Kraków forum - Krakowianki poznajmy się :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Kraków forum - Krakowianki poznajmy się :)

Strony Poprzednia 1 38 39 40 41 42 43 44 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2,536 do 2,600 z 2,813 ]

2,536

Odp: Kraków forum - Krakowianki poznajmy się :)

A no jasne, że czary w ogródku odprawiam big_smile

Zobacz podobne tematy :

2,537

big_smile

2,538

Komu odpustowe misie z kremem big_smile ? Zeżarłam już tyle, że mi krem uszami wychodzi big_smile

2,539

Mmnie mnie mnie big_smile big_smile big_smile Ja też chcem big_smile wiedziedziałam że mam na cos ochote tylko nie wiedziałam na co big_smile:D:D Ale teraz juz wiem hahahah big_smile

2,540

Bubuś napisał/a:

A no jasne, że czary w ogródku odprawiam big_smile

Może wyczarujesz jakieś spotkanie ?

2,541

No to przytargam ci na spotkanie paczkę misiów, bo zostały mi jeszcze ze trzy big_smile No ja chętna na spotkania ale sama ze sobą spotykać się nie będę tongue

2,542

Hahaha dokładnie  ja też tongue haha big_smile A co Ty obrabowałaś cały stragan na odpuście że ich tyle masz big_smile big_smile big_smile??

2,543

Małż dostał polecenie kupić miśki i go delikatnie poniosło tongue

2,544

Hahaha ale Cię rozpieszcza ten Twój małż big_smile

2,545

Uwielbiam Misie! Zaklepuje jedną paczkę jak jeszcze jest wink

2,546

No mogę zaklepać miśki o ile spotkanie odbędzie się w miarę szybko, z każdym kolejnym dniem szanse na przetrwanie gatunku są coraz mniejsze big_smile

2,547

Hhehe podejrzewam że będą wymierać w takim tempie jak porządni faceci tongue hehe

2,548 Ostatnio edytowany przez mikam123 (2014-08-30 10:44:36)

Animus - ? propos konkurencji, to były już wzmianki o podobnych tematach/wątkach założonych na tym portalu i że tam ruch dzikszy niż u nas, więc spodziewałam się najgorszego, ale widzę, że się myliłam smile

i czego więcej - piekła czy nieba? smile

A że do szamanki Bubuś uderzam w sprawie deszczów- przecież ona ma "najolbrzymiejszą" wiedzę co zrobić ze zbuntowanym roślińskiem, które kategorycznie odmawia przyjęcia takiej ilości dżdżu, która nas właśnie nawiedza, ale z grzybami, bakteriozami, zgniliznami ni cholerki nie ma problemu sad ale i tak już po ptokach sad
No i małża masz- Przeeeefantastcic smile kapeluszem zamiatam smile

Aczkolwiek ten biały, kleisty, klajsterek w miśkach, który pamiętam ze swojej młodości był eeeeuuuuaaaabłe taki sobie smile ale zaznaczam że ja pierwszego i ostatniego odpustowego miśka zjadłam jakieś sto lat temu -  więc pewnie dużo się zmieniło od moich czasów smile

a tak w ogóle i szczególe to utknęłam na zapuszczonej wsi i w sumie jestem przehappy, z dala od miasta,
tyle, że ten net - koszmarnie kulawy i o lasce i niewidomy i tyłem na czworaka chodzi smile powinien dostać zasiłek z zusu smile:):)

2,549

Czy można dołączyć do zacnego grona krakusów big_smile co prawda ja nie rodowita krakowianka, ale miło będzie was poznać smile

2,550

Mente witaj smile
jeszcze się nie wszystkie Krakusy po wakacjach zjechały.
Skrobnij coś o sobie, jeśli chcesz oczywiście.

2,551

luc napisał/a:

Mente witaj smile
jeszcze się nie wszystkie Krakusy po wakacjach zjechały.
Skrobnij coś o sobie, jeśli chcesz oczywiście.

Albo rok szkolny nie pozwala nam tutaj zaglądać wink

2,552

Cóż przedstawianie się to jedna z tych rzeczy, których w moim mniemaniu nie potrafię dobrze robić. Zawsze jak ktoś mówi 'no a teraz powiedz coś o sobie' to nigdy nie wiem od czego zacząć i zapominam języka w gębie, no ale przecież jakoś trzeba wink wydaję mi się, że zyskuje dopiero przy bliższym poznaniu.
W Krakowie studiuję. Mam wiele zainteresowań począwszy od sztuki, a kończąc na neuroanauce i wszystkim co związane z ludzkim mózgiem. Ostatnio zaczęłam wgłębiać się w kosmologię chociaż jestem totalnym laikiem w tym temacie. Jak chyba każdy lubię czasem siąść z książką w ręku czy obejrzeć dobry film. Choć ostatnio jedyne co oglądam to mecze siatkówki wink

2,553

Jeżeli ktoś jest chętny,aby miło spędzić czas to w niedzielę ok 19 wybieram się na quiz rozrywkowy w knajpie w okolicach rynku.Do wygrania kolorowe drinki i inne nagrody.Pytania z wiedzy ogólnej,odpowiada się naciskając guziczki na specjalnym urządzeniu.Zapraszam samotne i samotnych z Krakowa.

2,554 Ostatnio edytowany przez Bubuś (2014-09-08 21:32:21)

wpadam jak po ogień wink http://www.sherv.net/cm/emo/angry/smiley-on-fire.gif
Jakoś ostatnio na nic czasu nie mam,,, może nie byłoby w tym nic złego, gdyby nie fakt, że nic zajmującego nie robię i mi dniem za dniem między palcami spiernicza tongue

2,555

Szkoda, że nie zajrzałam tutaj wcześniej, lubię wszelkiego rodzaju gry i quizy big_smile więc możliwe że bym przytuptała

Ja mam od zawsze wrażenie, że czas mi zbyt szybko ucieka tongue

2,556

a ja mam wrażenie, że poza bieganiem pomiędzy pracą, dzieckiem, domem nie mam już ani czasu ani siły, ani ochoty na nic więcej..
jakieś pomysły, by się zmobilizować na coś więcej??

2,557

katarynia napisał/a:

jakieś pomysły, by się zmobilizować na coś więcej??

Drugie dziecko, pies i koza wink

2,558

HA! pies już jest, kozy i drugiego potomka ja na razie brak wink mobilizacji również..;D

2,559

No to ja mam dwoje dzieci, dwa prosiaki i męża na dodatek tongue

2,560

skoro licytacja trwa: syn, pies, papuga, maz i komputer smile

2,561

Co do posta dotyczącego quizu,który niedawno tutaj wrzuciłam.Chodzę na niego praktycznie co niedzielę i wszystkich chętnych na tego typu intelektualną rozrywkę zabiorę i wytłumaczę o co chodzi dokładnie.Jeżeli ktoś byłby zainteresowany to nie była jednorazowa akcja tylko regularne wypady.W razie czego piszcie wiadomości.

2,562

CH Bonarka to nieopodal ronda Matecznego gdzie grasuję ja wink

2,563

kurcze, chyba coś zaspamowałam wink sorki...

2,564

witam, jestem tu nowa i chętnie poznam nowe koleżanki:)

2,565

miksta napisał/a:

witam, jestem tu nowa i chętnie poznam nowe koleżanki:)

I kolegów wink bo tutaj też ich mamy

2,566

anet78 napisał/a:

Tylko cuś mało aktywnych lol

2,567

słońce świeci, nikt przed kompem nie siedzi smile
no, chyba, że w pracy wink

2,568

luc napisał/a:
anet78 napisał/a:

Tylko cuś mało aktywnych lol

To prawda,ale najbardziej aktywny jest jeden kolega wink

2,569

no ktoś mak posiał, że tu tak cisza jak makiem smile
przyznawać się bez bicia, kto zacz smile

2,570 Ostatnio edytowany przez Animus (2014-09-22 08:07:24)

mente napisał/a:

Mam wiele zainteresowań począwszy od sztuki, a kończąc na neuroanauce i wszystkim co związane z ludzkim mózgiem. Ostatnio zaczęłam wgłębiać się w kosmologię chociaż jestem totalnym laikiem w tym temacie. Jak chyba każdy lubię czasem siąść z książką w ręku czy obejrzeć dobry film. Choć ostatnio jedyne co oglądam to mecze siatkówki wink

No to się zanosi na wymianę neuro-kosmologiczną.

mikam123 napisał/a:

:)przyznawać się bez bicia, kto zacz smile

Ja się chętnie przyznam, ale nie wiem zacz do czego?

2,571 Ostatnio edytowany przez miksta (2014-09-24 18:03:46)

głucha cisza smile

czy szykuje się jakieś spotkanie babeczek?:)

2,572

Witajcie drogie Krakowianki - nie mam z kim pogadać, iść na kawę, spytać o radę tak normalnie po babsku. Może jest tu ktoś kto szuka koleżanki. Jestem z Krakowa i mam 40 lat. Pozdrawiam

2,573

Hej. Szukam nowych znajomych z którymi można się spotkać pogadać. Jestem z okolicy Krakowa jakieś 50 km ale mam super połączenie autobusowe wiec można się spotykać regularnie.
Mam 25 lat, tu jest moje gg 51680220. Czekam na jakaś wiadomość od was. Można nawet zorganizować jakieś spotkanie 4-ro czy wiecej osobowe w galerii na jakimś ciachu.

2,574 Ostatnio edytowany przez mikam123 (2014-09-30 10:23:01)

"animus-"przyznawać się bez bicia, kto zacz smile"
Ja się chętnie przyznam, ale nie wiem zacz do czego?"

azaliż smile to o ciszy forumowej smile makówki w obiegu czy cuś smile

kolejny kontrowersyjny opis wink

a jesień spłaca długi lata- nadprogramowym słonkiem smile

2,575

Wpadam tylko na chwilkę wink

Jak zawsze zabiegana jestem tongue Szukam pracy, jakby ktoś coś gdzieś, to ja chętnie big_smile
Jeszcze starej nie rzuciłam, ale już mam dość i rozglądam się aktywnie. Problem w tym, że mój pracodawca łatwo mnie nie wypuści, więc będę musiała odbębnić 3 miesięczny okres wypowiedzenia... tylko cholera ja go jeszcze nie złożyłam, bo cykor jestem...

Pracę swoją lubię i żal mi z niej rezygnować, ale ludzie to mnie już tak wkur***ą, że to się w głowie nie mieści. Jak to pogodzić?

W końcu zaczęłam ten mój kurs florystyczny, trochę zawiedziona jestem, bo nie wygląda to tak jak myślałam, że wyglądać będzie, ale cóż, zapłacone, trzeba dotrwać do końca i nie zabić rozlazłej prowadzącej big_smile Przy okazji pasowałoby się czegoś nauczyć, ale szczerze to zaczynam wątpić, czy aby na pewno ja się nadaje tongue

Widzę, że za organizację spotkania to ja się muszę zabrać tongue Tyle tylko, że przez kurs weekendy mam zajęte ;(

Ale tylko jeszcze dwa tygodnie i wrócę do Was wink A no nie dwa tylko trzy, bo jeszcze weekend w Bieszczadach mnie czeka smile Ktoś chętny? Jedziemy w 4 osoby, jest jeszcze jedno miejsce w aucie tongue

2,576

Bubuś Jak weekendy masz zajęte to jeszcze można się umówić w piątek tongue
Chociaż jak widzę jak my się tu zbieramy, to jak teraz rzucimy hasło na spotkanie, to akurat ze te trzy, cztery tygodnie ludzi się zbiorą i może przyjdzie większa grupa smile

2,577

Bubuś- trzymam kciuki smile wiedzę masz przeogromniastą więc się uda smile

2,578

A czym się w tej pracy zajmujesz, że tak Cię denerwuje?

2,579

Pracuję w branży ogrodniczej wink Praca mnie nie denerwuje, ludzie mnie denerwują (współpracownicy, bo szefostwo i klientów "zewnętrznych" mam super) tongue

Ja do pracy chodzę żeby pracować, lubię to co robię, lubię pracę z klientem, bardzo trudno mi jest tolerować jawne olewanie roboty ;( Jak nie lubisz swojej pracy, narzekasz na nią, narzekasz na wypłatę, narzekasz na szefa, narzekasz na klientów... to się zwolnij, nie będziesz musiał (a) już na nic narzekać, twoje życie stanie się cudowne, sielankowe etc.. big_smile Jakie to proste big_smile No ale po co się zwalniać skoro można narzekać tongue

2,580

Piękną jesień mamy, co nie? wink Jak wszystkie weekendy do grudnia bedą takie piękne, to mogę nawet znieść deszczowe dni powszednie smile 

Załamuję ręcę... jak kilka dziewczyn wie, zmagam się z budową domu... szkoda tylko, że póki co mój domek jest na papierze (a plan pięcioletni się sam nie zrealizuje big_smile ), o ile początki papierologiczne szły w miarę szybko, tak od trzech miesięcy stoimy w miejscu i wszystko idzie jak po grudzie... W szczegóły nie będę się zagłębiać, bo szczerze sama nie bardzo rozumiem, o co w ogóle chodzi w tym, że zamiast patrzeć na rosnące w oczach mury, my dalej czekamy na decyzję ze starostwa (jedno pozwolenie nam już cofnęli, drugie też stoi pod znakiem zapytania, o trzecie (nie daj boże) już mi się starać nie chce)... w końcu postawię lepiankę bez pozwolenia i niech mnie w czółko cmokną... big_smile

2,581

gdzie wywiało wszystkie laski? wracać natychmiast smile

Bubuś, trzymam kciuki za budowę wymarzonego domku smile i tak jesteś miliard kroków przed większością z nas smile

2,582

Kurs folorystyczny zakończony w ubiegły weekend tongue Od wczoraj zaczęłam weekendowy "staż" w kwiaciarni tongue Nie ma to jak  pracować  7 dni w tygodniu:P Ale trochę doświadczenia złapię smile

Faktycznie wszystkich stad wywiało tongue

2,583

A tak w ogóle, to oprócz pracy miałam bardzo kulturowy weekend wink

Dzięki zaradności małża, w sobotę udaliśmy się na premierę sztuki w nowym prywatnym, krakowskim teatrze "Teatr Komedia", który ma siedzibę w centrum kultury kolejarza na ul. Filipa 6. Wrażenia bardzo pozytywne. Sztuka "Zachcianki czyli Baby blues"w reżyserii Dariusza Gnatowskiego (Boczka z Kiepskich) z muzyką na żywo. W obsadzie 4 sympatyczne panie. wink

Może faktycznie zaplecze techniczne trochę kuleje, co niestety odbiera całości teatralnego splendoru, ale jestem przekonana, że gdyby sztuka wystawiana była na deskach "normalnego teatru" (np. Bagateli), to w szybkim tempie zaskarbiłaby sobie sympatię widzów.

Jak macie fb, to obserwujcie profil, bo można wygrać bilety na spektakle.

A "we piątek" byliśmy w Rotundzie na koncercie niespodziance (tez dzięki zaradności małża, bo wygrał bilety w radiu). Idea koncertu niespodzianki jest taka, że kupujesz bilet na kota w worku tongue Jest temat wieczoru, ale nie wiadomo kto zagra. Na scenie stają dwa zespoły. Nam się tak średnio udało trafić, bo mieliśmy trochę folku w wersji jazzowej (nawet spoko) i czysty jazz (to akurat mi się nie spodobało, więc wyszliśmy w 3/4 koncertu) tongue

2,584

Uwaga,powracam do Was!:D

2,585

JustynaG napisał/a:

Uwaga,powracam do Was!:D

Popiołu!!! big_smile

2,586

"JustynaG napisał:
Uwaga,powracam do Was!"

tuuuusz, werbleeee, akcjaaaa smile powraca kolejna duszka smile

Bubuś jak tam staże? gratuluję wytrwałości i pracowitości smile

2,587

mikam123 napisał/a:

Bubuś jak tam staże? gratuluję wytrwałości i pracowitości smile

No fajnie, nawet bardzo, tyle tylko, że mają dzwonić czy mam przychodzić kolejny raz, bo ogłoszenie o naborze wystosował nadgorliwy szef, a dziewczyny tak naprawdę nie czują potrzeby kolejnego pracownika ;( Ponadto, jak to w każdej pracy, pracownicy trzęsą się o każde stanowisko pracy, więc lepiej "wygryźć" jeszcze niedostosowanego, niż żeby niedostosowany wygryzł Ciebie wink

No i jeszcze na dokładkę dochodzi moja wrodzona nadgorliwość big_smile Która nie zawsze jest pochlebnie przyjmowana przez pracowników z naleciałościami big_smile Moja niespokojna dusza jest taka, że jak widzi, że coś można usprawnić, zrobić szybciej, ciekawiej, to po prostu tak robię, co jest wbrew hasłu "nie wychylaj się, bo Ci za to nie płacą" wink Ale ogólnie baaardzo fajnie smile

2,588

Ja tez jestem caly czasobecna:-)
Moze uda sie spotkac

2,589

Ja chętnie, więc może ktoś chętny na sobotę? Między 16, a 17,? smile

2,590

Ja idę na koncert w sobotę.
I się zacznie umawianie....:)

Muszę zerknąć tylko o której jest, bo może udałoby mi sie wpaść na godzinkę.

2,591

Ja chetnie w sobote. Kolo 16 moze byc:-)

2,592 Ostatnio edytowany przez Bubuś (2014-11-05 14:03:56)

To w takim razie miksta my widzimy się w sobotę o 16 na rynku "pod empikiem" czyli pod zarą tongue

Mam niebieską torebkę, więc po niej mnie szukaj wink
Mam chwilę, to roześlę maile.. btw szkoda, że nie ma tu opcji "wyślij do wielu" tongue

EDIT:

Zaspamowałam kilka osób, do kilku poszły smsy może się ktoś ciekawy zjawi na spotkaniu wink

2,593

A mnie nie zaprosiłaś:(

2,594

JustynaG napisał/a:

To zrób Bubusiowi niespodziankę i przyjdź tongue

2,595 Ostatnio edytowany przez Bubuś (2014-11-05 19:56:51)

JustynaG napisał/a:

Ano nie zaprosiłam, bo widziałam, że w momencie, gdy  pisałam byłaś "aktywna" na forum, czyli info do ciebie dotarło big_smile

Ale oczywiście zapraszam gorąco big_smile

2,596

Póki co 4 osoby powiadomiły mnie o nieprzybyciu tongue miksta przygotuj się na nudny wieczór w moim towarzystwie big_smile

2,597

Bubuś napisał/a:

Póki co 4 osoby powiadomiły mnie o nieprzybyciu tongue miksta przygotuj się na nudny wieczór w moim towarzystwie big_smile

i w moim też, może jakoś z nami wytrzymasz  miksta ?

2,598

Oj dziewczynki moze nie bedzie tak zle:D

2,599

to jest nas 3 tongue

2,600

Bubuś napisał/a:

to jest nas 3 tongue

jak zdrowie? Przyjdziesz jutro, czy będziesz leźeć?

Posty [ 2,536 do 2,600 z 2,813 ]

Strony Poprzednia 1 38 39 40 41 42 43 44 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Kraków forum - Krakowianki poznajmy się :)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024