyscy, to wszyscy, babcia też, jak to mówią. Domagam się, w imię wszechobecnej równości i innych rewolucyjnych haseł, Waszych słit fociaczek ![]()
ps. oraz NIgdy, jaki przyczajony tygrysek, ukryty smoczek, ja to nie wiem, podziwiam ludzi, którzy się potrafią przyczaić, może, gdybym miała choć 1% tej zdolności, to by mnie nie powyrzucali ze wszystkich mamuśkowych grup na fb, a potem z samego fb.
3,791 2015-07-24 23:14:32
Witaj mamo bobaski ![]()
Domagam się, w imię wszechobecnej równości i innych rewolucyjnych haseł, Waszych słit fociaczek
A nie mówiłam? ![]()
3,792 2015-07-24 23:16:16
Yyy, o Boże.... No to mnie zaskoczyłeś..?
3,793 2015-07-24 23:18:01
łelkam ewrybady
jak tam dzień minął?
Cześć, Ellemiło Cię tu widzieć, w starskich progach pionę przybić
O'Kruszynko, Ty ciągle jakieś słodkości produkujesz... a to placuszki, a to mafinki, no palce lizać
Dobra, jak wszyscy, to wszyscy, babcia też, jak to mówią. Domagam się, w imię wszechobecnej równości i innych rewolucyjnych haseł, Waszych słit fociaczek
Witaj PaniArystokracjo
Ja tylko chciałem nawiazać do wczorajszej dysputy o ząbkowaniu. Przyznam się bez bicia, ze jestem półinteligent, bo mnie wyrosły tylko dwa dolne zęby mądrości... Bolało jak sto... Chyba miesiąc byłem na Gardanie (ówczesny ibuprom)...
3,794 2015-07-24 23:21:58
Yyy, o Boże.... No to mnie zaskoczyłeś..?
Tylko nie mów, ze nie umiesz... ![]()
Z YT można linkować nawet mając półtorej setki wpisów...
3,795 2015-07-24 23:25:12
/.../
ps. oraz NIgdy, jaki przyczajony tygrysek, ukryty smoczek, ja to nie wiem, podziwiam ludzi, którzy się potrafią przyczaić, może, gdybym miała choć 1% tej zdolności, to by mnie nie powyrzucali ze wszystkich mamuśkowych grup na fb, a potem z samego fb.
A co trzeba zrobić, żeby wywali z FB? ![]()
3,796 2015-07-24 23:28:25
Nigdy napisał/a:Yyy, o Boże.... No to mnie zaskoczyłeś..?
Tylko nie mów, ze nie umiesz...
Z YT można linkować nawet mając półtorej setki wpisów...
Wiesz, bo ja chciałam tylko się przywitać a Ty tak od razu z " grubej rury", źe się tak wyrażę...:)
3,797 2015-07-24 23:37:36 Ostatnio edytowany przez O'kruszynka (2015-07-24 23:37:58)
ok.. skoro Wy się schodzicie, nowych Gości witacie i oprowadzacie... to ja muszę umknąć.
wpadnę jutro po Was posprzątać, powysłuchiwać ech rozmów i zostawionej na sobotę muzyki.
Dobrej nocy Tym, którzy są i Tym, którzy nadejdą.
aha...
pstryk.
3,798 2015-07-24 23:39:39
/.../
Wiesz, bo ja chciałam tylko się przywitać a Ty tak od razu z " grubej rury", źe się tak wyrażę...:)
Ja do niczego Ciebie nie zmuszę, chcesz zostać? proszę... nie chcesz, szkoda...
Strona północno-wschodnia jest zimna i wilgotna...
3,799 2015-07-24 23:41:52
/.../
aha...
pstryk.
Spokojnej nocy i kolorowych snów O'Kruszynko
3,800 2015-07-24 23:45:17 Ostatnio edytowany przez annaJo (2015-07-24 23:46:32)
dobry wieczór Starrferajno ![]()
Starr miał wczoraj (a może juz dziś) rację, padłam jak zwykle, za co, tzn za brak słów podziękowań i miłych snów baardzo Was przepraszam.
Jak wszyscy i ja babcia też, poproszę o instrukcje...czy ja mam Wam wysłać zdjęcia na maile? A przyslecie mi Wasze, plizzz?
A czy ja mam wszystkie Wasze maile?
Dobranoc O'Kruszynko ![]()
3,801 2015-07-24 23:45:46
Nigdy napisał/a:/.../
Wiesz, bo ja chciałam tylko się przywitać a Ty tak od razu z " grubej rury", źe się tak wyrażę...:)Ja do niczego Ciebie nie zmuszę, chcesz zostać? proszę... nie chcesz, szkoda...
Strona północno-wschodnia jest zimna i wilgotna...
Możesz jaśniej bo nie wiem czy to troska czy docinek:(
3,802 2015-07-24 23:50:42
starr napisał/a:Nigdy napisał/a:/.../
Wiesz, bo ja chciałam tylko się przywitać a Ty tak od razu z " grubej rury", źe się tak wyrażę...:)Ja do niczego Ciebie nie zmuszę, chcesz zostać? proszę... nie chcesz, szkoda...
Strona północno-wschodnia jest zimna i wilgotna...Możesz jaśniej bo nie wiem czy to troska czy docinek:(
Oczywiście, że troska
3,803 2015-07-24 23:54:35
Aha, w takim razie dziękuję i pozwolisz ale na razie pozostanę za tym oknem:)
3,804 2015-07-24 23:56:18
dobry wieczór Starrferajno
Starr miał wczoraj (a może juz dziś) rację, padłam jak zwykle, za co, tzn za brak słów podziękowań i miłych snów baardzo Was przepraszam.
Daj spokój przeprosinom... wiemy jak dzieci potrafią wykończyć... ![]()
Jak wszyscy i ja babcia też, poproszę o instrukcje...czy ja mam Wam wysłać zdjęcia na maile? A przyslecie mi Wasze, plizzz?
A czy ja mam wszystkie Wasze maile?/.../
PaniArystokracja, Aurora i ja mamy maile jawne. Są widoczne po najechaniu kursorem na słowo "E-mail" po lewej stronie, w dolnym lewym rogu...
3,805 2015-07-24 23:57:38
Aha, w takim razie dziękuję i pozwolisz ale na razie pozostanę za tym oknem:)
Pozwolę jeśli Masz coś ciepłego do okrycia...
3,806 2015-07-24 23:58:10
Dobry wieczór Panu Gospodarzowi i Jego Gościom!
Na wspomnienie wczorajszej akcji, japa mi się śmieje!
Cześć!
3,807 2015-07-24 23:58:27 Ostatnio edytowany przez panibaronowa (2015-07-24 23:59:27)
panibaronowa napisał/a:/.../
A co trzeba zrobić, żeby wywali z FB?
Trzody konkret narobić należy, no i oczywiście ukrywać się pod pseudonimem. Wyobraź sobie, że zażądali ode mnie skanu dowodu osobistego, więc wysłałam im skan mojego środkowego palca.
O'Kruszynka zwiała. Z mafinami. Cześć, annaJo
hahaha babcia też, muszę Ci powiedzieć, że jesteś najbardziej rokendrolową babcią, jaką znam ![]()
hahahaha, spoko, Nigdy, siedź se za tym oknem, tylko nie skacz ;D
3,808 2015-07-25 00:01:06
Jak miło, że dołączyły do nas nowe piękne dusze: Witaj po wczasach na Bora Bora, Elle! Tęsknota mnie skręcała...
Witaj Nigdy... oby Nigdy była już z nami Zawsze ;-)))
3,809 2015-07-25 00:02:03 Ostatnio edytowany przez Nigdy (2015-07-25 00:04:53)
Nigdy napisał/a:Aha, w takim razie dziękuję i pozwolisz ale na razie pozostanę za tym oknem:)
Mam ciepłą kołdrę i nalewkę z czarnego bzu, i malin, i pigwy, i aronii. Dam radę, ludzie z tamtąd są zahartowani:):):)
3,810 2015-07-25 00:03:21
Dobry wieczór Panu Gospodarzowi i Jego Gościom!
Cześć!
Witaj Auroro
Ja pisze i też się uśmiecham do monitora, bo zamiast nicka widzę teraz osobę ![]()
3,811 2015-07-25 00:06:16
starr napisał/a:Nigdy napisał/a:Aha, w takim razie dziękuję i pozwolisz ale na razie pozostanę za tym oknem:)
Mam ciepłą kołdrę i nalewkę z czarnego bzu i malin, i pigwy i aronii. Dam radę, ludzie z tamtąd są zahartowani
:):)
To dobrze, a o zahartowaniu wiem, często tam bywam...
To do następnego wpisu... ![]()
3,812 2015-07-25 00:06:33 Ostatnio edytowany przez aurora borealis (2015-07-25 00:07:18)
aurora borealis napisał/a:Dobry wieczór Panu Gospodarzowi i Jego Gościom!
Cześć!
Witaj Auroro
Ja pisze i też się uśmiecham do monitora, bo zamiast nicka widzę teraz osobę
Osobonicka ;-)))
Ja też widzę, bardzo fajowego Wilka Morskiego o łagodnym usposobieniu, ;-)))
Mało dziś wychodziłam, więc nie wypatrzyłam Ciebie w okolicy...
3,813 2015-07-25 00:11:24
/.../
Trzody konkret narobić należy, no i oczywiście ukrywać się pod pseudonimem. Wyobraź sobie, że zażądali ode mnie skanu dowodu osobistego, więc wysłałam im skan mojego środkowego palca.
/.../
No własnie, z tym zawsze miałem problem... U mnie instrukcja obsługi, to jak relikwia... ![]()
3,814 2015-07-25 00:11:39
aurora borealis napisał/a:Dobry wieczór Panu Gospodarzowi i Jego Gościom!
Cześć!
Witaj Auroro
Ja pisze i też się uśmiecham do monitora, bo zamiast nicka widzę teraz osobę
Ja to podbiję tego posta, bo nie jestem pewna, czy reszta skumała alibi ![]()
cześć, Aurorciu kochana
co tak późno, czyżbyś usypiała bobasa z owłosionymi nogamy?
3,815 2015-07-25 00:15:06
PaniArystokracja, Aurora i ja mamy maile jawne. Są widoczne po najechaniu kursorem na słowo "E-mail" po lewej stronie, w dolnym lewym rogu...
wysłałam!!!!, tzn chyba mi się udało, prosze o potwierdzenie
czy możecie mi przysłać adrsy niejawne, jesli oczywiście właścieciele pozwolą? Luc, czy pozwolisz?, a inni?
3,816 2015-07-25 00:16:44
czy my się dziś pobawimy w pancernych na stronie 102?
3,817 2015-07-25 00:18:58
Pani Baronowo Najsłodsza, Damo z Bobaską!
Ja dziś przybiegłam tu tylko na chwilę, bo siedzę na walizkach. Wielkoluda oporządzam, bo sam zostaje w domu.
Jutro o pianiu koguta ruszam w drogę. Jeszcze nie wiem, czy będę miała dostęp do sieci, ale jeśli to tylko będzie możliwe przyjdę do Was z pokłonem. Tymczasem życzę Wam wiele dobrego i ściskam najmocniej i najserdeczniej jak umiem. Wracam koło 7-8 sierpnia.
3,818 2015-07-25 00:19:53
czy możecie mi przysłać adrsy niejawne, jesli oczywiście właścieciele pozwolą? Luc, czy pozwolisz?, a inni?
Bardzo proszę.
A właściwie, to poproszę kogoś ze Starrowiczów o podanie Ci mojego maila.
I czekam z niecierpliwością.
3,819 2015-07-25 00:20:34
AnnaJo, jesteś piękna
Ej, wiecie co, chyba mam mysz, co grasuje mi po kuchni właśnie. Albo ducha. Bo kot jest na wychodźstwie, a ktoś mi tam łazi, słyszę. Duch to by się tak nie tarabanił susami. I co ja mam teraz zrobić.
3,820 2015-07-25 00:21:56
starr napisał/a:PaniArystokracja, Aurora i ja mamy maile jawne. Są widoczne po najechaniu kursorem na słowo "E-mail" po lewej stronie, w dolnym lewym rogu...
Potwierdzam, ze dostałem a swoje za moment wyśle...
3,821 2015-07-25 00:27:53
AnnaJo, jesteś piękna
![]()
Ej, wiecie co, chyba mam mysz, co grasuje mi po kuchni właśnie. Albo ducha. Bo kot jest na wychodźstwie, a ktoś mi tam łazi, słyszę. Duch to by się tak nie tarabanił susami. I co ja mam teraz zrobić.
oj, królowo, taka jestem pkp, a nikt mnie nie chce ;(
ja mysze wale śmietniczką jak jestem sama, a ratuje im życie jak sa wnuczki...........Ty tez masz wybór ![]()
3,822 2015-07-25 00:29:23
Jutro o pianiu koguta ruszam w drogę. Jeszcze nie wiem, czy będę miała dostęp do sieci, ale jeśli to tylko będzie możliwe przyjdę do Was z pokłonem. Tymczasem życzę Wam wiele dobrego i ściskam najmocniej i najserdeczniej jak umiem. Wracam koło 7-8 sierpnia.
Szczęśliwej podróży Auroro. Gdziekolwiek jedziesz.
3,823 2015-07-25 00:30:33
Ja dziś przybiegłam tu tylko na chwilę, bo siedzę na walizkach. Wielkoluda oporządzam, bo sam zostaje w domu.
Udanej podróży Auroro
3,824 2015-07-25 00:31:54
aurora borealis napisał/a:Jutro o pianiu koguta ruszam w drogę. Jeszcze nie wiem, czy będę miała dostęp do sieci, ale jeśli to tylko będzie możliwe przyjdę do Was z pokłonem. Tymczasem życzę Wam wiele dobrego i ściskam najmocniej i najserdeczniej jak umiem. Wracam koło 7-8 sierpnia.
Szczęśliwej podróży Auroro. Gdziekolwiek jedziesz.
Dziękuję Ci!
I Tobie, bo jedziesz het za morza!
Bądź dzielna! Patrz i zapamiętuj, bo słuchać Cię potem będziemy w zachwycie.
3,825 2015-07-25 00:35:30
uuuu... no to grubo, Wielkolud będzie party-party ![]()
ale masz fajnie. ja jadę na cztery dni (słownie: cztery) z Bobasią nad Zegrze i tak palę gumy, jakbym szykowała się na wyprawę na koło podbiegunowe. ekscytacja sięga zenitu.
Bardzo mi smutno, że aż tak długa będzie nasza rozłąka!
HAHAHAHA ANNAJO
jesteś rewelacyjna, pękam ze śmiechu, ale ja nie jestem pewna, czy póki mysza nie zje kabli, to czy będę w stanie ruszyć na nią z jakąś opatą. Bo na mojego tłustego lenia, wycierucha, znanego też jako kota, to nie ma co liczyć.
3,826 2015-07-25 00:35:54
Auroro, odpoczywaj, baw się super, będziemy tęskinić ![]()
3,827 2015-07-25 00:36:20
starr napisał/a:PaniArystokracja, Aurora i ja mamy maile jawne. Są widoczne po najechaniu kursorem na słowo "E-mail" po lewej stronie, w dolnym lewym rogu...
Posłałem do Ciebie mój adres, Anno.:)
3,828 2015-07-25 00:42:16
HAHAHAHA ANNAJO
jesteś rewelacyjna, pękam ze śmiechu, ale ja nie jestem pewna, czy póki mysza nie zje kabli, to czy będę w stanie ruszyć na nią z jakąś opatą. Bo na mojego tłustego lenia, wycierucha, znanego też jako kota, to nie ma co liczyć.
kiedyś próbowałam wyeksmitować mysz siedząc na stole, ale nie słuchała, a szufelką nie sięgałam
mam dwa koty i to one przynoszą mi czasami takie podarunki, nie mam wyjścia, musze się z tymi strasnymi zwiezakami rozprawiać sama....żeby mi kabli (i nie tylko) nie zeżarły
to musi być niezły widok, jak latam po pokoju, wciąz mając ochote wskakiwac ze strachu na stół, rozwalam co druga szufelkę, a i tak nie zawsze jest to skuteczne
3,829 2015-07-25 00:43:46
aurora borealis napisał/a:Pani Baronowo Najsłodsza, Damo z Bobaską!
Udanej podróży Auroro
Dołączam się, Siostrzyczko!
Miłych wakacji Ci życzę i wyłącznie dobrych wrażeń, których walizkę przywieziesz i podzielisz się z nami, prawda?:)
3,830 2015-07-25 00:44:06
AnnoJo - wysłałam.
Poczekam teraz jeszcze na Excopa.
Na razie się odłączam.
3,831 2015-07-25 00:45:13
annaJo napisał/a:starr napisał/a:PaniArystokracja, Aurora i ja mamy maile jawne. Są widoczne po najechaniu kursorem na słowo "E-mail" po lewej stronie, w dolnym lewym rogu...
Posłałem do Ciebie mój adres, Anno.:)
już Ci wysłałam zdjęcia, sprawdź proszę
3,832 2015-07-25 00:47:29
AnnoJo - wysłałam.
Poczekam teraz jeszcze na Excopa.
Na razie się odłączam.
Posłałem Annie swój adres, Luc.
Jest widoczny w profilu.:)
3,833 2015-07-25 00:53:46
właśnie przeczytałam jakie jest 7 sposobów na weekendowy relaks dla dorosłych
1. Biblioterapia
2. Medytacja
3. Seks
4. Sport
5. Podróże
6. Kolorowanki dla dorosłych
7. Gotowanie
3,834 2015-07-25 00:54:41 Ostatnio edytowany przez panibaronowa (2015-07-25 00:55:32)
8. browary
ps. jakie to szczęście, że nie jestem dorosła ![]()
3,835 2015-07-25 01:00:56 Ostatnio edytowany przez annaJo (2015-07-25 01:02:38)
Posłałem Annie swój adres, Luc.
Jest widoczny w profilu.:)
a na Twoje zdjęcie nie zasłuzyłam?
8. browary
ps. jakie to szczęście, że nie jestem dorosła
ja też do dorosłości wciąż mam daleko, tylko córki czasami sie tym martwią