Moje zdrady (Netkafejka) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Moje zdrady (Netkafejka)

Strony Poprzednia 1 … 49 50 51 52 53 … 234 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3,251 do 3,315 z 15,201 ]

3,251

Odp: Moje zdrady (Netkafejka)
starr napisał/a:

Właśnie dojechałem, rozpakowałem się i nadrabiam zaległości czytelnicze smile

Żagle były?

Zobacz podobne tematy :

3,252

luc napisał/a:
annaJo napisał/a:

nizła "emerycka" koncepcja smile

USA od jednego wybrzeża do drugiego. Z Aurorą już umówiłyśmy się na zwiedzanie amerykańskich parków smile

a dla mnie miejsce się znajdzie i może jeszcze dla 2-3 moich koleżanek? też planujemu przejazd camperem od wschodu do zachodu, albo odwrotnie smile

3,253

annaJo napisał/a:

przygotuj Luc na spotkanie z Buddą smile

Z Buddą się już troszkę zapoznałam na Hawajach wink

3,254

annaJo napisał/a:

a dla mnie miejsce się znajdzie i może jeszcze dla 2-3 moich koleżanek? też planujemu przejazd camperem od wschodu do zachodu, albo odwrotnie smile

Jasne, że się znajdzie. Im więcej sympatycznych ludzi, tym weselej będzie wink
Kierunek dowolny: ze wschodu na zachód, z zachodu na wschód, trochę zboczyć na północ itd.

3,255 Ostatnio edytowany przez annaJo (2015-07-13 00:19:47)

luc napisał/a:
annaJo napisał/a:

Jasne, że się znajdzie. Im więcej sympatycznych ludzi, tym weselej będzie wink
Kierunek dowolny: ze wschodu na zachód, z zachodu na wschód, trochę zboczyć na północ itd.

już się cieszę smile i wyobraźnię uruchamiam: mam 80 lat, stoję nad Niagarą jak Merlin Monroe, a w mojej prawej ręce elegancja laseczka

3,256

annaJo napisał/a:
starr napisał/a:

Dzień dobry wieczór smile

luc napisał/a:

A gdzie podziewa się reszta Starrowiczów, hę?
Już się przygotują duchowo do pracowitego tygodnia?

nie pogniewasz się jak powiem: cześć Starry?

w Twoje ręce przekazuję "azjatycką" pałeczkę, przygotuj Luc na spotkanie z Buddą smile

Nie mam powodu do gniewania za starrego, ale z Buddą chyba sobie bym nie poradził. Moje "doświadczenia" duchowe były z Krsną smile

3,257

annaJo napisał/a:

już się cieszę smile i wyobraźnię uruchamiam: mam 80 lat, stoję nad Niagarą jak Merlin Monroe, a w mojej prawej ręce elegancja laseczka

Szumu wody już nie będziemy tak dobrze słyszeć wink
Może i dobrze.

3,258

luc napisał/a:
starr napisał/a:

Żagle były?

Tym razem postawiłem na wiosła i to nie z braku wiatru, ale postanowiłem sobie to przypomnieć przyjemność z kajakowania. Obyło się bez bąbli na dłoniach.
Dzisiaj z kolei, zaproponowano mi wycieczkę rowerową. Spacerowym tempem, zwiedzanie okolic Węgorzewa. Nie siedziałem na rowerze ponad trzydzieści lat. Jutro pewnie nie wstanę z łózka z powodu zakwasów...:)

3,259

Kajakowanie było na jeziorze czy rzeką?

starr napisał/a:

Jutro pewnie nie wstanę z łózka z powodu zakwasów...:)

I zapewne bólu pupy wink

3,260

starr napisał/a:
annaJo napisał/a:
starr napisał/a:

Dzień dobry wieczór smile

nie pogniewasz się jak powiem: cześć Starry?

w Twoje ręce przekazuję "azjatycką" pałeczkę, przygotuj Luc na spotkanie z Buddą smile

Nie mam powodu do gniewania za starrego, ale z Buddą chyba sobie bym nie poradził. Moje "doświadczenia" duchowe były z Krsną smile

to ja się postaram przygotować, córka wczoraj była na spotkaniu z Dalajlamą w Wiesbaden, jutro ją przepytam na "okoliczność" i postaram sie wyciągnąć wnioski i konkludować.

dobranoc

3,261

Dobranoc AnnoJo.

3,262

Spokojnych snów AnnoJo

3,263

luc napisał/a:

Kajakowanie było na jeziorze czy rzeką?

Kajakowanie było na jeziorze Mamry. Święcajty zainfekowane zakwitem sinic...

luc napisał/a:
starr napisał/a:

Jutro pewnie nie wstanę z łózka z powodu zakwasów...:)

I zapewne bólu pupy wink

Miałem bardzo wygodne siodełko. Duże i wypełnione jakimś żelem, które pięknie amortyzowało wszystkie drgania i podskoki... smile

3,264

starr napisał/a:

To z kąpieli nici.

starr napisał/a:

Miałem bardzo wygodne siodełko. Duże i wypełnione jakimś żelem, które pięknie amortyzowało wszystkie drgania i podskoki... smile

Muszę sobie takie sprawić, bo moje jest zdecydowanie twarde wink

Kajakowanie zdecydowanie wolę rzekami.

3,265

luc napisał/a:
starr napisał/a:

To z kąpieli nici.

starr napisał/a:

Muszę sobie takie sprawić, bo moje jest zdecydowanie twarde wink

Kajakowanie zdecydowanie wolę rzekami.

Jest w planach spływ Węgorapą do Ołownika... smile
A siodełko rewelacyjne. Też bałem się, że dzisiaj będę szoferował na stojąco... wink

3,266

Dobry wieczór.

Starr - przepraszam, że tak wczoraj zniknęłam bez pożegnania, ale w pewnym momencie nie mogłam już wejść na forum. Ciągle pojawiał się komunikat: nie można wyświetlić strony.

starr napisał/a:

Wyguglałam sobie tę rzekę. Sympatycznie wygląda.
Jak już odbędziesz spływ, to opisz proszę. Ciągle szukamy nowych miejsc do kajakowania.
W zeszłym roku spływaliśmy Brdą.

3,267 Ostatnio edytowany przez starr (2015-07-13 21:53:33)

luc napisał/a:

Dobry wieczór.

Starr - przepraszam, że tak wczoraj zniknęłam bez pożegnania, ale w pewnym momencie nie mogłam już wejść na forum. Ciągle pojawiał się komunikat: nie można wyświetlić strony.

starr napisał/a:

Wyguglałam sobie tę rzekę. Sympatycznie wygląda.
Jak już odbędziesz spływ, to opisz proszę. Ciągle szukamy nowych miejsc do kajakowania.
W zeszłym roku spływaliśmy Brdą.

Dzień dobry wieczór wszystkim smile
Luc mnie dotknęła wczoraj taka sama niedogodność. Myślałem, że to jak zwykle moja neozdrada się zresetowała, robi to co dobę zmieniając IP, ale nie, czekałem i czekałem na połaczenie, aż padłem... smile Także ja również Ciebie Przepraszam... smile

Nie wiem jak teraz, ale kilka lat temu miałem propozycje spływu Krutynią. Podobno niezapomniane wrażenia. Wtedy sie jednak nie zdecydowałem... Teraz żałuję, ale jeszcze jest taki spływ przede mną smile

3,268

starr napisał/a:

Luc mnie dotknęła wczoraj taka sama niedogodność. Myślałem, że to jak zwykle moja neozdrada się zresetowała, robi to co dobę zmieniając IP, ale nie, czekałem i czekałem na połaczenie, aż padłem... smile Także ja również Ciebie Przepraszam... smile

To sobie wyjaśniliśmy wink

"Neozdrada" - kupuję.

3,269

dobry wieczór kajakarze smile

Krutynia jest piękna, ale w sezonie jest tam jak na Marszałkowskiej.
Ja kiedyś kajakowałam w Borach Tucholskich i we Wdzydzach, przepiękne miejsca

3,270 Ostatnio edytowany przez luc (2015-07-13 22:07:56)

Dobry wieczór AnnoJo

annaJo napisał/a:

Krutynią jeszcze nie spływaliśmy. Jest w planach.
2 lata temu spływaliśmy w pobliżu - Rospudą. Przepiękna rzeka. Płynęliśmy na początku sierpnia i było bardzo mało ludzi - spotkaliśmy raptem kilka kajaków. Wiem od faceta z wypożyczalni, że w lipcu był rzeczywiście tłok.
W Borach Tucholskich już parę rzek "zaliczyliśmy". Najpiękniejsza i najbardziej zróżnicowana była Piława.
Płynęliśmy też przez Wdzydze, dzieci były jeszcze małe. Na jeziorze złapała nas okropna burza. Było trochę strachu. Do brzegu daleko, a tu deszcz, solidny wiatr, spore fale, pioruny. Zdecydowaliśmy się wtedy nocować na małej, bezludnej wyspie na środku jeziora.

3,271

annaJo napisał/a:

Dobry wieczór AnnoJo
Kiedyś Krutynia uchodziła za najczystszą rzekę, nie tylko na Mazurach, ale w Polsce. Pewnie już tak nie jest...

3,272

Sponi!
kiedyś tu pisałaś (tzn. piłaś w kafejce i zajadałaś bób z kozim mlekiem jak Kleopatra), więc pozwalam sobie domyślać się, że czytasz nas.
więc odważyłam się i piszę do Ciebie wprost (nawet od razu "na ty").
Dzięki, że skróciłaś nick. Serioserio smile
Zanim to zrobiłaś chciałam do Ciebie napisać maila, ale nie miałam takiej opcji... to nic...
chciałam Ci w tym mailu napisać, że skoro pada od tyyylu ludzi prośba błagalna a Twój nowy podpis forumowy, a Ty się boisz albo co (a z tego, co się doczytałam między wątkami troszkę pewnie tak było), to chciałam Ci napisać w tym mailu, żebyś pozbyła się "Sponiewieranej" wyrzucając z Siebie swoją historię - wątek.
I pozwoliła narodzić się Sponi.
Dobrze, że mnie wyprzedziłaś.

Przepraszam za nachalstwo.
okruch.

3,273

Dobry wieczór!

Miło Was widzieć ;-)

3,274

przepraszam Was za takie wparowanie głośne i z buciorami
(trampki me uchlapałam kałużami, bo biegłam tu jak do schronu...).

Dobry wieczór.

3,275

Perełko Nasza, O' Kruszynko, jakie dobre wieści niesiesz!
Naprawdę Sponi zrezygnowała z "ogona"?
Hurrrrrra! Hurrrrrrra! Hurrrrra!
;-)

3,276

starr napisał/a:

Kiedyś Krutynia uchodziła za najczystszą rzekę, nie tylko na Mazurach, ale w Polsce. Pewnie już tak nie jest...

Teraz też jest czysta, ale nie mam porównania, bo płynełam nią kilka lat temu.
Ja uwielbiam Mazury (od strony wody) i nawet pływający zdechły pies mi nie przeszkadza. Niestety, towarzystwo żeglarskie mi się posypało i od 4 lat nie pływałam.

3,277

O'kruszynka napisał/a:

(trampki me uchlapałam kałużami, bo biegłam tu jak do schronu...).

Dobry wieczór.

Dobry wieczór O'Kruszynko
Co by nie mówić, w glanach też Ci do twarzy... big_smile

3,278 Ostatnio edytowany przez O'kruszynka (2015-07-13 22:34:57)

ech glanów już nie zakładam - wysłużyły swoje i pozaginane skamieniały na amen. 

(dobrze, że jesteście - trochę się wstydzę, ale tak Wam powiem dziś... bo miałam przychodzić tylko, kiedy Was nie ma, ale dzisiaj jest zła noc a był zły dzień i znów bym miała ochotę wino przytargać, postawić Wam na stoliku i od razu spaść pod niego... ech ... przepraszam.)

3,279

Sponi jest zbanowana!

Biegnę sprawdzić co się stało...

Pa!

3,280

O oł.

3,281

Dobry wieczór kolejnym Starrowiczom.

O'kruszynka napisał/a:

Pozwolę sobie zauważyć, że każdy (chyba się nie mylę) z przyjemnością oczekuje na Twoje "wparowywanie" do Starrkafejki smile

3,282

Chyba to wino się przyda... Nie wiem czemu komukolwiek przyszło by do głowy banować Sponi... To mi się jakoś nie mieści w głowie...

3,283

aurora borealis napisał/a:

Sponi jest zbanowana!

Myślę, że doszło do złamania regulaminu. Nie wolno rejestrować się pod różnymi nickami. Można zwrócić się do moderatorów o zmianę nicku/nicka (?). Jako "Sponiewierana" ma nadal aktywne konto, tylko to nowe zostało zbanowane.
Może Sponi nie wiedziała, nie doczytała tego w regulaminie?

3,284

luc napisał/a:

Dobry wieczór kolejnym Starrowiczom.

O'kruszynka napisał/a:

Pozwolę sobie zauważyć, że każdy (chyba się nie mylę) z przyjemnością oczekuje na Twoje "wparowywanie" do Starrkafejki smile

każdy smile

O'Kruszynka przybiegła dziś z głośno chlupoczącym winem...chyba smile

3,285

O'kruszynka napisał/a:

ech glanów już nie zakładam - wysłużyły swoje i pozaginane skamieniały na amen. 

(dobrze, że jesteście - trochę się wstydzę, ale tak Wam powiem dziś... bo miałam przychodzić tylko, kiedy Was nie ma, ale dzisiaj jest zła noc a był zły dzień i znów bym miała ochotę wino przytargać, postawić Wam na stoliku i od razu spaść pod niego... ech ... przepraszam.)

To co?.....
nurkujemy? big_smile

3,286

starr napisał/a:

To co?.....
nurkujemy? big_smile

why not? Szef kuchni Excop coś ostatnio się urlopuje, a przecież kurki z jego lasów w  śmietanie  to byłaby uczta nieziemska pod to nurkowanie smile

3,287

annaJo napisał/a:
starr napisał/a:

To co?.....
nurkujemy? big_smile

why not? Szef kuchni Excop coś ostatnio się urlopuje, a przecież kurki z jego lasów w  śmietanie  to byłaby uczta nieziemska pod to nurkowanie smile

Myślę, że teraz szczególnie jest potrzebny w domu. Ja usprawiedliwiam jego nieobecność... smile

3,288

nurkujmy!
to ja do kubków ponalewam (sobie ciut więcej - wybaczcie... ale że jestem pewnie najmniejsza w tym gronie, to szybciej utonę pod stołem - kolejna zatem butelczyna tylko dla Was).
a na przegrychę... hmm... może tosty na szybko?

p.s. mogę tu dziś zanocować? pod tym stołem... jak padnę, to mnie Star'ku tylko poduszkami poobkładaj.
i jeszcze p.s luc... jak tak piszesz do/o mnie, to ja widzę ekran zamazany lekko...

3,289

O'kruszynka napisał/a:

nurkujmy!
to ja do kubków ponalewam (sobie ciut więcej - wybaczcie... ale że jestem pewnie najmniejsza w tym gronie, to szybciej utonę pod stołem - kolejna zatem butelczyna tylko dla Was).

p.s. mogę tu dziś zanocować? pod tym stołem... jak padnę, to mnie Star'ku tylko poduszkami poobkładaj.
i jeszcze p.s luc... jak tak piszesz do/o mnie, to ja widzę ekran zamazany lekko...

Żeby tylko Aurora nie zdziwiła się, że nas nie ma, to trzeba jej strzałki namalować kredą na podłodze i możemy się chować smile

3,290

starr napisał/a:
O'kruszynka napisał/a:

nurkujmy!

Żeby tylko Aurora nie zdziwiła się, że nas nie ma, to trzeba jej strzałki namalować kredą na podłodze i możemy się chować smile

ojej, ze mna może być problem.......po winie mam straszne ciągoty do tańczenia na stole hmm

3,291

annaJo napisał/a:
starr napisał/a:
O'kruszynka napisał/a:

nurkujmy!

ojej, ze mna może być problem.......po winie mam straszne ciągoty do tańczenia na stole hmm

No ale to po, a my jeszcze jesteśmy przed... będę oponował w razie czego... wink

3,292

annoJo... najwyżej (dosłownie) będziesz nas notorycznie budzić stukotem pantofelków o deski!

3,293

https://youtu.be/M-IscvfT5Mk

3,294 Ostatnio edytowany przez annaJo (2015-07-13 23:31:59)

starr napisał/a:

No ale to po, a my jeszcze jesteśmy przed... będę oponował w razie czego... wink

może być Ci trudno oponować, uparta bywam jak koziołrożec w takich sytuacjach oczywiście, bo na codzień to to tylko jak muszę

O'kruszynka napisał/a:

annoJo... najwyżej (dosłownie) będziesz nas notorycznie budzić stukotem pantofelków o deski!

butki zdjęłam, będzie jak na Hawajach smile

starr napisał/a:

https://youtu.be/M-IscvfT5Mk

jak taki jest plan na dziś, to nie będę tańczyc, włażę z Wami pod stół

3,295

annaJo napisał/a:
starr napisał/a:

może być Ci trudno oponować, uparta bywam jak koziołrożec w takich sytuacjach oczywiście, bo na codzień to to tylko jak muszę

O'kruszynka napisał/a:

butki zdjęłam, będzie jak na Hawajach smile

Będzie jak "tupot białych mew o pokład pusty"... big_smile
https://youtu.be/1B2i_e0yR7Y

3,296

Aurorko chodź tu!
siedzimy pod stołem w poduchach!
pijemy wino!

3,297

starr napisał/a:

Będzie jak "tupot białych mew o pokład pusty"... big_smile
https://youtu.be/1B2i_e0yR7Y

nie, będzie dzis tak https://www.youtube.com/watch?v=9NWC1rEPMbE&list=RDoWYKTiqPvYA&index=8

3,298

Kurczę, zostawić Was na chwilę i już pod stołami jesteście wink

3,299

luc napisał/a:

Kurczę, zostawić Was na chwilę i już pod stołami jesteście wink

szaleństwo takie... big_smile

3,300

starr napisał/a:

A jaka w nim metoda? wink

3,301

luc napisał/a:
starr napisał/a:

A jaka w nim metoda? wink

bezpieczna metoda, najpierw Starr, a potem poduchy nas chronią smile
a tam w innych wątkach kłoca się, błotem obrzucają, głopoty, jakich zliczyć nie można, piszą... a tu każdy z nas Niespotykanie spokojny człowiek jest przecież

3,302 Ostatnio edytowany przez aurora borealis (2015-07-13 23:59:43)

O'kruszynka napisał/a:

Aurorko chodź tu!
siedzimy pod stołem w poduchach!
pijemy wino!

Szczęście Ty Moje Tyciuteńkie!

Będę Was pilnować. Nie znoszę alkoholu. Nawet jego zapachu.
Tatuś "załatwił" mi dwie sprawy w życiu:
nie piję
nie zdradzam ;-)

Jest to poniekąd dowód, że ze zła może wypłynąć dobro ;-)
Uchlam się kiedyś tylko raz - eksperymentalnie, w zaufanym gronie, aby zbadać moją reakcję na |"wysokooprocentowane" ciecze. Przy moim temperamencie może to być bardzo ciekawe wydarzenie...

3,303

Napisałem o szaleństwie i momentalnie usłyszałem w głowie te dźwięki...
towarzyszyły mi ważnym... przełomowym momencie... spontanicznym momencie... Kiedyś opowiem...

https://youtu.be/lCzYbZB_bbs

3,304

O'kruszynka napisał/a:

że jestem pewnie najmniejsza w tym gronie,

Policytujemy się? wink Mogę wygrać.
Jak najmniejsza jesteś?

3,305

Uchlam się kiedyś tylko raz - eksperymentalnie, w zaufanym gronie, aby zbadać moją reakcję na |"wysokooprocentowane" ciecze. Przy moim temperamencie może to być bardzo ciekawe wydarzenie...

a ja, z dwiema przyjaciółkami, kiedyś zapalę blanta (to chyba tak sie nazywa?), zrobimy sobie pidżama party może za miesiąc, może za 5 lat, zamkniemy na klucz, zeby żadna nie rozrabiała zewnętrznie i poeksperymentujemy...taki mamy plan już od kilku lat

3,306

annaJo napisał/a:

i poeksperymentujemy...taki mamy plan już od kilku lat

To ja już chyba eksperymenty mam za sobą lol
Jak sobie przypomnę co się wyprawiało na studiach....

3,307

/.../ Przy moim temperamencie może to być bardzo ciekawe wydarzenie...

Jak baaardzo ciekawe? smile

3,308

luc napisał/a:
annaJo napisał/a:

oj u nas też się działo na studiach, ale towarzystwo było wciąż licealne, zresztą wciąż sie spotykamy i wtedy znów mamy po 18 lat

przyłożyłam głowę do poduchy, przytuliłam się do O'kruszynki i oczy mi sie kleją

na zapas "dobranoc" wszystkim

3,309

annaJo napisał/a:
luc napisał/a:
annaJo napisał/a:

oj u nas też się działo na studiach, ale towarzystwo było wciąż licealne, zresztą wciąż sie spotykamy i wtedy znów mamy po 18 lat

przyłożyłam głowę do poduchy, przytuliłam się do O'kruszynki i oczy mi sie kleją

na zapas "dobranoc" wszystkim

Dobrych snów smile na zapas AnnoJo

3,310

Przepraszam, jestem tu dziś z konieczności tylko "jedną nogą".

Sprawy ze Sponi się wyklarowały, przynajmniej częściowo.

Teraz Najdroższy Admirale mogę bawić się z Wami w podchody i opływać kolejne oceany z wychylonych przez Was flaszek ;-)

O' Kruszynko!
Niepokoi mnie Twój stan.
Zadecydowałaś, że będziesz światło trzymać pod korcem - szkoda. Wielka szkoda, że subtelność, łagodność i wdzięk muszą uciekać przed jakimiś demonami.

Czy to, co masz w swoim okienku obok Twojego miłego "imienia" to talizman?
Czy on chroni Cię przed czymś?

3,311

starr napisał/a:

/.../ Przy moim temperamencie może to być bardzo ciekawe wydarzenie...

Jak baaardzo ciekawe? smile

Musiałabym uchylić rąbka...
A gdybym uchyliła, to... nie byłoby tam można dojrzeć stroju Spidermana - jak sądzi  Jej Miłość Baronessa...
Przypuszczam, że ułańska fantazja pomieszałaby się z żarem południa i aurora wyszłaby z siebie ;-)))

A czy zdołałaby wrócić?

3,312

/.../
Przypuszczam, że ułańska fantazja pomieszałaby się z żarem południa i aurora wyszłaby z siebie ;-)))
A czy zdołałaby wrócić?

Na pewno następnego dnia... smile

Już po trzynastej...
Pora na mnie, czas na sen...
Dobranoc Auroro
Zostawiam kołysankę bluesową...
https://youtu.be/An4uDegHB8s

3,313

starr napisał/a:

/.../
A czy zdołałaby wrócić?

Na pewno następnego dnia... smile

Już po trzynastej...
Pora na mnie, czas na sen...
Dobranoc Auroro
Zostawiam kołysankę bluesową...
https://youtu.be/An4uDegHB8s

Dobranoc Świecie Nasz,

Niech Cię kołysze ta noc.

Dziękuję za nutkę. Zabiorę ją dziś ze sobą do snu. :-)))

3,314

Dobranoc Starrowicze.

3,315 Ostatnio edytowany przez aurora borealis (2015-07-14 20:31:24)

Dobry, miły i kosmiczny wieczór Państwu! ;-)
Ufam, że po wczorajszej nastrojowej imprezce, wszyscy czują się dobrze i pamiętają, że są istotami dwunożnymi ;-)))

Ja mam dziś nastrój na...
Zakochałam się w tym, od pierwszego posłyszenia...
Od pierwszego do ostatniego dźwięku...
https://youtu.be/Lt23wUNJeuI

Posty [ 3,251 do 3,315 z 15,201 ]

Strony Poprzednia 1 … 49 50 51 52 53 … 234 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Moje zdrady (Netkafejka)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024