Kraków forum - Krakowianki poznajmy się :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Kraków forum - Krakowianki poznajmy się :)

Strony Poprzednia 1 … 25 26 27 28 29 … 44 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1,691 do 1,755 z 2,813 ]

1,691

Odp: Kraków forum - Krakowianki poznajmy się :)

Bubuś jak masz na imię?:) Zapiszę sobie Twój numer. Anet78 jak się poznamy?

Zobacz podobne tematy :

1,692

Kasia wink A Anetka, to bardzo szczupła blondynka 30+ w okularach, z roześmianymi oczami wink

1,693

Bawcie się dobrze dziewczyny smile

1,694

Anula jeszcze dziękowała za informację i miała przekazać Ewie,ale w końcu nie potwierdziła. Martinez z tego co wiem nie da rady.
Ja niestety walczę póki co,aby przybyć. Nie wiem czy mi się uda:(

1,695

martazwierz napisał/a:

Czekam na propozycje postaram się dostosować

Czy dotarła informacja do Martyzwierz?

1,696 Ostatnio edytowany przez JustynaG (2013-10-10 11:58:17)

Animus napisał/a:
martazwierz napisał/a:

Czekam na propozycje postaram się dostosować

Czy dotarła informacja do Martyzwierz?

Tak,ja wysyłałam jej maila. Spróbuję dziś jeszcze raz. Na wypadek gdyby nie doszedł/wpadł do spamów.

1,697

Myslę Greta76, że jakoś się rozpoznamy.
Tylko o której się spotykamy?!

1,698

Cześć Animus wysłał mi e-maila niestety wrzesień i początek października katastrofa dzieciaki na zielone szkoły itp. wszystko się wali, rozumiem że chcecie spotkać się w tą sobotę 12 października. Ja dostałam zaproszenie od męża w Bieszczady z propozycją spędzenia soboty na Połoninach i rozumiecie że nie mogę odmówić, dzieciaki też już napalone że pojadą do dziadków. Przykro mi bo bardzo mi zależało żeby się z wami spotkać, zresztą po części wyszło to z mojej inicjatywy. ale potwierdźcie ten termin kiedy? chyba że pogoda nie dopisze to nie pojadę

1,699 Ostatnio edytowany przez Bubuś (2013-10-10 17:52:14)

Oficjalnie spotykamy się w najbliższą sobotę tj 12.10.2013 o godzinie niby 17 pod empikiem, wszyscy którzy będą wcześniej niech szukają miejscówki, a wszyscy, którzy nie zdążą (czyli najpewniej ja tongue) niech się ze mną kontaktują  - numer powyżej. Ja będę na 17 i będę was łapać, mam numer do Anety więc myślę, że jakoś to ogarniemy wink

1,700

martazwierz napisał/a:

Cześć Animus wysłał mi e-maila niestety wrzesień i początek października katastrofa dzieciaki na zielone szkoły itp. wszystko się wali, rozumiem że chcecie spotkać się w tą sobotę 12 października. Ja dostałam zaproszenie od męża w Bieszczady z propozycją spędzenia soboty na Połoninach i rozumiecie że nie mogę odmówić, dzieciaki też już napalone że pojadą do dziadków. Przykro mi bo bardzo mi zależało żeby się z wami spotkać, zresztą po części wyszło to z mojej inicjatywy. ale potwierdźcie ten termin kiedy? chyba że pogoda nie dopisze to nie pojadę

czy to znaczy,że moje maile nie dochodzą?! bo pisałam dzisiaij do Ciebie równiez. Fakt,że może się nie podpisałam-mogłam zapomnieć:d ale mnie to zaniepokoiło.

1,701

Justyna dochodzą smile wywołałaś mnie

Jak na razie myślę, że na 98% się stawię smile

A tak poza tematem trochę nie macie może jakiejś zaprzyjaźnionej drukarni, która chciałaby się zaangażować w akcję wydruku kalendarzy ściennych w formacie A3, z których dochód zostanie przeznaczony na szczytny cel?

1,702

Ja mam do czynienia z dwoma drukarniami ale obie akurat to o każde 3 grosze płaczą ;(

1,703

ehh,u nas to samo co u Bubusia. Ale jeśli możesz Lena,to daj mi znać na maila o jaki nakład chodzi i jakie te kalendarze mniej więcej, zrywane czy jak. I więcej szczegółów, mogę spróbować. Ale wiadomo,te trzy grosze...:)

1,704

Justyna twoje maile nie doszły dopiero dzisiaj odebrałem od animuszu przykro mi że nie będę ale może jeszcze będzie jakieś następne spotkanie. Pozdrawiam i życzę udanej zabawy

1,705

JustynaG napisał/a:

Martinez z tego co wiem nie da rady.

Mówisz, że masz prywatne kanały kontaktowe z martinezem big_smile ?

1,706

kurcze,to trochę jestem zmartwiona, że coś jednak z tą pocztą nie tak ;/

Bubuś,tak,zdarza mi się mieć;) Także wg ostatnich informacji : żyje i ma się dobrze:)

1,707

No to dziewczyny widzimy się jutro 16.45-17.00 pod byłym Empikiem, obok kościoła Mariackiego:) Będę stała pod "wystawą":):)

1,708

Greta76 napisał/a:

No to dziewczyny widzimy się jutro 16.45-17.00 pod byłym Empikiem, obok kościoła Mariackiego:) Będę stała pod "wystawą":):)

No to do zobaczenia!

1,709

jak coś,to będę pisać do Bubusia z pytaniem gdzie jesteście:)

1,710

Postaram się dotrzec na czas smile

Dla tych, co mnie nie znają - będę mieć niebieską torebkę i szary włochaty szalik smile

Pozdrawiam i życzę miłego dnia, ja uciekam do pracy smile Buziak smile

1,711

Ja będę w czarnym albo szarym płaszczyku, bo coś dzisiaj chłodnawo.....a przez cały tydzień było tak pięknie:)
Do zobaczenia!

1,712 Ostatnio edytowany przez anet78 (2013-10-12 09:53:13)

Bubuś napisał/a:

Dla tych, co mnie nie znają - będę mieć niebieską torebkę i szary włochaty szalik smile

Czy jest ktoś, kto Cię jeszcze nie zna? wink

Greta76 napisał/a:

Ja będę w czarnym albo szarym płaszczyku, bo coś dzisiaj chłodnawo.....a przez cały tydzień było tak pięknie:)
Do zobaczenia!

A ja będę w czarnym płaszczyku, i dla rozpoznania będę mieć czerwoną apaszkę smile

1,713

anet78 napisał/a:

No na przykład Animus wink
Nie wiem co prawda czy się wybiera. ale jakby czasem wink

Nie narzekać na pogodę, mamy południe i piękny jesienny dzień... kocham taką jesień wink

1,714

Bubuś napisał/a:
anet78 napisał/a:

No na przykład Animus wink
Nie wiem co prawda czy się wybiera. ale jakby czasem wink

Nie narzekać na pogodę, mamy południe i piękny jesienny dzień... kocham taką jesień wink

Wybieram się z wielką radością. Poprzednio mi się udało, to i dziś pewnie jakoś namierzę Was, a do tego mam awaryjny numer komórki, za co dziękuję.

1,715

Dziękuję za miły wieczór smile

Doprawiłam się jeszcze jednym piwem i tatarem (który nota bene polecał raz jakoś Martinez ) i powiem Wam, że będzie mi się lekko zasypiało tongue

Do zobaczenia za miesiąc tongue
Po sezonie zimowym będę alkoholikiem big_smile

1,716

Napiszcie coś więcej o spotkaniu smile

1,717

Cóż można więcej napisać tongue Ot takie gadanie o życiu i śmierci, miłości i zdradzie księżach, małżeństwie i koniach tongue

1,718

To rzeczywiście sama kwintesencja smile

1,719

Hehe nie ma co Bubuś, konie w tym zestawie brzmią wybornie smile

dzięki wszystkim bardzo miło było smile

1,720

Dzięki wszystkim za miłe spotkanie!
Jest propozycja aby następne spotkanie było za miesiąc. Może wtedy luc i innym nieobecnym uda Ci się pojawić?
Czy 16 listopad Wam pasuje?

1,721

I ja dołączam się do podziękowań. To było niezwykłe, jak czas szybko galopował.

Przez ten miesiąc spróbuję poszukać takie miejsce, w którym muzyka nie będzie zagłuszała rozmowy i myśli. A może "Piwnica pod Baranami" ?

1,722

Po Twojej interwencji już raczej nie przeszkadzała wink

Nie wiem, czy dobrze pamiętam, ale luc z Krakowem związana jest sercem, a nie miejscem zamieszkania.
Dobrze kojarzę, czy mylę fakty? wink

1,723

Bubuś napisał/a:

Nie wiem, czy dobrze pamiętam, ale luc z Krakowem związana jest sercem, a nie miejscem zamieszkania.

Jednym i drugim smile

Co do 16 listopada to jeszcze daleko. Ja nie potrafię przewidzieć.
Umawiajcie się, a kto bedzie mógł to dołączy.

1,724

A,to musiałam Cię pomylić z inną forumowiczką wink

1,725

Ja rowież Wam dziękuję za miły wieczór a Anetce i Andrzejowi za krótki spacerek:):)
W listopadzie będę na 300%. Im częściej się będziemy widywać, tym lepiej:)

1,726

Ja odpadam w weekendy listopadowe,bo zapisałam się na kurs weekendowy. Dopiero w grudniu mogę smile

1,727

Bubuś napisał/a:

Ja odpadam w weekendy listopadowe,bo zapisałam się na kurs weekendowy. Dopiero w grudniu mogę smile

A co to za kurs, jeśli można zapytać?

1,728

Spotkania, spotkaniami, ale kafejka ledwo dycha sad

1,729

Zbliża się okres jesienny, i może to się zmieni smile

1,730

Dobrze by było smile

1,731

Wiesz, że mnie do kwiatków ciągnie, więc w tym kierunku poszerzam horyzonty wink
Póki co kurs podstawowy florysty wink Później zaawansowany, a później mistrzowski tongue

1,732

Bubuś - a co po kursie?
Zmiana pracy?

1,733

Niekoniecznie wink
Ja na pracę absolutnie nie narzekam smile
Kurs dla samej siebie robię. A swoją drogą nie wiadomo, co mnie w życiu jeszcze spotka,więc może akurat zdobyte umiejętności w połączeniu z tym, co już umiem, pozwolą na rozwinięcie skrzydeł wink

1,734

Bubuś napisał/a:

może akurat zdobyte umiejętności w połączeniu z tym, co już umiem, pozwolą na rozwinięcie skrzydeł wink

Czyli jednak smile
Pomysł fajny. Grunt to nie stać w miejscu.

1,735

Z małżem mamy takie założenie, że w ciągu roku każde z nas robi jakiś kurs smile Na studia już mi się nie chce drugi raz chodzić, a kwalifikacje jakoś trzeba podnosić smile

1,736

Bubuś napisał/a:

że w ciągu roku każde z nas robi jakiś kurs

I tak co roku? Do śmierci? smile

1,737

Ja w listopadzie nigdzie się nie wybieram więc postaram się być

1,738

luc napisał/a:
Bubuś napisał/a:

że w ciągu roku każde z nas robi jakiś kurs

I tak co roku? Do śmierci? smile

A jak tongue

1,739

Bubuś napisał/a:

A jak tongue

Lubię takie podejście. Właśnie mnie też nosi, bo już dwa lata się nie doszkalałem. Mam coś na oku i może się uda (jakoś lubię to słowo).

1,740

Animus napisał/a:

Lubię takie podejście. Właśnie mnie też nosi, bo już dwa lata się nie doszkalałem. Mam coś na oku i może się uda (jakoś lubię to słowo).

Co by się miało nie udać tongue

1,741

Bubuś napisał/a:
Animus napisał/a:

Co by się miało nie udać tongue

Termin zgłoszenia. Jest już październik, a ja dzwoniłem we wrześniu, ale na razie nie złożyłem dokumentów.

1,742

Super Bubuś! jak będziemy potrzebować ładny bukiety na prezent, to się zgłosimy!
Animus Raz, dwa i idź złożyć dokumenty!

A ja planuję zapisać się na kurs angielskiego. Zapomniało się co się człowiek uczył, to by się przydało przypomnieć wink

1,743

Jeżeli to tylko kwestia przypomnienia sobie, to bardziej opłaca się pieniądze przeznaczone na kurs wydać na weekend w Anglii wink 100% języka w języku i większe poczucie "przymusu", bo jak nie otworzysz gęby, to na lotnisku zostaniesz big_smile

1,744

Bubuś napisał/a:

Jeżeli to tylko kwestia przypomnienia sobie, to bardziej opłaca się pieniądze przeznaczone na kurs wydać na weekend w Anglii wink 100% języka w języku i większe poczucie "przymusu", bo jak nie otworzysz gęby, to na lotnisku zostaniesz big_smile

Muszę w takim razie to przemyśleć!

1,745

Bubuś Twój tekst "jak nie otworzysz gęby, to na lotnisku zostaniesz" rozbawił mnie do łez smile

Wyobraźcie sobie, że wczoraj zostałam baaardzo pozytywnie zaskoczona przez nasze pkp. Otóż musiałam pojechać do Wawki i traf chciał, że nie miałam innej opcji jak powrót przewozami regionalnymi. Nie cieszyło mnie to zbytnio bo ostatnie dwa wyjazdy tworem interRegio skończyły się tym, że za każdym razem do celu dojeżdżałam z min. 1 godzinnym opóźnieniem, ponieważ pociąg na trasie stał w szczerym polu i przepuszczał wszystkie inne pociągi. Fakt wczorajsze połączenie realizowały przewozy regionalne, ale sam pociąg miał jakieś inne rozszerzenie. Jakież było moje zdziwienie gdy na stację podstawili pociąg na 15 min przed wyjazdem, ruszył o czasie, warunki - elegancko, wygodnie, elektroniczne wyświetlacze, momentami ciuchcia jechała ponad 130 km/h, w wagonie darmowy hotspot i do tego wszystkiego na miejsce dojechaliśmy punktualnie o czasie. Szok.

1,746

Lena napisał/a:

Wyobraźcie sobie, że wczoraj zostałam baaardzo pozytywnie zaskoczona przez nasze pkp. Otóż musiałam pojechać do Wawki i traf chciał, że nie miałam innej opcji jak powrót przewozami regionalnymi.
...... Szok.

Napisz jeszcze, o której taki super pociąg jeździ.
Bo mój Młody dojeżdża do W-wy na studia i jak jedzie regionalnymi to w strasznym tłoku sad

1,747

Lena napisał/a:

Jakież było moje zdziwienie gdy na stację podstawili pociąg na 15 min przed wyjazdem, ruszył o czasie, warunki - elegancko, wygodnie, elektroniczne wyświetlacze, momentami ciuchcia jechała ponad 130 km/h, w wagonie darmowy hotspot i do tego wszystkiego na miejsce dojechaliśmy punktualnie o czasie. Szok.

A może nieświadomie wtryniłaś się na jakiś kurs pokazowy albo co tongue Takie udogodnienia dla zwykłych, szarych pasażerów?

Toż to zbytek łaski big_smile

1,748

Aaa widzicie zapomniałam jeszcze napisać, że to wagon 2 klasy był a nie żaden business smile

luc to było połączenie Warszawa Centralna - Sosnowiec Główny o 18.30 a pociąg to regioekspres, także tu może kryje się ta tajemnica (raz godzina wyjazdu, dwa relacja pociągu).

1,749 Ostatnio edytowany przez Bubuś (2013-10-17 19:50:48)

No to po prostu los się do Ciebie uśmiechnął tego dnia tongue

Dziołszki (i chopcy też) co  możecie mi polecić do czytania?
Brakuje mi pomysłów na tytuły ;/ Zapisałam się nawet do biblioteki, ale stojąc między półkami nie bardzo wiem po co sięgnąć i w sumie wybieram po okładce, a wiecie jak to z tym jest big_smile

Jedyne kryterium, to mała ilość ciągnących się w nieskończoność opisów - nie cierpię takich książek tongue

1,750

Czytam Wasz wątek już od jakiegoś czasu i postanowiłam wreszcie napisać smile Czy można do Was dołączyć? Widzę, że się dość regularnie spotykacie smile Ja jestem w Krakowie od jakiegoś czasu, kontynuuję tu studia magisterskie, jestem obecnie na ostatnim roku.   Niekiedy jednak  nie mam z kimś gdzieś wyjść, wiecie jak to jest, ktoś nie może, ktoś pracuje, ma zajęcia  itp. smile Chętnie umówiłabym się z kimś na herbatkę, kawkę czy jakąś imprezkę smile

1,751

Bubuś napisał/a:

Jedyne kryterium , to mała ilość ciągnących się w nieskończoność opisów - nie cierpię takich książek tongue

Musisz jednak jeszcze podać jakieś inne kryteria. Np. tematyka smile

1,752

malajka napisał/a:

Czytam Wasz wątek już od jakiegoś czasu i postanowiłam wreszcie napisać smile Czy można do Was dołączyć? Widzę, że się dość regularnie spotykacie smile Ja jestem w Krakowie od jakiegoś czasu, kontynuuję tu studia magisterskie, jestem obecnie na ostatnim roku.   Niekiedy jednak  nie mam z kimś gdzieś wyjść, wiecie jak to jest, ktoś nie może, ktoś pracuje, ma zajęcia  itp. smile Chętnie umówiłabym się z kimś na herbatkę, kawkę czy jakąś imprezkę smile

Zapraszamy serdecznie smile
Najbliższe spotkanie ma się odbyć gdzieś w środku listopada, więc masz trochę czasu by się psychicznie przygotować  big_smile

luc , ogólnie czytam babskie czasoozabijacze, ale nie pogardzę czym bardziej ambitnym, ogólnie rzecz ujmując powieści, powiastki, kryminały wink

1,753

malajka witamy smile

Bubuś a trylogię Millenium czytałaś?

1,754

Nie, nie czytałam, ale miałam w rękach big_smile

Mówisz, że warto?:)

1,755 Ostatnio edytowany przez Animus (2013-10-18 11:39:07)

Bubuś napisał/a:

Brakuje mi pomysłów na tytuły ;/ Zapisałam się nawet do biblioteki, ale stojąc między półkami nie bardzo wiem po co sięgnąć i w sumie wybieram po okładce, a wiecie jak to z tym jest big_smile

Jedyne kryterium, to mała ilość ciągnących się w nieskończoność opisów - nie cierpię takich książek tongue

Jest na forum wątek:

http://www.netkobiety.pl/viewtopic.php?pid=1716832#p1716832

Polecam Ci także stronę biblionetka.pl. Tam znajdziesz recenzje i uwagi na temat książek.

Faktycznie. to jedno kryterium, to za mało.

Na pewno mogę polecić autora, którego teraz czytam, ale będzie go trudno dostać w biibliotekach:

Dżubran Chalil vel Gibran Khalil "Połamane skrzydła". Dzieło, w którym estetyka słowa jest najwyższej próby, anielska.

Posty [ 1,691 do 1,755 z 2,813 ]

Strony Poprzednia 1 … 25 26 27 28 29 … 44 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Kraków forum - Krakowianki poznajmy się :)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024