Witaj AnnoJo
A wiesz jak robi słowik? ![]()
3,706 2015-07-23 23:01:19
3,707 2015-07-23 23:01:41
dobry wieczór rodzino Starrskich
Banibaronowo ja moge bobasce pośpiewać, poklaskać, pokręcić się wkółeczko, ale to jak już się wyśpi, ładnie czytam wszystkie dziecięce wierszyki i opowiastki, wiem jak robią kotek, piesek, kurka i inni przyjaciele
Trening mam, sukcesy też sa spektakularne. Dziś moje młodsze cudo było zachwycone kręcąc się na czworaka w kółko, podrygując kuperkiem, a potem klaszcżąc na bis, do podkładu śpiewanego "wlazł kotek na płotek". Naśladowała mnie jak aktorka z wielotetnia praktyką. Zabawy taneczne poprzedził trening intelektualny, udało nam się wsadzić gwiazdkę w odpowiednią dziurę, hip, hip, hura!!!!!
Yo! AnnaJo! Tak się właśnie zastanawiałam, co z Tobą, czy Cię tam przypadkiem nie zgermanizowali
no właśnie to są te takie małe uciechy, strasznie żałuję, że w moim przypadku w tak małym gronie, ale ogromnie się z nich cieszę
i zapraszam na tańce z Bobasenią
A ona dla odmiany od jakiegoś czasu karmi mnie swoim smokiem, wsadza mi go do dzioba i się śmieje, jak ciumkam
oraz jest bardzo zainteresowana moimi zębami i koniecznie chce mi wyrwać kolczyk, który mam między zębami. Urocza jest, jak tak paluszkiem bada. Minę robi papieską
Rodzina Starrskich - podoba mi się, a gdzie Hutch?
Wiecie, że odwiedził mnie wczoraj żółw sąsiada? Uciekł mu, hahahaha ![]()
3,708 2015-07-23 23:08:47 Ostatnio edytowany przez annaJo (2015-07-23 23:22:29)
Witaj AnnoJo
A wiesz jak robi słowik?
zasadniczo to on powinien poświstać i potirlać, ale niestety, ".. już jest po jedenastej -- i Słowika nie ma!"
Yo! AnnaJo! Tak się właśnie zastanawiałam, co z Tobą, czy Cię tam przypadkiem nie zgermanizowali
no właśnie to są te takie małe uciechy, strasznie żałuję, że w moim przypadku w tak małym gronie, ale ogromnie się z nich cieszę
i zapraszam na tańce z Bobasenią
bez obaw, mnie ani zgermanizować, ani zrusyfikować nie da rady, z naciskiem negatywnym w kierunku wschodnim
Dziś od samego rana mieliśmy małą uciechę.
Korzystając z ciszy i samodzielności młodszego dziecięcia jedliśmy spokojnie śniadanie, a dziecięcie zawędrowało do łazienki, walnęło kupsko na podłogę, a potem to wszystko rozmazało gdzie tylko sięgnęła.
Przez jakiś czas będziemy wyczuleni na komunikat "dziecko jest cicho", ciekawe jak długo.
3,709 2015-07-23 23:15:16
starr napisał/a:Witaj AnnoJo
A wiesz jak robi słowik?zasadniczo to on powinien poświstać i potirlać, ale niestety, ".. już jest po jedenastej -- i Słowika nie ma!"
Skoro po jedenastej, to można...
link zapodała swego czasu PaniArystokracja
https://youtu.be/xp4zGUl0iRg
ten pewnie też uznał, że wieczór taki piękny, ze poszedł piechotą... przez las...
3,710 2015-07-23 23:31:14
Donna Sante, słowika zapodałam w chwili słabości, gdy moja nadwątlona osobowość została chwilowo opanowana przez wpływy bawarskie, ale widzę, Starr, że podoba się, no to teraz słuchaj, bakteria kokakoli lokalizuje się w słowiku ![]()
Kupa na ścianie, a tak sobie dziś myślałam z dumą, że jestem mamą noworodka i żadna kupa mi niestraszna, ale jak przeczytałam, co napisałaś, to się zlękłam ![]()
3,711 2015-07-23 23:54:00 Ostatnio edytowany przez starr (2015-07-23 23:58:58)
Donna Sante, słowika zapodałam w chwili słabości, gdy moja nadwątlona osobowość została chwilowo opanowana przez wpływy bawarskie, ale widzę, Starr, że podoba się, no to teraz słuchaj, bakteria kokakoli lokalizuje się w słowiku
Po obejrzeniu, zrozumiałem rozbawienie Bobaski na słowo "słowik"...
Wiedziałem, ze z tą kokakolą to będzie podchwytliwe...
Kupa na ścianie, a tak sobie dziś myślałam z dumą, że jestem mamą noworodka i żadna kupa mi niestraszna, ale jak przeczytałam, co napisałaś, to się zlękłam
Mus, to zawsze mieć ucho dobrze nastawione - kiedy dziecko jest cicho, trzeba natychmiast interweniować...
3,712 2015-07-23 23:55:14 Ostatnio edytowany przez annaJo (2015-07-23 23:56:10)
Kupa na ścianie, a tak sobie dziś myślałam z dumą, że jestem mamą noworodka i żadna kupa mi niestraszna, ale jak przeczytałam, co napisałaś, to się zlękłam
dasz radę, ale zbieraj siły ![]()
teoretycznie to babcie mają dużo cierpliwości i jak już dorywają się do wnuków, to czas chcą na maksa wykorzystać, także pedagogicznie
widzę, jak córka ma głowę jak na zapałce, raz do młodszej, raz do straszej nię kręcąc
najgorzej jest w czasie wspólnych posiłków, bo mała w chwilach nieuwagi bardzo lubi zwalać talerze na podłogę, wczoraj pofruneły dwie zupy pomidorowe
od 2 dni trenuję z nią jak powiedzieć inaczej, że ma dość zupki ........sukces mam przeogromny, ja trzymam mocno talerz, a ona kręci głową "nie" i próbuje mi wyrwać... no i jestem bardzo ciekawa, która z nas wcześniej się podda
3,713 2015-07-24 00:01:46
panibaronowa napisał/a:Kupa na ścianie, a tak sobie dziś myślałam z dumą, że jestem mamą noworodka i żadna kupa mi niestraszna, ale jak przeczytałam, co napisałaś, to się zlękłam
dasz radę, ale zbieraj siły
teoretycznie to babcie mają dużo cierpliwości i jak już dorywają się do wnuków, to czas chcą na maksa wykorzystać, także pedagogicznie
widzę, jak córka ma głowę jak na zapałce, raz do młodszej, raz do straszej nię kręcąc
najgorzej jest w czasie wspólnych posiłków, bo mała w chwilach nieuwagi bardzo lubi zwalać talerze na podłogę, wczoraj pofruneły dwie zupy pomidoroweod 2 dni trenuję z nią jak powiedzieć inaczej, że ma dość zupki ........sukces mam przeogromny, ja trzymam mocno talerz, a ona kręci głową "nie" i próbuje mi wyrwać... no i jestem bardzo ciekawa, która z nas wcześniej się podda
Wrzuć do zupki kilka kulek ptysiowych... Będzie zawsze za mało zupki... ![]()
3,714 2015-07-24 00:26:17
Taaak, milczenie jest złotem, a mowa srebrem, ale nie, jak się ma dziecto! Jak się ma dziecto, to milczenie jest bardzo podejrzane!
Jadę na wakacje z moją przyjaciółką i bardzo się z tego cieszę. Tak szczerze, to już nie mogę się doczekać
AnnaJo, zawsze podejrzewałam, że z dziećmi to jest ostra, psychologiczna wojna! ![]()
3,715 2015-07-24 00:41:46
zawsze podejrzewałam, że z dziećmi to jest ostra, psychologiczna wojna!
bywa prawdziwe Westerplatte ![]()
jak jestem z wnusiami to z jednej strony schodzę do ich poziomu, a z drugiej mój mózg pracuje z turbodoładowaniem, az się styki niemalże przegrzewają
starsza ma 6 lat, zaraz idzie do szkoły i trenuje upór, dorosłość, samostanowienie, indywidualność, a na każdy temat chce się obszernie wypowiadać
młodsza ma ma gdzieś zainstalowany motorek i tak jak głośno się śmieje tak i głośno protestuje, słuch ma wspaniały, ale głucha jest na zakazy
po 2 tygodniach wrócę totalnie wyczerpana, odpocznę 2 dni i znów będę tęsknić
3,716 2015-07-24 00:44:40
Dobry wieczór!
Uff! Jeszcze zdążyłam... Jesteście ;-) ;-)
3,717 2015-07-24 00:47:42
Dobry wieczór!
Uff! Jeszcze zdążyłam... Jesteście ;-) ;-)
Witaj Auroro
jesteśmy ![]()
3,718 2015-07-24 00:49:34
Widzę, że tematyka dzieciowa... ;-)
Fajnie się składa,bo wiecie co? Spotkała mnie dziś wielka niespodzianka... Baronowo, czy mogę?
Ja widziałam Bobaskę. I jej Mamę - Monarchinię. Na zdjęciach.
ONE SĄ BOSSSSKIE!!!
Dwa jasnowłose Anioły! ;-)))
A te uśmiechy!
NIESAMOWITE!
3,719 2015-07-24 00:52:03
aurora borealis napisał/a:Dobry wieczór!
Uff! Jeszcze zdążyłam... Jesteście ;-) ;-)Witaj Auroro
jesteśmy
Witaj Świecie Nasz!
Chcę Ci podziękować za wczorajszą kołysankę. Wczoraj przed snem i dziś słuchałam jej 19 razy. Tak się do mnie przykleiła!
Nie znałam tego utworu.
Na dodatek tam była mowa o zorzach... tyle że porannych. ;-)))
3,720 2015-07-24 00:57:11
starr napisał/a:aurora borealis napisał/a:Dobry wieczór!
Uff! Jeszcze zdążyłam... Jesteście ;-) ;-)Witaj Auroro
jesteśmyWitaj Świecie Nasz!
Chcę Ci podziękować za wczorajszą kołysankę. Wczoraj przed snem i dziś słuchałam jej 19 razy. Tak się do mnie przykleiła!
Nie znałam tego utworu.
Na dodatek tam była mowa o zorzach... tyle że porannych. ;-)))
![]()
Mam nadzieję, że to nie koniec miłych niespodzianek...:)
3,721 2015-07-24 01:01:12
Hie, hie, hie, a ja widziałam Aurorę i faktycznie wygląda jak Aurora Borealis
Moje Bobo niestety nauczyło się, że można zmieniać otaczającą rzeczywistość przez mendzenie, co ochoczo czyni. A najlepiej zmieniać tę rzeczywistość na taką, w której jest się noszonym. Ale, jak mówię, to najsłodszy ciężar. Najchętniej nosiłabym całą noc, ale niestety bicepsy Bozia dała liche.
ps. a Twój Bobasek wygląda jak Allain Delon, Auroro, jest boskim adoniskiem ![]()
AnnaJo, zgadzam się z Tobą w całej rozciągłości, jak moje dziecko zaśnie, to na początku jestem zachwycona, zapalę se peta w spokoju, napiję się cydra z lodem, do przyjaciela se przedzwonię, ale potem, jak już z godzinę odsapnę, to w sumie żałuję, że już śpi, bo już się mogę znowu bawić.
3,722 2015-07-24 01:01:59
Mam nadzieję, że to nie koniec miłych niespodzianek...:)
Ty też mi przyślesz swoje? ;-)))
3,723 2015-07-24 01:06:26
starr napisał/a:
Mam nadzieję, że to nie koniec miłych niespodzianek...:)Ty też mi przyślesz swoje? ;-)))
Jest z tym pewny mały problem, bo ja najczęsciej jestem z tej drugiej strony obiektywu, ale coś bym znalazł godnego pokazania ![]()
O innej niespodziance myślałem... ![]()
3,724 2015-07-24 01:09:42 Ostatnio edytowany przez aurora borealis (2015-07-24 01:10:12)
Moje Bobo niestety nauczyło się, że można zmieniać otaczającą rzeczywistość przez mendzenie, co ochoczo czyni. A najlepiej zmieniać tę rzeczywistość na taką, w której jest się noszonym. Ale, jak mówię, to najsłodszy ciężar. Najchętniej nosiłabym całą noc, ale niestety bicepsy Bozia dała liche.
Ale pisałaś, że ząbki jej rosną. Pamiętasz jak Tobie rosły zęby mądrości?
ps. a Twój Bobasek wygląda jak Allain Delon, Auroro, jest boskim adoniskiem
Ale on strasznie słabo po francusku mówi - pisałam już ;-))) Sześć lat nauki i wszystko poszło w ... Pireneje... ;-)
3,725 2015-07-24 01:10:52
Witajcie nocną porą Starrowicze.
Na tapecie Bobaski małe i duże, kupki (tylko małe).
Czy mogę nieśmiało poprosić o zdjęcia na maila? Ale nie kupki ![]()
Się zrewanżuję.
3,726 2015-07-24 01:15:37
Heheheh, nie martw się, Aurorciu, mój brat został zesłany przez rodzicieli do niemiec na rok w celu nauki języka, ale geny dziadkowe silne na tyle, że po roku przyjechał i jedyne, co umiał powiedzieć, to cwaj wodka bite ![]()
a mi nie wyrosły zęby mądrości wcale, nie dziwię im się, nie fatygowały się.
Luc, chcesz zobaczyć mnie i Bobasię? Dobry wieczór ![]()
3,727 2015-07-24 01:16:26
aurora borealis napisał/a:starr napisał/a:
Mam nadzieję, że to nie koniec miłych niespodzianek...:)Ty też mi przyślesz swoje? ;-)))
Jest z tym pewny mały problem, bo ja najczęsciej jestem z tej drugiej strony obiektywu, ale coś bym znalazł godnego pokazania
O innej niespodziance myślałem...
Mam ten sam problem, Starr ;-))) Obsługuję ten aparacik ;-) A na selfie wychodzę, jak święta Petronela.
Wiecie co, nigdy by mi to nie przyszło do głowy, bo Forum to miejsce jest anonimowe, ale dziś, kiedy zobaczyłam te dwie cudne Istoty pomyślałam, że to kapitalna sprawa, bo teraz wiem do kogo stale suszę zęby i kto bawi nas do łez i do mokrych ze śmiechu majtek... Sądzę, że moglibyśmy się "ujawnić". ;-)
3,728 2015-07-24 01:18:36
noooo... fajnie jest przykleić giembe do nika jakąś ![]()
3,729 2015-07-24 01:20:27
3,730 2015-07-24 01:21:33
Witajcie nocną porą Starrowicze.
Na tapecie Bobaski małe i duże, kupki (tylko małe).
Czy mogę nieśmiało poprosić o zdjęcia na maila? Ale nie kupki
Się zrewanżuję.
Witaj Luc
Wszystko dobrze, ale Twój mail jest niewidoczny, a wysyłanie przez serwer forum jest zablokowane.
3,731 2015-07-24 01:22:47
A na selfie wychodzę, jak święta Petronela.
Pokaż się święta Petronelciu. I swojego Alaina Delona (kochałam się w nim w szkole).
3,732 2015-07-24 01:25:24
noooo... fajnie jest przykleić giembe do nika jakąś
))
/.../
Wiecie co, nigdy by mi to nie przyszło do głowy, bo Forum to miejsce jest anonimowe, ale dziś, kiedy zobaczyłam te dwie cudne Istoty pomyślałam, że to kapitalna sprawa, bo teraz wiem do kogo stale suszę zęby i kto bawi nas do łez i do mokrych ze śmiechu majtek... Sądzę, że moglibyśmy się "ujawnić". ;-)
W zasadzie to zbliża się rok odkąd jestem na forum. Może czas na rezygnację z anonimowości...
3,733 2015-07-24 01:25:37
Wszystko dobrze, ale Twój mail jest niewidoczny, a wysyłanie przez serwer forum jest zablokowane.
Zorza ma mój adres mailowy.
Auroro mogłabyś go przesłać?
Nie lubię podawać publicznie mojego adresu mailowego, bo w nim jest moje nazwisko.
3,734 2015-07-24 01:29:05
ja już mam naszykowanego mejla, tylko klikać! ja tam się swojej sparaliżowanej japy nie wstydzę, opanowałam mimikę i mam teraz 3 miny, wszystkie poznacie, już za chwileczkę, już za momencik ![]()
3,735 2015-07-24 01:29:45
Heheheh, nie martw się, Aurorciu, mój brat został zesłany przez rodzicieli do niemiec na rok w celu nauki języka, ale geny dziadkowe silne na tyle, że po roku przyjechał i jedyne, co umiał powiedzieć, to cwaj wodka bite
To tak, jak ja po pobycie na Węgrzech. Umiałam powiedzieć "nie", 'tak" i podać nazwę stacji metra, przy której mieszkałam... Watro dodać, że mieszkałam u jakiejś węgierskiej rodziny. To była niezła jazda dogadać się z nimi za pomocą gestów.
Najtrudniej było mi początkowo z babcią. Ona mnie karmiła, a widząc, jak jem, wołała: "szok!","szok"! a ja bladłam z przerażenia, co robię nie tak... Potem się dowiedziałam, że węgierskie "sok" wypowiadane jako "szok" oznacza "dużo"!, "dużo"!
a mi nie wyrosły zęby mądrości wcale, nie dziwię im się, nie fatygowały się.
Jeszcze Cię to może spotkać... Zobaczysz wtedy, co czuje Bobaska...
3,736 2015-07-24 01:32:12
starr napisał/a:Wszystko dobrze, ale Twój mail jest niewidoczny, a wysyłanie przez serwer forum jest zablokowane.
Zorza ma mój adres mailowy.
Auroro mogłabyś go przesłać?
Nie lubię podawać publicznie mojego adresu mailowego, bo w nim jest moje nazwisko.
Witam Cię, Krakowianko Jedna!
Oczywiście zrobię tak, jak sobie życzysz.
Proszę o chwilę cierpliwości.
3,737 2015-07-24 01:37:43
Mam jedną z tegorocznego wyjazdu, na której można powiedzieć, że wyszedłem jakotako...
3,738 2015-07-24 01:40:56
mejle posłane
heloł - macham.
3,739 2015-07-24 01:48:51
mejle posłane
heloł - macham.
heloł - też macham...
Aurora nic a nic nie przesadziła.... ![]()
3,740 2015-07-24 01:50:03
Ale fajnie!
Super akcja!
Luc, wrzucaj fotę! Prosimy!
3,741 2015-07-24 01:53:46
Ach, cóż za szczęście
dziękuję, Starrski, przystojny urodą silną jak cios ![]()
A wiecie co, jeszcze czekam co prawda na Luc, AnnęJo i excopa (chociaż nie wiem, czy tacy twardziele są skłonni wysyłać słit focie), ale mamy to samo w oczach.
3,742 2015-07-24 01:56:37
Ach, cóż za szczęście
dziękuję, Starrski, przystojny urodą silną jak cios
A wiecie co, jeszcze czekam co prawda na Luc, AnnęJo i excopa (chociaż nie wiem, czy tacy twardziele są skłonni wysyłać słit focie), ale mamy to samo w oczach.
Ufam, że się zgodzą, bo to jest ekstra. Wiedzieć, że po drugiej stronie światłowodu jest taki fajny KTOŚ.
3,743 2015-07-24 01:56:51
Ach, cóż za szczęście
dziękuję, Starrski, przystojny urodą silną jak cios
no raczej grubociosany... ![]()
prawda... zadziwiające
3,744 2015-07-24 01:58:23
Luc...
Gdzie jesteś, Dobrodziejko?
W albumie zdjęcia szukasz?
3,745 2015-07-24 02:03:01
Luc...
Gdzie jesteś, Dobrodziejko?
W albumie zdjęcia szukasz?
Mam nadzieję, że nie uruchamia fotoszopa... ![]()
3,746 2015-07-24 02:05:22
Luc, nie udawaj, że śpisz
czekammyyy
AnnaJo pewnie wykonała pad na matę po wyczerpującym dniu, ale Luuuuuc, widzęęę CIęęęęę
)) o rany, ale ubaw ![]()
3,747 2015-07-24 02:05:29 Ostatnio edytowany przez aurora borealis (2015-07-24 02:07:57)
Baronowo, to dzięki Tobie to wszystko. Jesteś strasznie fajną Sikorką, wiesz? Mówił Ci to już ktoś dzisiaj? ;-)))
Napisz to sobie czerwonym mazakiem na "kartce sklerotce" i przyklej ją do lodówki!
Ja też wychowałam Wielkoluda sama. Od maleńkości i zobacz jaki z niego chłop! ;-)
3,748 2015-07-24 02:10:04
kwoką raczej jestem, moja droga, kwoką, nie mniej jednak doceniam inwencję
ćwir, ćwir!
3,749 2015-07-24 02:18:31
kwoką raczej jestem, moja droga, kwoką, nie mniej jednak doceniam inwencję
ćwir, ćwir!
Wszystko jedno jakim ptakiem, tylko nie słowikiem... bo teraz mnie się morda cieszy na dźwięk słowa "słowik"...
3,750 2015-07-24 02:19:06
Kiedyś, naprawdę wszystkich Was uściskam serdecznie.
Od dziś zmienia mi się perspektywa ;-) Poszerza o barwę i kształt Waszych postaci!
Cała się trzęsę z radości!
3,751 2015-07-24 02:19:15
Mam nadzieję, że nie uruchamia fotoszopa...
Trudno, fotoszop się skiepścił.
Moi Drodzy, nawet nie wiecie jaką ucztę mi sprawiliście.
3,752 2015-07-24 02:20:57
Moi Mili,
serdecznie dziękuję za wspaniałą zabawę, tego mi było trzeba! Idę teraz spać, a więc kararuchy i szczypawy!
3,753 2015-07-24 02:21:24
No dobrze, późno się robi, to zdradzę o jakiej niespodziance pisałem. Na zdradach spotkałem Elle88, zaprosiłem ją do odwiedzenia wątku...
3,754 2015-07-24 02:22:58
Moi Mili,
serdecznie dziękuję za wspaniałą zabawę, tego mi było trzeba! Idę teraz spać, a więc kararuchy i szczypawy!
Śpijcie spokojnie PanieArystokracje
Kolorowych snów...
3,755 2015-07-24 02:25:24
Dobranoc Pani Baronowo.
Ucałuj od nas Bobaskę.
3,756 2015-07-24 02:30:24
Dobrej nocy, Kochani!
Całuję Wasze czółka i raz jeszcze dziękuję.
Pisałam do Elle88, Starr, tak, jak Ci obiecałam.
Cieszę się, że jest.
Skaczę pod sufit z radości!
3,757 2015-07-24 02:34:34 Ostatnio edytowany przez starr (2015-07-24 02:35:38)
Dobrej nocy, Kochani!
Całuję Wasze czółka i raz jeszcze dziękuję.Pisałam do Elle88, Starr, tak, jak Ci obiecałam.
Cieszę się, że jest.
Skaczę pod sufit z radości!
Dobrych, spokojnych, kolorowych snów Auroro i Luc
Dobranoc wszystkim <papa>
Dzisiaj trochę inne niż wczoraj kołysanki...
https://youtu.be/4Xg1usuLpsM
3,758 2015-07-24 02:37:55
Dobranoc Auroro i Starr.
3,759 2015-07-24 02:43:09
Dobranoc... choć... Pan Starrszef zadał nam dzisiaj słuchowisko na 2 godziny... Koło 4.30 będzie się można zdrzemnąć ;-)))
A propos wykonawczyni.
Nie dość, że wielbię jej głos (choć kiedyś sądziłam, że jest chłopakiem) to na dodatek bardzo podoba mi się jej uśmiech i te cudowne dołeczki, które się wtedy pojawiają. Ma przesympatyczną buzię.
3,760 2015-07-24 20:16:36 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2015-07-24 20:18:13)
Hejo Kochani !

Melduję się, choć mam tyle zaległości żeby ogarnąć o czym się tu pisze, że narazie będę głównie podczytywać.
Ale jestem jakby kto pytał ![]()
Informuję także, bo gdzieś Aurorka :* wspomniała na poprzedniej str., że do mnie pisała - nie doszło Kochana. Także nie, że jestę chamem i nie odpisałam <o nie nie nie> ! ![]()
To standardowo - I law ju <3.. i biorę się za czytanie <olaboga>
3,761 2015-07-24 21:11:56
dobry wieczór.
...ale mieliście wczoraj fajnie (trochę Wam bardzo zazdroszczę).
teraz będziecie się wszyscy wypatrywać aż do wytrzeszczu gałek na warszawskich chodnikach.
jeszcze ciepłe babeczki z kawałkami czekolady mam. poczekają na Was, ostygną, będą w sam raz jak się pojawicie dzisiaj.
a w lodówce zimna lemoniada.
a w głośniku LP3: https://www.youtube.com/watch?v=aJL8_72XWik
3,762 2015-07-24 21:28:09
Dobry wieczór Starrowicze. "Starzy" i nowi ![]()
teraz będziecie się wszyscy wypatrywać aż do wytrzeszczu gałek na warszawskich chodnikach.
Oj, tylko niektórzy.
Moja luneta do Stolicy nie sięga.
O'Kruszynko - nie chcę Cię straszyć, ale myślę, że będą zakusy aby także Ciebie zobaczyć ![]()
Elle pewno też.
Ja już takie mam.
3,763 2015-07-24 21:36:00 Ostatnio edytowany przez starr (2015-07-24 21:37:06)
Dzień dobry wieczór wszystkim ![]()
Hejo Kochani !
/.../
Melduję się, choć mam tyle zaległości żeby ogarnąć o czym się tu pisze, że narazie będę głównie podczytywać.
Ale jestem jakby kto pytał
/.../
Nic nie dopisałem ze swojej historii, niczego nie sprostowałem (bo nie ma takiego zdarzenia, które by mi sie przypomniałao w innym kontekście), niczego nie zmieniałem, (bo napisałem wszystko tak jak pamietam i nie miałem mozliwosci porównać ze wspomnieniami innych).
Cieszę się, że Jesteś... Ale to juz wczoraj napisałem
dobry wieczór.
...ale mieliście wczoraj fajnie (trochę Wam bardzo zazdroszczę).
Tylko z Aurorą mamy wspólną oś Q22-Warsaw Spire i tam mozemy siebie wypatrywać. A zazdraszczać można, ale można tez dołączyć... ![]()
jeszcze ciepłe babeczki z kawałkami czekolady mam. poczekają na Was, ostygną, będą w sam raz jak się pojawicie dzisiaj.
a w lodówce zimna lemoniada.
a w głośniku LP3: https://www.youtube.com/watch?v=aJL8_72XWik
Lubie babeczki... ![]()
3,764 2015-07-24 21:43:47
Witajcie, kochani.
Cieszę się, że Elle wróciła.:)
Sporo mnie ominęło ostatnimi czasy, ale postaram się nadrobić zaległości.:)
3,765 2015-07-24 21:46:25
Dobry wieczór Starrowicze. "Starzy" i nowi
/.../
Witaj Luc
3,766 2015-07-24 21:49:44
Witajcie, kochani.
Cieszę się, że Elle wróciła.:)Sporo mnie ominęło ostatnimi czasy, ale postaram się nadrobić zaległości.:)
Witaj Excop
To co Ciebie ominęło, da się szybko nadrobić... ![]()
Powspominamy?
https://youtu.be/WWtOz7GVxJM
3,767 2015-07-24 21:51:41
Witajcie Starr i Excop.
Sporo mnie ominęło ostatnimi czasy, ale postaram się nadrobić zaległości.:)
Oj, będziesz musiał ![]()
Określono Cię już nawet mianem twardziela...
3,768 2015-07-24 21:53:10
Powspominamy?
https://youtu.be/WWtOz7GVxJM
Nostalgicznie się zrobiło...
3,769 2015-07-24 21:57:00
1 miejsce dziś w LP3: https://www.youtube.com/watch?v=tYmwyy3GS0k
luc... taka jestem mikrota, że mnie na zdjęciu nie widać żadnym tak jak trzeba.
starr
Excop !
dobry wieczór pani Elle...
a cz Ktoś wie, czy ET wróci?
3,770 2015-07-24 21:59:53
O MATKO! a czemuż to ja jestem "łomeninred"? nie chcę...
brzydko mi w czerwonym ...