Właśnie dojechałem, rozpakowałem się i nadrabiam zaległości czytelnicze
Żagle były?
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Moje zdrady (Netkafejka)
Strony Poprzednia 1 … 49 50 51 52 53 … 234 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Żagle były?
annaJo napisał/a:nizła "emerycka" koncepcja
USA od jednego wybrzeża do drugiego. Z Aurorą już umówiłyśmy się na zwiedzanie amerykańskich parków
a dla mnie miejsce się znajdzie i może jeszcze dla 2-3 moich koleżanek? też planujemu przejazd camperem od wschodu do zachodu, albo odwrotnie ![]()
przygotuj Luc na spotkanie z Buddą
Z Buddą się już troszkę zapoznałam na Hawajach ![]()
a dla mnie miejsce się znajdzie i może jeszcze dla 2-3 moich koleżanek? też planujemu przejazd camperem od wschodu do zachodu, albo odwrotnie
Jasne, że się znajdzie. Im więcej sympatycznych ludzi, tym weselej będzie ![]()
Kierunek dowolny: ze wschodu na zachód, z zachodu na wschód, trochę zboczyć na północ itd.
annaJo napisał/a:a dla mnie miejsce się znajdzie i może jeszcze dla 2-3 moich koleżanek? też planujemu przejazd camperem od wschodu do zachodu, albo odwrotnie
Jasne, że się znajdzie. Im więcej sympatycznych ludzi, tym weselej będzie
Kierunek dowolny: ze wschodu na zachód, z zachodu na wschód, trochę zboczyć na północ itd.
już się cieszę
i wyobraźnię uruchamiam: mam 80 lat, stoję nad Niagarą jak Merlin Monroe, a w mojej prawej ręce elegancja laseczka
starr napisał/a:Dzień dobry wieczór
luc napisał/a:A gdzie podziewa się reszta Starrowiczów, hę?
Już się przygotują duchowo do pracowitego tygodnia?Właśnie dojechałem, rozpakowałem się i nadrabiam zaległości czytelnicze
nie pogniewasz się jak powiem: cześć Starry?
w Twoje ręce przekazuję "azjatycką" pałeczkę, przygotuj Luc na spotkanie z Buddą
Nie mam powodu do gniewania za starrego, ale z Buddą chyba sobie bym nie poradził. Moje "doświadczenia" duchowe były z Krsną ![]()
już się cieszę
i wyobraźnię uruchamiam: mam 80 lat, stoję nad Niagarą jak Merlin Monroe, a w mojej prawej ręce elegancja laseczka
Szumu wody już nie będziemy tak dobrze słyszeć ![]()
Może i dobrze.
starr napisał/a:Właśnie dojechałem, rozpakowałem się i nadrabiam zaległości czytelnicze
Żagle były?
Tym razem postawiłem na wiosła i to nie z braku wiatru, ale postanowiłem sobie to przypomnieć przyjemność z kajakowania. Obyło się bez bąbli na dłoniach.
Dzisiaj z kolei, zaproponowano mi wycieczkę rowerową. Spacerowym tempem, zwiedzanie okolic Węgorzewa. Nie siedziałem na rowerze ponad trzydzieści lat. Jutro pewnie nie wstanę z łózka z powodu zakwasów...:)
Kajakowanie było na jeziorze czy rzeką?
Jutro pewnie nie wstanę z łózka z powodu zakwasów...:)
I zapewne bólu pupy ![]()
annaJo napisał/a:starr napisał/a:Dzień dobry wieczór
nie pogniewasz się jak powiem: cześć Starry?
w Twoje ręce przekazuję "azjatycką" pałeczkę, przygotuj Luc na spotkanie z Buddą
Nie mam powodu do gniewania za starrego, ale z Buddą chyba sobie bym nie poradził. Moje "doświadczenia" duchowe były z Krsną
to ja się postaram przygotować, córka wczoraj była na spotkaniu z Dalajlamą w Wiesbaden, jutro ją przepytam na "okoliczność" i postaram sie wyciągnąć wnioski i konkludować.
dobranoc
Dobranoc AnnoJo.
Spokojnych snów AnnoJo
Kajakowanie było na jeziorze czy rzeką?
Kajakowanie było na jeziorze Mamry. Święcajty zainfekowane zakwitem sinic...
starr napisał/a:Jutro pewnie nie wstanę z łózka z powodu zakwasów...:)
I zapewne bólu pupy
Miałem bardzo wygodne siodełko. Duże i wypełnione jakimś żelem, które pięknie amortyzowało wszystkie drgania i podskoki... ![]()
Kajakowanie było na jeziorze Mamry. Święcajty zainfekowane zakwitem sinic...
To z kąpieli nici.
Miałem bardzo wygodne siodełko. Duże i wypełnione jakimś żelem, które pięknie amortyzowało wszystkie drgania i podskoki...
Muszę sobie takie sprawić, bo moje jest zdecydowanie twarde ![]()
Kajakowanie zdecydowanie wolę rzekami.
starr napisał/a:Kajakowanie było na jeziorze Mamry. Święcajty zainfekowane zakwitem sinic...
To z kąpieli nici.
starr napisał/a:Miałem bardzo wygodne siodełko. Duże i wypełnione jakimś żelem, które pięknie amortyzowało wszystkie drgania i podskoki...
Muszę sobie takie sprawić, bo moje jest zdecydowanie twarde
Kajakowanie zdecydowanie wolę rzekami.
Jest w planach spływ Węgorapą do Ołownika... ![]()
A siodełko rewelacyjne. Też bałem się, że dzisiaj będę szoferował na stojąco... ![]()
Dobry wieczór.
Starr - przepraszam, że tak wczoraj zniknęłam bez pożegnania, ale w pewnym momencie nie mogłam już wejść na forum. Ciągle pojawiał się komunikat: nie można wyświetlić strony.
Jest w planach spływ Węgorapą do Ołownika...
Wyguglałam sobie tę rzekę. Sympatycznie wygląda.
Jak już odbędziesz spływ, to opisz proszę. Ciągle szukamy nowych miejsc do kajakowania.
W zeszłym roku spływaliśmy Brdą.
Dobry wieczór.
Starr - przepraszam, że tak wczoraj zniknęłam bez pożegnania, ale w pewnym momencie nie mogłam już wejść na forum. Ciągle pojawiał się komunikat: nie można wyświetlić strony.
starr napisał/a:Jest w planach spływ Węgorapą do Ołownika...
Wyguglałam sobie tę rzekę. Sympatycznie wygląda.
Jak już odbędziesz spływ, to opisz proszę. Ciągle szukamy nowych miejsc do kajakowania.
W zeszłym roku spływaliśmy Brdą.
Dzień dobry wieczór wszystkim ![]()
Luc mnie dotknęła wczoraj taka sama niedogodność. Myślałem, że to jak zwykle moja neozdrada się zresetowała, robi to co dobę zmieniając IP, ale nie, czekałem i czekałem na połaczenie, aż padłem...
Także ja również Ciebie Przepraszam... ![]()
Nie wiem jak teraz, ale kilka lat temu miałem propozycje spływu Krutynią. Podobno niezapomniane wrażenia. Wtedy sie jednak nie zdecydowałem... Teraz żałuję, ale jeszcze jest taki spływ przede mną ![]()
Luc mnie dotknęła wczoraj taka sama niedogodność. Myślałem, że to jak zwykle moja neozdrada się zresetowała, robi to co dobę zmieniając IP, ale nie, czekałem i czekałem na połaczenie, aż padłem...
Także ja również Ciebie Przepraszam...
To sobie wyjaśniliśmy ![]()
"Neozdrada" - kupuję.
dobry wieczór kajakarze ![]()
Krutynia jest piękna, ale w sezonie jest tam jak na Marszałkowskiej.
Ja kiedyś kajakowałam w Borach Tucholskich i we Wdzydzach, przepiękne miejsca
Dobry wieczór AnnoJo
dobry wieczór kajakarze
Krutynią jeszcze nie spływaliśmy. Jest w planach.
2 lata temu spływaliśmy w pobliżu - Rospudą. Przepiękna rzeka. Płynęliśmy na początku sierpnia i było bardzo mało ludzi - spotkaliśmy raptem kilka kajaków. Wiem od faceta z wypożyczalni, że w lipcu był rzeczywiście tłok.
W Borach Tucholskich już parę rzek "zaliczyliśmy". Najpiękniejsza i najbardziej zróżnicowana była Piława.
Płynęliśmy też przez Wdzydze, dzieci były jeszcze małe. Na jeziorze złapała nas okropna burza. Było trochę strachu. Do brzegu daleko, a tu deszcz, solidny wiatr, spore fale, pioruny. Zdecydowaliśmy się wtedy nocować na małej, bezludnej wyspie na środku jeziora.
dobry wieczór kajakarze
Dobry wieczór AnnoJo
Kiedyś Krutynia uchodziła za najczystszą rzekę, nie tylko na Mazurach, ale w Polsce. Pewnie już tak nie jest...
Sponi!
kiedyś tu pisałaś (tzn. piłaś w kafejce i zajadałaś bób z kozim mlekiem jak Kleopatra), więc pozwalam sobie domyślać się, że czytasz nas.
więc odważyłam się i piszę do Ciebie wprost (nawet od razu "na ty").
Dzięki, że skróciłaś nick. Serioserio ![]()
Zanim to zrobiłaś chciałam do Ciebie napisać maila, ale nie miałam takiej opcji... to nic...
chciałam Ci w tym mailu napisać, że skoro pada od tyyylu ludzi prośba błagalna a Twój nowy podpis forumowy, a Ty się boisz albo co (a z tego, co się doczytałam między wątkami troszkę pewnie tak było), to chciałam Ci napisać w tym mailu, żebyś pozbyła się "Sponiewieranej" wyrzucając z Siebie swoją historię - wątek.
I pozwoliła narodzić się Sponi.
Dobrze, że mnie wyprzedziłaś.
Przepraszam za nachalstwo.
okruch.
Dobry wieczór!
Miło Was widzieć ;-)
przepraszam Was za takie wparowanie głośne i z buciorami
(trampki me uchlapałam kałużami, bo biegłam tu jak do schronu...).
Dobry wieczór.
Perełko Nasza, O' Kruszynko, jakie dobre wieści niesiesz!
Naprawdę Sponi zrezygnowała z "ogona"?
Hurrrrrra! Hurrrrrrra! Hurrrrra!
;-)
Kiedyś Krutynia uchodziła za najczystszą rzekę, nie tylko na Mazurach, ale w Polsce. Pewnie już tak nie jest...
Teraz też jest czysta, ale nie mam porównania, bo płynełam nią kilka lat temu.
Ja uwielbiam Mazury (od strony wody) i nawet pływający zdechły pies mi nie przeszkadza. Niestety, towarzystwo żeglarskie mi się posypało i od 4 lat nie pływałam.
(trampki me uchlapałam kałużami, bo biegłam tu jak do schronu...).Dobry wieczór.
Dobry wieczór O'Kruszynko
Co by nie mówić, w glanach też Ci do twarzy... ![]()
ech glanów już nie zakładam - wysłużyły swoje i pozaginane skamieniały na amen.
(dobrze, że jesteście - trochę się wstydzę, ale tak Wam powiem dziś... bo miałam przychodzić tylko, kiedy Was nie ma, ale dzisiaj jest zła noc a był zły dzień i znów bym miała ochotę wino przytargać, postawić Wam na stoliku i od razu spaść pod niego... ech ... przepraszam.)
Sponi jest zbanowana!
Biegnę sprawdzić co się stało...
Pa!
O oł.
Dobry wieczór kolejnym Starrowiczom.
Pozwolę sobie zauważyć, że każdy (chyba się nie mylę) z przyjemnością oczekuje na Twoje "wparowywanie" do Starrkafejki ![]()
Chyba to wino się przyda... Nie wiem czemu komukolwiek przyszło by do głowy banować Sponi... To mi się jakoś nie mieści w głowie...
Sponi jest zbanowana!
Myślę, że doszło do złamania regulaminu. Nie wolno rejestrować się pod różnymi nickami. Można zwrócić się do moderatorów o zmianę nicku/nicka (?). Jako "Sponiewierana" ma nadal aktywne konto, tylko to nowe zostało zbanowane.
Może Sponi nie wiedziała, nie doczytała tego w regulaminie?
Dobry wieczór kolejnym Starrowiczom.
O'kruszynka napisał/a:przepraszam Was za takie wparowanie głośne i z buciorami
Pozwolę sobie zauważyć, że każdy (chyba się nie mylę) z przyjemnością oczekuje na Twoje "wparowywanie" do Starrkafejki
każdy ![]()
O'Kruszynka przybiegła dziś z głośno chlupoczącym winem...chyba ![]()
ech glanów już nie zakładam - wysłużyły swoje i pozaginane skamieniały na amen.
(dobrze, że jesteście - trochę się wstydzę, ale tak Wam powiem dziś... bo miałam przychodzić tylko, kiedy Was nie ma, ale dzisiaj jest zła noc a był zły dzień i znów bym miała ochotę wino przytargać, postawić Wam na stoliku i od razu spaść pod niego... ech ... przepraszam.)
To co?.....
nurkujemy? ![]()
To co?.....
nurkujemy?
why not? Szef kuchni Excop coś ostatnio się urlopuje, a przecież kurki z jego lasów w śmietanie to byłaby uczta nieziemska pod to nurkowanie ![]()
starr napisał/a:To co?.....
nurkujemy?why not? Szef kuchni Excop coś ostatnio się urlopuje, a przecież kurki z jego lasów w śmietanie to byłaby uczta nieziemska pod to nurkowanie
Myślę, że teraz szczególnie jest potrzebny w domu. Ja usprawiedliwiam jego nieobecność... ![]()
nurkujmy!
to ja do kubków ponalewam (sobie ciut więcej - wybaczcie... ale że jestem pewnie najmniejsza w tym gronie, to szybciej utonę pod stołem - kolejna zatem butelczyna tylko dla Was).
a na przegrychę... hmm... może tosty na szybko?
p.s. mogę tu dziś zanocować? pod tym stołem... jak padnę, to mnie Star'ku tylko poduszkami poobkładaj.
i jeszcze p.s luc... jak tak piszesz do/o mnie, to ja widzę ekran zamazany lekko...
nurkujmy!
to ja do kubków ponalewam (sobie ciut więcej - wybaczcie... ale że jestem pewnie najmniejsza w tym gronie, to szybciej utonę pod stołem - kolejna zatem butelczyna tylko dla Was).
a na przegrychę... hmm... może tosty na szybko?p.s. mogę tu dziś zanocować? pod tym stołem... jak padnę, to mnie Star'ku tylko poduszkami poobkładaj.
i jeszcze p.s luc... jak tak piszesz do/o mnie, to ja widzę ekran zamazany lekko...
Żeby tylko Aurora nie zdziwiła się, że nas nie ma, to trzeba jej strzałki namalować kredą na podłodze i możemy się chować ![]()
O'kruszynka napisał/a:nurkujmy!
a na przegrychę... hmm... może tosty na szybko?p.s. mogę tu dziś zanocować? pod tym stołem... jak padnę, to mnie Star'ku tylko poduszkami poobkładaj.
i jeszcze p.s luc... jak tak piszesz do/o mnie, to ja widzę ekran zamazany lekko...Żeby tylko Aurora nie zdziwiła się, że nas nie ma, to trzeba jej strzałki namalować kredą na podłodze i możemy się chować
ojej, ze mna może być problem.......po winie mam straszne ciągoty do tańczenia na stole ![]()
starr napisał/a:O'kruszynka napisał/a:nurkujmy!
i jeszcze p.s luc... jak tak piszesz do/o mnie, to ja widzę ekran zamazany lekko...Żeby tylko Aurora nie zdziwiła się, że nas nie ma, to trzeba jej strzałki namalować kredą na podłodze i możemy się chować
ojej, ze mna może być problem.......po winie mam straszne ciągoty do tańczenia na stole
No ale to po, a my jeszcze jesteśmy przed... będę oponował w razie czego... ![]()
annoJo... najwyżej (dosłownie) będziesz nas notorycznie budzić stukotem pantofelków o deski!
https://youtu.be/M-IscvfT5Mk
No ale to po, a my jeszcze jesteśmy przed... będę oponował w razie czego...
może być Ci trudno oponować, uparta bywam jak koziołrożec w takich sytuacjach oczywiście, bo na codzień to to tylko jak muszę
annoJo... najwyżej (dosłownie) będziesz nas notorycznie budzić stukotem pantofelków o deski!
butki zdjęłam, będzie jak na Hawajach ![]()
https://youtu.be/M-IscvfT5Mk
jak taki jest plan na dziś, to nie będę tańczyc, włażę z Wami pod stół
starr napisał/a:No ale to po, a my jeszcze jesteśmy przed... będę oponował w razie czego...
może być Ci trudno oponować, uparta bywam jak koziołrożec w takich sytuacjach oczywiście, bo na codzień to to tylko jak muszę
O'kruszynka napisał/a:annoJo... najwyżej (dosłownie) będziesz nas notorycznie budzić stukotem pantofelków o deski!
butki zdjęłam, będzie jak na Hawajach
Będzie jak "tupot białych mew o pokład pusty"... ![]()
https://youtu.be/1B2i_e0yR7Y
Aurorko chodź tu!
siedzimy pod stołem w poduchach!
pijemy wino!
Będzie jak "tupot białych mew o pokład pusty"...
https://youtu.be/1B2i_e0yR7Y
nie, będzie dzis tak https://www.youtube.com/watch?v=9NWC1rEPMbE&list=RDoWYKTiqPvYA&index=8
Kurczę, zostawić Was na chwilę i już pod stołami jesteście ![]()
Kurczę, zostawić Was na chwilę i już pod stołami jesteście
szaleństwo takie... ![]()
szaleństwo takie...
A jaka w nim metoda? ![]()
starr napisał/a:szaleństwo takie...
A jaka w nim metoda?
bezpieczna metoda, najpierw Starr, a potem poduchy nas chronią ![]()
a tam w innych wątkach kłoca się, błotem obrzucają, głopoty, jakich zliczyć nie można, piszą... a tu każdy z nas Niespotykanie spokojny człowiek jest przecież
Aurorko chodź tu!
siedzimy pod stołem w poduchach!
pijemy wino!
Szczęście Ty Moje Tyciuteńkie!
Będę Was pilnować. Nie znoszę alkoholu. Nawet jego zapachu.
Tatuś "załatwił" mi dwie sprawy w życiu:
nie piję
nie zdradzam ;-)
Jest to poniekąd dowód, że ze zła może wypłynąć dobro ;-)
Uchlam się kiedyś tylko raz - eksperymentalnie, w zaufanym gronie, aby zbadać moją reakcję na |"wysokooprocentowane" ciecze. Przy moim temperamencie może to być bardzo ciekawe wydarzenie...
Napisałem o szaleństwie i momentalnie usłyszałem w głowie te dźwięki...
towarzyszyły mi ważnym... przełomowym momencie... spontanicznym momencie... Kiedyś opowiem...
https://youtu.be/lCzYbZB_bbs
że jestem pewnie najmniejsza w tym gronie,
Policytujemy się?
Mogę wygrać.
Jak najmniejsza jesteś?
Uchlam się kiedyś tylko raz - eksperymentalnie, w zaufanym gronie, aby zbadać moją reakcję na |"wysokooprocentowane" ciecze. Przy moim temperamencie może to być bardzo ciekawe wydarzenie...
a ja, z dwiema przyjaciółkami, kiedyś zapalę blanta (to chyba tak sie nazywa?), zrobimy sobie pidżama party może za miesiąc, może za 5 lat, zamkniemy na klucz, zeby żadna nie rozrabiała zewnętrznie i poeksperymentujemy...taki mamy plan już od kilku lat
i poeksperymentujemy...taki mamy plan już od kilku lat
To ja już chyba eksperymenty mam za sobą ![]()
Jak sobie przypomnę co się wyprawiało na studiach....
/.../ Przy moim temperamencie może to być bardzo ciekawe wydarzenie...
Jak baaardzo ciekawe? ![]()
annaJo napisał/a:i poeksperymentujemy...taki mamy plan już od kilku lat
To ja już chyba eksperymenty mam za sobą
Jak sobie przypomnę co się wyprawiało na studiach....
oj u nas też się działo na studiach, ale towarzystwo było wciąż licealne, zresztą wciąż sie spotykamy i wtedy znów mamy po 18 lat
przyłożyłam głowę do poduchy, przytuliłam się do O'kruszynki i oczy mi sie kleją
na zapas "dobranoc" wszystkim
luc napisał/a:annaJo napisał/a:i poeksperymentujemy...taki mamy plan już od kilku lat
To ja już chyba eksperymenty mam za sobą
Jak sobie przypomnę co się wyprawiało na studiach....oj u nas też się działo na studiach, ale towarzystwo było wciąż licealne, zresztą wciąż sie spotykamy i wtedy znów mamy po 18 lat
przyłożyłam głowę do poduchy, przytuliłam się do O'kruszynki i oczy mi sie kleją
na zapas "dobranoc" wszystkim
Dobrych snów
na zapas AnnoJo
Przepraszam, jestem tu dziś z konieczności tylko "jedną nogą".
Sprawy ze Sponi się wyklarowały, przynajmniej częściowo.
Teraz Najdroższy Admirale mogę bawić się z Wami w podchody i opływać kolejne oceany z wychylonych przez Was flaszek ;-)
O' Kruszynko!
Niepokoi mnie Twój stan.
Zadecydowałaś, że będziesz światło trzymać pod korcem - szkoda. Wielka szkoda, że subtelność, łagodność i wdzięk muszą uciekać przed jakimiś demonami.
Czy to, co masz w swoim okienku obok Twojego miłego "imienia" to talizman?
Czy on chroni Cię przed czymś?
aurora borealis napisał/a:/.../ Przy moim temperamencie może to być bardzo ciekawe wydarzenie...
Jak baaardzo ciekawe?
Musiałabym uchylić rąbka...
A gdybym uchyliła, to... nie byłoby tam można dojrzeć stroju Spidermana - jak sądzi Jej Miłość Baronessa...
Przypuszczam, że ułańska fantazja pomieszałaby się z żarem południa i aurora wyszłaby z siebie ;-)))
A czy zdołałaby wrócić?
/.../
Przypuszczam, że ułańska fantazja pomieszałaby się z żarem południa i aurora wyszłaby z siebie ;-)))
A czy zdołałaby wrócić?
Na pewno następnego dnia... ![]()
Już po trzynastej...
Pora na mnie, czas na sen...
Dobranoc Auroro
Zostawiam kołysankę bluesową...
https://youtu.be/An4uDegHB8s
aurora borealis napisał/a:/.../
A czy zdołałaby wrócić?Na pewno następnego dnia...
Już po trzynastej...
Pora na mnie, czas na sen...
Dobranoc Auroro
Zostawiam kołysankę bluesową...
https://youtu.be/An4uDegHB8s
Dobranoc Świecie Nasz,
Niech Cię kołysze ta noc.
Dziękuję za nutkę. Zabiorę ją dziś ze sobą do snu. :-)))
Dobranoc Starrowicze.
Dobry, miły i kosmiczny wieczór Państwu! ;-)
Ufam, że po wczorajszej nastrojowej imprezce, wszyscy czują się dobrze i pamiętają, że są istotami dwunożnymi ;-)))
Ja mam dziś nastrój na...
Zakochałam się w tym, od pierwszego posłyszenia...
Od pierwszego do ostatniego dźwięku...
https://youtu.be/Lt23wUNJeuI
Strony Poprzednia 1 … 49 50 51 52 53 … 234 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Moje zdrady (Netkafejka)
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024