Kraków forum - Krakowianki poznajmy się :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Kraków forum - Krakowianki poznajmy się :)

Strony Poprzednia 1 … 37 38 39 40 41 … 44 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2,471 do 2,535 z 2,813 ]

2,471

Odp: Kraków forum - Krakowianki poznajmy się :)

Wpadam na chwilę, chociaż jak widać i tak częściej niż większość z was tongue

Umieram... dosłownie i w przenośni... ;/

Po latach przeżytych w zdrowiu i szczęściu przyszło mi wczoraj stanąć twarzą w twarz z lekarzem rodzinnym. Oprócz tego, że prawie zeszłam w poczekalni, a lekarzowi niespecjalnie się chciało mnie słuchać, to jeszcze dostałam całą furę leków, o których cenie nie wspomnę... jak już pogrążyłam mój domowy budżet nieprzewidzianymi wydatkami na lekarstwa, to przyszła pora na ich połknięcie, co łatwe nie było, bo mi nawet tabeltka wielkości ziarnka ryżu staje w gardle, ot po prostu mam wewnętrzną awersję do wszelkich medykamentów... jak już połknęłam co mi znachor przepisał zaczęła się jazda...

Jeden z medykamentów wywołał u mnie wszelkie możliwe reakcje niepożądane jakie zostały uwzględnione w ulotce:boli mnie wszystko, co mnie może boleć, rzygam, ledwo na nogach się trzymam etc... tabletkę zażyłam na szczęście tylko jedną. Oczywiście lek odstawiłam, ale lekarz nie umie powiedzieć kiedy skutki uboczne miną... zapowiada się uroczy weekend... Trzymta się w zdrowiu wink

Zobacz podobne tematy :

2,472

Kasiu kochana! Zdróweczka Ci życzę! Nie daj się choróbskom i lekarstwom.
Ja się zastanawiam, czy moje dzieciaki nie będą chore. Łaziły dziś w klapeczkach po rzece.
Zobaczymy jutro rano.

2,473 Ostatnio edytowany przez Bubuś (2014-06-23 19:28:48)

Przeżyłam weekend big_smile Na 5 łyżkach grysiku i dwoch cielęcych parówkach... dziś suchary i woda i kilka biszkoptów, bo bez cukru to ja nie umiem żyć. Nie wiem co prawda jakie to uczucie połknąć domestos, ale czuję się jakby mi wszystko wyżarło sad big_smile Na obiad poszalałam i poszły trzy ziemniaki i kilka fasolek szparagowych tongue Myślę, że jutro na śniadanie odważę się zjeść kawałek bułki big_smile A później będzie już tylko lepiej big_smile

2,474

Bubuś napisał/a:

Przeżyłam weekend

To już będziesz żyć wink
A reszta? .... kuracja odchudzająca smile

2,475

luc napisał/a:

A reszta? .... kuracja odchudzająca smile

W wydaniu hard big_smile

2,476

oj bidna Bubuś, a cóż to za złe Cię dopadło? szczerze mówiąc, na zatrucie to jakieś wyglądało. Miałam podobnie miesiąc temu- w karczmie- dzieci i luby mega pizzę zamówili a ja grzecznie sałatkę grecką. Luby ciężko odchorował, synowi wystarczyły ziółka, ja ze swoim żółwim metabolizmem zareagowałam na drugi dzień ale porządnie- jak ty smile. Potem ścisła dieta bo wszystko i tak wyfruwało w boleściach. Albo brudne naczynia, olej czy kucharz albo grypa żołądkowa, choć takowe nigdy nie miałam. Trzymam kciuki za ozdrowiene smile ps. grysik/manna  jest błeeee polecam kuskus smile trzymam kciuki za zdrówko

2,477

Cześć dziewczyny smile
Dopadła mnie samotność w wielkim mieście Krakowie i chętnie poznałabym nowe, pozytywnie nastawione do życia osoby. Czy ktoś z Was ma ochotę na wyjście na kawę, piwo w przyszłym tygodniu?

2,478

Ja! Ale dopiero w sobotę smile

Wpadam tylko się przywitać (chociaż mam czy jest jeszcze z kim) i uciekam się pakować tongue Zaczęłam właśnie urlop,rano ruszamy do Pragi wink Jako że oczywiście jedziemy na moto, życzcie mi miękkich drzew tongue No i ładnej pogody, bo podróż w deszczu mnie nie rajucje big_smile

Dużo słońca dla wszystkich urlopujących się, a dla reszty dobrej klimatyzacji w miejscu pracy big_smile

Ja proponuję spotkanie w sobotę o 18, na rynku, jak zawsze. Są chętni? wink Odezwę się po powrocie, czyli gdzieś w piątek smile

2,479

Cześć. mnie tez dopadła samotność. a w tą piękną pogodę to jest jakaś masakra.....samemu. chętnie wybiorę się na piwo, kawę, rower. jest jakaś chętna? tylko nie wiem jak się tutaj skontaktować, bo maila nie mogę umieścic...:/

2,480

e26e napisał/a:

tylko nie wiem jak się tutaj skontaktować, bo maila nie mogę umieścic...:/

Większość użytkowniczek ma pod nikiem odnośnik email, ty z resztą też, klikając w niego wysyłasz wiadomość przez portal smile

2,481

Ja na spotkanie chętna jestem oczywiście, ale w sierpniu. Bo teraz mnie nie ma w Krakowie i byczę się nad rzeką big_smile

2,482

aaaa.. faktycznie, wybacz jestem tu nowa:) ok w takim razie jeżeli któraś z Was też się nudzi wieczorami, to piszcie na maila, chętnie się wybiorę na jakieś piwko, albo spacer. pozdrawiam:)

2,483 Ostatnio edytowany przez Bubuś (2014-07-06 21:10:13)

Sztuka pakowania opanowana do perfekcji tongue 5 dni zamknięte w 12 litrowej torbie tongue

Prago nadchodzę!!! big_smile http://www.gifyagusi.pl/wp-content/uploads/2013/10/motor.gif

2,484

Bubuś napisał/a:

Prago nadchodzę!!!

Udanego wyjazdu i miękkich drzew smile

2,485

luc napisał/a:
Bubuś napisał/a:

Prago nadchodzę!!!

Udanego wyjazdu i miękkich drzew smile

A dziękować, dziękować smile

2,486

Jutro będę w Krakowie.

Rower? Dobry pomysł. To coś zupełnie nowego w tym wątku.

2,487

Cześć wszystkim! Dopisuję się tu do Was, bo jakoś słabo u mnie ostatnio ze koleżankami, a z facetem nie mogę juz gadać! smile

Jakby któraś miała ochotę wyjść na jakieś piwko, pogadać to piszcie do mnie.

Mam 25 lat, od kilku miesięcy mieszkam w Krk ale bez znajomych czuje się jakbym była tutaj na jakiejś wycieczce czy kolonii bez końca i to już wcale nie jest fajne smile

2,488

Heja heaj!:) widzę, że tutaj ciekawe spotkania się kroją, można dołączyć ?:)

2,489

może głupie pyatenie, ale coś mi się tutaj nie zgadza. jak piszę wiadomość prywatną klikając na maila pod danymi osoby, to ten mail przychodzi na maila podaneggo przy rejestracji czy tutaj jest jakas skrzynka odbiorcza....?:) pozdrawiam i milego dnia zyczę

2,490

Bubuś napisał/a:

Ja proponuję spotkanie w sobotę o 18, na rynku, jak zawsze. Są chętni? wink Odezwę się po powrocie, czyli gdzieś w piątek smile

Ja jestem bardzo chętny, bo teraz zaczyna się festiwal teatrów ulicznych, a to moja ulubiona forma artystyczna. Zapraszam zatem na wspólne oglądanie.

2,491

e26e napisał/a:

może głupie pyatenie, ale coś mi się tutaj nie zgadza. jak piszę wiadomość prywatną klikając na maila pod danymi osoby, to ten mail przychodzi na maila podaneggo przy rejestracji czy tutaj jest jakas skrzynka odbiorcza....?:) pozdrawiam i milego dnia zyczę

Napisałem do Ciebie wiadomość po tym wpisie. Jeśli nie doszła, to jest coś nie w porządku z Twoją skrzynką.

2,492

ale gdzie powinna dojść?na maila prywatneg? no wlasnie nic nei dochodzi....:/ nie wiem czy trzeba jakos specjalnie skonfigurowac dodatkowo czy o jak..?

2,493 Ostatnio edytowany przez Bubuś (2014-07-11 17:56:52)

Wróciłam!! big_smile Wrażeń dużo, opowiem przy okazji tongue

e26e tak na prywatnego. Nie kojarzę żebym musiała coś konfigurować. W "zakładce" profil jest okienko twój adres email i tam jest wpisany adres, pod który wysyłany jest e mail do ciebie.

Jak ty chcesz do mnie wysłać email to klikasz w skrót email pod moim nikiem i otwiera ci się okno wiadomości, chyba, że osoba do której chcesz pisać ma zastrzeżonego  (to ustawia się w zakładce profil -> prywatność) smile Bywa, że wiadomości trafiają do spamu, więc i tam trzeba zajrzeć smile

To jak, są chętni na jutro na 18? smile
Zbiórka na rynku, koło empiku/ zary, piwko na świeżym powietrzu i zrywka do domciu tongue

2,494

Bubuś napisał/a:

Wróciłam!! big_smile Wrażeń dużo, opowiem przy okazji tongue

e26e tak na prywatnego. Nie kojarzę żebym musiała coś konfigurować. W "zakładce" profil jest okienko twój adres email i tam jest wpisany adres, pod który wysyłany jest e mail do ciebie.

Jak ty chcesz do mnie wysłać email to klikasz w skrót email pod moim nikiem i otwiera ci się okno wiadomości, chyba, że osoba do której chcesz pisać ma zastrzeżonego  (to ustawia się w zakładce profil -> prywatność) smile Bywa, że wiadomości trafiają do spamu, więc i tam trzeba zajrzeć smile

Zbiórka na rynku, koło empiku/ zary, piwko na świeżym powietrzu i zrywka do domciu tongue

No, ja byłbym ale nie z nastawieniem, że piwko i do domu,m bo to tak jakby od niechcenia.

2,495

Bubuś napisał/a:

Pogoda dziś właściwa na piwko.

Będę.

2,496

Animus napisał/a:
Bubuś napisał/a:

Pogoda dziś właściwa na piwko.

Będę.

No to bawcie się dobrze!

2,497

antykobieta napisał/a:

No, ja byłbym ale nie z nastawieniem, że piwko i do domu,m bo to tak jakby od niechcenia.

Hmm, zazwyczaj tak wyglądają spotkania, dwie godzinki przy piwku i trochę plotek wink

Ja niestety nie dotrę, bo "mamusia" zaprosiła gości w naszym imieniu na zaległego "Piotra i Pawła" (mąż Paweł) i raczyła mi o tym powiedzeć dwie godziny temu...
- "bo rozmawiałam z ciocią x i wpadnie do was "
- no ale jak to wpadnie do nas ?
- no na imieninny do Pawła,
- ale jak na imieniny, jak my nie robimy imienin,
- ale na kawę ją zaprosiłam,
- mama ją zaprosiła na kawę a wpadnie do nas?
- no wpadnie na zaległe imieniny....

Melisy... dajcie mi melisy....!

2,498

To ostatecznie był ktoś oprócz mnie?

Na przyszłość trzeba ustalić jakiś znak rozpoznawczy (chorągiewka, hasło typu "najlepsze kasztany rosną na placach net.kobiety", strój organizacyjny - niepotrzebne skreślić). To ekscytujące było nawet, gdy z oczu kilkunastu osób czekających pod Empikiem (Zarą) próbowałem wyczytać myśl o forum net.kobiety.pl.

2,499

Animus napisał/a:

Mnie na pewno nie było sad
Trzeba było podchodzić do ludzi i pytać czy są jacyś chętni na spotkanie z  forum net.kobiety. Ponoć Kasia tak chodziła na początku od jednej osoby do drugiej i pytała czy nie są z forum wink

2,500

anet78 napisał/a:
Animus napisał/a:

Mnie na pewno nie było sad
Trzeba było podchodzić do ludzi i pytać czy są jacyś chętni na spotkanie z  forum net.kobiety. Ponoć Kasia tak chodziła na początku od jednej osoby do drugiej i pytała czy nie są z forum wink

Tak też czyniłem, poprzedzając to wpierw opisanym procesem wyczytywania z oczu...

2,501

No to krechę mają Ci co pisali że będą a nie przyszli (Kasia oczywiście jest usprawiedliwiona wink  )

2,502 Ostatnio edytowany przez Bubuś (2014-07-15 17:28:55)

Anet, ty też się wakacjujesz, to powiedz mi jak tam Twój koloryt? tongue Ja próbuję te cholerne nogi opalić no i nie da się, kuźwa nie da się! Dekolt, ręce, ramiona ładne brązowe (na tyle, na ile pozwala moja karnacja), a nogi blade...

w ubiegłym tygodniu przetuptałam ze sto kilometrów w krótkich spodenkach na słońcu, wczoraj siedziałam dwie godziny z kopytami do słońca, dziś chyba z trzy i jedyny efekt to ledwo przypieczone uda, a moje kosciaste gnaty dalej blade...

http://www.gifyagusi.pl/wp-content/uploads/2013/10/lato_opalanie_3.gif

2,503

Bubuś napisał/a:

a nogi blade...

Zawsze miałam z tym problem. Kiedyś przed wakacjami chodziłam do solarium żeby nogi wyglądały trochę lepiej.
Aż w końcu stwierdziłam,że mam to gdzieś. Wolę być blada i być zdrowsza.
I to podziałało. Teraz nogi mam opalone, tak dobrze jak nigdy. Czekoladką co prawda nie jestem,bo moja karnacja na to nie pozwala, ale na moje możliwości jest OK.

Słoneczko praży! Idę na leżaczek, poczytać i się powygrzewać.
A teraz na działce mam naprawdę wesoło. Przyjechały do mnie dzieci szwagra - bliźniaczki. Z moimi jest czworka, tak więc do auta mi wszyscy się zmieszczą.
Co prawda przez półgodziny muszę ich zapinać w aucie w fotelikach, ale za to mam więcej czasu dla siebie bo dzieci się bawią ze sobą big_smile

2,504

Zapraszam na letnią szarlotkę wink Są chętni? smile

2,505

Bubuś napisał/a:

Zapraszam na letnią szarlotkę wink Są chętni? smile

Ja jestem! Została jeszcze?

2,506 Ostatnio edytowany przez Bubuś (2014-07-20 22:15:04)

Jak pisałaś, to jeszcze była, ale teraz, to Ci mogę co najwyżej blaszkę do wylizania dać big_smile

2,507

Bubuś napisał/a:

Jak pisałaś, to jeszcze była, ale teraz, to Ci mogę co najwyżej blaszkę do wylizania dać big_smile

Dziękuje wink
W takim razie sama muszę sobie coś upiec.

2,508

Hello jest tu kto:) coś cisza na Krakowie :)Wszyscy powyjezdzali czy jak smile

2,509

Witam, witam

zachęcona ostrym "prztyczkiem" od Bubusi zajrzałam tutaj..i co ja widzę, nic..cisza tutaj, nic się nie dzieje.
Chyba, że jestem mało spostrzegawcza...:P

A tak na poważnie..jestem nastawiona na poznawanie ludzi, zawiązanie bliższych relacji (czytaj. przyjaźni). Z racji zawodowych i rodzinnych nie miałam do tej pory za wiele wolnego czasu, ale zamierzam to zmienić..

Ktoś chętny?

pozdrawiam smile

2,510

Witaj Kataryniu smile

katarynia napisał/a:

zachęcona ostrym "prztyczkiem" od Bubusi zajrzałam tutaj..i co ja widzę, nic..cisza tutaj, nic się nie dzieje.
Chyba, że jestem mało spostrzegawcza...:P

Wakacje wink

2,511

Katarynia tez własnie śmiem zauważyć że tu się nic nie dzieje tongue

Ja chętna zawsze i wszędzie tongue

MissyLady napisał/a:

Katarynia tez własnie śmiem zauważyć że tu się nic nie dzieje tongue

Ja chętna zawsze i wszędzie tongue

Jeżeli nic się nie dzieje to pozwolę sobie zagrać, dla wszystkich Krakusów. Piosenka ta została głęboko i dobrze schowana w mojej muzycznej Duszy.

2,513

wakacje wakacjami, ale czy można zrobić sobie wakacje od ludzi?
zawsze mnie zastanawiało jak to jest, że najpierw ludzie żalą się, że nie mają do kogo przysłowiowej gęby otworzyć, że nie mają z kim wyskoczyć na piwo, potem zaczynają działać, szukać i nagle...cisza..a może ludzie wcale nie cierpią na niedosyt kontaktów międzyludzkich? a może jednak wakacje? wink

katarynia napisał/a:

wakacje wakacjami, ale czy można zrobić sobie wakacje od ludzi?
zawsze mnie zastanawiało jak to jest, że najpierw ludzie żalą się, że nie mają do kogo przysłowiowej gęby otworzyć, że nie mają z kim wyskoczyć na piwo, potem zaczynają działać, szukać i nagle...cisza..a może ludzie wcale nie cierpią na niedosyt kontaktów międzyludzkich? a może jednak wakacje? wink

Niektórzy cierpią, nawet w wakacje.

2,515

MissLady i Katarynia, to może ogłosimy spotkanie pod byłym Empikiem z własnej inicjatywy?

2,516

Animus ja chętnie ale póki co nie moge powiedzieć na 100% kiedy bede wolna sad

2,517

mnie się pomysł podoba, tyle, że ostatnio miałam małą przygodę z rowerem i teraz ciężko mi się poruszać..
ustalimy jakiś dogodny termin? smile

2,518

Bry smile

2,519

katarynia napisał/a:

ustalimy jakiś dogodny termin? smile

Sobota?

2,520

Gdzie i kiedy? Będę wink  Ale nie rozsyłam wiadomości tongue

2,521 Ostatnio edytowany przez Mikkka (2014-07-30 23:45:49)

Hej dziewczyny smile Bardzo często bywam w Krakowie i w związku z tym, że nie znam tu zbyt wielu osób szukam chętnej na wypady na zumbę albo inne wieczorne zajęcia do energym - http://www.energym.com.pl/5-enerfitness na wrocławskiej smile Któraś z Was tam chodzi?

2,522

Bubuś napisał/a:

Gdzie i kiedy? Będę wink  Ale nie rozsyłam wiadomości tongue

Zaproponowałem sobotę, jak zwykle o 17-tej, ale chyba odzewu brak...

2,523

Takie to właśnie jest umawianie się ostatnimi czasy... ;(

2,524

ehh..ja bym się z miłą chęcią spotkała, poznała, ale niestety po wypadku, jestem nieco obolała i muszę jeszcze nieco poleżeć w domku...
ale jeśli zaplanujecie spotkanie w połowie sierpnia - piszę się..:)

2,525

chętnie poznam jakąś wrażliwą duszę na babskie pogaduchy - najlepiej koło trzydziestki

2,526

a po 30 moze byc? wink

2,527

tak, oczywiście

2,528

A przed 30 big_smile??

2,529

nostalgia00 napisał/a:

chętnie poznam jakąś wrażliwą duszę na babskie pogaduchy - najlepiej koło trzydziestki

Jak to dobrze, że ja jestem Animus...

2,530

czy wiek ma znaczenie? a może jednak nie?
może wystarczy odrobina dobrych chęci, gotowość do zmian i dobry temat?

2,531 Ostatnio edytowany przez MissyLady (2014-08-11 22:19:56)

katarynia napisał/a:

czy wiek ma znaczenie? a może jednak nie?
może wystarczy odrobina dobrych chęci, gotowość do zmian i dobry temat?

Zgadzam się smile Więc kiedy?? gdzieś ? coś ?? smile

2,532

cisza jak makiem ..., czyżby wszyscy wynieśli się do konkurencji? sad
jak tam u was wakacje?
przed/po/w trakcie?
Ja już niby po- ale nie przyjmuję do wiadomości smile
pozdrowienia antydeszczowe smile

bubuś-ratuj, za dużo deszczu smile

2,533 Ostatnio edytowany przez Animus (2014-08-20 14:22:29)

mikam123 napisał/a:

cisza jak makiem ..., czyżby wszyscy wynieśli się do konkurencji? sad
smile

Do jakiej konkurencji?

Aktywność chyba wakacyjnie uśpiona. Innej myśli nie dopuszczam...

2,534

A co ja mam do deszczu? tongue Szaman jaki, czy co? wink

2,535 Ostatnio edytowany przez Animus (2014-08-20 14:23:37)

Bubuś napisał/a:

A co ja mam do deszczu? tongue Szaman jaki, czy co? wink

Już Ty się, Bubuś, nie wymawiaj...  Szamanisz pewnie w tym swoim ogródku na całego.

Posty [ 2,471 do 2,535 z 2,813 ]

Strony Poprzednia 1 … 37 38 39 40 41 … 44 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Kraków forum - Krakowianki poznajmy się :)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024