Witajcie!
Szczęśliwego Nowego Roku życzę na początek ![]()
Jestem tu nowa, od urodzenia mieszkam w Krakowie.
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Kraków forum - Krakowianki poznajmy się :)
Strony Poprzednia 1 … 28 29 30 31 32 … 44 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witajcie!
Szczęśliwego Nowego Roku życzę na początek ![]()
Witaj Nela ![]()
Wzajemnie szczęśliwego Nowego Roku.
Witajcie!
Sylwester tuż, tuż. Scena na Rynku że ho, ho. Imprezujecie w domach, czy idziecie grzecznie spać ?
Aneta, a inna opcja nie jest brana pod uwagę?:D
Ja wyjeżdżam do Szczawnicy. Pełen spontan, także zobaczymy:)
Wszystkim życzę wszystkiego dobrego w nadchozdącym Roku!
Witajcie!
Szczęśliwego Nowego Roku życzę na początek
Powitać ![]()
Ja zostaję w domu
Po raz pierwszy sylwester aż tak nas zaskoczył, że nawet nie pomyślelismy żeby coś zaplanować ![]()
My też zostajemy w domu, chociaż plany były inne. Siła wyższa. Chętnie poszłabym na rynek, ale nie mam z kim dziecka zostawić małego, dlatego pojedziemy jutro w dzień zobaczyć co tam się dzieje.
A Wam życzę super zabawy Sylwestrowej do białego rana
!
Babuś nie trzeba planować sylwestra , sylwester już zaplanowany w Krakowie dla Nas na Rynku Głównym . Życzę miłej zabawy , szampanskiego huuuuuuumoru i Szczęśliwego Nowego Roku .
Babuś nie trzeba planować sylwestra
Hej Daniela54! Nasza Kasia jest Bubusiem:)
Ja wybieram się do mojego szwagra i szwagierki z dziećmi oczywiście. A że mają blisko na Rynek to pewnie tam zajrzymy ![]()
anet78. Dzięki dobrze , ze zauważyłeś , bo Ja po narciarskich świętach jeszcze nie doszłam doszłam do Siebie , a tu juz trzeba przygotowywać sie do pożegnania starego roku . Pozdrawiam .
Wszystkim Krakowiankom i Krakusowi - szczęśliwego Nowego Roku. ![]()
I udanej zabawy kto baluje.
Nie rozczulajmy się nad literkami ![]()
Ja na domówce z mężem ;P tzn. ja mąż i nasze mieszkanie ![]()
Najlepszego w Nowym Roku ![]()

Cześć:)
Jestem tu nowa. Mieszkam w Krakowie od 4 lat ![]()
Jak nastroje po sylwestrze? Był ktoś z was może na rynku w sylwestra?
Ja siedziałam z maluchami w domu i miałam strasznie zawiedzionego synka że nie było widać fajerwerków...
Nie było w tym roku fajerwerków w Krakowie, w obawie przed kijową pogodą postawili na pokaz laserów czy czegoś takiego ![]()
Znajomi byli, ale że stali gdzieś na szarym końcu, to ciężko im cokolwiek powiedzieć ![]()
Bubuś, ale fotkę wstawiłaś. Aż nabrałam smaka na dobrze schłodzonego szampana:):)
Na Rynku podobno było niezaciekawie. Koleżanka mówiła, że było słabe nagłośnienie i masa pijanej gówniarzerii.
Aż nabrałam smaka na dobrze schłodzonego szampana:):)
Tylko koniecznie ruskie, żadnego innego się nie tykam ![]()
Hej ![]()
Jak tam dzień mija? Mamy dziś bardzo ładną pogodę
Ma ktoś jakieś ciekawe plany na dziś?
U mnie leniwie
Cały tydzień siedzę w domu (urlop z polecenia szefa) i szlag mnie już trafia
Zapowiedziałam małżowi, że jeżeli kiedykolwiek etatowo będę musiała siedzieć w domu, to skończy się to dla mnie psychiatrykiem ![]()
Planów na dziś brak, za to jutro idę się odchamić do teatru
Dawno nie byliśmy, a że weszliśmy w posiadanie darmowych wejścówek, to grzechem byłoby nie skorzystać.
Oj zazdroszczę
Też z chęcią poszłabym do teatru
a na jaką sztukę?
No ja od września siedzę w domu
Dlatego jestem na tym forum, inaczej bym zwariowała
Brakuje mi ludzi z pracy, rozmów z klientami ![]()
Do Bagateli na "Wieczór kawalerski" ![]()
Ja już "wszystkie" wątki na forum przewertowałam, więc dla mnie to już nie jest czasozabijacz ![]()
Witajcie w Nowym Roku;)
Bubuś, byłam na tym w Bagateli. Idźcie,rozerwiecie się;) Ja ostatnio byłam na Hobbicie, to 3D, a co! Nie jestem pasjonatką tych przygód ani Władcy Pierścieni,ale poszłam z ciekawości. Trochę przydługawe jak dla mnie,ale efekty fajne i mogę polecić, nawet takim laikom jak ja:)
Przez to wolne i chodzenie do pracy w kratkę całkiem ciężko jakoś mi się ogarnąć, że tak powiem. Ale mam nadzieję, że wszystko szybko wróci do normy;)
Mam nadzieję, że skoczę w ten weekend na lodowisko w końcu, co by się poruszać;) Bubuś,towarzysz tam dalej małżowi?
Pozdrawiam
A różnie bywa
W Nowy Rok byliśmy się poślizgać, bo mnie chciało roznieść w domu ![]()
Teraz czekamy do wypłaty, bo karnet się skończył
A przy częstotliwości jazdy małża nie kalkuluje się nam jeździć na normalne wejścia
Także w ten weekend odpuszczamy ![]()
oooo jakie kobietki usportowione
to ja też choć babcia zapiszę się na jaki fitness co by zgubić paskudne kilosy i rozruszać boleści
wyczytałam, że boli- bo nadmierna myszkologia
- cieśnia nadgarstka - małpia ręka - łeee
więc się usportawiajmy by przeżyć pracę ![]()
cieśnia nadgarstka
Współczuję
Moja mama miała z tym problemy, które bądź co bądź często wracają mimo stosowania leków. Do leczenia operacyjnego się nie kwalifikuje, więc faszerują ją lekami przeciwzapalnymi. ![]()
U mnie ze sportem krucho
siedzę i gniję w domu, a oponka rośnie
Nie mam motywacji, aczkolwiek jestem już przy ósmym dniu "Szóstki Weidera", jeszcze tylko 34 dni i mój brzuszek będzie jak kaloryfer z castoramy
(po przecenie, bo na cuda też nie liczę).
Bubuś, koniecznie za te 34 dni daj znać jak efekty bo moja też rośnie juz od dawna ale do tej pory się nie zmobilizowała, choć szóstkę chciałam zacząć kilka razy;( Nawet na bieganie się zebrać nie mogę bo to i tamto,a choć trochę się poruszać a nie kilometry robic i wiem,że byłaby różnica...:) Miłej,choć pochmurnej niedzieli!
Hej, hej widzę że z nowym rokiem zebrało się Wam na ćwiczenia ![]()
No ja też się zbieram i zbieram i coś w tym roku na basen dotrzeć nie mogę, ale to chyba dlatego, że pogoda rozpieszcza i w stajni dużo czasu spędzam.
Ja planowałam do platinium zacząć chodzić, mam praktycznie obok bloku, tylko samemu to tak kulawo a koleżanka, która chciała chodzić zrezygnowała. Pozostało mi ćwiczenie w domu ^^
No to jak tak wszystkie zaczniecie ćwiczyć, to będę najgrubsza na następnym spotkaniu ![]()
Ja planowałam do platinium zacząć chodzić, mam praktycznie obok bloku, tylko samemu to tak kulawo a koleżanka, która chciała chodzić zrezygnowała. Pozostało mi ćwiczenie w domu ^^
A do którego? Ja do Solvayu chodziłam ale po 3 miesiacach brakło mi motywacji ![]()
Anetko, Tobie to nie grozi ![]()
Witam wszystkich
Nie pochodzę z Krakowa, ale studiuję tu już od kilku lat. Zakochałam się w tym mieście i nie chciałabym go opuszczać. ![]()
Aneta,ja po diecie chciałabym wyglądać jak Ty niby przed! Więc tu już nie wymyślaj,kobieto!;P
Witamy,witamy katarzyna90
co studiujesz?
Witamy Katarzynko ![]()
W Krakowie trudno się nie zakochać.
Też przyjechałam tu kiedyś na studia i zostałam.
Na Aleksandry Bieżanów Nowy
JA to bym nawet mogła pobiegać lub coś takiego. Po pierwszej ciąży nie było śladu, teraz jest gorzej po 2 maluchu, oponka została chgoć przytyłam mniej .. ehh a mąż mi nie pomaga, mówi że kocha mnie taką jaka jestem i nie musze być szczupła jak lalki z tv.. Ale ja bym chciała tak sama dla siebie dojść do normalnej wagi, miałabym lepsze samopoczucie.
Cześć KAsiu
Studiuję fizjoterapię.
I ja się witam z nową koleżanką ![]()
Widzisz KaMia, Ty to przynajmniej możesz się ciążą zasłaniać, a mi pozostaje tylko przyznać się do łakomstwa i lenistwa ![]()
Zamiast biegania, czy siłowni polecam zumbe. Świetna sprawa. Można poćwiczyć, spalić mnóstwo kalorii i do tego świetna zabawa . Chodziłam w takie małe miejsce między Bieżanowską, a Wlotową. Prowadząca stwarzała świetną atmosferę i zawsze powtarzała: "nie ważne czy pomyli ktoś kroki, trochę mu nie wychodzi, najważniejsza jest dobra zabawa".
Ja byłam raz na zumibie i mi nie podeszło ;/ Jakoś na zwykłym aerobiku lepiej się czułam. Lubię chodzić na trx - ćwiczenia z taśmami. Męka straszna, zakwasy mega, ale po 8 zajęciach wyraźnie widać wzmocnienie rąk i ramion i biustu ![]()
Chodziłam w takie małe miejsce między Bieżanowską, a Wlotową.
A gdzie konkretnie? Bo to moje rejony ![]()
I czy oprócz zumby coś innego też oferują?
Oferują zumbe i różne jej odmiany. Kiedyś była jeszcze joga i taniec brzucha, ale nie wiem jak jest aktualnie. Podaję stronkę: spam
A ja sobie kupiłam dwie płyty dvd z ćwiczeniami Ewy Chodakowskiej. Tej nowej "gwiazdy" fitnessu:):) Podobno strasznie daje w kość, ale dziewczyny ją chwalą:)
Same płyty niewiele dadzą
Ja też oglądam ją na yt, ale wagi nie ubywa ![]()
niestety link nie wchodzi: ale to studio spam
katarzyna90 link wchodzi, został usunięty przez moderację,ponieważ na forum nie można wstawiać linków. Zachęcam do zapoznania się z regulaminem.
A wszystkim życzę miłego dnia!;)
Cześć Forumowiczki ![]()
Poniżej odnośnik do porcji zdjęć z wczorajszego wyjazdu w Tatry z kumplem - widoki na żywo o wiele lepsze
Pogoda dopisała choć mocno wiało na grani - mimo to było rewelacyjnie. Góry zimą wyglądają wspaniale, gorąco polecam!! Oczywiście mijaliśmy ludzi idących w tenisówkach[!!!] na Kasprowy, gdzie połowa wejścia wiedzie przez zamarznięty śnieg i lód, a na samym szczycie przy kolejce wysiadła pani na obcasach...albo to jakiś nowy model raków
. Helikopter kilkakrotnie przelatywał nam nad głowami i ktoś zginął na Rysach, spadł też ze Świnicy i był zabrany z Kopy Kondrackiej :-(
https://drive.google.com/folderview?id= … sp=sharing
Pozdrawiam ![]()