Kraków forum - Krakowianki poznajmy się :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Kraków forum - Krakowianki poznajmy się :)

Strony Poprzednia 1 … 30 31 32 33 34 … 44 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2,016 do 2,080 z 2,813 ]

2,016 Ostatnio edytowany przez Animus (2014-02-02 14:32:44)

Odp: Kraków forum - Krakowianki poznajmy się :)
JustynaG napisał/a:

Długo siedzieliście?

Chyba 20-sta była. Czy to było rekordowo długie spotkanie? Nie mam pełnych danych, więc proszę o sprostowanie.

Z tą "Piwnicą Pod Baranami" to też dobry pomysł, zwłaszcza, że w tych piwnicach jest kawiarnia  z okrągłym stołem i miejscem chyba do 8 osób.

A może by tak coś takiego:

http://www.januszgrzesz.pl/najblizsze_wystepy.html

Zobacz podobne tematy :

2,017

Zgodnie z wiadomością, którą wysyłałam mojemu kierowcy z kawiarni wychodziliśmy o 20.15 tongue

2,018

Czyli niewiele mnie ominęło;) Chyba siedziałyśmy kiedyś dłużej na Floriańskiej,ale niewiele. Choć była kiedyś idea imprezy całonocnej, która jednak do skutku nie doszła;)
Animus, w Krakowie jest wiele wydarzeń"tego typu". Myślę, że i to może być ciekawe i przyjemne. Jeśli ktoś z Wa się wybierze,czekam na relację.
Aneta, jak tam masa solna? Soli wystarczyło?;) A jak Wam się, dziewczyny, spało po tym grzańcu?

2,019

Spało się dobrze, ale od rana tak mnie łeb bolał, że masakra, jak nigdy big_smile

2,020

Bubuś napisał/a:

Spało się dobrze, ale od rana tak mnie łeb bolał, że masakra, jak nigdy big_smile

Ale to chyba nie po grzańcu łeb Cię bolał?

2,021

JustynaG napisał/a:

Polecam, warto zobaczyć:)

Byłam ciekawa czy będzie Ci się podobało.
Cieszę się, że tak. "Piwnica" to klasa sama w sobie.

2,022

anet78 napisał/a:
Bubuś napisał/a:

Ale to chyba nie po grzańcu łeb Cię bolał?

chyba ciśnienie było niekorzystne,coś mi się wydaje...:P
Aneta,a jak Twoje twory z masy solnej?

2,023

Na ból mojej czaszuni złożyło ię pewnie wiele czynników big_smile

2,024

tak myślałam, Bubuś,że to co innego.
piernikowa, zielonomi i panterka -co z Wami? Po spotkaniu taka cisza z Waszej strony

2,025

Urodziny świętowałam wczoraj a w niedziele robiłam przygotowania więc na forumowanie się było mało zcasu. Alędz ieki za spotkanie. Fajni z was ludzie smile

2,026 Ostatnio edytowany przez JustynaG (2014-02-04 10:22:37)

różowa_pantera napisał/a:

Urodziny świętowałam wczoraj a w niedziele robiłam przygotowania więc na forumowanie się było mało zcasu. Alędz ieki za spotkanie. Fajni z was ludzie smile

Wszystkiego dobrego w takim razie! Mogłaś mówić, stuknęlibyśmy się grZańcem lub Byle do wiosny za Twoje zdrowie:))
Już myślałam,że się zaczytujesz w inne wątki forum...:D

2,027

nic straconego big_smile

2,028 Ostatnio edytowany przez JustynaG (2014-02-04 21:44:33)

nic straconego big_smile

w sumie racja:D i to mi się podoba:D

czy ktoś z Was ostatnio czasem nie mówił o zbawiennym wpływie wódki z pieprzem na przeziębienie? Nie wiem,czy jest sens się tym katować...:(

2,029

JustynaG napisał/a:

czy ktoś z Was ostatnio czasem nie mówił o zbawiennym wpływie wódki z pieprzem na przeziębienie? Nie wiem,czy jest sens się tym katować...:(

Ja słyszałam,że wódka z pieprzem pomaga na problemy z żołądkiem.

2,030

JustynaG napisał/a:

Wódka z pieprzem to faktycznie (tak jak pisała Anet) może być na kłopoty żołądkowe.
Jeśli chodzi o przeziębienie to polecam coś innego:
w równych proporcjach: spirytus (ostatecznie czysta wódka), miód i sok z cytryny. Zagrzać bardzo mocno (tak aby prawie parzyło), wypić i myk pod kołdrę (będą poty).
Przy okazji, tym się nie katuje, bo jest bardzo smaczne smile, a oprócz tego skuteczne.

2,031

luc, przepis ciekawy wink Jak mnie będzie brac przeziębienie to wypróbuje big_smile

2,032

luc napisał/a:
JustynaG napisał/a:

Wódka z pieprzem to faktycznie (tak jak pisała Anet) może być na kłopoty żołądkowe.
w równych proporcjach: spirytus (ostatecznie czysta wódka), miód i sok z cytryny. Zagrzać bardzo mocno (tak aby prawie parzyło), wypić i myk pod kołdrę (będą poty).
Przy okazji, tym się nie katuje, bo jest bardzo smaczne smile, a oprócz tego skuteczne.

ale w równych tzn jakich? po kieliszku,połowie szklanki? żebym się nie obudziła na drugi dzień z większym bólem głowy niż mam teraz;P

2,033 Ostatnio edytowany przez różowa_pantera (2014-02-06 10:49:58)

JustynaG napisał/a:
luc napisał/a:
JustynaG napisał/a:

ale w równych tzn jakich? po kieliszku,połowie szklanki? żebym się nie obudziła na drugi dzień z większym bólem głowy niż mam teraz;P

Po szklance big_smile albo dwóch tongue Ewentualnie zapomniec o miodzie i cytrynie... Ale ja bym zrobiła tak: 50 wódki, łyżke miodu i sok  z załej cytryny, ale to raczej tak na czuja.

2,034

Po szklance big_smile albo dwóch tongue Ewentualnie zapomniec o miodzie i cytrynie... Ale ja bym zrobiła tak: 50 wódki, łyżke miodu i sok  z załej cytryny, ale to raczej tak na czuja.

Dobry przepis np. na impreze tongue
Pijesz i jeszcze zdrowa będziesz big_smile

2,035

Witam smile przepraszam, że dopiero teraz, ale oczywiście dziękuje za super spotkanie wink było bardzo pozytywnie i na pewno nie odpuszczę kolejnego spotkania wink dobrze, że w końcu trafiłam na takie forum wink

2,036 Ostatnio edytowany przez JustynaG (2014-02-06 13:42:43)

anet78 napisał/a:

Może jutro zaryzykuję, bo obawiam się co by było,jakbym spróbwała dziś a jutro rano trzeba wstać...:P
Aczkolwiek uśmiałam się przy pomyśle pantery wink

2,037

anet78 napisał/a:

W tym jest sedno: skuteczne i przy okazji dobre smile
Na imprezę niekoniecznie polecam (przypominam, że aby było skuteczne, to musi być gorące), bo niezłe poty po tym biją. Dlatego lepiej od razu do łóżka.
Jak nie przedawkujesz lol to na drugi dzień można normalnie funkcjonować.

2,038

jednak mnie bierze coraz bardziej, jeszcze chwila i wypróbuję tej wybuchowej mieszanki. W rozsądnych proporcjach!;)

2,039

Pieprzyć rozsądek, zapij bakterie, w najgorszym wypadku będziesz miała kaca... ale czego się nie robi żeby pozbyć się kataru big_smile

2,040

mi pomaga aspirynka,ziółka,czosnek i syropek z czarnego bzu smile widzę że są ofiary ostaniego spotkania, może zła karma emiku smile żałuję że nie byłam na spotkaniu ale tyle pracy, że nawet czasu nie ma zajrzeć tutaj i dzieciory na mnie złe sad

2,041

super magiczna mikstura-odpukać!-dała radę. Jest dużo lepiej,a kaca nie mam:D
mikam123 staram się śledzić kafejkę na bieżąco, być może mi to umknęło a jeśli tak,to przepraszam i zapytam ponownie - czym się zajmujesz w pracy? Tylko konkretnie proszę w miarę, jeśli to nie tajemnica, bo nie lubię zagadek ani owijania w bawełnę, że z ludźmi,czy że mam pracę twórczą:D a zastanawiam się cóż to za zawód, który zajmuje aż tak wiele Twojego czasu!

2,042

JustynaG dobrze, że mikstura pomogła.

2,043

Witajcie Dziewczyny. Jestem tu po raz pierwszy, ale już widzę, że chyba dobrze trafiłam. W Krakowie jestem od 6 lat, ale nadal często doskwiera mi samotność - tak to jest, jak wszyscy znajomi mieszkają w innych rejonach Polski, a studia i intensywny czas nawiązywania nowych znajomości ma się za sobą. Czy ktoś reflektuje na spotkanie? Może coś zorganizujemy? Z tego, co widziałam, takie idee tu się pojawiają smile Sylwia, 28 lat za mną smile

2,044

witaj syllvie Z pewnością dobrze trafiłaś - przesympatycznie ludzi w tej kafejce urzędują, z pewnością reszta się ze mną zgodzi:P
spotkanie było tydzień temu,średnio spotkania chyba "organizują się"raz w miesiącu,więc na pewno coś się będzie działo w najbliższym czasie,jako że skrzyknąć wszystkich na czas i miejsce trochę też zajmuje:)
zerkaj do nas, śledź i pisz oczywiście:)

2,045

Witaj syllvie !
Czuje się jak u siebie wink

2,046 Ostatnio edytowany przez Bubuś (2014-02-08 21:42:07)

Sądny dzień nastał i wzięłam się dziś za sprzątanie... big_smile
Teraz siedzę wyrąbana jak koń po westernie i zastanawiam się czy te pająki okupujące kąty naprawdę tak mi przeszkadzały, że musiałam się tyle natyrać? big_smile

Edit:
Ależ ja burak niewychowany jestem.. witamy nową koleżankę wink Najbliższe spotkanie odbędzie się tak jak pisała Justynka (http://forum.toin.pl/images/smiles/diabelek.gif) najpewniej dopiero w przyszłym miesiącu wink

2,047

Chyba któraś o tym tu pisała,nie wiem czy nie Ty Bubuś,albo coś mi się pomyliło... Do sedna-moja kondycja spadła poniżej zera, mięśnie ostatnie zaczął pokrywać tłuszczyk, zatem w oczekiwaniu na nowe adidasy postanowiłam: a,odpalę te sławetne treningi z mel b. O matko jedyna... Na 10 minut(!)ćwiczeń na brzuch,nie wiem,czy 5 wytrzymałam ćwicząc rzeczywiście:D

2,048

Ja odpuściłam A6W po 14 dniach... miała być przerwa tylko na dwa dni i już nie wróciłam do ćwiczeń... porażka sad
Mel b jest świetna! Zakwasy murowane, zwłaszcza po ćwiczeniach na pośladki big_smile

2,049

czyli...jutro się nie ruszę?;P

2,050 Ostatnio edytowany przez Bubuś (2014-02-08 22:59:22)

Ja nie mogłam siadać na dupsku, bo wszystko bolało, ale to, tak jak mówiłam, po zestawie na pośladki big_smile

Mam pytanie do "galerianek" wink Gdzie dostanę czarne materiałowe (eleganckie) rurki 7/8 po dobrych pieniądzach tzn. jak najtaniej big_smile Chodzi mi o uzyskanie efektu "wody w piwnicy" big_smile

2,051

Hej dziewczyny,
A jakie macie pomysły na spędzenie wolnego czasu w Krakowie?
Kino, spacery i inne takie romantyczne bzdurki odpadają, raczej atrakcje dla singielki?
Macie jakies ciekawe pomysły?

2,052

To kina samotnie mozna chodzic big_smile Latem jeżdze na rowerze, bo koleżankom sie nie chce, albo nie mają roweru, no i fitness/basen.

2,053

dziewczyny czy macie namiar na dobrego niedrogiego dentyste i żeby miał szybkie terminy umieram z bólu .Dodam że unikam takich lekarzy jak ognia bo mam złe doświadczenia ale teraz to juz sie nie obejdzie.

2,054

Niestety nie mam roweru... sad
Na fitness owszem chodzę sama, co nie zawsze jest fajne, bo smutno się robi jak człowiek sam jak palec, a tu dziewczyny grupą znajomych przychodzą.... kino samemu jakoś do mnie nie przemawia....
wiem marudzę wink

2,055 Ostatnio edytowany przez Wielokropek (2014-02-10 10:16:41)

fenix napisał/a:

dziewczyny czy macie namiar na dobrego niedrogiego dentyste i żeby miał szybkie terminy umieram z bólu .Dodam że unikam takich lekarzy jak ognia bo mam złe doświadczenia ale teraz to juz sie nie obejdzie.

ja polecam link usunięty nie wiem jak z terminami, ale jak powiesz, ze ząb boli to powinni znaleźć szybko termin

2,056

Wiesz Anneczko (moja imienniczko big_smile) Rower zawsze mozna kkupic. Nie musisz od razu kupować mega wypas profesjonalnych drogich rowerów za 3 tys. Ale fajny miejski rowerek dostaniesz za ok 350 zł, do rekreacujnej jazdy po miescie i dłuższe wycieczki poza miasto jest ok wink

2,057

Bubuś napisał/a:

Ja odpuściłam A6W po 14 dniach... miała być przerwa tylko na dwa dni i już nie wróciłam do ćwiczeń... porażka sad
Mel b jest świetna! Zakwasy murowane, zwłaszcza po ćwiczeniach na pośladki big_smile

Z ćwiczeniami trzeba sobie dawkować i zwiększać obciążenie i ilość powtórzeń. Tu się nie da "skakać do głębokiej wody".

Z metod kiedyś przez mnie poznanych dla Kobiet najlepsze są ćwiczenia izometryczne: nie zwiększają masy mięśniowej, a uelastyczniają mięśnie i pozwalają na lepsze ukrwienie. Po wpisaniu do wyszukiwarki pewnie coś się pojawi. Jeśli dobrze pamiętam, metoda ćwiczeń izometrycznych została opracowana przez Francuza, który doszedł do bardzo dobrych wyników i dysponował niezwykłą siłą przy swoim niepozornym wyglądzie i niskim wzroście.

2,058

Dzięki Animus - na pewo sprawdzę!
wczoraj dołączyłam te ćwiczenia na pośladki i ledwo się ruszam,ale nie poddaję się!(jeszcze:)
Piękne dziś słońce- miłego dnia!

2,059

Dzień dobry smile Czy któreś z dziewczyn spotykają się tu ze sobą tak tylko f2f, nie w grupie? Na kawę, ploty i tego typu "atrakcje"? Bo jak znalazłam to forum, to myślałam głównie o tym. Żeby poznać fajne babki do wspólnego spędzania czasu...od czasu do czasu albo częściej wink

2,060

syllvie napisał/a:

Dzień dobry smile Czy któreś z dziewczyn spotykają się tu ze sobą tak tylko f2f, nie w grupie? Na kawę, ploty i tego typu "atrakcje"? Bo jak znalazłam to forum, to myślałam głównie o tym. Żeby poznać fajne babki do wspólnego spędzania czasu...od czasu do czasu albo częściej wink

do tej pory chyba raczej forumowe skrzykiwane są spotkania,a z frekwencją różnie bywa. Kiedyś chyba były 3 osoby tylko,jak się mylę, to Bubuś mnie poprawi;) O pozaforumowych mi nic niewiadomo - jeśli są,to dziewczyny pewnie umawiają się między sobą smile

2,061

Ojej jak tu cichutko smile

2,062

Ja mam urwanie interesu... jak zawsze pracownik uniwersalny musi odwalać robotę za wszystkich... chyba pora zmienić miejsce pracy.. eh tongue

Mój plan pięcioletni stoi pod znakiem zapytania.. big_smile Zaś łazimy i załatwiamy papiery od początku... jakiś kiepski tydzień mam sad A z racji, że z reguły zawsze może być tylko gorzej, to boję się jutro oczu otwierać big_smile

2,063

czytam te wasze skrótasy i ni cholerki nie wiem co ćwiczycie smile ja zaliczyłam mnogość podobnych trzy/czteroliterowców w zabijstarsuszkeklubie i mam wrażenie że tyję sad a może to masa mięśniowa smile tiaaa na pewno- nadzieja matką głupich....tiaaa... ale każda matka kocha swoje dzieci smile jak mówi stare polskie przysłowie smile może się kiedyś doczłapię na wasz zlot małolatów, mam nadzieję ,że uda się nie o lasce smile

2,064 Ostatnio edytowany przez JustynaG (2014-02-12 10:07:47)

mikam123 napisał/a:

czytam te wasze skrótasy i ni cholerki nie wiem co ćwiczycie smile ja zaliczyłam mnogość podobnych trzy/czteroliterowców w zabijstarsuszkeklubie i mam wrażenie że tyję sad a może to masa mięśniowa smile tiaaa na pewno- nadzieja matką głupich....tiaaa... ale każda matka kocha swoje dzieci smile jak mówi stare polskie przysłowie smile może się kiedyś doczłapię na wasz zlot małolatów, mam nadzieję ,że uda się nie o lasce smile

ja ćwiczę brzuch:D od piątku póki co,ale i tak sukces ,że jeszcze nie wymiękłam. big_smile
a wcześniej zadwałam Tobie, mikam123 pytanie, jaki jest Twój zawód/czym się zajmujesz.

P.S. Naprawdę szukam kogoś,kto zechciałby się wybrac na Queen symfonicznie 23.03. Bilety niestety nie za darmo,mało tego-są dość drogie;(Ale mimo tego, że Freddiego nic nie zastąpi,z checią bym odmówiła sobie innych przyjemności i poszła.

2,065

A ja korzystam z wolności wink
Dzieciaki z mężem pojechały do babci na ferie big_smile
Mam luz do soboty!!!
Dobrze ,że do pracy chodzę bo bym chyba zgłupiała od wolnego czasu smile
Muszę jeszcze zaszaleć w piątek na jakiejś imprezie tongue

Justyna jak wygram bilety na koncert Queena, to zabieram Cię ze sobą.
A tak serio nie ma żadnego konkursu?

2,066

nic mi o konkursie nie wiadomo;(
oo,to poodpoczywasz! i nie dzwonią dzieciaki, że jedno bije drugie?:)
ja dziś postanowiłam skorzystać ze środy z orange w multi,a co! żałuję w sumie,że jakoś teraz dopiero wpadłam na to,że mam taką opcję:D

2,067

Dzieciaki nie dzwonią, a jak ja dzwonię to nie mają czasu rozmawiać. Są u babci z kuzynkami (córeczkami od "tego" szwagra big_smile )
Justyna na jakim filmie byłaś?

2,068

ooo, a szwagier też ich zabawia czasem? czy on też ma wolne od dzieci??:)
na Jack Strong,nigdy nie widziałam takiego zagęszczenia w kinie. Nie wiem,czy to przez film,czy promocję;)
Nie jestem fanatykiem ani znawcą historii, więc nie zajmuję żadnej pozycji jeśli chodzi o bohatera, aczkolwiek film wydaje mi się mało obiektywnie przedstawił sprawę. Ale Dorociński zawsze spoko:D
W sumie to miałyśmy iść na Pod mocnym aniołem,ale...nie zdążyłyśmy. Może w następną środę:P

2,069

Szwagier ze szwagierką, zostali sami w domu i mieli wolne od dzieciaków.
W Arsie i pod Baranami też grają te filmy. I to za przyzwoitą cenę.
Miałam się wybrać, ale jakoś za daleko mam big_smile

2,070

Witam walentynkowo wink Dużo miłości wszystkim życzę big_smile

2,071

Bubuś - wzajemnie smile

2,072 Ostatnio edytowany przez mikam123 (2014-02-15 04:09:05)

współbycia, współkochania, współprzynależości smile:):)

2,073

Anneczka_M_XY napisał/a:

Niestety nie mam roweru... sad
Na fitness owszem chodzę sama, co nie zawsze jest fajne, bo smutno się robi jak człowiek sam jak palec, a tu dziewczyny grupą znajomych przychodzą.... kino samemu jakoś do mnie nie przemawia....
wiem marudzę wink

Anneczka a gdzie chodzisz na fitness? Mam w planach się zapisać niedługo...
Chciałabym tak chodzić ze 2-3razy w tygodniu, w miarę przystępnej cenie.
Nigdy nie chodziłam, więc nie wiem czy mi się spodoba, tym bardziej że z moją koordynacją ruchową kiepsko smile
Ale czas w końcu się wziąć za siebie i zacząć się ruszać smile

2,074

żyjecie?;)
powiem Wam,że byłam na Pod mocnym aniołem... Wynudziłam się bardzo,może zmęczenie brało góręl;( Ale film mnie i tak wcale nie powalił.

2,075

Żyjemy tongue Ale jakoś na odzywanie się nie mam nastroju tongue Ale zaglądam tu regularnie i muszę Ci Justyno powiedzieć, że ile razy zerknę na nk ( nie mylić z naszą klasą), tyle razy widzę, że gdzieś coś napisałaś big_smile

Ja mam wiosenne przesilenie big_smile Cały czas bym tylko spała, a miałam biegać, ćwiczyć, pływać i hugo wie co jeszcze robić... w rezultacie śpię i żrę na zmianę big_smile O, do kina też miałam iść, ale... ale.. ale... no właśnie NIE CHCE MI SIĘ big_smile

2,076

Mi też się nic nie chce,dlatego trochę się uaktywniłam:D
Moje bieganie wzięło w łeb póki co,ale z mel ćwiczę regularnie:P
Ale niestety mam podobnie,nie chce mi się nic, wychodzić, organizować czasu,NIC! Może to wiosenne przesilenie?;P Codziennie sobie powtarzam, że od jutra biorę się za siebie. Noi,to sobie powtarzam dalej:D
Trzymajcie się zatem i nie dajcie się chorobom!

2,077

No ja się trochę przełamałam tongue Wczoraj był basen, jutro łyżwy, a w niedzielę rolki big_smile Takie są plany, przedstawiłam je małżowi, więc już się nie wywinę big_smile Ktoś chętny na łyżwy? Jutro o 19.30, lodowisko na Siedleckiego wink

2,078

JustynaG napisał/a:

na Jack Strong,nigdy nie widziałam takiego zagęszczenia w kinie. Nie wiem,czy to przez film,czy promocję;)
Nie jestem fanatykiem ani znawcą historii, więc nie zajmuję żadnej pozycji jeśli chodzi o bohatera, aczkolwiek film wydaje mi się mało obiektywnie przedstawił sprawę. Ale Dorociński zawsze spoko:D

Mnie się też (wyjątkowo) udało już ten film oglądnąć. Dla mnie historia opowiedziana z pozycji amerykańskich służb, ale między tak zwanymi wierszami można wyczytać wiele (na przykład o podwójnej agenturze tytułowego bohatera).

Pewien mój znajomy uważa, że ilość przekłamań historycznych przekracza poziom przyzwoitości, ale wiem, że jemu brakowało prawdy historycznej o wielu kochankach pułkownika. Mnie brak tej prawdy nie przeszkadza, bo dla agenta wywiadu takie kontakty "operacyjne" są najlepszą formą kamuflażu i pełnią niekiedy rolę "polisy na życie". Życie Talleyranda najlepszym tego przykładem.

Obiektywizm w przypadku filmu jest zawsze zapewniony, bo nie można filmu nakręcić bez obiektywu w kamerze smile

2,079

Ale mam koszmarny dzień dzisiaj sad A wszystko zaczęło się wczoraj wieczorem...
Około 22 zaczął szczekać nasz pies, wychyliłam się przez drzwi balkonowe (mieszkam na parterze, z balkonu mam zejście do ogrodu) a tu ni stad ni zowąd do mieszkania wparował mi jakiś obcy pies, a dokładnie suczka owczarka niemieckiego. Biedna wystraszona, zdezorientowana, ale bez żadnych obrażeń (mieszkam zaraz przy zakopiance, więc różnie może być).

Bardzo potulna psina, raczej zadbana, nie miała obroży ani niczego, po czym moglibyśmy ją zidentyfikować. Podjęliśmy decyzję, że psina przenocuje w składziku na narzędzia. A rano zostanę w domu i pochodzę po okolicy, może uciekła komuś ze wsi... Problem w tym, że drzwi do składziku są dość mizerne, no ale cóż innym miejscem nie dysponowaliśmy.

Jak łatwo się domyśleć rano po psie nie było śladu. Problem w tym, że idąc na przystanek zobaczyłam ją leżącą martwą w rowie, jakieś auto ją trzasnęło na tej pier***onej zakopiance sad I tak mi się jej zal zrobiło, że aż się popłakałam sad Szlag by trafił taką robotę... ;(

2,080

Szkoda suni...
I tak dużo zrobiłaś, a tego że zwieje nie mogłaś przewidzieć.
Inny to by ją od razu z domu wyrzucił...

Posty [ 2,016 do 2,080 z 2,813 ]

Strony Poprzednia 1 … 30 31 32 33 34 … 44 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Kraków forum - Krakowianki poznajmy się :)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024