Moje zdrady (Netkafejka) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Moje zdrady (Netkafejka)

Strony Poprzednia 1 … 56 57 58 59 60 … 234 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3,706 do 3,770 z 15,201 ]

3,706

Odp: Moje zdrady (Netkafejka)

Witaj AnnoJo
A wiesz jak robi słowik? big_smile

Zobacz podobne tematy :

3,707

annaJo napisał/a:

dobry wieczór rodzino Starrskich

Banibaronowo ja moge bobasce pośpiewać, poklaskać, pokręcić się wkółeczko, ale to jak już się wyśpi, ładnie czytam wszystkie dziecięce wierszyki i opowiastki, wiem jak robią kotek, piesek, kurka i inni przyjaciele smile

Trening mam, sukcesy też sa spektakularne. Dziś moje młodsze cudo było zachwycone kręcąc się na czworaka w kółko, podrygując kuperkiem, a potem klaszcżąc na bis, do podkładu śpiewanego "wlazł kotek na płotek". Naśladowała mnie jak aktorka z wielotetnia praktyką. Zabawy taneczne poprzedził trening intelektualny, udało nam się wsadzić gwiazdkę w odpowiednią dziurę, hip, hip, hura!!!!!

Yo! AnnaJo! Tak się właśnie zastanawiałam, co z Tobą, czy Cię tam przypadkiem nie zgermanizowali wink no właśnie to są te takie małe uciechy, strasznie żałuję, że w moim przypadku w tak małym gronie, ale ogromnie się z nich cieszę smile i zapraszam na tańce z Bobasenią smile
A ona dla odmiany od jakiegoś czasu karmi mnie swoim smokiem, wsadza mi go do dzioba i się śmieje, jak ciumkam smile oraz jest bardzo zainteresowana moimi zębami i koniecznie chce mi wyrwać kolczyk, który mam między zębami. Urocza jest, jak tak paluszkiem bada. Minę robi papieską smile

Rodzina Starrskich - podoba mi się, a gdzie Hutch?

Wiecie, że odwiedził mnie wczoraj żółw sąsiada? Uciekł mu, hahahaha big_smile

3,708 Ostatnio edytowany przez annaJo (2015-07-23 23:22:29)

starr napisał/a:

Witaj AnnoJo

zasadniczo to on powinien poświstać i potirlać, ale niestety, ".. już jest po jedenastej -- i Słowika nie ma!"

panibaronowa napisał/a:

Yo! AnnaJo! Tak się właśnie zastanawiałam, co z Tobą, czy Cię tam przypadkiem nie zgermanizowali wink no właśnie to są te takie małe uciechy, strasznie żałuję, że w moim przypadku w tak małym gronie, ale ogromnie się z nich cieszę smile i zapraszam na tańce z Bobasenią smile

bez obaw, mnie ani zgermanizować, ani zrusyfikować nie da rady, z naciskiem negatywnym w kierunku wschodnim

Dziś od samego rana mieliśmy małą uciechę.
Korzystając z ciszy i samodzielności młodszego dziecięcia jedliśmy spokojnie śniadanie, a dziecięcie zawędrowało do łazienki, walnęło kupsko na podłogę, a potem to wszystko rozmazało gdzie tylko sięgnęła.
Przez jakiś  czas będziemy wyczuleni na komunikat "dziecko jest cicho", ciekawe jak długo.

3,709

annaJo napisał/a:
starr napisał/a:

Witaj AnnoJo

zasadniczo to on powinien poświstać i potirlać, ale niestety, ".. już jest po jedenastej -- i Słowika nie ma!"

Skoro po jedenastej, to można...
link zapodała swego czasu PaniArystokracja
https://youtu.be/xp4zGUl0iRg
ten pewnie też uznał, że wieczór taki piękny, ze poszedł piechotą... przez las...

3,710

Donna Sante, słowika zapodałam w chwili słabości, gdy moja nadwątlona osobowość została chwilowo opanowana przez wpływy bawarskie, ale widzę, Starr, że podoba się, no to teraz słuchaj, bakteria kokakoli lokalizuje się w słowiku big_smile

Kupa na ścianie, a tak sobie dziś myślałam z dumą, że jestem mamą noworodka i żadna kupa mi niestraszna, ale jak przeczytałam, co napisałaś, to się zlękłam smile

3,711 Ostatnio edytowany przez starr (2015-07-23 23:58:58)

panibaronowa napisał/a:

Donna Sante, słowika zapodałam w chwili słabości, gdy moja nadwątlona osobowość została chwilowo opanowana przez wpływy bawarskie, ale widzę, Starr, że podoba się, no to teraz słuchaj, bakteria kokakoli lokalizuje się w słowiku big_smile

Po obejrzeniu, zrozumiałem rozbawienie Bobaski na słowo "słowik"...
Wiedziałem, ze z tą kokakolą to będzie podchwytliwe... big_smile

panibaronowa napisał/a:

Kupa na ścianie, a tak sobie dziś myślałam z dumą, że jestem mamą noworodka i żadna kupa mi niestraszna, ale jak przeczytałam, co napisałaś, to się zlękłam smile

Mus, to zawsze mieć ucho dobrze nastawione - kiedy dziecko jest cicho, trzeba natychmiast interweniować...

3,712 Ostatnio edytowany przez annaJo (2015-07-23 23:56:10)

panibaronowa napisał/a:

dasz radę, ale zbieraj siły smile
teoretycznie to babcie mają dużo cierpliwości i jak już dorywają się do wnuków, to czas chcą na maksa wykorzystać, także pedagogicznie
widzę, jak córka ma głowę jak na zapałce, raz do młodszej, raz do straszej nię kręcąc
najgorzej jest w czasie wspólnych posiłków, bo mała w chwilach nieuwagi bardzo lubi zwalać talerze na podłogę, wczoraj pofruneły dwie zupy pomidorowe

od 2 dni trenuję z nią jak powiedzieć inaczej, że ma dość zupki ........sukces mam przeogromny, ja trzymam mocno talerz, a ona kręci głową "nie" i próbuje mi wyrwać... no i jestem bardzo ciekawa, która z nas wcześniej się podda

3,713

annaJo napisał/a:
panibaronowa napisał/a:

dasz radę, ale zbieraj siły smile
teoretycznie to babcie mają dużo cierpliwości i jak już dorywają się do wnuków, to czas chcą na maksa wykorzystać, także pedagogicznie
widzę, jak córka ma głowę jak na zapałce, raz do młodszej, raz do straszej nię kręcąc
najgorzej jest w czasie wspólnych posiłków, bo mała w chwilach nieuwagi bardzo lubi zwalać talerze na podłogę, wczoraj pofruneły dwie zupy pomidorowe

od 2 dni trenuję z nią jak powiedzieć inaczej, że ma dość zupki ........sukces mam przeogromny, ja trzymam mocno talerz, a ona kręci głową "nie" i próbuje mi wyrwać... no i jestem bardzo ciekawa, która z nas wcześniej się podda

Wrzuć do zupki kilka kulek ptysiowych... Będzie zawsze za mało zupki... smile

3,714

Taaak, milczenie jest złotem, a mowa srebrem, ale nie, jak się ma dziecto! Jak się ma dziecto, to milczenie jest bardzo podejrzane!

Jadę na wakacje z moją przyjaciółką i bardzo się z tego cieszę. Tak szczerze, to już nie mogę się doczekać smile

AnnaJo, zawsze podejrzewałam, że z dziećmi to jest ostra, psychologiczna wojna! wink

3,715

panibaronowa napisał/a:

zawsze podejrzewałam, że z dziećmi to jest ostra, psychologiczna wojna! wink

bywa prawdziwe Westerplatte smile
jak jestem z wnusiami to z jednej strony schodzę do ich poziomu, a z drugiej mój mózg pracuje z turbodoładowaniem, az się styki niemalże przegrzewają
starsza ma 6 lat, zaraz idzie do szkoły i trenuje upór, dorosłość, samostanowienie, indywidualność, a na każdy temat chce się obszernie wypowiadać
młodsza ma ma gdzieś zainstalowany motorek i  tak jak głośno się śmieje tak i głośno protestuje, słuch ma wspaniały, ale głucha jest na zakazy

po 2 tygodniach wrócę totalnie wyczerpana, odpocznę 2 dni i znów będę tęsknić

3,716

Dobry wieczór!
Uff! Jeszcze zdążyłam... Jesteście ;-) ;-)

3,717

aurora borealis napisał/a:

Dobry wieczór!

Witaj Auroro
jesteśmy smile

3,718

Widzę, że tematyka dzieciowa... ;-)
Fajnie się składa,bo wiecie co? Spotkała mnie dziś wielka niespodzianka... Baronowo, czy mogę?

Ja widziałam Bobaskę. I jej Mamę - Monarchinię. Na zdjęciach.
ONE SĄ BOSSSSKIE!!!

Dwa jasnowłose Anioły! ;-)))
A te uśmiechy!
NIESAMOWITE!

3,719

starr napisał/a:

Dobry wieczór!

Witaj Auroro
jesteśmy smile

Witaj Świecie Nasz!
Chcę Ci podziękować za wczorajszą kołysankę. Wczoraj przed snem i dziś słuchałam jej 19 razy. Tak się do mnie przykleiła!
Nie znałam tego utworu.
Na dodatek tam była mowa o zorzach... tyle że porannych. ;-)))

3,720

starr napisał/a:

Dobry wieczór!

Witaj Auroro
jesteśmy smile

Witaj Świecie Nasz!
Chcę Ci podziękować za wczorajszą kołysankę. Wczoraj przed snem i dziś słuchałam jej 19 razy. Tak się do mnie przykleiła!
Nie znałam tego utworu.
Na dodatek tam była mowa o zorzach... tyle że porannych. ;-)))

smile
Mam nadzieję, że to nie koniec miłych niespodzianek...:)

3,721

Hie, hie, hie, a ja widziałam Aurorę i faktycznie wygląda jak Aurora Borealis smile

Moje Bobo niestety nauczyło się, że można zmieniać otaczającą rzeczywistość przez mendzenie, co ochoczo czyni. A najlepiej zmieniać tę rzeczywistość na taką, w której jest się noszonym. Ale, jak mówię, to najsłodszy ciężar. Najchętniej nosiłabym całą noc, ale niestety bicepsy Bozia dała liche.

ps. a Twój Bobasek wygląda jak Allain Delon, Auroro, jest boskim adoniskiem smile

AnnaJo, zgadzam się z Tobą w całej rozciągłości, jak moje dziecko zaśnie, to na początku jestem zachwycona, zapalę se peta w spokoju, napiję się cydra z lodem, do przyjaciela se przedzwonię, ale potem, jak już z godzinę odsapnę, to w sumie żałuję, że już śpi, bo już się mogę znowu bawić.

3,722

starr napisał/a:

smile

Ty też mi przyślesz swoje? ;-)))

3,723

starr napisał/a:

smile

Jest z tym pewny mały problem, bo ja najczęsciej jestem z tej drugiej strony obiektywu, ale coś bym znalazł godnego pokazania wink
O innej niespodziance myślałem... smile

3,724 Ostatnio edytowany przez aurora borealis (2015-07-24 01:10:12)

panibaronowa napisał/a:

Moje Bobo niestety nauczyło się, że można zmieniać otaczającą rzeczywistość przez mendzenie, co ochoczo czyni. A najlepiej zmieniać tę rzeczywistość na taką, w której jest się noszonym. Ale, jak mówię, to najsłodszy ciężar. Najchętniej nosiłabym całą noc, ale niestety bicepsy Bozia dała liche.

Ale pisałaś, że ząbki jej rosną. Pamiętasz jak Tobie rosły zęby mądrości?

panibaronowa napisał/a:

ps. a Twój Bobasek wygląda jak Allain Delon, Auroro, jest boskim adoniskiem smile

Ale on strasznie słabo po francusku mówi - pisałam już ;-)))  Sześć lat nauki i wszystko poszło w ... Pireneje... ;-)

3,725

Witajcie nocną porą Starrowicze.
Na tapecie Bobaski małe i duże, kupki (tylko małe).
Czy mogę nieśmiało poprosić o zdjęcia na maila? Ale nie kupki wink
Się zrewanżuję.

3,726

Heheheh, nie martw się, Aurorciu, mój brat został zesłany przez rodzicieli do niemiec na rok w celu nauki języka, ale geny dziadkowe silne na tyle, że po roku przyjechał i jedyne, co umiał powiedzieć, to cwaj wodka bite smile

a mi nie wyrosły zęby mądrości wcale, nie dziwię im się, nie fatygowały się.

Luc, chcesz zobaczyć mnie i Bobasię? Dobry wieczór smile

3,727

starr napisał/a:
starr napisał/a:

smile

Jest z tym pewny mały problem, bo ja najczęsciej jestem z tej drugiej strony obiektywu, ale coś bym znalazł godnego pokazania wink
O innej niespodziance myślałem... smile

Mam ten sam problem, Starr ;-))) Obsługuję ten aparacik ;-) A na selfie wychodzę, jak święta Petronela.

Wiecie co, nigdy by mi to nie przyszło do głowy, bo Forum to miejsce jest anonimowe, ale dziś, kiedy zobaczyłam te dwie cudne Istoty pomyślałam, że to kapitalna sprawa, bo teraz wiem do kogo stale suszę zęby i kto bawi nas do łez i do mokrych ze śmiechu majtek... Sądzę, że moglibyśmy się "ujawnić". ;-)

3,728

noooo... fajnie jest przykleić giembe do nika jakąś smile

3,729

panibaronowa napisał/a:

Luc, chcesz zobaczyć mnie i Bobasię? Dobry wieczór smile

http://s2.rimg.info/0e510db582165b0cc2348d5cdca91f4c.gif

I pozostałych.

3,730

luc napisał/a:

Witajcie nocną porą Starrowicze.
Na tapecie Bobaski małe i duże, kupki (tylko małe).
Czy mogę nieśmiało poprosić o zdjęcia na maila? Ale nie kupki wink
Się zrewanżuję.

Witaj Luc
Wszystko dobrze, ale Twój mail jest niewidoczny, a wysyłanie przez serwer forum jest zablokowane.

3,731

A na selfie wychodzę, jak święta Petronela.

Pokaż się święta Petronelciu. I swojego Alaina Delona (kochałam się w nim w szkole).

3,732

panibaronowa napisał/a:

noooo... fajnie jest przykleić giembe do nika jakąś smile

smile))

/.../
Wiecie co, nigdy by mi to nie przyszło do głowy, bo Forum to miejsce jest anonimowe, ale dziś, kiedy zobaczyłam te dwie cudne Istoty pomyślałam, że to kapitalna sprawa, bo teraz wiem do kogo stale suszę zęby i kto bawi nas do łez i do mokrych ze śmiechu majtek... Sądzę, że moglibyśmy się "ujawnić". ;-)

W zasadzie to zbliża się rok odkąd jestem na forum. Może czas na rezygnację z anonimowości...

3,733

starr napisał/a:

Wszystko dobrze, ale Twój mail jest niewidoczny, a wysyłanie przez serwer forum jest zablokowane.

Zorza ma mój adres mailowy.
Auroro mogłabyś go przesłać?
Nie lubię podawać publicznie mojego adresu mailowego, bo w nim jest moje nazwisko.

3,734

ja już mam naszykowanego mejla, tylko klikać! ja tam się swojej sparaliżowanej japy nie wstydzę, opanowałam mimikę i mam teraz 3 miny, wszystkie poznacie, już za chwileczkę, już za momencik wink

3,735

panibaronowa napisał/a:

Heheheh, nie martw się, Aurorciu, mój brat został zesłany przez rodzicieli do niemiec na rok w celu nauki języka, ale geny dziadkowe silne na tyle, że po roku przyjechał i jedyne, co umiał powiedzieć, to cwaj wodka bite smile

To tak, jak ja po pobycie na Węgrzech. Umiałam powiedzieć "nie", 'tak" i podać nazwę stacji metra, przy której mieszkałam... Watro dodać, że mieszkałam u jakiejś węgierskiej rodziny. To była niezła jazda dogadać się z nimi za pomocą gestów.
Najtrudniej było mi początkowo z babcią. Ona mnie karmiła, a widząc, jak jem, wołała: "szok!","szok"! a ja bladłam z przerażenia, co robię nie tak... Potem się dowiedziałam, że węgierskie "sok" wypowiadane jako "szok" oznacza "dużo"!, "dużo"!

panibaronowa napisał/a:

a mi nie wyrosły zęby mądrości wcale, nie dziwię im się, nie fatygowały się.

Jeszcze Cię to może spotkać... Zobaczysz wtedy, co czuje Bobaska...

3,736

luc napisał/a:
starr napisał/a:

Zorza ma mój adres mailowy.
Auroro mogłabyś go przesłać?
Nie lubię podawać publicznie mojego adresu mailowego, bo w nim jest moje nazwisko.

Witam Cię, Krakowianko Jedna!

Oczywiście zrobię tak, jak sobie życzysz.

Proszę o chwilę cierpliwości.

3,737

Mam jedną z tegorocznego wyjazdu, na której można powiedzieć, że wyszedłem jakotako...

3,738

mejle posłane smile heloł - macham.

3,739

panibaronowa napisał/a:

mejle posłane smile heloł - macham.

heloł - też macham...
Aurora nic a nic nie przesadziła.... smile

3,740

Ale fajnie!

Super akcja!

Luc, wrzucaj fotę! Prosimy!

3,741

Ach, cóż za szczęście smile dziękuję, Starrski, przystojny urodą silną jak cios smile

A wiecie co, jeszcze czekam co prawda na Luc, AnnęJo i excopa (chociaż nie wiem, czy tacy twardziele są skłonni wysyłać słit focie), ale mamy to samo w oczach.

3,742

panibaronowa napisał/a:

Ach, cóż za szczęście smile dziękuję, Starrski, przystojny urodą silną jak cios smile

A wiecie co, jeszcze czekam co prawda na Luc, AnnęJo i excopa (chociaż nie wiem, czy tacy twardziele są skłonni wysyłać słit focie), ale mamy to samo w oczach.

Ufam, że się zgodzą, bo to jest ekstra. Wiedzieć, że po drugiej stronie światłowodu jest taki fajny KTOŚ.

3,743

panibaronowa napisał/a:

no raczej grubociosany... smile

panibaronowa napisał/a:

prawda... zadziwiające

3,744

Luc...

Gdzie jesteś, Dobrodziejko?

W albumie zdjęcia szukasz?

3,745

Luc...

Gdzie jesteś, Dobrodziejko?

W albumie zdjęcia szukasz?

Mam nadzieję, że nie uruchamia fotoszopa... smile

3,746

Luc, nie udawaj, że śpisz smile czekammyyy smile AnnaJo pewnie wykonała pad na matę po wyczerpującym dniu, ale Luuuuuc, widzęęę CIęęęęę smile)) o rany, ale ubaw smile

3,747 Ostatnio edytowany przez aurora borealis (2015-07-24 02:07:57)

Baronowo, to dzięki Tobie to wszystko. Jesteś strasznie fajną Sikorką, wiesz? Mówił Ci to już ktoś dzisiaj? ;-)))
Napisz to sobie czerwonym mazakiem na "kartce sklerotce" i przyklej ją do lodówki!

Ja też wychowałam Wielkoluda sama. Od maleńkości i zobacz jaki z niego chłop! ;-)

3,748

kwoką raczej jestem, moja droga, kwoką, nie mniej jednak doceniam inwencję smile ćwir, ćwir!

3,749

panibaronowa napisał/a:

kwoką raczej jestem, moja droga, kwoką, nie mniej jednak doceniam inwencję smile ćwir, ćwir!

Wszystko jedno jakim ptakiem, tylko nie słowikiem... bo teraz mnie się morda cieszy na dźwięk słowa "słowik"...

3,750

Kiedyś, naprawdę wszystkich Was uściskam serdecznie.
Od dziś zmienia mi się perspektywa ;-) Poszerza o barwę i kształt Waszych postaci!

Cała się trzęsę z radości!

3,751

starr napisał/a:

Mam nadzieję, że nie uruchamia fotoszopa... smile

Trudno, fotoszop się skiepścił.

Moi Drodzy, nawet nie wiecie jaką ucztę mi sprawiliście.

3,752

Moi Mili,
serdecznie dziękuję za wspaniałą zabawę, tego mi było trzeba! Idę teraz spać, a więc kararuchy i szczypawy!

3,753

No dobrze, późno się robi, to zdradzę o jakiej niespodziance pisałem. Na zdradach spotkałem Elle88, zaprosiłem ją do odwiedzenia wątku...

3,754

panibaronowa napisał/a:

Moi Mili,
serdecznie dziękuję za wspaniałą zabawę, tego mi było trzeba! Idę teraz spać, a więc kararuchy i szczypawy!

Śpijcie spokojnie PanieArystokracje
Kolorowych snów...

3,755

Dobranoc Pani Baronowo.
Ucałuj od nas Bobaskę.

3,756

Dobrej nocy, Kochani!
Całuję Wasze czółka i raz jeszcze dziękuję.

Pisałam do Elle88, Starr, tak, jak Ci obiecałam.
Cieszę się, że jest.
Skaczę pod sufit z radości!

3,757 Ostatnio edytowany przez starr (2015-07-24 02:35:38)

Dobrej nocy, Kochani!
Całuję Wasze czółka i raz jeszcze dziękuję.

Pisałam do Elle88, Starr, tak, jak Ci obiecałam.
Cieszę się, że jest.
Skaczę pod sufit z radości!

Dobrych, spokojnych, kolorowych snów Auroro i Luc
Dobranoc wszystkim <papa>
Dzisiaj trochę inne niż wczoraj kołysanki...
https://youtu.be/4Xg1usuLpsM

3,758

Dobranoc Auroro i Starr.

3,759

Dobranoc... choć... Pan Starrszef zadał nam dzisiaj słuchowisko na 2 godziny... Koło 4.30 będzie się można zdrzemnąć ;-)))

A propos  wykonawczyni.
Nie dość, że wielbię jej głos (choć kiedyś sądziłam, że jest chłopakiem) to na dodatek bardzo podoba mi się jej uśmiech i te cudowne dołeczki, które się wtedy pojawiają. Ma przesympatyczną buzię.

3,760 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2015-07-24 20:18:13)

Hejo Kochani !

http://manlycurls.com/blog_new/wp-content/uploads/2013/01/curly-hair-celebrity-site-the-hoff.jpg

Melduję się, choć mam tyle zaległości żeby ogarnąć o czym się tu pisze, że narazie będę głównie podczytywać.
Ale jestem jakby kto pytał wink

Informuję także, bo gdzieś Aurorka :* wspomniała na poprzedniej str., że do mnie pisała - nie doszło Kochana. Także nie, że jestę chamem i nie odpisałam <o nie nie nie> ! big_smile

To standardowo - I law ju <3.. i biorę się za czytanie <olaboga>

3,761

dobry wieczór.

...ale mieliście wczoraj fajnie (trochę Wam bardzo zazdroszczę).
teraz będziecie się wszyscy wypatrywać aż do wytrzeszczu gałek na warszawskich chodnikach.

jeszcze ciepłe babeczki z kawałkami czekolady mam. poczekają na Was, ostygną, będą w sam raz jak się pojawicie dzisiaj.
a w lodówce zimna lemoniada.

a w głośniku LP3:  https://www.youtube.com/watch?v=aJL8_72XWik

3,762

Dobry wieczór Starrowicze. "Starzy" i nowi smile

O'kruszynka napisał/a:

teraz będziecie się wszyscy wypatrywać aż do wytrzeszczu gałek na warszawskich chodnikach.

Oj, tylko niektórzy.
Moja luneta do Stolicy nie sięga.

O'Kruszynko - nie chcę Cię straszyć, ale myślę, że będą zakusy aby także Ciebie zobaczyć wink
Elle pewno też.
Ja już takie mam.

3,763 Ostatnio edytowany przez starr (2015-07-24 21:37:06)

Dzień dobry wieczór wszystkim smile

Elle88 napisał/a:

Hejo Kochani !
/.../
Melduję się, choć mam tyle zaległości żeby ogarnąć o czym się tu pisze, że narazie będę głównie podczytywać.
Ale jestem jakby kto pytał wink
/.../

Nic nie dopisałem ze swojej historii, niczego nie sprostowałem (bo nie ma takiego zdarzenia, które by mi sie przypomniałao w innym kontekście), niczego nie zmieniałem, (bo napisałem wszystko tak jak pamietam i nie miałem mozliwosci porównać ze wspomnieniami innych).
Cieszę się, że Jesteś... Ale to juz wczoraj napisałem smile

O'kruszynka napisał/a:

dobry wieczór.

...ale mieliście wczoraj fajnie (trochę Wam bardzo zazdroszczę).

Tylko z Aurorą mamy wspólną oś Q22-Warsaw Spire i tam mozemy siebie wypatrywać. A zazdraszczać można, ale można tez dołączyć... smile

O'kruszynka napisał/a:

jeszcze ciepłe babeczki z kawałkami czekolady mam. poczekają na Was, ostygną, będą w sam raz jak się pojawicie dzisiaj.
a w lodówce zimna lemoniada.
a w głośniku LP3:  https://www.youtube.com/watch?v=aJL8_72XWik

Lubie babeczki... big_smile

3,764

Witajcie, kochani.
Cieszę się, że Elle wróciła.:)

Sporo mnie ominęło ostatnimi czasy, ale postaram się nadrobić zaległości.:)

3,765

luc napisał/a:

Dobry wieczór Starrowicze. "Starzy" i nowi smile
/.../

Witaj Luc

3,766

Excop napisał/a:

Witajcie, kochani.
Cieszę się, że Elle wróciła.:)

Witaj Excop
To co Ciebie ominęło, da się szybko nadrobić... smile
Powspominamy?
https://youtu.be/WWtOz7GVxJM

3,767

Witajcie Starr i Excop.

Excop napisał/a:

Oj, będziesz musiał wink
Określono Cię już nawet mianem twardziela...

3,768

starr napisał/a:

Powspominamy?
https://youtu.be/WWtOz7GVxJM

Nostalgicznie się zrobiło...

3,769

1 miejsce dziś w LP3:   https://www.youtube.com/watch?v=tYmwyy3GS0k

luc... taka jestem mikrota, że mnie na zdjęciu nie widać żadnym tak jak trzeba.
starr smile
Excop !

dobry wieczór pani Elle...
a cz Ktoś wie, czy ET wróci?

3,770

O MATKO! a czemuż to ja jestem "łomeninred"? nie chcę...
brzydko mi w czerwonym ...

Posty [ 3,706 do 3,770 z 15,201 ]

Strony Poprzednia 1 … 56 57 58 59 60 … 234 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Moje zdrady (Netkafejka)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024