Kraków forum - Krakowianki poznajmy się :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Kraków forum - Krakowianki poznajmy się :)

Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 9 … 44 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 391 do 455 z 2,813 ]

391

Odp: Kraków forum - Krakowianki poznajmy się :)

Trzymam kciuki żeby lista się sprawdziła smile

Zobacz podobne tematy :

392

ooo...jaka tu cisza! lista sie sprawdza,ale co skresliłam to dopisałam coś innego. tak mi czas zleciał wczoraj... dziś będzie pewnie to samo. ale dobrze,przynajmniej nie siedzę bezczynnie:)

393 Ostatnio edytowany przez Bubuś (2013-01-03 09:32:54)

No cisza jak makiem zasiał sad Smerfetke zeżarło chyba tongue

Cóz, tak to właśnie jest, zrobisz 2 rzeczy a do listy dopiszesz 5 i tak w kółko tongue Ale wiesz co robić i to ułatwia:) Ja miałam czasem tak, że siedziałam, bo  "nie ma co robić", a później się okazywało, że do zrobienia masa rzeczy, które mi wyleciały z głowy.

Jak jest napisane to nic nie wyleci  smile

Dziś już cieplej, ale szału też nie ma tongue Zabieram się za pracę smile

394

dobrze że Ty jesteś, bo tak to wymieniałabym posty sama ze sobą;D U mnie dziś powinien być koniec biurokracji,od jutra mogę zabrać się za porządki:)

395 Ostatnio edytowany przez Bubuś (2013-01-03 12:14:57)

A ja mam tyle roboty że aż mi się pracować nie chce, a to wszystko przez pieprzoną polską spychologie yikes
Szlag by ich trafił wszystkich hmm

Wiedzą, że ja ogarnę wszystko to mi taką kupę pracy przygotowali. Pomijam juz fakt, że od 20.12 siedzę praktycznie sama w firmie, bo reszta, a to urlop, a to l4 i tak będą ciągnęli do 6.01. I jak w kraju ma być dobrze jak same nieroby hmm Agresor mi się włączył... uwaga będę gryźć sad

396

Witam! Jestem nowa - mieszkam blisko Trzebini i bywam w Krakowie. Chciałabym częściej i może mi w tym pomożecie jak podsuniecie parę pomysłów na leniwe niedzielne popołudnia. Odkąd moja córcia skończyła 2, 5 roku to mam ten komfort, że umie się sama bawić i wtedy gdy nie pracuję i nie zjmuję się domem to mam trochę czasu wolnego.

397

Niedizelne popoludnia? ja proponuje lyzwy i basen wink

398

Witam dziewczynki. smile Dzisiaj znowu piątek... jak to chodzenie w kratkę do pracy się nie skończy to w życiu nie wbije się w normalny tryb, tylko dalej będę chodzić "na czuwaniu" big_smile A to źle wpływa na moją organizację czasu :d Od jutra wracam na siłownie... aż się boję stanąc na wadze, w końcu za mną dwa tygodnie regularnej wyżerki z minimalną dawką ruchu, trener nie będzie zadowolony big_smile

Życzę wam miłego dnia i zapraszam na plotki, do 16 jestem tu regularnie tongue

399

Witajcie Dziewczyny smile ja jestem z prawie samego centrum grodu Kraka smile mam nadzieje, ze bedze nam sie miło rozmawiało. Usiłuję ogarnąć forum i jego działanie poki co smile

pozdrowienia

400

BUBUŚ - tak swoją drogą to organizacja w czasie bardzo dobra cecha także gratuluje smile

401

adzia43 napisał/a:

Usiłuję ogarnąć forum i jego działanie poki co smile pozdrowienia

To na wstępie Ci podpowiem żebyś nie pisała posta pod postem tylko edytowała wiadomość smile Masz na to czas do północy każdego dnia smile

Tylko to co ja sobie organizuje reszta wykorzystuje i to z nawiązką sad A robić za osła mi się nie za bardzo chce hmm Dziś spory natłok pracy. Jak zawsze w mniejszym  stopniu mojej, w większym czyjejś robionej przeze mnie sad Cieszy mnie tylko, że szef to dostrzega, była premia i to pokaźna tongue
Ale to tylko na chwilę przytłumiło mojego agresora na resztę ekipy tongue Może jakby chwilę posiedzieli na bezrobociu zaczęliby doceniać prace... kto wie hmm

402

ja jestem wściekła dziś. Tyle w temacie. ;/

403

JustynaG napisał/a:

ja jestem wściekła dziś. Tyle w temacie. ;/

No nie wiem czy taka odpowiedź mnie zadowala tongue Co Cię ugryzło??:P

404

Kope lat big_smile cały rok smile.

Co tam u was? Bo u mnie same zmiany smile.

405

smerfetka,opowiadaj!:)
ja nie mam o czym.. w pracy mnie tak wszystko drażni. jeden facet stwierdził ze naskarźy na mnie do szefowej! tyle,że szefowa akurat wiedziała o mojej z nim korespondencji całej,no ale i tak ja wyszłam na złą i niedobrą. wogóle,tak się sypie. coraz gorzej;/
więc na"poprawę humoru"poszłam do fryzjera. PODCIĄĆ KOŃCÓWKI PROSZĘ. Dziewczyny, chciałam zapuscić włosy. Tylko je "odświeżyc" i żeby się jakoś układały... nie pytajcie, ile mi na głowie zostało:(

406

Justyna, a odżyją Ci włosy smile.
A co do pracy, to może nie będzie tak źle?

No ja się przeprowadzam smile więc mam co robić w weekend tongue.

407 Ostatnio edytowany przez adzia43 (2013-01-04 20:15:31)

BUBUS dziekuje za rade, usiluje ogarnac temat, ale tyle tych watkow ze hej... no ja nie pracuje na etacie juz od lutego i jestem przeszczeliwa smile I jak najbardziej nie daj sie wykorzystywac!!! pozdr bede po niedzieli bo jade jutro na szkolenie. papa

Swoja droga dziewczynki... mam juz prawie 27 lat i nie wiem czemu wczesniej nie szukalam na forach fajnych ludzi smile))

408

Justyna to tylko wlosy ;P I mowi to ta co sie chciala na blond za mlodu zrobic a wyszla wsciekla jajecznica.... plakalam dwa dni, a trzeciego przefarbowalam na braz... nie chcialybyscie wiedziec co po takiej mieszance stalo sie z moimi wlosami... walczylam chyba z 1,5 roku zeby wyszly na prosta tongue A z praca to zawsze tak jest, najgorszy jest ten, ktory tak naprawde ma najmniejj do powiedzenia sad

smerfetka,kobieto gdzie Ty bylas jak Cie nie bylo tongue Dokad nam z Krakowa uciekasz? sad

andzia ja sie nie daje wykorzystywac , mnie po prostu szlag trafia jak cos co mozna bylo zrobic w godzine, gora dwie, jest robione w dwa dni... nie cierpie jak ktos nie szanuje mojego czasu i pracy, a zwlaszcza w firmie, w ktorej pracuje wink Szef nam placi, chociaz nie zawsze wiem za co big_smile Wiec korzystajac z jego dobroci moznaby go nie robic na kazdym kroku w b*ca bo to jest skur...two sad big_smile Przepraszam za wulgaryzmy ale od dwoch dni mnie nosi normalnie... Za godzine uciekam na basen wink

409

no tak to juz jest smile Dlatego ja wyznaje zasade niezaleznosci i nie pracowania na etacie wink ale to inny temat przy kawie smile a czym sie zajmujesz??

410 Ostatnio edytowany przez Bubuś (2013-01-04 20:53:27)

adzia43 napisał/a:

a czym sie zajmujesz??

Typowa praca biurowa przy fakturach i zamowieniach i jednoczesnie redagowanie pisma ogrodniczego - redaktor prowadzaca tongue

Szlag trafil moj basen, polowek musial dluzej w pracy zostac... mad

411

Bubuś napisał/a:

smerfetka,kobieto gdzie Ty bylas jak Cie nie bylo tongue Dokad nam z Krakowa uciekasz? sad

A bawiłam na sylwestrze, wracałam do Krakowa. Przeprowadzam się do innego mieszkania, dalej będę mieszkała w Krakowie smile.

412

smerfetkaaa napisał/a:

A bawiłam na sylwestrze, wracałam do Krakowa. Przeprowadzam się do innego mieszkania, dalej będę mieszkała w Krakowie smile.

Teraz w ktorej czesci? Dlaczego zmieniasz miejscowke ? tongue

413

u la la to niedobrze smile a jak Ci jest na etacie? dlugo pracujesz Bubus?

414

2 rok w tej firmie, a w sumie 5 lat smile
Wiesz jak to jest na etacie: robisz swoje i wiesz ze bedzie kasa tongue Jak sie wychylisz przed szereg to bedzie jej troche wiecej, jak bedziesz siedziec cicho to bedzie tyle co na umowie tongue Ty jak zarabiasz, firma wlasna czy jakies kombinacje ? tongue

415

no niejako sie to zgadza... tyle ze etat to jest do czasu kiedy nie zastapi Cię ktoś mlodszy kto wezmie mniej np. Ja tworze swoj biznes od podstaw bez kombinacji, ale forma jest taka ze jedyne co daje to swoj czas smile takze spokojnie i bezpiecznie smile robie rozne projekty dotyczace rozwoju, zwielokrotniania dochodu, szukania swojego miejsca i celu w zyciu i takie tam smile

416

Co kto lubi smile

W kazdej dziedzinie zycia jest ktos lepszy od nas, kto predzej czy pozniej nas zastapi tongue
To oczywiscie nie tyczy sie pan w zusie, urzedzie skarbowym i innych instytucjach "pociotkowych" big_smile

417

dzis je umyłam,przesuszyłam,to może jako tako.faktycznie odrosną.. pamiętam jak z rok temu poszłam podciąć końcówki,wtedy miałam na głowie niewiele. płakałam z miesiąc i nie wychodziłam,bo wstyd mi było. ;p więc już nie mam co narzekać;D
rozmowa się kręci,oby tak dalej;D wszystkie zapracoane,zabiegane widzę. ja jadę na uczelnie, muszę się pokazać w dziekanacie i bibliotekę by pasowało zahaczyć. mam nadzieję też że uda mi się kupić buty gdzieś!!
no i wieczorem użyć w końcu trochę karnawału:)(choć... nie mam się w co ubrać!!!)
PS. Fajnie Bubuś, że jak się wychylyisz na swoim etacie przed szereg to masz więcej. u mnie niestety się tego nie praktykuje:(

418 Ostatnio edytowany przez Bubuś (2013-01-05 13:41:28)

Ja wrocilam wlasnie z silki i zakupow... po swietach 1,5 kg wiecej sad Czyli caly poprzedni miesiac zmarnowalam przez swiateczne obzeranie... czlowiek to jest glupi sad

Kupilam buty... nawet dwie pary tongue Jedne sportowe o takie:
http://ecx.images-amazon.com/images/I/51wseaw1%2BnL.jpg

Drugie moje ulubione czyli "trekingowe" - choc nie chodze po gorach uwielbiam taki buty smile O takie : http://www.fabrykacen.itl.pl/allegro/100422/1.JPG

W sumie dwie pary za 120 zl, choc normalnie, kazda kosztuje conajmniej po 120 tongue  Lubie promocje big_smile
Teraz zwykle babskie roboty domowe tongue

Dla zainteresowanych kupowalam w outlecie na zakopiance smile

419

no właśnie miałam pytc,bo mnie by się sprzydały do joggingu,a na wiosnę bedą pewnie drogie.. a już 2 razy kupiłam pewnej znanej firmy,za 200 zł, i się rozleciały zanim się dobrze w nich poczułam. nie pytajcie czemu nie reklamowałam. od tamtej pory już zbieram paragony za buty w jedno miejsce;p ja miałam iść na imprezę,ale większosć choróbsko rozłożyło;/ zawsze tak jest, ja się na coś nastawie,mam ochotę wyjsc,to wszsytko idzie nie tak jak trzeba. eh,moze jak przyjdzie wiosna(wiosno,gdzie jesteś?!) to łatwiej bęzie nam się zebrać na cokolwiek.. dziś zatem planuję wieczór z filmem:)

420 Ostatnio edytowany przez Bubuś (2013-01-05 21:29:39)

Jezeli chodzi o obuwie, to bylo tylko kilka modeli na super przecenie w bardzo okrojonej rozmarowce. Za te fioletowe File dalam 69,90 byly jeszcze reeboki fajne ale tylko do rozmiaru 38 wink  Byly tez adidasy za 59 ale same male numery.

Ja tez wieczor z filmem i z winkiem smile Probowalam sobie jakas ksiazke kupic ale masakra, ceny powalaja na kolana sad Nie dam 40 zl za ksiazke, ktora przeczytam w dwa dni sad Koniecznie musze do taniej ksiazki zajrzec, albo polowek musi zajrzec, bo ma blizej big_smile,

Zaczynam  miec zakwasy po treningu sad Jutro bede "sparalizowana"... big_smile

421

Hey ho smile.

Jutro ostatnia tura i będę miała nowe lokum, he smile.

Od czwartku zapisuję sie na jakieś ćwiczenia, chcę iść na pilates smile.

422

Dalej nie wiemy do ktorej czesci miasta ucieklas tongue

Ja po silowni, jak przewidywalam, mam takie zakwasy, ze chodze jak terminator big_smile

423

a mnie tak ucho boli:( chyba jakieś zapalenie się przyplątało:( wogóle się położyłam na chwilę i wstałam z bólem głowy i fatalnym samopoczuciem,chyba i mnie dopadło. ciekawe. czy "dostanę zgodę" na l-4;/

a tak wogóle,kiedy jakieś spotkanie?
zimooowo pozdrawiam!

424

A ja zimowo witam wszystkie Panie smile) wrocilam naladowana z super szkolenia. Powiem szczerze, że również chętnie was poznam więc moze jakas kawka smile?

aha co do miejsc...odkryłam fajne Karmello na floriańskiej 40.Super i tanio smile

ide odespac smile

425

Jestem na mieszkaniu, oby coś miłego mi się przyśniło smile.

Mój związek jest na wykończeniu...

426

smerfetkaaa a gdzie mieszkasz w Krakowie?? I co z tym Twoim związkiem, że jest na wykończeniu?

pozdr

427

Ja póki co mam załadowany terminarz, mogę się z wami spotkać po 20 stycznia wink

Justyna współczuję ci bardzo sad Sama pracowałam w firmie, w której l4 dla pracodawcy znaczyło tyle samo co dobro państwa dla polityków... człowiek ledwo na oczy patrzył robił 1/10 tego co by normalnie zrobił ale w pracy musiał być sad Takich pracodawców to pod ścianę i z kbks-u wszystkich wystrzelać hmm

smerfetkaaa lepiej skończyć związek przed czasem niż ciągnąc go w nieskończoność na siłę smile

428

ja na ogól nie narzekam na szefostwo. Jeszcze w porównaniu z tym jakie opinie innych słyszę, to trafiłam cudownie;D no ale pochorować nie ma szans;/ a niestety za dobrze się nie czuje. Ale tragedii też nie ma,odpukać;D
czym taka zawalona będziesz,co??;> smile
i zgadzam się, że lepiej skończyć zawczasu. po co się męczyć czy oszukiwać:)

429 Ostatnio edytowany przez adzia43 (2013-01-07 10:38:44)

Masz Rację Justynko,czasem tylko tak trudno jest zakończyć kilkuletni związek... ale zgadzam sie lepiej wcześniej niż później.

Jak chodzi o prace to szukaj alternatywy....ja sie przekonalam, że etat nie jest bezpieczny pomimo super szefa, a swoją drogą nie mogę zrozumieć jak można nie pozwolić komuś chorować, wyznaczać czas na jedzenie i toalete (niejednokrotnie)...brrr etat.

pa

430

ja sie i tak niezmienrie cieszę że udało mi się dostać umowę o pracę.. choć i tak próbuję się za czymś rozglądać. ale wiemy jak jest;D no i okres wypowiedzenia,ja mam 3 miesięczny...
pewnie, że trudno. nikt nie twierdzi że tak nie jest. nawet jeśli nie był to długi związek,rozstanie z kimś zawsze boli.. ale dalej nie wiemy dlaczego związek naszej smerfetki jest na wykończeniu, więc ona sama musi zadecydować. trzymaj się w każdym razie:*

431

Same rodzinne uroczystości niestety tongue

andzia43  już gadałyśmy na temat etatu i nie etatu tongue Każdy ma swój punkt widzenia i swoje przyzwyczajenia smile

432

Bubus no jasne ja odpowiadalam Justynce smile ale jasne zgadzam się, ze każdy ma prawo wyboru i swojego zdania na każdy temat.

Być po 20.01 uda nam się coś zorganizować. pozdrawiam

433

Ponadto na pracę bez etatu trzeba miec pomysł sad A nie każdy jest na tyle kreatywny, by wymyślić coś co chwyci i znajdzie odbiorców smile

Kawka czy łyżwy ? tongue

434

Jasne, zgadzam się z Toba tylko pytanie zawsze jest takie czy ktoś szuka zmian czy nie... bo jak nie to nie ma o czym mowic, a jak jest otwarty na zmiany to mysle, ze możliwości jets dziś duzo.

Hmm mysle, ze moze łyżwy a potem kawka smile

pozdr

435

A znasz jakieś miejsce na herbatkę w okolicy hali targowej ? tongue

436

hmm koło Hali Targowej nie znam za bardzo tego rejonu. Ale znam genialną, która wszędzie polecam:) Karmello na florianskiej. smile

437

I będziemy drałować taki kawał na floriańską? sad

438

proponuje rozdzielić łyżwy i kawę;D

439

Aha smile bo łyżwy sa tez koło krakowskiej galerii, ale mozemy sie umówić na kawkę i się poznać smile a jak się polubimy to wtedy łyżwy smile?

co Ty (Wy) na to?

440

A no tak, faktycznie koło krakowskiej jest, ja chodzę na siedleckiego, dlatego  nie skojarzyłam tongue
Ale my Cie już lubimy big_smile Ale może faktycznie na początek sama kawka niech będzie tongue

Jaki dzień wy proponujecie?? Ja się postaram dostosować smile Nawet jeśli bedzie to przed 20 tongue
Trzeba będzie napisać do reszty, która przestała sie udzielać na forum, a których numery udało nam się zdobyć podczas ostatniego spotkania wink

441

hmm no jak dla mnie to może być każdy dzień... od 7-22 smile tylko muszę mieć w kalendarzu to wydarzenie, takze jak możesz to przeslij do tych dziewczyn, które sie nie udzielaja a te ktore są teraz to prosimy o podanie dla nich dogodnego terminu smile

pozdr

442

czyli próbujemy kawy na floriańskiej?? :)ja mam nadzieje ze mnie nic nie rozłoży,ale daje sobie czas do końca tygodnia ;D
ja mogę być w krakowie ok 17:00, chyba że weekendy,to jakoś popołudniową porą:) napiszesz Bubuś do dziewczyn? czy wogóle wróciły cało po tych Świętach;D

443

W takim razie czekam na konkreetny termin smile ja musze miec w kalendarzu bo przygotowuje sie do projektu dla kobiet teraz i mam troche pracy i spotkań wiec dobrze jakbyśmy do piatku ustaliły cos. U mnie weekend wchodzi w gre smile

444

projekt dla kobiet?? to moze sie na coś przydamy ;p

445

hehe no moze smile zobaczymy. jak sie spotkamy to pogadamy. pozdr

446 Ostatnio edytowany przez Bubuś (2013-01-07 13:54:47)

To w takim razie ja już rozsyłam wink Zaproponowałam sobotę o 16 - tak jak ostatnio smile

Edit : Już jedno potwierdzenie dostałam wink

447

pasuje smile wpisuje w kalendarz wstepnie smile pozdrawiam

448 Ostatnio edytowany przez JustynaG (2013-01-07 13:55:36)

16 była ostatnio? bo wiem ze cos tam przesuwałyśmy..;D ok,dla mnie może być.

kto potwierdził??:) w zasadzie ja powinnam poczekac aż mi włosy odrosną i dopiero wyjść;p

449

Już mam dwa potwierdzenia - z trzech wysłanych wiadomości ;P Lidia jest chętna i Ania również smile Czekam na Agnieszkę tongue
Wszystkim, do których miałam możliwość z wątku samotność w krk wysłałam maila tongue

450

to super, miło się będzie znów zobaczyć:) no i poznać. Mam nadzieję, że smerfetkaa nie zapadła się pod ziemię:)

451

A kobiety gdzieś wcięło...

452

Ja mam dzisiaj takie urwanie d....y, że nie wiem jak się nazywam sad Zajrzę tu jak się odrobię hmm

453

ok. Nazywasz się BUBUŚ smile)) głowa do góry smile pozdrawiam

454

Bubuś to określenie, którego często używa mój połówek, bo ja o wszystko bubam - czyli martwię się "na zapas" tongue

455

a u mnie sielanka. aż nudno. wolę mieć nawał pracy niż siedzieć bezczynnie,bo wtedy nawet jak mam coś zrobić tgo tym bardzieij mi sie nie chce i siedze dalej;p

Posty [ 391 do 455 z 2,813 ]

Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 9 … 44 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Kraków forum - Krakowianki poznajmy się :)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024