Moje zdrady (Netkafejka) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Moje zdrady (Netkafejka)

Strony Poprzednia 1 29 30 31 32 33 234 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1,951 do 2,015 z 15,189 ]

1,951 Ostatnio edytowany przez luc (2015-05-23 04:09:53)

Odp: Moje zdrady (Netkafejka)

Auroro - nie zgrałyśmy się dzisiaj sad
Ale to moja wina, bo zadzwoniłam do Ciebie do kuchni, a potem się zagadałam zanim wyszłaś.
https://www.youtube.com/watch?v=HjK30nhy7CU

Wszystkim Starrowiczom życzę pięknego weekendu.

Zobacz podobne tematy :

1,952

Witajcie Moi Mili,

Wpadam do Waszej kafejki, gdy jestem w pobliżu, żeby chwilę się ogrzać w Waszym ciepłe  i posłuchać, co u Was słychać, pijąc aromatyczną kawkę ;-))
Nie zwracajcie na mnie uwagi, nie przeszkadzajcie sobie, bo w tej chwili jestem tylko biernym obserwatorem. Może wkrótce uspokoi się trochę świat wokół mnie i będę mogła przysiąść do Wad na nieco dłużej niż tyle, ile trwa opróżnianie kubka z kawą.
Gorąco ściskam i pozdrawiam każdego z Was :-)

1,953

Pani Przyszłość!
jaka szkoda, że nie przyszłam w porę sad mogłabym podglądnąć "na żywo" ...
ech... proszę tu przychodzić i słów nie skąpić, bo ... ja... taki mały okruch... uczę się od Pani mądrości.
Serio i bez kurtuazji.
(i smutno mi gdy widzę, jak czasami Pani posty bywają nie-do-czytane przez adresata i od razu chciałabym dopisać, by otworzył oczy na Pani słowa... ech...)

1,954

Dzień dobry Coffiejko.
Przyszłam z torbą pełną makaronu i szpinaku, zapraszam na obiad okruszynki
i z torbą z farbami - maluję dziś niebo na suficie... błękitno, biało, przeźroczyście ... i gwiazdki maleńkie za dnia niewidoczne, a świecące nocą...
i z muzyką taką: https://www.youtube.com/watch?v=Z2LsuTMXQzo&list=PLx_1-OQ9Qos07X2FqL5MjSfBb9Y1XGcNb

no. taki Wam zrobię "wstęp" do nocnych rozmów.

1,955

O'kruszynka napisał/a:

Pani Przyszłość!
jaka szkoda, że nie przyszłam w porę sad mogłabym podglądnąć "na żywo" ...
ech... proszę tu przychodzić i słów nie skąpić, bo ... ja... taki mały okruch... uczę się od Pani mądrości.
Serio i bez kurtuazji.
(i smutno mi gdy widzę, jak czasami Pani posty bywają nie-do-czytane przez adresata i od razu chciałabym dopisać, by otworzył oczy na Pani słowa... ech...)

Jak miło, O'kruszynko smile
Pięknie dziękuję

I dopisuj Kochana, dopisuj i oczy innym otwieraj - o to w tej "zabawie" chodzi wink
Może Ty właśnie trafisz celnie słowem w samo sedno problemu i naświetlisz rozwiązanie. Uściski.

1,956

oj nie nie... za mała jestem, żeby komuś radzić....
czasem się odważam popchnąć kogoś w jakimś kierunku myślenia, ale zawsze się boję, że mnie ktoś wyśmieje.
(nie wiem, czy się domyśliła Pani jaki wątek przede wszystkim mam na myśli - ostatnio tam wrze niestety).
postoję więc jeszcze z boku i popatrzę cicho... tu w Starrfejce mi dobrze i z tej odległości "burze", które czasami wstrząsają forum wydają się mniej groźne.

ech.. tak się dziś tu zasiedziałam, że i drożdżówki Wam napiekę, ale takie z ciasta francuskiego i z brzoskwiniami (sama nie lubię, ale chciałam się nauczyć dla tych, którzy lubią).
Tak więc słodkości i kawa po-siedemnastej! Do woli ile Kto chce! (Starr'ku of kors dla Ciebie schowałam zapas na niedzielny wieczór)

1,957

Halo, jest tam kto!?
Wracam, ale nie jako syn marnotrawny, bo nie ważyłem sobie lekce Was, ni przybytku Starra.
Sprzęcicho mi wysiadło, ot co.

Ciasto O'kruszynki zeschło się trochę, ale ja takie lubię.
Przyniosłem za to ryż gotowany w wywarze z jarzyn i czosnkiem, z ostrym sosem z duszonej na maśle cebuli z odrobiną przecieru pomidorowego i soku z cytryny.
Smacznego. smile

1,958

puk, put, jest tu kto?

ja sama siedzę i troche mi smutno, że sama i ciut samotna....przydali by sie przyjaciele.......:(

1,959

wygraliśmy big_smile i big_smile

1,960 Ostatnio edytowany przez annaJo (2015-05-24 22:57:27)

In_ko, ja jestem w mniejszości i nie najlepiej sie z tym czuję sad, a od lat byłam górą

1,961 Ostatnio edytowany przez in_ka (2015-05-24 22:42:12)

ja super   lol
trudno
ale to mój moment ...
i będę nim się cieszyć  na maxa
ale nie zmienia to mojego zdania że jesteśmy wszyscy tym KRAJEM wink

1,962

Dzień dobry wieczór smile
Wróciłem... w mazurskich lasach już są koźlaki...

1,963

starr napisał/a:

no co ty ????????
mój ślubny oszaleje, u nas Nic ...

1,964

in_ka napisał/a:
starr napisał/a:

no co ty ????????
mój ślubny oszaleje, u nas Nic ...

Byłem, widziałem, zbierałem smile

1,965

Dzień dobry wieczór.
W radosnym nastroju melduję się w kafejce.
Z tego wszystkiego zapomniałam sobie kupić papierosy. Skoczę na stację i wracam.

Starr - rozumiem, że możemy liczyć na sosik grzybowy wink

1,966

luc napisał/a:

Dzień dobry wieczór.
Z tego wszystkiego zapomniałam sobie kupić papierosy. Skoczę na stację i wracam.

Może być sosik i mogą być duszone, bo jest tego sporo...

1,967 Ostatnio edytowany przez in_ka (2015-05-24 23:46:04)

luc napisał/a:

Dzień dobry wieczór.

big_smile i big_smile

starr napisał/a:
luc napisał/a:

Dzień dobry wieczór.

byłam w moim dębowym lesie (zawsze pierwsze grzyby tam są) i nic ...
pusto

1,968

Excop napisał/a:

Halo, jest tam kto!?
Wracam, ale nie jako syn marnotrawny, bo nie ważyłem sobie lekce Was, ni przybytku Starra.
Sprzęcicho mi wysiadło, ot co.

Jak pamiętam, to Pisałeś ze smartfona...
Sam naprawiałeś?
Szacun... smile

Excop napisał/a:

Ciasto O'kruszynki zeschło się trochę, ale ja takie lubię.

O! to widzę, że nie jestem osamotniony w swoim uwielbieniu do zeschniętego ciasta... jeszcze lubię też zmorę wszystkich cukierników, czyli zaklca... smile

Excop napisał/a:

Przyniosłem za to ryż gotowany w wywarze z jarzyn i czosnkiem, z ostrym sosem z duszonej na maśle cebuli z odrobiną przecieru pomidorowego i soku z cytryny.
Smacznego. smile

Brzmi apetycznie...

1,969

in_ka napisał/a:

/.../
byłam w moim dębowym lesie (zawsze pierwsze grzyby tam są) i nic ...
pusto

Ja łaziłem, po lesie mieszanym... Mało tego, wszystkie robale chyba jeszcze śpią, bo grzybki można kosić niemalże w ciemno - wszystkie zdrowiutkie smile

1,970 Ostatnio edytowany przez in_ka (2015-05-25 00:06:11)

u kogo śpią robale ????????????
jestem prawie - zeżarta  wink

1,971

in_ka napisał/a:

u kogo śpią robale ????????????
jestem prawie - zeżarta  wink

Grzybowe robale pewnie jeszcze śpią głęboko u Matki Ziemi.
Ale komarzyce już latają i kąsają... smile

1,972

no grzybowe może tak wink
chociaż psiury już widziałam ale nawet nie obejrzałam ...

1,973

starr napisał/a:

Rozmarzyłam się...
Same miłe akcenty przed snem.

1,974

ja w zamrażalniku mam jeszcze grzyby z poprzedniego sezonu smile

1,975

Ja niestety nie umiem zbierać grzybów, choć moi Rodzice byli zapalonymi grzybiarzami.
Na szczęście mam dwie przyjaciółki, które rokrocznie obdarowują mnie grzybami.

1,976

luc napisał/a:

Ja niestety nie umiem zbierać grzybów, choć moi Rodzice byli zapalonymi grzybiarzami.

ja też nie
ale mój ślubny jest maniack grzybowy wink

1,977

in_ka napisał/a:
luc napisał/a:

ja też nie
ale mój ślubny jest maniack grzybowy wink

To masz bliższe źródło wink

1,978 Ostatnio edytowany przez in_ka (2015-05-25 00:55:24)

luc napisał/a:

To masz bliższe źródło wink

bardzo, wręcz - ciało w ciało big_smile i big_smile
Dobrej Nocy luc
wyjątkowo dobrej smile

1,979

in_ka napisał/a:

Dobrej Nocy luc
wyjątkowo dobrej smile

smile

Dobranoc wszystkim Starrowiczom.
Spokojnego tygodnia.

1,980 Ostatnio edytowany przez starr (2015-05-25 23:44:56)

Cicho tu jakoś dzisiaj... posiedzę sobie i popatrzę w sufit... a w zasadzie we wspaniałe O'Kruszynkowe niebo... i posłucham dawno nie słuchanej, a kiedyś uwielbianej płyty... https://youtu.be/_PxuPkuQ1hg
potem https://youtu.be/3Uh9j3j0ZcI

1,981

starr napisał/a:

Cicho tu jakoś dzisiaj... posiedzę sobie i popatrzę w sufit... a w zasadzie we wspaniałe O'Kruszynkowe niebo... i posłucham dawno nie słuchanej, a kiedyś uwielbianej płyty... https://youtu.be/_PxuPkuQ1hg
potem https://youtu.be/3Uh9j3j0ZcI

Witaj, Szefie.
Rzeczywiście, Panie wzięły sobie wolne.:)

Ta muzyka zawsze na mnie działa.
Teraz poszukam sobie T-Rex'a i Children of Revolution. Ciekawe, czy będzie?:)

1,982

Excop napisał/a:

/.../

Jest... klasyka smile https://youtu.be/GpVqWS-cUKc

1,983

starr napisał/a:
Excop napisał/a:

/.../

Odsłuchałem. Nie wiem, czy to już moje zwapnienie starcze, ale muzyka naszych młodzieńczych lat była jakaś pełniejsza, bardziej prawdziwa od tej dzisiejszej, nie sądzisz?
Ponadczasowa, po prostu.

1,984

Excop napisał/a:
starr napisał/a:
Excop napisał/a:

/.../

Odsłuchałem. Nie wiem, czy to już moje zwapnienie starcze, ale muzyka naszych młodzieńczych lat była jakaś pełniejsza, bardziej prawdziwa od tej dzisiejszej, nie sądzisz?
Ponadczasowa, po prostu.

Nasza muzyka wydaje się być pełniejsza dla nas. Im młodsze pokolenie tym muzyka jest bardziej ich...
Dla naszych dziadków i rodziców nasza "pełna" muzyka była nie do słuchania. Zawsze słyszałem, żebym wyłączył ten hałas smile Dla nich muzyką był stary dobry jazz, albo wczesny rock&roll... Myślę, że to na tej samej zasadzie u nas działa smile Dla mnie czysty punk jest trudny w słuchaniu na dłuższa metę, ale już połączenie go z metalem dało efekt w pełni akceptowalny przeze mnie...

1,985

nadeszłą 14:00 w nocy, na mnie czas...
Dobranoc wszystkim... wink <papa>

1,986 Ostatnio edytowany przez Excop (2015-05-26 02:18:20)

starr napisał/a:

Nasza muzyka wydaje się być pełniejsza dla nas. Im młodsze pokolenie tym muzyka jest bardziej ich...
Dla naszych dziadków i rodziców nasza "pełna" muzyka była nie do słuchania. Zawsze słyszałem, żebym wyłączył ten hałas smile Dla nich muzyką był stary dobry jazz, albo wczesny rock&roll... Myślę, że to na tej samej zasadzie u nas działa smile Dla mnie czysty punk jest trudny w słuchaniu na dłuższa metę, ale już połączenie go z metalem dało efekt w pełni akceptowalny przeze mnie...

Pamiętam te wyklinania na "kocią muzykę" przez rodziców i stukanie kijem od miotły w sufit przez sąsiada.:)

Oczywiście wiem, że różnice pokoleniowe objawiają się również w gustach muzycznych, ale klasyka rocka zawsze będzie słuchana. I to nie tylko przez nas, ponad półwiecznych młodzieńców.:)

PS.

Również, Starr, dobrej nocy Ci życzę.:)

Dobranoc.

1,987 Ostatnio edytowany przez O'kruszynka (2015-05-26 21:10:20)

Dobry deszczowy wieczór.
https://www.youtube.com/watch?v=A7kaIiDNkQo    ...głośno, najlepiej w słuchawkach i z zamkniętymi oczami.

(Aurorko gdzie jesteś?)

... aaa no bo jak się Komuś spodobało, to proszę kolejną dawkę  https://www.youtube.com/watch?v=S7qZRbbfraw
... też cudowną. albo nawet bardziej

1,988

Dzień dobry wieczór  smile
Czy można jednego dnia wypić pięć kaw bezkarnie? czy noc będzie wtedy "z głowy"?

1,989 Ostatnio edytowany przez Excop (2015-05-26 21:29:47)

Witajcie!..cie!...cie!
Ależ echo odbija się od ścian kafejki StarrSzefa, jak to mówi Aurora.

Zabrałem dziś córkę na cmentarz do mojej rodzinnej miejscowości, gdzie pochowana jest moja żona, a jej matka oraz moi rodzice i teściowie, by w Dniu Matki wspomnieć o nich, o Matkach naszych i naszych dzieci.

Smutno było, bo wciąż tęsknię za Nią. Córka  pamięta swoją mamę, ale była małą dziewczynką, gdy Jej zabrakło. Mnie natomiast wróciło poczucie winy, że ja, pochłonięty pracą, nie zdołałem zapewnić córce wystarczającego ciepła i poczucia bezpieczeństwa, choć ona sama temu zaprzecza. A przecież wiadomo -  matka, to matka i trudno ją zastąpić kimkolwiek.

Moja Matka była najlepszą z mam. Słowa nie oddadzą ogromu miłości rodzicielskiej, którą dała i mnie i mojemu rodzeństwu przez całe Jej ciężkie życie z naszym Ojcem.

A jak Wy uczciliście dzisiejszy dzień?

Ps.
To echo już nieaktualne. smile
Witajcie kochani!

1,990

O'kruszynka napisał/a:

Dobry deszczowy wieczór.
https://www.youtube.com/watch?v=A7kaIiDNkQo    ...głośno, najlepiej w słuchawkach i z zamkniętymi oczami.

(Aurorko gdzie jesteś?)

... aaa no bo jak się Komuś spodobało, to proszę kolejną dawkę  https://www.youtube.com/watch?v=S7qZRbbfraw
... też cudowną. albo nawet bardziej

Spodobało się... bardziej jak Apocaliptica grajaca Metallicę smile

1,991

mają więcej niż te dwa utwory...
jak usłyszałam pierwszy raz (właśnie cover u2, ale wersję koncertową, o tą: https://www.youtube.com/watch?v=DbFao4M2_os ), to się popłakałam.
bardzo lubię dźwięki wiolonczeli.

1,992

Excop napisał/a:

Witajcie!..cie!...cie!
Ależ echo odbija się od ścian kafejki StarrSzefa, jak to mówi Aurora.

Zabrałem dziś córkę na cmentarz do mojej rodzinnej miejscowości, gdzie pochowana jest moja żona, a jej matka oraz moi rodzice i teściowie, by w Dniu Matki wspomnieć o nich, o Matkach naszych i naszych dzieci.

Smutno było, bo wciąż tęsknię za Nią. Córka  pamięta swoją mamę, ale była małą dziewczynką, gdy Jej zabrakło. Mnie natomiast wróciło poczucie winy, że ja, pochłonięty pracą, nie zdołałem zapewnić córce wystarczającego ciepła i poczucia bezpieczeństwa, choć ona sama temu zaprzecza. A przecież wiadomo -  matka, to matka i trudno ją zastąpić kimkolwiek.

Moja Matka była najlepszą z mam. Słowa nie oddadzą ogromu miłości rodzicielskiej, którą dała i mnie i mojemu rodzeństwu przez całe Jej ciężkie życie z naszym Ojcem.

Ps.
To echo już nieaktualne. smile
Witajcie kochani!

Witaj Excop wink
Ja miałem w domu zimny wychów... Teraz mam zimną pamięć...

1,993

O'kruszynka napisał/a:

mają więcej niż te dwa utwory...
jak usłyszałam pierwszy raz (właśnie cover u2, ale wersję koncertową, o tą: https://www.youtube.com/watch?v=DbFao4M2_os ), to się popłakałam.
bardzo lubię dźwięki wiolonczeli.

Właśnie sobie słucham...

1,994

kurcze, że tez ja tego wcześniej tu nie przemyciłam... przecież czułam, że się Komuś to na pewno tu spodoba.
Czy ja przegapiłam notkę, że Aurora od-forum-poczywa?

1,995

Dobry wieczór

Starr ja nie wiem jaką Ty kawę pijasz, ale ja też 4-5 wypijam dziennie, czarnej, gorzkiej i każdego wieczoru zasypiam jak dziecko. I każdego wieczoru walczę z soba, żeby  chociaż do 23 wytrzymać, a luksus czytania 100 stron książki zdarza mi się co 2 miesiące. Norma to 5-10 kartek ostatnio i oczy same się zamykają. Wstyd i już sad

Dzień Matki świętowałyśmy z córkami telefonicznie, bo obie daleko. Starsza to już drugi raz mi życzenia skłądała, bo w połowie maja jest to święto w Niemczech smile

Moja mama też była najlepszą z mam, ale wciąż mam do niej pretensję, że tak wcześnie i tak nagle mnie zostawiła, że musiałam stać się dorosła, przestać być dzieckim. 15 lat mineło, a ja czasami jak małolata pyskuję jej w myslach.

1,996

O'kruszynka napisał/a:

kurcze, że tez ja tego wcześniej tu nie przemyciłam... przecież czułam, że się Komuś to na pewno tu spodoba.

Nie wiem czy Aurora napisała cokolwiek, gdziekolwiek na temat odpoczynku od forum. Ostatnio była w kuchni smażąc ziemniaki i cukinię... Zakładam, że to przerwa techniczna spowodowana awarią sprzętu... Ale pamiętam tez, że w takim wypadku zmieniała się w koronczarkę z Koniakowa i dziergała swoje literki na smartfonie... smile

1,997

starr napisał/a:
O'kruszynka napisał/a:

Nie wiem czy Aurora napisała cokolwiek, gdziekolwiek na temat odpoczynku od forum. Ostatnio była w kuchni smażąc ziemniaki i cukinię... Zakładam, że to przerwa techniczna spowodowana awarią sprzętu... Ale pamiętam tez, że w takim wypadku zmieniała się w koronczarkę z Koniakowa i dziergała swoje literki na smartfonie... smile

Nic nie pisała. Cały weekend pracowała, może odpoczywa, Dzien Matki celebruje, może pogoda ją zasmuciła? Na pewno przyjdzie, może nawet dziś?

1,998

annaJo napisał/a:

Dobry wieczór

Starr ja nie wiem jaką Ty kawę pijasz, ale ja też 4-5 wypijam dziennie, czarnej, gorzkiej i każdego wieczoru zasypiam jak dziecko. I każdego wieczoru walczę z soba, żeby  chociaż do 23 wytrzymać, a luksus czytania 100 stron książki zdarza mi się co 2 miesiące. Norma to 5-10 kartek ostatnio i oczy same się zamykają. Wstyd i już sad

Pijam w kubku, zalewaną wrzątkiem, z dwóch czubatych łyżeczek i parzoną pod przykryciem około 5 minut. Potem słodzę dwiema łyżeczkami cukru. Preferuje kawę Pedros smile Ale rzadko zdarza mi się wypić więcej niż trzy jednego dnia... Dzisiaj już mam pięć i zastanawiam się nad szóstą. Po prostu jestem niskociśnieniowy, a taka pogoda jak dzisiaj usypia mnie doszczętnie.

1,999

no wiecie! to ja przestaje od teraz mieć wyrzuty jakiegokolwiek sumienia i innych części mnie i przestaję się kajać pod nosem za to że wypiję 3 na dzień, nie dość że rozpuszczalne, to jeszcze z mlekiem

2,000

O'kruszynka napisał/a:

no wiecie! to ja przestaje od teraz mieć wyrzuty jakiegokolwiek sumienia i innych części mnie i przestaję się kajać pod nosem za to że wypiję 3 na dzień, nie dość że rozpuszczalne, to jeszcze z mlekiem

smile z rozpuszczalnych preferuję kawę Inkę... ale też bez mleka.

2,001

na Dobranoc jeszcze jeden ich utwór: https://www.youtube.com/watch?v=7QERx3GcXr8

pstryk.

2,002

ja też się już położę, bo jutro skoro świt wyjeżdżam do Bydgoszczy
dobranoc

2,003

annaJo napisał/a:

dobranoc

Spokojnych snów, a jutro ładnej pogody na podróż... smile Dobranoc

2,004

O'kruszynka napisał/a:

na Dobranoc jeszcze jeden ich utwór: https://www.youtube.com/watch?v=7QERx3GcXr8

pstryk.

<papa>  smile

2,005 Ostatnio edytowany przez in_ka (2015-05-26 22:43:57)

jedni odchodzą - inni przychodzą wink
przypływ i odpływ jak fazy księżyca ...
moje miasto dzisiaj stanęło, korki je zastopowały
spędziłam w nich całe popołudnie, masakra jakaś
projekt, który koordynuje kolejny raz nawalił
prowadząca zajęcia nie dojechała, szefowa jeszcze o tym nie wie wink
ciekawe czy ja mam w ogóle jutro iść do "fabryki" ? może sobie odpuścić ...
ach to już  był pstryk, no trudno
dzisiaj nigdzie zdążyć się nie dało ...

2,006 Ostatnio edytowany przez starr (2015-05-26 22:49:39)

in_ka napisał/a:

pstryk był tylko O'Kruszynki, ja na chwilkę zajrzałem na "zdrady" ale już jestem...

2,007

starr napisał/a:
annaJo napisał/a:

dobranoc

Spokojnych snów, a jutro ładnej pogody na podróż... smile Dobranoc

Dobranoc. Anno.:)

2,008

in_ka napisał/a:

Jutro, Inko, pójdzie Ci jak z płatka za to.:)

Dobranoc, Inko, dobranoc Starr i co by O'kruszynki nie zbudzić, szeptane "dobrej nocy"...;)

2,009

Excop napisał/a:

/.../
Dobranoc, Inko, dobranoc Starr i co by O'kruszynki nie zbudzić, szeptane "dobrej nocy"...;)

Kolorowych, spokojnych snów Excop smile

2,010

Salut!

Sączyło się ciepłe światło tej pięknej ażurowej lampy, przy której zwykle siadamy, więc zaglądam ciekawie do środka i uśmiecham się na widok równiutkich rządków literek spisanych przez Was...

Jak dobrze z zimnego i mokrego świata trafić tutaj. Idę oddać się lekturze wpisów z ostatnich dni. Wszystko się we mnie cieszy.

2,011

aurorko a zapodaj tej radości troszeczku do mojego środeczka, bo ja dzisiaj jako ta osa - wściekła  i zła ...
na korki miejskie ma się rozumieć, bo nie na świat wink

2,012 Ostatnio edytowany przez aurora borealis (2015-05-27 00:19:54)

in_ka napisał/a:

aurorko a zapodaj tej radości troszeczku do mojego środeczka, bo ja dzisiaj jako ta osa - wściekła  i zła ...
na korki miejskie ma się rozumieć, bo nie na świat wink

No właśnie czytam, Kochana In_ko, że miałaś dziś "krzywy dzień". Czasem, to bym chciała wyskoczyć z siebie i biec, aby zanieść w garnuszku trochę "pogody", tak, jak dzisiaj Tobie - Pracusiu.
Przynajmniej na te miejskie korki warto, abyś miała alternatywę - kawał godziwej, energetycznej muzyki i ... przypomniała sobie lekcje oddychania ze Szkoły Rodzenia ;-) My kobiety, z powodu odmiennej od mężczyzn budowy diafragmy fatalnie oddychamy. Ten gniew i złość dusimy w sobie, zamiast ją wentylować.

In_ko! już jest jutro. Niech będzie lepsze niż wczoraj... ;- )))

Specjalne nuty dla Ciebie: https://youtu.be/5W65cgtJJmA

2,013

Witam nocną porą.

Auroro - jeszcze raz upraszam o wybaczenie, że Cię wtedy "wydzwoniłam" z kuchni i zniknęłam <kłania się nisko>

2,014

aurora borealis napisał/a:

Salut!

Sączyło się ciepłe światło tej pięknej ażurowej lampy, przy której zwykle siadamy, więc zaglądam ciekawie do środka i uśmiecham się na widok równiutkich rządków literek spisanych przez Was...

Jak dobrze z zimnego i mokrego świata trafić tutaj. Idę oddać się lekturze wpisów z ostatnich dni. Wszystko się we mnie cieszy.

Ufffff... Jesteś smile

2,015

Excop napisał/a:

Smutno było, bo wciąż tęsknię za Nią. Córka  pamięta swoją mamę, ale była małą dziewczynką, gdy Jej zabrakło.

Moja Mama była podobna. Wspomnienia o Niej są dla mnie najlepsze.
Z tym, że i mój Tato też był zawsze świetnym ojcem i jest do dziś.
Na szczęście moje dzieci jeszcze pamiętają babcię i razem Ją czasem wspominamy, jeździmy wspólnie na cmentarz.

Moje dzieci są poza domem więc złożyły mi życzenia telefonicznie. Córka już skoro świt. Słoik trochę później.
Gdy były w domu (nawet gdy były już starsze), to zawsze robiły dla mnie laurkę. Wszystkie mam schowane.

Posty [ 1,951 do 2,015 z 15,189 ]

Strony Poprzednia 1 29 30 31 32 33 234 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Moje zdrady (Netkafejka)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024