Moje zdrady (Netkafejka) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Moje zdrady (Netkafejka)

Strony Poprzednia 1 36 37 38 39 40 234 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2,406 do 2,470 z 15,189 ]

2,406

Odp: Moje zdrady (Netkafejka)
luc napisał/a:

Witaj Starr.

starr napisał/a:

Nie jestem głodny, schabowy był dzisiaj na ostatni posiłek smile Potem ćwierć kilo truskawek ze śmietaną i kawał sernika wiedeńskiego. Teraz ostatnia kawa...

[...]
Ale przypomniałeś mi o truskawkach, które dziś dostałam ze wsi. Truskawki mi się zawsze zmieszczą.

Doskonałe! ;-)
Mnie też się mieszczą. A i owszem.

Zobacz podobne tematy :

2,407

luc napisał/a:

Witaj Starr.

starr napisał/a:

Nie jestem głodny, schabowy był dzisiaj na ostatni posiłek smile Potem ćwierć kilo truskawek ze śmietaną i kawał sernika wiedeńskiego. Teraz ostatnia kawa...

[...]
Ale przypomniałeś mi o truskawkach, które dziś dostałam ze wsi. Truskawki mi się zawsze zmieszczą.

Witaj Wawelska! ;-)

Doskonałe! ;-)
Mnie też się mieszczą. A i owszem.
Dlaczego ja nie dostaję truskawek ze wsi??? :-(((

2,408

luc napisał/a:
starr napisał/a:

a "Sonda" chyba była w niedzielę

"Sondę" kojarzę z czwartkiem.
Tak jak i "Kobrę". Oczywiście o innych porach.

Oczywiście, "Sondę" nadawano w czwartki, tuż przed "Dobranocką".:)

2,409

aurora borealis napisał/a:

Dlaczego ja nie dostaję truskawek ze wsi??? :-(((

Właśnie. Dlaczego? wink

2,410

starr napisał/a:

Dobry niedzielny wieczór Państwu! ;-)
/.../
Starr,
ten program (pamiętam nawet, że był nadawany w poniedziałki, a drugi mój ulubiony -"Sonda" we czwartki) wywarł na mnie tak wielki wpływ, że wybierając szkołę średnią byłam tuż tuż od składania egzaminów do Technikum Leśnego w Białowieży. Dziś  najprawdopodobniej byłabym takim Adamem Wajrakiem w spódnicy. Przeszkodą byli moi Rodzice, którzy nie godzili się, by ich jedynaczka znalazła się tak daleko od domu w kompletnej dziczy ;-)

Filmy, o których piszesz wspominam do dziś. Dla Ciebie - miłośnika smoków był program "Pora na Telesfora" z sympatycznym Zygmuntem Kęstowiczem...
/.../

"Zwierzyniec" był w poniedziałki o 17:00, a "Sonda" chyba była w niedzielę... ale może moja pamięć już szwankuje. Telesfor, to był ulubiony program brata... smile
Faktem jest, ze Sonda była pierwszym programem w którym pokazano przyszłość projektowania za pomocą komputerów. Pracowałem w biurze projektów, jak pambuk przykazał, ołówkiem na kalce rozpiętej na desce, a tu pokazują, że przyszłość to rysowanie za pomocą komend wpisywanych z klawiatury... Pomyślałem sobie -  heh, a u nas długo nie, a potem wcale... Jakże szybko przyszło mi to zweryfikować, a nauka komend przyszła już w trzy lata po tym programie. Teraz Autocad to moje podstawowe narzędzie rysunkowe

A więc potrafisz kreślić...
Ileż ja godzin w życiu z rapidografem spędziłam! A ile z żyletką robiąc tzw. "skrobanki"! (za przeproszeniem, było to usuwanie błędów z tuszu na kartce papieru kredowego w czasach prehistorycznych :-))

2,411

A ile z żyletką robiąc tzw. "skrobanki"!

Żyletka jawi mi się w pamięci jako nieodłączny atrybut ucznia.

2,412 Ostatnio edytowany przez aurora borealis (2015-06-15 00:50:52)

luc napisał/a:

Z wielką przyjemnością. To już mamy dwa miejsca na wspólny wypad: Rzym i Park Yellowstone wink
W Rzymie wypijemy kawę, a w Yellowstone (oprócz tego co wymieniłaś) jeszcze kalderę superwulkanu, Mammoth Hot Springs.

Excop napisał/a:

Ja to bym chciał zobaczyć obszar kaldery w Górach Skalistych, pod którą drzemie ponoć superwulkan, który może zagrażać życiu na Ziemi. Oraz Yosemity Park.

Jeśli chodzi o program tej "wycieczki" to jestem spolegliwa i godzę się na wszystko ;-)
Możemy też "skoczyć" do Doliny Śmierci na jakiś zachód słońca ;-)

2,413

Jeśli chodzi o program tej "wycieczki" to jestem spolegliwa i godzę się na wszystko ;-)

To nam się powoli zbiera ekipa do parków USA.
Wynajmiemy jakiegoś vana.

2,414

aurora napisał/a:

/.../
Ileż ja godzin w życiu z rapidografem spędziłam! A ile z żyletką robiąc tzw. "skrobanki"! (za przeproszeniem, było to usuwanie błędów z tuszu na kartce papieru kredowego w czasach prehistorycznych :-))

Obawiam się, że teraz już niezbyt sprawnie by mi to szło... Lata ślepienia w monitor zrobiły swoje....
Rapidografy mam do dzisiaj smile
A co do żyletki, to kupiłem kiedyś w sklepie "Skala" gumkę Rotring, do ścierania tuszu z kalki kreślarskiej. Dłużej to szło, ale dziur się nie dało wydrapać big_smile

2,415

luc napisał/a:

To nam się powoli zbiera ekipa do parków USA.
Wynajmiemy jakiegoś vana.

Choćby i pieszo... ;-)
Zanim uciułam na tę podróż będę mieć pewnie z 90 lat. Więc oprócz vana potrzebny mi będzie "balkonik" i paczka pampersów. Chyba, że jakiś Caritas mnie wesprze...

2,416 Ostatnio edytowany przez starr (2015-06-15 01:03:42)

/.../
Zanim uciułam na tę podróż będę mieć pewnie z 90 lat. Więc oprócz vana potrzebny mi będzie "balkonik" i paczka pampersów. Chyba, że jakiś Caritas mnie wesprze...

Sami powołamy fundację smile

tak a'propos, Jest tu watek: http://www.netkobiety.pl/t79422.html
Prośba o niewiele... wysłanie kartki pocztowej, zróbmy przyjemność dziecku smile

2,417

Trzeba się pospieszyć. W tym wieku (90 lat), to raczej będę się kręciła koło szpitali, a nie amerykańskich parków.
Choć z drugiej strony, oni tam w USA niezłą opiekę medyczną mają wink

2,418

starr napisał/a:
aurora napisał/a:

/.../

Obawiam się, że teraz już niezbyt sprawnie by mi to szło... Lata ślepienia w monitor zrobiły swoje....
Rapidografy mam do dzisiaj smile
A co do żyletki, to kupiłem kiedyś w sklepie "Skala" gumkę Rotring, do ścierania tuszu z kalki kreślarskiej. Dłużej to szło, ale dziur się nie dało wydrapać big_smile

A ja mam taki zestaw z cyrklami i końcówkami do tuszu ;-)
Mnie nie wolno było kreślić na kalce. Musiał być papier...

Sklep "Skala" odwiedzam do dziś ;-) Rotring robi świetne pióra do kaligrafii. Rapidograf zamieniłam na artpen... ;-)

2,419

Tak sobie pomyślałam, że amerykańskie parki, to jednak mogą poczekać do emerytury.
Wcześniej chciałabym pojechać do Serengeti i w dżunglę amazońską.

2,420

starr napisał/a:

/.../

Sami powołamy fundację smile

tak a'propos, Jest tu watek: http://www.netkobiety.pl/t79422.html
Prośba o niewiele... wysłanie kartki pocztowej, zróbmy przyjemność dziecku smile

O! Świetnie! Mam mnóstwo kartek pocztowych.
Sama też robię.

Dzięki za namiary na tego chłopca, Starr. ;-)

2,421

Nie doczekam dziś do czternastej.
Idę w objęcia Morfeusza marzyć o rezerwatach przyrody.
Dobranoc.
Spokojnego tygodnia wszystkim.

2,422

/.../

Sklep "Skala" odwiedzam do dziś ;-) Rotring robi świetne pióra do kaligrafii. Rapidograf zamieniłam na artpen... ;-)

No i wyszło, że jestem zacofany, bo nie wiedziałem, że coś takiego jak artpen istnieje. Googlownica to jednak dobra rzecz... big_smile

2,423

luc napisał/a:

Nie doczekam dziś do czternastej.
Idę w objęcia Morfeusza marzyć o rezerwatach przyrody.
Dobranoc.
Spokojnego tygodnia wszystkim.

Spokojnych, kolorowych snów Luc

2,424

/.../
O! Świetnie! Mam mnóstwo kartek pocztowych.
Sama też robię.

Dzięki za namiary na tego chłopca, Starr. ;-)

Wyślę z Chałup smile

2,425

luc napisał/a:

Tak sobie pomyślałam, że amerykańskie parki, to jednak mogą poczekać do emerytury.
Wcześniej chciałabym pojechać do Serengeti i w dżunglę amazońską.

Powodzenia, Luc. Dasz radę!

Przyślesz nam stamtąd pozdrowienia?

2,426

Excop napisał/a:

/.../

A propos kreskówek z Jeanksem, Starr.
Krew mu psuła parka myszek, Pixie i Dixie.:)

Oczywiscie! były dwie... jak mogłem nie pamiętać, przecież zawsze krzyczał, że nienawidzi tych myszy

2,427

luc napisał/a:

Z wielką przyjemnością. To już mamy dwa miejsca na wspólny wypad: Rzym i Park Yellowstone wink
W Rzymie wypijemy kawę, a w Yellowstone (oprócz tego co wymieniłaś) jeszcze kalderę superwulkanu, Mammoth Hot Springs.

Excop napisał/a:

Ja to bym chciał zobaczyć obszar kaldery w Górach Skalistych, pod którą drzemie ponoć superwulkan, który może zagrażać życiu na Ziemi. Oraz Yosemity Park.

Z największą przyjemnością Aurorko.:)

Tymczasem pożegnam się na dziś.
Dobranoc moje Drogie Panie. Dobrej nocy, Gospodarzu.:)

2,428

starr napisał/a:

/.../

No i wyszło, że jestem zacofany, bo nie wiedziałem, że coś takiego jak artpen istnieje. Googlownica to jednak dobra rzecz... big_smile

E tam zaraz zacofany... Pewnie tylko nie kaligrafujesz...
Za parę lat, to w ogóle coś takiego jak ołówek, długopis i pióro wyjdzie z użycia, a starannego pisma nie będzie się uczył już nikt.

Jeśli o mnie chodzi, to właśnie zajęcia rysunku technicznego pośrednio  wpłynęły na charakter mojego pisma.

2,429

Dobrej nocy, Kochani.

Ostatnio Starr "zanucił" tak piękną kołysankę, że jeszcze przez półtorej godziny nie mogłam zasnąć...

Czas się pożegnać.
Śpijcie smacznie, a niektórzy smocznie ;-)))

2,430

Excop napisał/a:

/.../
Tymczasem pożegnam się na dziś.
Dobranoc moje Drogie Panie. Dobrej nocy, Gospodarzu.:)

Dobrych snów Excop

2,431

Dobrej nocy, Kochani.

Ostatnio Starr "zanucił" tak piękną kołysankę, że jeszcze przez półtorej godziny nie mogłam zasnąć...

Czas się pożegnać.

Strach sie bać po moim nuceniu... big_smile
Spokojnej nocy i kolorowych snów Auroro

2,432 Ostatnio edytowany przez aurora borealis (2015-06-15 01:43:04)

starr napisał/a:

Dobrej nocy, Kochani.

Czas się pożegnać.

Strach sie bać po moim nuceniu... big_smile
Spokojnej nocy i kolorowych snów Auroro

"Nie ma się czego bać,
to tylko Księżyc idzie
srebrne chusty prać...
" ;-)

Pa!

2,433

Między trzynastą a czternastą, niezgodnie z tradycjami, ale widać tak ma być, nadszedł czas na sen...
Dobranoc wszystkim <papa>
https://youtu.be/8x8S5Mgimy0

2,434

Dobry wieczór.
Starr'ku jadłam lody poziomkowe i bakaliowe. Mniam!

Dobrej nocy wszystkim dzisiejszym zaglądaczom i pisarczykom.

pstryk.

2,435

Dobry wieczór, "Pstryczku".
Miło Cię spotkać...

"Chęć masz na lody może?"  https://youtu.be/VJOKgE5EXPw

2,436

Dzień dobry wieczór smile
Smak poziomkowych lodów przypomniał mi lodziarnię u Włocha na Hożej. "Światowe" wyroby można było jedynie tam kupić. Cassata i spumoni brzmiały i smakowały tak bardzo Światowo... Teraz to budzi uśmiech, ale wtedy... trzeba było po porcje odstać w godzinnej kolejce, w upale... smile

2,437 Ostatnio edytowany przez aurora borealis (2015-06-15 23:00:58)

starr napisał/a:

Smak poziomkowych lodów przypomniał mi lodziarnię u Włocha na Hożej. "Światowe" wyroby można było jedynie tam kupić. Cassata i spumoni brzmiały i smakowały tak bardzo Światowo... Teraz to budzi uśmiech, ale wtedy... trzeba było po porcje odstać w godzinnej kolejce, w upale... smile

Hejka Mistrzu!

Albo w "Hotrexie" przy Placu Konstytucji... ;-)
Moje ulubione lody nosiły nazwę "ambrozja".
Za którymś razem wizyta skończyła się dwudniowym "haftem na odległość" ;-) i grzecznie "przeprosiłam się" z miejscową lodziarnią, w której lody pistacjowe kosztowały 1, 20 zł.

Niedawno próbowałam lodów imbirowych, koperkowych, pomidorowych... Ja jednak, uparcie czekam na lody o smaku kiełbasy krakowskiej suchej ;-)

Co sądzicie o takich smakach?

2,438

starr napisał/a:

Hejka Mistrzu!

Za którymś razem wizyta skończyła się dwudniowym "haftem na odległość" ;-) i grzecznie "przeprosiłam się" z miejscową lodziarnią, w której lody pistacjowe kosztowały 1, 20 zł.

Niedawno próbowałam lodów imbirowych, koperkowych, pomidorowych... Ja jednak, uparcie czekam na lody o smaku kiełbasy krakowskiej suchej ;-)

Nie mogłem się oprzeć wrażeniu, że wcinam pastę do zębów jedząc lody miętowe... big_smile

2,439

Witajcie!

starr napisał/a:
starr napisał/a:

Hejka Mistrzu!

Nie mogłem się oprzeć wrażeniu, że wcinam pastę do zębów jedząc lody miętowe... big_smile

Najlepsze lody to 3 kulki za "rybaka" z dwoma prostokącikami wafelka do trzymania w dłoni. Do teraz pamiętam ich smak.:)

2,440

starr napisał/a:

Tego smaku nie próbowałam...

Jak byłam mała to zjadałam pastę, ale ona nie była miętowa ;-) Chyba się nazywała "tutti frutti"...
Miętę to ja wolę czuć, niż spożywać ;-)))

2,441

Excop napisał/a:

Najlepsze lody to 3 kulki za "rybaka" z dwoma prostokącikami wafelka do trzymania w dłoni. Do teraz pamiętam ich smak.:)

Witaj Excop!

To lody 'śnieżka" albo "calypso". Były duże i pyszne ;-)

2,442 Ostatnio edytowany przez Excop (2015-06-15 23:45:39)

Excop napisał/a:

Witaj Excop!

Dobry wieczór, Aurorko
Wtedy, w krótkich spodenkach na szelkach i osmarkany,  myślałem, że te lody nazwano... Eis, bo tak brzmiał szyld "Lody Eis".:D

2,443

Excop napisał/a:
Excop napisał/a:

Witaj Excop!

Wtedy, w krótkich spodenkach na szelkach i osmarkany,  myślałem, że te lody nazwano... Eis, bo tak brzmiał szyld "Lody Eis".:D

U nas w tej samej budce co lody, sprzedawano wodę gazowaną albo same naboje do syfonów. Cała procedura nabijania tego syfonu była komiczna, a połowa paczki w ogóle nie nadawała się do niczego...

2,444

Excop napisał/a:

Witaj Excop!

U nas w tej samej budce co lody, sprzedawano wodę gazowaną albo same naboje do syfonów. Cała procedura nabijania tego syfonu była komiczna, a połowa paczki w ogóle nie nadawała się do niczego...

Mój pierwszy " szmapan" to było wino marki Wino nagazowane w syfonie na naboje... Co by nie mówić, na tamte lata to była rewelacja big_smile

2,445

starr napisał/a:

Mój pierwszy " szmapan" to było wino marki Wino nagazowane w syfonie na naboje... Co by nie mówić, na tamte lata to była rewelacja big_smile

Ułańska fantazja i domowe "spumante"... ;-)))

2,446 Ostatnio edytowany przez starr (2015-06-16 00:17:55)

starr napisał/a:

potem próby były na innych winach i trunkach... Żytnia po tym procesie, zdecydowanie nie nadawała się do picia big_smile
smakowała jak łeda do mycipici... big_smile
A jest jakaś piosenka o lodach? smile

2,447

starr napisał/a:
starr napisał/a:

potem próby były na innych winach i trunkach... Żytnia po tym procesie, zdecydowanie nie nadawała się do picia big_smile

Mój pierwszy alkohol, to wino porzeczkowe pędzone przez ojca. Poczęstował mnie nim dokładnie w moje 18,urodziny, po dochowaniu przyrzeczenia komunijnego, że do tego czasu nie tknę alkoholu.:)

2,448

starr napisał/a:
starr napisał/a:

Jak co??? proszę? ;-)))

2,449

Excop napisał/a:
starr napisał/a:

Mój pierwszy alkohol, to wino porzeczkowe pędzone przez ojca. Poczęstował mnie nim dokładnie w moje 18,urodziny, po dochowaniu przyrzeczenia komunijnego, że do tego czasu nie tknę alkoholu.:)

Ja w tym przyrzeczeniu trwam do dziś...
Pierwszy alkohol nadal przede mną :-)

Ale na gazowanie żytniej w życiu bym nie wpadła ;-)

Czy gazowanym alkoholem człowiek upija się szybciej?

2,450

Excop napisał/a:

/.../

Wino porzeczkowe czasami przywoził do szkoły, obecny w mojej opowieści "tamten". Nie kojarzy mi się zbyt dobrze...

2,451

starr napisał/a:

Jak co??? proszę? ;-)))

to po kaszubsku...
łeda = woda
myci = mycia
pici... no cóz.... big_smile

Ale na gazowanie żytniej w życiu bym nie wpadła ;-)

Właśnie! dużo szybciej...

2,452

starr napisał/a:
Excop napisał/a:

/.../

Wino porzeczkowe czasami przywoził do szkoły, obecny w mojej opowieści "tamten". Nie kojarzy mi się zbyt dobrze...

Mnie też się dobrze nie kojarzy, bo się wtedy porzygałem i stąd pamiętam, po czym.

2,453

Excop napisał/a:

/.../
Mnie też się dobrze nie kojarzy, bo się wtedy porzygałem i stąd pamiętam, po czym.

Chyba o to to Twojemu tacie chodziło... efekt obrzydzenia...

2,454

Odpadam na dziś, kochani.
Dobrej nocy.:)

2,455

Excop napisał/a:

Spokojnych snów i dobrej nocy Excop

2,456 Ostatnio edytowany przez aurora borealis (2015-06-16 00:56:22)

starr napisał/a:

to po kaszubsku...
łeda = woda
myci = mycia

Acha! Google Translator tego nie łyknął ;-)))

starr napisał/a:

Dzięki za podpowiedź ;-)
Postanowiłam w ramach eksperymentu fizyczno-chemicznego kiedyś tam się ubzdryngolić. Muszę tylko znaleźć odpowiednie towarzystwo, które mnie będzie asekurować, bo obawiam się, że w "stanie nieważkości" będę nieobliczalna i ktoś będzie musiał przywiązać mnie do kaloryfera...

2,457

Excop napisał/a:

Dobranoc Braciszku, to pewnie wspomnienie wina porzeczkowego... ;-)))

2,458

starr napisał/a:

to po kaszubsku...
łeda = woda
myci = mycia

starr napisał/a:

Dzięki za podpowiedź ;-)
Postanowiłam w ramach eksperymentu fizyczno-chemicznego kiedyś tam się ubzdryngolić. Muszę tylko znaleźć odpowiednie towarzystwo, które mnie będzie asekurować, bo obawiam się, że w "stanie nieważkości" będę nieobliczalna i ktoś będzie musiał przywiązać mnie do kaloryfera...

Masz na podorędziu zaprawionego w bojach hydraulika... tylko słowo i mówisz=Masz... big_smile

2,459

No cóż...
"Nadejszła wiekopomna chwila" i trzeba gasić światło ;-)))

Dobrej nocy "Gazowniku".
Niech Ci się przyśni coś miłego.

2,460

starr napisał/a:
starr napisał/a:

to po kaszubsku...
łeda = woda
myci = mycia

starr napisał/a:

Dzięki za podpowiedź ;-)

Masz na podorędziu zaprawionego w bojach hydraulika... tylko słowo i mówisz=Masz... big_smile

Dygam z wdzięcznością.
Odezwę się w celu skonsultowania trunków i zagryzki ;-)))

2,461 Ostatnio edytowany przez starr (2015-06-16 01:19:11)

No cóż...

Dobrej nocy "Gazowniku".

szprycer... jedno miłe przychodzi mi na gorąco...
Kolorowych snów Auroro smile

2,462

starr napisał/a:

No cóż...

Dobrej nocy "Gazowniku".

szprycer... jedno miłe przychodzi mi na gorąco...
Kolorowych snów Auroro smile

Dziś stale mówisz do mnie "językami". A ja niegramotna jestem... Co to jest "szprycer"?
(Kojarzy mi się ze strzykawką do dekorowania tortów ;-))

2,463 Ostatnio edytowany przez starr (2015-06-16 01:27:40)

/.../
Dziś stale mówisz do mnie "językami". A ja niegramotna jestem... Co to jest "szprycer"?

To jest nazwa"sztucznie" gazowanego  wina... smile
Za Wiki: napój powstały ze zmieszania białego wina z wodą sodową.

2,464

starr napisał/a:

/.../

Bogatsza o nowe zwroty i lekko oszołomiona tematyką tego wieczoru, udaję się w kierunku legowiska, czego i Panu życzę.
Ukłon.
(A może to nie ukłon, tylko już mnie z nóg ścięło?  ;-)))

2,465 Ostatnio edytowany przez starr (2015-06-16 01:42:15)

starr napisał/a:

/.../

Bogatsza o nowe zwroty i lekko oszołomiona tematyką tego wieczoru, udaję się w kierunku legowiska, czego i Panu życzę.
Ukłon.
(A może to nie ukłon, tylko już mnie z nóg ścięło?  ;-)))

Tego nie wiem... ale pyszczysko mi się śmieje na wyobrażenie tego ukłonu big_smile
Dobranoc...
Dobranoc wszystkim... <papa>
dzisiaj inna kołysanka... wink
https://youtu.be/c5XptSCCciU

2,466

"Pff" - czyli proszę sobie wyobrazić okruszkę naburmuszoną, z nosem na kwintę, zmrużonymi lekko oczami, z ramionami na bakier.

Nigdy pff nie uda mi się pff pobyć z Wami "na żywca" sad
Zawsze się pff mijamy...
Pff...
Okropnym śpiochem jestem pff.

ech... sok świeży z truskawek i bananów macie w lodówce. Miętę w doniczce postawiłam na barze za kubkami.

2,467

Aurorko! czułam, że musisz mieć jakieś "kawałki sztuki" w paluszkach!
Ech dostać od Ciebie wysłaną kartkę hand made... ech ech ech...  smile

2,468

Witajcie wczesnym wieczorkiem!

starr napisał/a:
Excop napisał/a:

/.../

Chyba o to to Twojemu tacie chodziło... efekt obrzydzenia...

Niestety, nie. Chciałem być dorosły.:)
Nie przewidziałem jednak mocy działania tego napoju, a bardzo mi to wino smakowało...

2,469

O'kruszynka napisał/a:

"Pff" - czyli proszę sobie wyobrazić okruszkę naburmuszoną, z nosem na kwintę, zmrużonymi lekko oczami, z ramionami na bakier.

Nigdy pff nie uda mi się pff pobyć z Wami "na żywca" sad
Zawsze się pff mijamy...
Pff...
Okropnym śpiochem jestem pff.

ech... sok świeży z truskawek i bananów macie w lodówce. Miętę w doniczce postawiłam na barze za kubkami.

Miło powitać, O'kruszynko!
Mimo, że czasem nieobecna czcionką, duchem jesteś z nami zawsze!:)

2,470

starr napisał/a:

Dzięki za podpowiedź ;-)

Uważaj, Siostrzyczko, bo poranki po "gazowym" trunku bywają bardzo trudne!:)

Posty [ 2,406 do 2,470 z 15,189 ]

Strony Poprzednia 1 36 37 38 39 40 234 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Moje zdrady (Netkafejka)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024