Najbliższe spotkanie w środę na rynku ![]()
Najbliższe spotkanie w środę na rynku
Hej
A o której godzinie? Macie określony jakiś przedział wiekowy? ;P
Ankieta kierowana do Krakowian
Bardzo proszę mieszkanki i mieszkańców Krakowa o wypełnienie mojej ankiety dotyczącej usług gastronomicznych. Proszę skopiować link poniżej do pasku adresu.
interankiety.pl/interankieta/dab978882d6f1ecd63347b808a553e9f
Z góry dziękuję :*
oneworld godzina 20 lub 21
Przedział wiekowy jest różny.Od 20 do 35 ![]()
Coś nam umarł ten wątek. Dziewczyny, zaglądacie tu jeszcze? ![]()
Ja tak:)
No to chyba same tutaj zostałyśmy ![]()
Własnie widzę-trochę nas mało...
Sesje się pokończą to pewnie się rozkręci ![]()
jestem i ja
myślę, że z nowym semestrem wątek odżyje.
Ja dzisiaj właśnie powróciłam do Krakowa
Jak tam sesja dziewczyny?
Cześć, miło was znowu tutaj widzieć ![]()
jutrom co do sesji to u mnie jakoś poszło, szybka regeneracja i powoli wraca chęć do walki w nowym semestrze ![]()
Macie jakieś szczególne plany, postanowienia na nowy semestr? Dla mnie to taki trochę drugi Nowy Rok ![]()
Niezdecydowana0, czyżby postanowienie w stylu ,,od tego semestru zacznę się uczyć na bieżąco''? ![]()
Wild_Rose o u mnie nauka na bieżąco to odwieczne postanowienie
niestety wszystko zepsuła choroba. Od wtorku leżę w domu
(
A co do innych postanowień to może odwiedzić dużo różnych ciekawych miejsc w Krakowie. Ostatnio byłam na winie w super pubie/klubie Alchemik. Słyszałyście?
Wild_Rose Tak, między innymi o to mi chodzi
Ale jest jeszcze parę
jutrom to kiepsko, ale teraz chyba taki okres, wszyscy chorzy, beznadziejna pogoda...:( a co jeszcze znajduje się na Twojej liście
?
W ten weekend odwiedzają mnie znajomi i tak się zastanawiam gdzie ich zabrać, mam ograniczony czas, bo tylko sobota wieczór i pół niedzieli.
jutrom, Byłam w Alchemii na Kaziku, ale to chyba nie to samo? Swoją drogą, Alchemia to mroczne, a zarazem klimatyczne miejsce, legendarne na dodatek
niezdecydowana0, ja kiedyś swoich znajomych zabrałam na kopiec Kościuszki, ale to było piękne, wiosenne przedpołudnie. Krakowska Manufaktura czekolady jest fajna na kawkę i ciacho (tam na górze, nad sklepem jest sympatyczna kawiarenka), lub jeśli wolicie piwko to w Viva La Pinta na Floriańskiej są różne oryginalne smaki. Moich rodziców, kiedyś wysłałam na Wawel. Ale ja słabo znam Kraków, także zbyt kreatywna mogę nie być
A był ktoś może w herbaciarni Czarce na Floriańskiej, bo jutro chciałam się tam wybrać. Lubię herbaciarnie ![]()
Daje Wam kobietki znać że mamy wraz z dziewczynami utworzoną grupe na fb,gdzie zgadujemy się odnosnie wspólnych wyjść.Spotykamy się w ciągu tygodnia jak i w weekendy.Na chwile obecną jest nas juz ponad 20.IM NAS WIĘCEJ-TYM LEPIEJ!!
Jak chcecie do na dołączyć to dawajcie znać ![]()
Dziewczyny podaje Wam linka do naszej grupy na fb
https://www.facebook.com/groups/wooomaansdaayy/
Niestety link coś nie chce mi się otworzyć ![]()
Cześć wszystkim. ![]()
Cześć Wam ![]()
Polecam Absynt na Kazimierzu dla mnie super klimat. I chyba też jestem kobietą bo lubię muzykę z amelli.
Ps. nie wiem czy wolno mi tu pisać z racji płci ![]()
Witajcie Oliwia8gp, Ewka92
(sorry, ze tak późno to przywitanie, ale myślałam że ten wątek już umarł) ![]()
Dragonetti masz coś z kobiety, choćby Twój nick ma nieco kobiecy polot ![]()
Ciekawa byłam czy ta grupa jeszcze istnieje
Jestem ze Skarżyska ale zawsze mogę dojechać do Krakowa ![]()
Chętnie, jestem za ![]()