Moje zdrady (Netkafejka) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Moje zdrady (Netkafejka)

Strony Poprzednia 1 34 35 36 37 38 234 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2,276 do 2,340 z 15,189 ]

2,276

Odp: Moje zdrady (Netkafejka)
annaJo napisał/a:

Mówisz Auroro, że 9 godzin, hm....muszę znaleźć w necie jakąś formułkę dla prawdziwej kobiety i 7 godzin, na 9 nie mam czasu.

Tyle potrzeba podobno, aby być piękną.
I że mężczyźni nie potrzebują tylu godzin snu, co my...

Zobacz podobne tematy :

2,277

aurora borealis napisał/a:

Aaa, to już wiem dlaczego...

2,278

luc napisał/a:

prawdziwe kobiety powinny spać dziewięć godzin.

Zawsze to czułam - nie jestem prawdziwą kobietą wink

Luc, tę "prawdziwość" to od Ciebie  - na te 330 kilometrów, które nas dzielą - czuć.
A na dodatek, gdzieś w tle... mój "niuch" wyłapuje nutę perfum"Angel"... ;-)))

2,279

ok, przyjmuję za pewnik, to zapewne dlatego ma te swoje wady i zalety.
Jedni moga sobie być inteligentni inaczej, to będę piekna inaczej, o!!!
Nie będę się starała, chrzanię to, jutro sobie skowronków raniutko posłucham.

2,280

luc napisał/a:

zakres postaci enzymatycznej hydrolizy wielkocząsteczkowych związków chemicznych ;-)))

Zlituj się! Po całym dniu ciężkiej harówki, zmuszasz mnie do myślenia? wink
Już mi się synapsy przegrzały...

Harówki? Obcinanie kwiatostanów bzu to harówka?
A białe, czy liliowe cięłaś? Bo liliowe to ciężej chyba ;-)))

Pomiłuj, Krakusko! ;-)))

2,281

annaJo napisał/a:

ok, przyjmuję za pewnik, to zapewne dlatego ma te swoje wady i zalety.
Jedni moga sobie być inteligentni inaczej, to będę piekna inaczej, o!!!
Nie będę się starała, chrzanię to, jutro sobie skowronków raniutko posłucham.

Jak zamykam oczy i maluję Cię w wyobraźni to wychodzi mi zjawiskowo piękna Pani z kociczką, więc może stąd skojarzenie...

2,282

Luc, tę "prawdziwość" to od Ciebie  - na te 330 kilometrów, które nas dzielą - czuć.

Jeszcze mi się troszkę popodlizuj wink
Jak miło.

A na dodatek, gdzieś w tle... mój "niuch" wyłapuje nutę perfum"Angel"... ;-)))

Odkąd zaprzestali produkcji moich ulubionych perfum "Tentations" Palomy Picasso, jestem ciągle poszukująca. Teraz jest "Pure" DKNY.
Muszę sprawdzić "Angel".

2,283 Ostatnio edytowany przez annaJo (2015-06-03 23:30:04)

Jak zamykam oczy i maluję Cię w wyobraźni to wychodzi mi zjawiskowo piękna Pani z kociczką, więc może stąd skojarzenie...

z kociczka, kocurkiem i psiczką wilczyczką smile

Wiesz Auroro, jak ja zamkne oczy, to też sie sobie podobam, nie żebym próżna była...

Czy my Starra przestraszyłyśmy rozmową o naszym pięknie?

luc napisał/a:

Odkąd zaprzestali produkcji moich ulubionych perfum "Tentations" Palomy Picasso, jestem ciągle poszukująca. Teraz jest "Pure" DKNY.
Muszę sprawdzić "Angel".

A ja używam ostatnio Lady Million od Paco Rabanne............ha, ha

2,284

Pomiłuj, Krakusko! ;-)))

Obcinanie bzu, to był wypoczynek po pracy.
Zresztą nie tylko bez. Szalałam z sekatorem, obcinałam co się dało wink
Liliowe. Ciężko i... wysoko wink Udało mi się nie spaść z drabiny.

2,285

Oddalę się na jakiś czas - męża wzięło na pogaduszki.
Jeszcze zajrzę przed trzynastą wink

2,286

/.../
Gospodarzu Drogi,
przepraszam, za to wysiadywanie u Ciebie i nabijanie kilowatów energii.
Gdzieś tam już wzmiankowałam, że to część mojej długotrwałej kuracji. Przesunięcie zegara o godzinę i wyregulowanie go według Twego chronometru przyczyniło się do mojego zdrowienia. Więc dygam wdzięcznie - dyg! ;-)))

Zdrowie jest najważniejsze... pal licho kilowaty smile Cieszę się, że to tutejszy zegar ma właściwości terapeutyczne.

2,287

/.../
Państwo Ślązacy, że tak zapytam... czy może po praskiej stronie takiego dialektu się używa?
/.../

Ślązacy jak Ślązacy, ale ja kilka lat pracowałem w Katowicach... stąd słówka... ale kaszubskich tez kilka używam na co dzień... smile

2,288

luc napisał/a:
starr napisał/a:

paluchy i knefle są niezwykle potrzebne smile

Czy ktoś mógłby mi wyjaśnić co to są rzeczone "knefle"? wink

w tłumaczeniu na język środkowopolski - guziki smile

2,289

starr napisał/a:

Dobry wieczór,
My (aurora) schładzamy się truskawkami wyjętymi prosto z lodówki ;-)))

Ja miałem takie prawie prosto z łubianki... już nie ma... wink

Udało Ci się na tę łubiankę zarobić! Brawo!
No i Twoja fabryka jest wypłacalna. Masz szczęście!

Ja czekałam niedawno na "grosz" półtora roku... :-)

No nie jest tak do końca... łubianka truskawek, takich prosto z pola, to był "dowód wdzięczności"

2,290

jest godzina 00:00, na mnie pora...dobranoc kochani
jeszcze się będę odintelektualizowywała, mam dość cyferek, kalkulacji, schematów, fuj. Dziś dorwałam super weekendowe romansidło, och jak oni sie kochają, aż serce rośnie.

Auroro pisząc dziś o pięknie, poruszyłaś u mnie nutkę próżności, już zapomniałam że taką mam, no i zaczęłam przeglądąć spa..........a Nałęczów blisko, oj blisko.

2,291

annaJo napisał/a:

/.../

Czy my Starra przestraszyłyśmy rozmową o naszym pięknie?

/.../

Nie, otrzymałem zaproszenie do odwiedzenia, od jutra, Krainy Mazurskich Jezior... I powiem, że dałem się skusić perspektywie żeglowania i wiosłowania... smile

2,292

annaJo napisał/a:

jeszcze się będę odintelektualizowywała, mam dość cyferek, kalkulacji, schematów, fuj. Dziś dorwałam super weekendowe romansidło, och jak oni sie kochają, aż serce rośnie.

Auroro pisząc dziś o pięknie, poruszyłaś u mnie nutkę próżności, już zapomniałam że taką mam, no i zaczęłam przeglądąć spa..........a Nałęczów blisko, oj blisko.

Dobranoc AnnoJo Pięknych snów smile

2,293 Ostatnio edytowany przez aurora borealis (2015-06-04 00:30:32)

luc napisał/a:

Pomiłuj, Krakusko! ;-)))

Obcinanie bzu, to był wypoczynek po pracy.
Zresztą nie tylko bez. Szalałam z sekatorem, obcinałam co się dało wink
Liliowe. Ciężko i... wysoko wink Udało mi się nie spaść z drabiny.

Luc w lilakach...
Rozmarzyłam się, tak, że Tobie sekator wypadł z dłoni...

A przejście od "Tentations" do "Angel'a" może być znaczące ;-)
Miłej pogawędki, Luc!

Wspomniałam niedawno gdy "sufitowałyśmy" w Kaplicy Sykstyńskiej. Myślę, że ten fragment książki spodobałby się Twojemu Mężowi:
" Bóg stworzywszy Adama, mówi:
- Jesteś tu. To teraz Cię zostawiam... - i powoli oddala się, a Adam próbuje Go jeszcze dotknąć wskazującym palcem, jeszcze jeden, jedyny raz na pożegnanie."

Zawsze sądziłam, że to scena powitania dwóch Istot, a tu masz! Ktoś powywracał mi porządek rzeczy ;-)

2,294 Ostatnio edytowany przez aurora borealis (2015-06-04 00:35:09)

starr napisał/a:

/.../
Państwo Ślązacy, że tak zapytam... czy może po praskiej stronie takiego dialektu się używa?
/.../

Ślązacy jak Ślązacy, ale ja kilka lat pracowałem w Katowicach... stąd słówka... ale kaszubskich tez kilka używam na co dzień... smile

To się nazywa bogactwo języka!
Jeśli ten kaszubski jest taki szczególny, to może spodoba Ci się Ona?: https://youtu.be/cweFfhjwKYk

2,295

annaJo napisał/a:

A może to nie próżność, a jedynie przypomnienie, że aby dostrzec w sobie prawdziwe w sobie piękno, trzeba po prostu zamknąć oczy?
Dobranoc Afrodyto! Śpij 9 godzin i wykąp się o poranku w kozim mleku ;-)

2,296

Dobranoc wszystkim Wam.
Udanych podróży, rejsów, spacerów...

Do zobaczenia! ;-)

2,297

Dobranoc wszystkim Wam.
Udanych podróży, rejsów, spacerów...

Do zobaczenia! ;-)

Dobrych, spokojnych snów Auroro

2,298

Już ciut po trzynastej, zgodnie z nowa świecką tradycją, czas na sen... smile
Kolorowych snów dla wszystkich...
Relaksującego łykendu...
Dobranoc... <papa>
https://youtu.be/afAjvAK2uVE

2,299

I nie zdążyłam przed trzynastą, a nawet przed czternastą.
Wobec tego gaszę światło żeby gospodarza nie narażać na dodatkowe koszty.

Miłego wypoczynku wszystkim. Żeglowania i wiosłowania (zazdroszczę).
Też dostaliśmy zaproszenie, ale nie da rady skorzystać.
Dobranoc.

2,300

Cicho wszędzie, głucho wszędzie...
Gospodarz usprawiedliwiony, ale reszta Starrowiczów?
Trudno.
Na wszelki wypadek też się usprawiedliwię - wyjeżdżam do niedzieli.

Miłego weekendu wszystkim.
Pogoda murowana.

2,301

...
https://www.youtube.com/watch?v=aPi7OghLKao
...
pstryk.

2,302

Dzień dobry wieczór smile
Pożeglowałem, pogrillowałem, nastałem się w korku i wróciłem.

2,303

Dzień dobry wszystkim Podróżnikom, choć pewnie smacznie śpicie. Więc będę cicho, cichusieńko stukać w klawikord...

Mam nadzieję, że bawiliście się dobrze i odpoczęliście od codzienności.

Ta noc, jest dla mnie nocą na przepakowanie i dalszą podróż.
Nie wiem, jak będzie z dostępem do sieci, dlatego mocno Was ściskam i gorąco pozdrawiam na zapas.

Do przeczytania wkrótce! :- )))

2,304 Ostatnio edytowany przez starr (2015-06-09 21:00:52)

Ale tu cisza... nic nie gra... czas trochę pohałasować... big_smile
https://youtu.be/5RoX3_q3FSI
no to jeszcze sobie pohałasuję...
https://youtu.be/ARSV97KU5pk

2,305 Ostatnio edytowany przez O'kruszynka (2015-06-09 22:27:00)

Dobry wieczór Starr! smile
Dobrze, że jesteś!
(Bo aż się odważyłam w tym momencie, szybko podbiegłam i się przytuliłam zanim zdążyłeś zareagować wzdrygnięciem)
przepraszamprzepraszamprzepraszam z buzią w ciup.

jakiś mam niesmak na tym forum od kilku dni... niektórzy rozczarowują, ale w sumie ..czemu ja się tym przejmuję?
ech... idę zerknąć za ladę - może Ktoś tu dobrą kawę zaparzył i truskawki jakieś zostały z cukrem...

(Starr wybacz jeśli Cię wystraszyłam... to taka spontaniczna reakcja.. )

pstryk.

2,306

O'kruszynka napisał/a:

Dobry wieczór Starr! smile
Dobrze, że jesteś!
(Bo aż się odważyłam w tym momencie, szybko podbiegłam i się przytuliłam zanim zdążyłeś zareagować wzdrygnięciem)
przepraszamprzepraszamprzepraszam z buzią w ciup.

jakiś mam niesmak na tym forum od kilku dni... niektórzy rozczarowują, ale w sumie ..czemu ja się tym przejmuję?
ech... idę zerknąć za ladę - może Ktoś tu dobrą kawę zaparzył i truskawki jakieś zostały z cukrem...

(Starr wybacz jeśli Cię wystraszyłam... to taka spontaniczna reakcja.. )

pstryk.

smile i znowu zrobiłaś pstryk... nie zdążyłem...
nie wzdrygam się, przytulasy od niedawna znowu lubię, wiec nie ma za co przepraszać, a spontan jest fajny smile

Jakoś tak też widzę, ze coś tu nie tak... Na jednym z wątków dwie dziewczyny dostają "total bana" a teraz są aktywne i w najlepsze piszą. Elle88 dostała "bana tymczasowego" a teraz jakby nic nie było... Tylko Elle88 nie ma...

Truskawki są w lodówce, a cukier tam gdzie zawsze smile

2,307

Witajcie Starrowicze,

Życzę Wam Wszystkiego Dobrego.

Idąc w ślady Inki postanowiłam sobie odetchnąć dłuższy czas od forum.

Buziaki smile

2,308 Ostatnio edytowany przez starr (2015-06-09 23:48:23)

Przyszłość napisał/a:

Witajcie Starrowicze,

Życzę Wam Wszystkiego Dobrego.

Idąc w ślady Inki postanowiłam sobie odetchnąć dłuższy czas od forum.

Buziaki smile

Dziękuję za Twoja obecność na tym wątku i net_kafejce. Tobie również życzę Dużo Dobrego i ewentualnie do poczytania jeszcze kiedyś... gdzieś... smile

I w ten oto sposób doszło do tego, że napisałem 1001 posta... Kiedy logowałem się po raz pierwszy z podziwem patrzyłem na liczniki innych piszących. Wtedy pomyślałem, że jak dojdę do tysięcznego, to chyba powinien być mój koniec na forum... Net-kafejka nabija licznik szybciej.
Jeszcze nie rezygnuję... czekam też na pytania od Aurory wink

2,309

Pani Przyszłość! już Pani poszła? chciałam o maila poprosić... jakoś tak myślałam, że jeszcze zdążę sad
ech... proszę odpoczywać i samego DOBRA życzę i dziękuję, za Pani mądrość w literkach.

2,310

Starr smile
ale jeszcze czekaj... proszę...

2,311 Ostatnio edytowany przez Excop (2015-06-10 20:57:49)

Witajcie, kto jeszcze nie oddał pola.:)
Wróciłem znad Bałtyku. Umoczyłem się w lodowatej wodzie, aż orzeszki uciekły do brzucha, ale być nad morzem i nie skorzystać z kąpieli to grzech.:D

Szkoda, że Inka i Przyszłość postanowiły pauzować. Mam nadzieję, że niebawem powrócą.:(

2,312

O'kruszynka napisał/a:

Starr smile

Jeszcze nie uciekam, to co napisałem wyżej, to było na początku mojej obecności na forumie smile Czekam, że kilka osób weźmie ze mnie przykład i opiszą przyczynę swojej obecności tutaj...

Excop napisał/a:

Wróciłem znad Bałtyku. Umoczyłem się w lodowatej wodzie, aż orzeszki uciekły do brzucha, ale być nad morzem i nie skorzystać z kąpieli to grzech. big_smile
Szkoda, że Inka i Przyszłość postanowiły pauzować. Mam nadzieję, że niebawem powrócą. sad

Ja za dwa tygodnie wyjeżdżam nad Bałtyk. Pewnie będę musiał poszukać jakiś kąpielówek z golfem i czepka z nausznikami... big_smile Nie sadzę, że woda nagrzeje się do tego czasu przynajmniej do przyzwoitej temperatury... ale kto wie?

Doskonale rozumiem potrzebę odpoczynku u In_Ki i Przyszłości, wszak forum absorbuje bardzo, a one maja przecież swoje prywatne życie...

To co dzisiaj? powspominamy? smile
https://youtu.be/6ombnqWR3eA

2,313

Dobry wieczór smile

bardzo turystycznie tu u nas teraz, Aurora wyjechała, Inka i Przyszłość się urlopują, Wy panowie zmianę warty nad morzem przygotowujecie, a ja Wam dziś przywiozłam kluski śląskie ułożone wkoło rolady śląskiej i czerwonej kapuchy na gorąco, a obok stawiam świeżutkie piwo z raciborskiego browaru Rynek.

2,314

starr napisał/a:

O'kruszynka napisał/a:

Starr smile

Jeszcze nie uciekam, to co napisałem wyżej, to było na początku mojej obecności na forumie smile Czekam, że kilka osób weźmie ze mnie przykład i opiszą przyczynę swojej obecności tutaj...

Excop napisał/a:

Wróciłem znad Bałtyku. Umoczyłem się w lodowatej wodzie, aż orzeszki uciekły do brzucha, ale być nad morzem i nie skorzystać z kąpieli to grzech. big_smile
Szkoda, że Inka i Przyszłość postanowiły pauzować. Mam nadzieję, że niebawem powrócą. sad

Ja za dwa tygodnie wyjeżdżam nad Bałtyk. Pewnie będę musiał poszukać jakiś kąpielówek z golfem i czepka z nausznikami... big_smile Nie sadzę, że woda nagrzeje się do tego czasu przynajmniej do przyzwoitej temperatury... ale kto wie?

Będą upały pod drodze, więc chłodna woda, jak znalazł:)

starr napisał/a:

Doskonale rozumiem potrzebę odpoczynku u In_Ki i Przyszłości, wszak forum absorbuje bardzo, a one maja przecież swoje prywatne życie...

Nie dziwię się i rozumiem. Po prostu, smutno się zrobiło...

starr napisał/a:

To co dzisiaj? powspominamy? smile
https://youtu.be/6ombnqWR3eA

Przyznam, że nie wiedziałem, że to dzieło Fleetwood Mack i nosi tytuł "Albatros"!
Jednak zawsze kojarzył mi się, jako muzyczna ilustracja obrazów nadmorskich w filmach dokumentalnych o przyrodzie.:)
Piękna muzyka!

2,315

annaJo napisał/a:

Dobry wieczór smile

bardzo turystycznie tu u nas teraz, Aurora wyjechała, Inka i Przyszłość się urlopują, Wy panowie zmianę warty nad morzem przygotowujecie, a ja Wam dziś przywiozłam kluski śląskie ułożone wkoło rolady śląskiej i czerwonej kapuchy na gorąco, a obok stawiam świeżutkie piwo z raciborskiego browaru Rynek.

Witaj, Anno. Palce lizać!.
Jadłem to na początku marca w restauracji hotelu "Dworek" pod Kędzierzynem-Koźlem, przy drodze na Prudnik. Piwo z Racibirza też tam było, ale ja jestem wierny browarowi wareckiemu.:)

2,316

Excop napisał/a:
annaJo napisał/a:

Dobry wieczór smile

Jadłem to na początku marca w restauracji hotelu "Dworek" pod Kędzierzynem-Koźlem, przy drodze na Prudnik. Piwo z Racibirza też tam było, ale ja jestem wierny browarowi wareckiemu.:)

poproszę Cię o dokładniejsze namiary, bo wujek google kilka dworków w tej okolicy pokazuje

Ja tam zawsze jem zestaw obowiązkowy raz z roladą, a przy nastepnym pobycie z kaczuchą w sosie grzybowym. Też pycha, chociaż naszą warszawską z jabłkami wolę. Tym razem była kolej rolady.

Zgłodniałam właśnie tak pisząc, a zbyt zmęczona jestem, żeby w kuchni stać sad

2,317

annaJo napisał/a:

Dobry wieczór smile

Czas wypoczynkowy pomału się zaczyna. Lipiec i sierpień nad morzem, to raczej nie służy do odpoczynku, tylko do auto-re-prezentacji w tłumie smile
Kolacja na ciepło i z zimnym piwem... mmmmm... marzenie smile A ja na diecie... big_smile

2,318

annaJo napisał/a:
Excop napisał/a:
annaJo napisał/a:

Dobry wieczór smile

poproszę Cię o dokładniejsze namiary, bo wujek google kilka dworków w tej okolicy pokazuje

Ja tam zawsze jem zestaw obowiązkowy raz z roladą, a przy nastepnym pobycie z kaczuchą w sosie grzybowym. Też pycha, chociaż naszą warszawską z jabłkami wolę. Tym razem była kolej rolady.

Zgłodniałam właśnie tak pisząc, a zbyt zmęczona jestem, żeby w kuchni stać sad

Hotel stoi we wsi Komorno, osiem kilometrów od Kędzierzyna. Pięknie odrestaurowany pałacyk. smile

2,319

/.../

Excop napisał/a:

Jo, wypoczęte i z nowym zasobem sił do ustawiania na właściwe tory wykolejone dusze smile 

Excop napisał/a:

Będą upały pod drodze, więc chłodna woda, jak znalazł:)

Oby sprawdziła się Twoja prognoza pogody, bo w te internetowe jakoś trudno uwierzyć... smile

/.../

Excop napisał/a:

Nie dziwię się i rozumiem. Po prostu, smutno się zrobiło...

Wierzę, że wrócą i będą jak przed urlopem dzielić się swoja mądrością...

Excop napisał/a:

Przyznam, że nie wiedziałem, że to dzieło Fleetwood Mack i nosi tytuł "Albatros"!
Jednak zawsze kojarzył mi się, jako muzyczna ilustracja obrazów nadmorskich w filmach dokumentalnych o przyrodzie.:)
Piękna muzyka!

Piękna, ale powspominajmy jeszcze... smile
https://youtu.be/5KetcJwXmPI

2,320 Ostatnio edytowany przez annaJo (2015-06-10 22:24:09)

starr napisał/a:
annaJo napisał/a:

Dobry wieczór smile

Czas wypoczynkowy pomału się zaczyna. Lipiec i sierpień nad morzem, to raczej nie służy do odpoczynku, tylko do auto-re-prezentacji w tłumie smile
Kolacja na ciepło i z zimnym piwem... mmmmm... marzenie smile A ja na diecie... big_smile

dla Ciebie specjalnie porcję na jutrzejszy obiad do piekarnika wstawiam...rozumiem juz dlaczego Ty się tak odchudzasz, Ty chcesz w męskim bikini na plaży się lansować. A może tak zamiast nauszników, to model flat front?

Omijam polskie morze w okresie wakacji szkolnych, od lat jeżdżę we wrześniu, ale miałam wyjątek 2 lata temu. Znajomi mają domek nad jeziorem Żarnowieckim, 3 km do plaży koło Piaśnicy. Idealne miejsce dla babć z wnuczkami smile, ale przejazd w niedzielę przez Dębki zajął mi  ponad godzinę, przelechałam 2 razy: pierwszy i ostatni.

A we wrześniu można tam nawet w nudystę sie pobawić, bo ludź kilometr od ludzia.

2,321

Excop napisał/a:

Hotel stoi we wsi Komorno, osiem kilometrów od Kędzierzyna. Pięknie odrestaurowany pałacyk. smile

dzięki, ładnie to wygląda

2,322

annaJo napisał/a:

/.../
dla Ciebie specjalnie porcję na jutrzejszy obiad do piekarnika wstawiam...rozumiem juz dlaczego Ty się tak odchudzasz, Ty chcesz w męskim bikini na plaży się lansować. A może tak zamiast nauszników, to model flat front?

Omijam polskie morze w okresie wakacji szkolnych, od lat jeżdżę we wrześniu, ale miałam wyjątek 2 lata temu. Znajomi mają domek nad jeziorem Żarnowieckim, 3 km do plaży koło Piaśnicy. Idealne miejsce dla babć z wnuczkami smile, ale przejazd w niedzielę przez Dębki zajął mi  ponad godzinę, przelechałam 2 razy: pierwszy i ostatni.

A we wrześniu można tam nawet w nudystę sie pobawić, bo ludź kilometr od ludzia.

I moja tajna motywacja w ten sposób stała się tajemnica poliszynela... big_smile big_smile
Preferuję osobiście Półwysep Helski... w czerwcu, albo tak jak Ty, we wrześniu...

2,323

starr napisał/a:
annaJo napisał/a:

/.../

I moja tajna motywacja w ten sposób stała się tajemnica poliszynela... big_smile big_smile
Preferuję osobiście Półwysep Helski... w czerwcu, albo tak jak Ty, we wrześniu...

niewiele się tu da ukryć
https://www.youtube.com/watch?v=SoXAywOx3u0 smile smile

2,324 Ostatnio edytowany przez starr (2015-06-10 22:38:12)

annaJo napisał/a:

/.../
niewiele się tu da ukryć

Bingo!!! smile

Ale ja tekstylny jestem...

2,325 Ostatnio edytowany przez annaJo (2015-06-10 22:44:43)

starr napisał/a:
annaJo napisał/a:

/.../
niewiele się tu da ukryć

Bingo!!! smile

yes, yes, yes!!!!!

to jeszcze raz dla porządku:
ubranko jak powyżej, żeby dojść na plażę jak poniżej (ubranka), a tam już tylko lansowanie i selfie?
Chyba zmienię plany urlopowe, albo chociaz w delegację pojade, ja muszę to zobaczyć smile

Bo moje plany nadmorskie sa odległe, podjełam zobowiązanie, że pojadę, jak kupie bikini, a kupie jak będe w czymś takim odpowiednio wyglądała i otoczenia nie straszyła, no i ćwicze i ćwicze i nie wiem za ile lat to wyćwiczę

Edit
no wiesz, a ja juz tak się ucieszyłam

2,326

annaJo napisał/a:

/.../
Edit
no wiesz, a ja juz tak się ucieszyłam

Nie chodzę na lewą stronę znaku "uwaga wrak" bo kiedyś namierzyli mnie tam reporterzy z TVN-u i musiałem udzielić im wywiadu. Warunkiem było, że przywdzieją stroje organizacyjne... smile Było to w czerwcu, a ja byłem samiusieńki na całej plaży od Chałup, aż do Kuźnicy...

2,327

Patrzcie, jak to się złożyło!.
Rozmawiamy o golasach, ilustracja piosenką Wodeckiego u schyłku PRL-u, a Rumpelstilskin założył dziś wątek o wciąż żywą nostalgią za komuną!

Też jestem tekstylny.:)

2,328

Excop napisał/a:

Rozmawiamy o golasach, ilustracja piosenką Wodeckiego u schyłku PRL-u, a Rumpelstilskin założył dziś wątek o wciąż żywą nostalgią za komuną!

Nostalgia? Nie mam nostalgicznych myśli o tamtych czasach... System się sypał, władcy PRL-u musieli dać jakiś wentyl na rozładowanie frustracji, to najłatwiejsze było poluzowanie "moralności socjalistycznej" i dali zezwolenie na "kapitalistyczną zgniliznę moralną" - opalanie się na golasa... Wcześniej panowie milicjanci ganiali golasów na plaży i żądali dowodów osobistych. A gdzie golasy mieli schować te dowody?...  no chyba tylko w doopie... smile big_smile

2,329

starr napisał/a:
Excop napisał/a:

Nostalgia? Nie mam nostalgicznych myśli o tamtych czasach... System się sypał, władcy PRL-u musieli dać jakiś wentyl na rozładowanie frustracji, to najłatwiejsze było poluzowanie "moralności socjalistycznej" i dali zezwolenie na "kapitalistyczną zgniliznę moralną" - opalanie się na golasa... Wcześniej panowie milicjanci ganiali golasów na plaży i żądali dowodów osobistych. A gdzie golasy mieli schować te dowody?...  no chyba tylko w doopie... smile big_smile

Procedura legitymowania musiała być zachowana przecież. Potem, w notatce służbowej, poza mandatem za latanie z fajfusem na wierzchu, była też mowa o karze "za niemanie dowodu".:D

2,330

Witajcie nocą Starrowicze.
Nie miałam okazji przebywać nad Bałtykiem poza wakacjami, w celach rekreacyjnych. Zdarzało się zawodowo, ale wtedy mniej możliwości nacieszenia się jego pięknem. Bo dla mnie Bałtyk jest piękny, choć kąpiele zdecydowanie preferuję w cieplejszych akwenach.

Też jestem tekstylna.
Przynajmniej jeśli chodzi o zbiorowiska ludzkie. W odosobnieniu (lub w towarzystwie tylko jednej osoby) - zdarzało się wink

2,331

luc napisał/a:

Witajcie nocą Starrowicze.
Nie miałam okazji przebywać nad Bałtykiem poza wakacjami, w celach rekreacyjnych. Zdarzało się zawodowo, ale wtedy mniej możliwości nacieszenia się jego pięknem. Bo dla mnie Bałtyk jest piękny, choć kąpiele zdecydowanie preferuję w cieplejszych akwenach.

Też jestem tekstylna.
Przynajmniej jeśli chodzi o zbiorowiska ludzkie. W odosobnieniu (lub w towarzystwie tylko jednej osoby) - zdarzało się wink

Dobry wieczór Luc smile
Bałtyk jest najcieplejszy we wrześniu. Często woda w części otwartego morza jest cieplejsza niż powietrze, nie mówiąc o zatoce. Tam nawet na początku czerwca można się kapać... o ile nie zakwitną glony...

2,332

Excop napisał/a:

/.../
Procedura legitymowania musiała być zachowana przecież. Potem, w notatce służbowej, poza mandatem za latanie z fajfusem na wierzchu, była też mowa o karze "za niemanie dowodu".:D

Mandat był za nieobyczajne zachowanie się w miejscu publicznym... smile

2,333

Witaj,Luc.
Eee, na poligonach letnich też mi się zdarzało kąpać na golasa, ale w rzece.:)

No i jednocześnie, dobranoc Wam wszystkim.
Spokojnych Chałup.:)

2,334

Excop napisał/a:

Witaj,Luc.
Eee, na poligonach letnich też mi się zdarzało kąpać na golasa, ale w rzece.:)

No i jednocześnie, dobranoc Wam wszystkim.
Spokojnych Chałup.:)

Spokojnych snów Excop.
Chałupy będą dla mnie za dwa tygodnie... smile na razie tyram jeszcze...

2,335

starr napisał/a:

Bałtyk jest najcieplejszy we wrześniu. Często woda w części otwartego morza jest cieplejsza niż powietrze, nie mówiąc o zatoce. Tam nawet na początku czerwca można się kapać... o ile nie zakwitną glony...

Jako że jestem bardzo ciepłolubna, to obawiam się, że dla mnie nawet we wrześniu byłby za zimny.
Przypominam sobie, raz jedyny, gdy woda była rzeczywiście ciepła (w lecie), gdzieś w okolicach Międzyzdrojów. Ponoć tam jest jakiś ciepły prąd. Jakkolwiek zawsze się w Bałtyku wykąpię, nawet w zimnym, choć czasem kąpiel trwa bardzo krótko wink
Co do zatoki, to z uwagi na jej wątpliwą czystość, raczej nie ryzykuję kąpieli.

Starr - jak się udały żagle?

2,336

Dobranoc Excop.

starr napisał/a:

Chałupy będą dla mnie za dwa tygodnie... smile na razie tyram jeszcze...

Ja jeszcze dłużej muszę na odpoczynek poczekać, bo do drugiej połowy lipca.

2,337 Ostatnio edytowany przez starr (2015-06-11 01:08:01)

luc napisał/a:

Starr - jak się udały żagle?

Dwa dni pływania w sumie było. Wiało ładnie, ale zimnym wiatrem i to psuło całą radość. W cieniu żagla było momentami lodowato, a na słońcu upalnie.  Teraz jestem ciut pociągajacy... smile

luc napisał/a:

Ja jeszcze dłużej muszę na odpoczynek poczekać, bo do drugiej połowy lipca.

W tym czasie nad Bałtykiem przewalają się dzikie tłumy. Nie dziwie się w takim razie zamiłowaniu do cieplejszych akwenów...

Już po trzynastej w nocy...
Ja też mam nadzieje pospać przed świtem, to pożegnam się...
Dobranoc wszystkim <papa> smile
Do posłuchania na noc:
https://youtu.be/BSmToj9VZ4s

2,338

Dobranoc Starr.

2,339

Patrzę na licznik odsłon i oczom nie wierzę... 66 668... Przegapiłem same szóstki.
Zaczynam coraz częściej patrzeć na cyferki i powiem Wam, ze ta szóstka mnie coraz mniej się podoba wink
https://youtu.be/UqYSue15F9A

2,340 Ostatnio edytowany przez annaJo (2015-06-11 23:24:34)

starr napisał/a:

Patrzę na licznik odsłon i oczom nie wierzę... 66 668... Przegapiłem same szóstki.
Zaczynam coraz częściej patrzeć na cyferki i powiem Wam, ze ta szóstka mnie coraz mniej się podoba wink
https://youtu.be/UqYSue15F9A

oj to statystycznie 25 podglądaczy na 1 pisarza przypada smile

Posty [ 2,276 do 2,340 z 15,189 ]

Strony Poprzednia 1 34 35 36 37 38 234 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Moje zdrady (Netkafejka)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024