Kraków forum - Krakowianki poznajmy się :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Kraków forum - Krakowianki poznajmy się :)

Strony Poprzednia 1 … 21 22 23 24 25 … 44 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1,431 do 1,495 z 2,813 ]

1,431

Odp: Kraków forum - Krakowianki poznajmy się :)

Co do roweru, to dla mnie sezon się dopiero rozpoczął (cały rok to mój syn jeździ, czego nie rozumiem) i  też dopiero byłam jeden raz. Jak już się rozkręcę, to przeciętnie 2 razy w tygodniu.

Burza to przed chwilą kolejna przeszła. Cały czas pada, mąż mnie chciał wyciągnąć na nocny spacer, ale się nie dałam. Jemu deszcz nie przeszkadza.

Dobranoc dziewczyny.

Zobacz podobne tematy :

1,432

Witaj maj, 3 maj!

Życzę pogodnego dnia smile

1,433

Czy tylko u mnie pada?
Siedzę na działce i zamiast się opalać to siedzę w domeczku:(
Nawet ogniska nie można rozpalić sad
I to ma być majówka ?
Gdzie to słońce ja się pytam?

1,434

anet78 napisał/a:

Gdzie to słońce ja się pytam?

W naszym regionie chyba nigdzie sad
Niech to diabli.

1,435

Ludzie ludziska, kto chętny (Justyna, ciebie nie pytam, bo już wyraziłąś chęć tongue) na "pifkowe spotkanie" 18.05.13 ok godziny 18.00?

Proszę o propozycję miejsca:P

Słońce, u mnie za oknami piękny słoneczni dzień. Rano tak "przypierało", że mi rozsadę ogórka w szklarence ugotowało tongue Tak to jest, jak zamiast spełniać ogrodnicze obowiązki spi się w najlepsze do 9 tongue Będę siać raz jeszcze tongue

Ktoś chętny na motopodróż do Szczawnicy? Ruszamy za pół godzinki, możemy zabrać jedną osobę "na plecak", kolega ma wolną miejscówkę na FZ 6 tongue Dla śmiałka możemy skombinować kask tongue

1,436

Widzę, że nikt się nie zdecydował... żałujcie!

Było super, pogoda nas co prawda trochę postraszyła i zrezygnowaliśmy z wizyty w Nidzicy, ale Szczwnica i Wąwóz Homole zaliczone wink

Spadam do pracy smile

1,437

Witam po majówce smile

Co słychać, jak mija dzień?

Udało mi się odwiedzić kumpla w rodzinnych stronach jego żony, czyli nieopodal Białej Podlaskiej. Mimo, że nie spałem wiele, bo ich córa budziła z rana, to oderwałem się od Krakowa, zatem bardzo pozytywnie smile

Justyna, jak w pracy? Stres minął, jak się masz? Idziesz za radą Bubuś, by rozejrzeć się za inną pracą? A z angielskim, może umów się na jakieś konwersacje? Taki sposób bardzo pomaga, myślałaś o tym?
Lena, widzę, że szalejesz na rowerze, świetnie! Sam muszę się zabrać za swój i poprawić kondycję, bo póki co, słabo to widzę :-/ A czytając wypowiedź Justyny o jeżdżeniu w deszczu, powiem Wam, że wielokrotnie jeździłem w deszczu, niezła frajda, zwłaszcza jak się jest niemal całkowicie przemoczonym co mi się zdarzało. Ludzie się dziwnie patrzą tylko, ale co tam :-D
Bubuś, jak na motorze, Ty prowadziłaś, czy byłaś na plecaczek?

Ooo, spotkanie, dobrze widzę? Chętnie się dołączę?znacie Omerte na Kazimierzu? Mają tam rewelacyjny wybór piw, zapewne znajdziecie coś dla siebie smile Lub Coyote Bar na Tomasza, mają z tyłu fajny ogródeczek, co prawda, dla palących, ale może nie będzie tak źle. Chyba, że macie inne propozycje smile

1,438

Martinez wychodzi szydło z worka... nie czytasz ze zrozumieniem tego, co piszemy na forum big_smile
Justyna już szlifuje język na zajęciach angielskiego tongue

Załóżmy, że mogę Ci zaufać i jestem chętna na wizytę w Omerte tongue Tym bardziej, że Kazimierz jest dla mnie jedną wielką niewiadomą, a w sumie mam do niego całkiem blisko smile

Ja jeżdżę jako plecak, nasze moto jest dla mnie za ciężkie smile A poza tym, ja nawet na skuterze ledwo równowagę trzymam - 200 kg w połączeniu z kiepską koordynacją (ja o własne nogi się często potykam) mogłoby dać kiepski efekt - to po raz, a po dwa, "bandziorek"to pieszczoch mojego połówka, także raczej w zyciu mi nie da poprowadzić big_smile

1,439

Ok,może być kazimierz, tylko dla mnie w tym układzie im wcześniej tym lepiej - będę musiała dotrzeć na ostatni autobus...:( a z rynku mi bliżej.
cieprie na bezsenność! jutro się będę żalić, że się nie wyspałam...:D

1,440

Oj tam, oj tam Bubuś, Wy tak piszecie, że ciężko sie w tym połapać...zresztą, jak mówicie, to jest to samo :-D
Aaaaaale będzie zaraz bura :-)
Bubuś, tylko, że akurat pisząc o angielskim, zwracałem się do Justyny smile

Mówię Wam, to dobra knajpa, tylko tak jak pisze Justyna, lepiej wcześniej, tam zawsze jest dużo ludzi, więc może być ciężko z miejscem dla większej ilości osób...choć zależy, ile się wygrzebie smile

Pogodnego dnia smile

1,441

Na 18.05 to i ja się mogę zadeklarować i dla mnie Kazimierz jest w sam raz choć Omerte to jakoś nie kojarzę, ale to może dlatego, że a) za piwem nie przepadam jakoś specjalnie a b) nie mam pamięci do nazw tongue A może jeśli pogoda będzie ładna to się jednak na jakiś ogródek skusimy  ?

A co do mojej jazdy na rowerze to w sumie aż raz byłam a w niedzielę otworzyliśmy sezon rolkowy smile W deszczu natomiast to ja mogę jeździć, ale konno tongue co też zresztą 3 maja uczyniłam smile był pierwszy wiosenny teren.

Bubuś hehe niezłe plecak z Ciebie musi być. Aaa w sumie to powiedz mi czy na dłuższych trasach jazda w jednej pozycji nie jest męcząca?

1,442

Ależ się zaplątliścieL( Dementując wszystko: chodzę na kurs angielskiego,ale..ciągle mi mało! Ale w tym sensie,że po prostu mój poziom  jest niski,co mnie irytuje,a przecież nie przeskoczę poziomu,niestety;(
Zaskoczę Was- nawet nie miałam problemów z pobudką. Wręcz wstałam za wcześnie.
Odnośnie tego "bycia plecakiem", Lena-słuszne pytanie. Mi się wydaje,że bym tak nie wytrzymała w jednej pozycji;p

1,443 Ostatnio edytowany przez Bubuś (2013-05-07 18:44:24)

No jasne, że boli tongue Jak po wszystkim - rowerze, koniu czy innych "dupiastych" środkach lokomocji tongue

Zaletą naszego bandziorka jest to, że nie jest to typowy ścig, na którym jest króciutki zadupek (miejsce za kierowcą) i siedzi się "na żółwia" nad kierowcą z nogami podciągniętymi pod uszy wink

My mamy motor  miejski/ szosowy czy jeszcze jakiś tam (nie wiem, która nazwa jest poprawna).
Siedzę mniej więcej na tym samym poziomie co kierowca (jestem za nim schowana), mam kawał kanapy do dyspozycji i podnóżki umożliwiające wygodne trzymanie nóg pod kątem 90 st w kolanach albo i bardziej rozwartym. Poza tym, z tyłu mamy kufer, który jest dla mnie oparciem. (zamontowana specjalna "poduszka - zagłówek" żebym nie obijała łopatek, jest miękko i wygodnie).

Jadąc nie muszę się trzymać kurczowo partnera, w sumie w ogóle się nie trzymam, jedynie jak mocniej zahamuje, czy jak jest ostrzejszy zakręt. Po 100 km schodzę z moto tak samo zmięta jakbym jechała 100 km w mniejszym aucie. wink

1,444

Bubuś tylko moje wyobrażenie jest takie, że jako pasażer nie możesz wykonywać zbyt wielu ruchów aby nie zaburzać równowagi kierowcy i stąd moje pytanie. Wiesz jak jadę konno to jak mi nogi zdrętwieją to mogę je sobie ze strzemion wyciągnąć i nimi pomachać, wyprostować, cokolwiek. Poza tym cały czas jestem w ruchu. A taka jazda na motorze to dla mnie jest właśnie wyobrażenie mega statyczności, no może poza możliwością ruszania głową smile. Jednak może się mylę.

Aaa co do jazdy w deszczu - to wczoraj już się na takową szykowałam bo jak jechałam do koni to całkiem nieźle lało smile ale jak już się wygrzebałyśmy to padać przestało.

1,445

Witajcie słonecznie:)
Padłam wczoraj po pracy  i spałam do 20:30. Co za tym idzie,ponowne zaśnięcie nastąpiło znów po 1... Muszę się jakoś przywołać do porządku z tym spaniem. smile
A tak z ciekawości, zerkał ktoś z Was na arkusze maturalne z j. polskiego? ;D
Miłego dnia!

1,446

No jak jedziemy 140 autostradą to nogami nie macham, ale jak się jedzie wolniej, gdzieś boczną droga to nie ma problemów.
No i przy zakrętach się nie wiercę i przy ruszaniu big_smile

Na samym początku dzięki mojemu poprawianiu się ruszyliśmy ze skrzyżowania na tylnym kole big_smile

Ja zaglądałam ale nie rozwiązywałam anie też specjalnie się nie zagłębiałam tongue

1,447

JustynaG napisał/a:

A tak z ciekawości, zerkał ktoś z Was na arkusze maturalne z j. polskiego? ;D

A i owszem. Mam w domu maturzystę smile

1,448

luc napisał/a:

I jakie nastroje wśród młodzieży?

Ale ten czas zapiernicza, nie tak dawno to ja obgryzałam paznokcie przed wejściem na sale, a tu... rach ciach i 6 lat minęło jak z bicza strzelił! O ile nawet nie siedem tongue Musiałabym zajrzeć w papierki big_smile

Podjęli decyzję co do klubu? Może przez wzgląd na Justynę faktycznie ulokujemy się gdzieś przy rynku, co wy na to? Justyś, o której musisz się zebrać żeby zdążyć na ostatni dyliżans? wink

1,449

Bubuś napisał/a:
luc napisał/a:

I jakie nastroje wśród młodzieży?

U mojego - pełny luzik smile
I jeszcze dziennikarze ich fotografują, robią wywiady smile
Oglądam codziennie zdjęcie mojego syna i jego kolegów w różnych gazetach.

1,450

Jak z rynku,to gdzieś 22:00.:) Chyba,że będzie się ktoś znajomy kręcił po Krakowie..ale tego nie wiem,więc wolę nie ryzykować. Jak Wy wolicie-ja się dostosuję.Najwyżej wpadnę na chwilkę:)
kurcze, ja przed pisemną chyba nie miałam stresu,ale za to ustna.. pamiętam do dziś!;/

1,451

Ja na ustnej z polaka recytowałam big_smile Tak obkułam temat, że komisja nie miała szans big_smile 20/20 big_smile

1,452

Dziewczyny (Bubuś i Justyna) jesteście z rocznika, który zdawał matematykę na maturze, czy nie?

1,453

Nie. Ja nie mialam matmy smile Bylam drugim rocznikiem nowej, ale tej starszej matury smile

1,454

Wiecie dla mnie zasadniczo obojętne jest czy spotkamy się na rynku czy na Kazimierzu - choć nie ukrywam, że chętnie bym teraz zmieniła rejon smile
A co do matury to u mnie była dowolna (dopiero były przymiarki do obowiązkowej), ale i tak matmę zdawałam tongue

1,455

Ja też nie miałam obowiązkowej,ale ją zdawałam.

1,456 Ostatnio edytowany przez Bubuś (2013-05-10 11:28:57)

martinez napisał/a:

Chętnie się dołączę?znacie Omerte na Kazimierzu?

Widzę, że nie kwapicie się do podejmowania decyzji tongue
Pytanie do martineza : czy wyżej wspomniany klub ma ogródek?? tongue Zakładając, że będzie piękny, majowy weekend nie chcę kisić się w piwnicy tongue
Na stronie tego zacnego miejsca nie znalazłam żadnych przesłanek mówiących cokolwiek o świeżym powietrzu tongue Piasało (tak wiem, było napisane, a nie pisało) tylko o świeżym piwie big_smile

1,457

Ja zdawałam maturę z majcy ale z wyboru:)
18-tego ja niestety nie bedę mogła, bo 19-ego córcia ma komunię.
Chyba że udałoby mi się wyrwać na jedno piwko.

1,458 Ostatnio edytowany przez martinez (2013-05-12 10:15:31)

Bubuś napisał/a:
martinez napisał/a:

Chętnie się dołączę?znacie Omerte na Kazimierzu?

Widzę, że nie kwapicie się do podejmowania decyzji tongue
Pytanie do martineza : czy wyżej wspomniany klub ma ogródek?? tongue Zakładając, że będzie piękny, majowy weekend nie chcę kisić się w piwnicy tongue
Na stronie tego zacnego miejsca nie znalazłam żadnych przesłanek mówiących cokolwiek o świeżym powietrzu tongue Piasało (tak wiem, było napisane, a nie pisało) tylko o świeżym piwie big_smile

Hej Bubuś,
o ile się orientuję, to nie ma tam ogródka. Jest natomiast niedaleko od tego miejsca, na Meiselsa, niemal tuż przy skrzyżowaniu z Bożego Ciała. Idąc Meiselsa od Bożego Ciała to jest pierwsza po prawej, tuż przy ulicy więc ciężko przegapić, w głębi jest knajpa Stajnia [jeśli to Wam jakoś podpowie lokalizacje], bo nie wiem jak się nazywa ta miejsówka o której piszę :-/ Widać to dobrze na Google street view, zatem możecie zobaczyć...aaa i na zdjęciu widać nazwę na szyldzie "Mleczarnia". Są parasole i jest drzewko pod którym można przysiąść smile
Jak Wam mija weekend? Mamy typową pogodę na koniec tygodnia, chmury i deszczyk ;-)
Miłego dnia smile

1,459

No jak się towarzystwo nie zdeklaruje to ciężko będzie sie do soboty zebrać tongue

U mnie jak zawsze w weekend tysiąc rzeczy do zrobienia, tu jechać, tam załatwić, to kupić tam zajrzeć tongue
Dla kogo ciasta z rabarbarem i bezą? wink

1,460

Dobra,to ja podejmuję męską decyzję. Widiszmy się na rynku. Skoro Wam to obojętne,a ja wolę na rynku...:) To pozwolę sobie zadecydować. Aneta jak wiemy ma do domurz rzut beretem,a że ma komunię, też pewnie będzie jej lepiej:) Umówmy się pod emikiem, i najwyżej na miejscu czegoś poczukamy. Jeśli komuś wpadnie ciekawa propozycja w tygodniu,to niech pisze i dzieli się tym na forum smile
To co,17:00 pod empikiem?

Poza tym wszystko dobrze,trochę spotkań ze znajomymi i załatwiania spraw w weekend,dziś pełen odpoczynek:) Trzymajcie się.

1,461

Ja jestem za wink Teraz dostrzegłam posta, więc dopiero jutro za spamuję ludziskom pocztę wink

1,462

Myślę że na jedno piwko uda mi się wyrwać z domku smile
Do zobaczenia!

1,463 Ostatnio edytowany przez brzanka26 (2013-05-13 21:25:38)

dziewczyny mam pytanie, w Krakowie jest osrodek prowadzony przez siostry zakonne dla dzieci z afazja motoryczna,wiecie cos o tym?

1,464

brzanka26,witaj-rozgość się u nas,jeśli masz ochotę. odnośnie osrodka nie pomogę,bo nie siedzę w takim temacie.
To ok, jeśli chodzi o ogródek to niestety,ale myślę ze cięzko będzie nam znaleźć piwo w rozsądnej cenie... poszperam jutro po necie i popytam,może ktoś coś poleci:)

1,465

Wiadomości rozesłane wink
No na bank coś znajdziemy wink A wysoka cena będzie nas obligować do umiaru big_smile

Niestety o ośrodku nic nie wiem sad

1,466

Witajcie:) Słonko znów do nas zawitało i pięknie się zrobiło... Pozdrawiam i życzę miłego dzionka Wam wszystkim smile

1,467

widzę, że nader majowo smile dziewczęta z rozwianym włosem ganiają rowerowo/moto/ogródkowo
a faceci z z rozchłestanym torsem czuwają nad niezdecydowaną dziatwą smile
bubuś- ciasto z rabarbarem mniaaam a racuchy to już obłędna rozkosz smile
luc: moja latorośl "już za rok matura" i wciąż bimba do potęgi sad gratuluję poukładanego syna smile

1,468 Ostatnio edytowany przez mikam123 (2013-05-15 10:19:54)

ja ostatnie 2 tygodnie- na szczerej wsi smile, udało się wyrobić, ponadrabiać, poprzesuwać smile dziecka wolne miały- bo egzaminy, więc wyjazd - zapuszczony domek z ogródkiem- szorowałam i odchwaszczałam "od zmierzchu do świtu", kręgosłup płakał rzewnymi łzami, stawy łamały się w nieoczekiwanych miejscach ale "nic to " smile chwasty mojego wzrostu (co nie jest trudne smile ) i mają system korzeniowy jak okablowanie FBI smile

1,469

godz- 17, empik, 18 maj- Kraków,
szkoda, że nie wybraliście jakiejś konkretnej knajpy bo być może, udało by mi się na trochę wpaść ale na pewno nie na 17 sad miłej zabwy wszystkim smile

1,470

chollerka słońce bardzo mnie cieszy! Ale podobno to tylko w tym tygodniu nam dopisze, może W KOŃCU rozpocznę sezon grillowy w sobotę:)
mikamjak już ktoś pisał kiedyś, nie pamiętam czy ja czy Lena, nie pisz posta pod postem,bo to zaśmieca forum. Jest opcja"edytuj". Jak już gdzieś się usadowimy, to możemy przecież napisać Ci sms,jak podasz numer komuś w mailu.
Bubuś, pisałaś do kogoś,ktoś się już"określił" co do soboty?
Trzymajcie kciuki,dziś ważne spotkanie w pracy.
Miłego dnia:)

1,471

U mnie sezon grillowy trwa w najlepsze tongue W sobotę grillowałam w strugach deszczu, różnicy w smaku nie odczułam tongue

Kilka osób napisało maila, mam nadzieję, że zgodnie z deklaracjami stawią się na spotkaniu wink nie pamiętam czy pisałam do lilou http://ero-senin.pl/engine/data/emoticons/mysli.gif
mikam jeżeli tylko chcesz mogę Ci ma maila przerzucić mój numer telefonu, będziesz łapać kontakt w razie "w" wink z resztą w wątku "Samotność w Krk" gdzieś się poniewiera moja komórka tongue

1,472

napisałam do lilou sms, ma dać znać w sobotę:) Mam też nadzieję na jakieś nowe twarze!
oo,taką kiełbaskę z grilla to ja bym dziś z wielką chęcią...:D

1,473 Ostatnio edytowany przez Bubuś (2013-05-15 21:33:46)

Skończy się na tym, że będziesz skazana na moją obecność tongue No i na martineza, bo on raczej też nas nie zawiedzie tongue Póki co odpisało mi 9 osób, 6 jest na tak tongue Przepraszam jeżeli kogoś uraże, ale kojarzę tylko jedną z nich tongue

1,474

Dziewczyny ja chyba tym razem jednak nie zawitam. Znajomi mają przyjechać do Krk w ten weekend, dawno się z nimi nie widzieliśmy, w sumie kurczę jeszcze nie wiem kiedy i o której mamy się spotkać. Jednak wolę Was uprzedzić wcześniej, że może mnie nie być.

1,475

Bubuś napisał/a:

Skończy się na tym, że będziesz skazana na moją obecność tongue No i na martineza, bo on raczej też nas nie zawiedzie tongue Póki co odpisało mi 9 osób, 6 jest na tak tongue Przepraszam jeżeli kogoś uraże, ale kojarzę tylko jedną z nich tongue

właśnie marinez pisał dziś,że nie wie. Ale mam nadzieję, że jednak się zdecyduje i nieprzegapi takiej okazji...;) Mam nadzieję,że reszta też dopisze!

1,476

Ania też pisała, że nie da rady.. stały skład się wykrusza tongue Ciekawe czy Anetka znajdzie chwilkę czasu, tongue

1,477

Jakieś weteranki muszą zostać:p
Mam nadzieję,że tylko "jednorazowo nas opuszczają":)

1,478

Bubuś napisał/a:

Ania też pisała, że nie da rady.. stały skład się wykrusza tongue Ciekawe czy Anetka znajdzie chwilkę czasu, tongue

Znajdę, znajdę.
Powiedziałam w domu że muszę wyskoczyć na dwie godzinki w sobotę i nie było sprzeciwu.

1,479

anet78 napisał/a:

Powiedziałam w domu że muszę wyskoczyć na dwie godzinki w sobotę i nie było sprzeciwu.

Bo nie wiedzieli, że dwie godzinki zamieni się na pięć tongue A kto córci loki przed snem zakręci? Papiloty muszą być, nie ma to tam to tongue

1,480

Wyjątkowa tu cisza,ale powiem Wam że ze względu na to,że zapowiadają deszcz... zarezerwowałam w razie W Karmello na jutro na 17:30, teraz mi do glowy przyszło i nie chciałam czekać na Waszą aprobatę. Jak coś, to się odwoła:) Ja uciekam na noc muzeów,choć ciekawa jestem,czy gdzieś się dostanę...

1,481

Witam Was wszystkich. Ma nadzieję, że widzimy się wieczorkiem w jak najliczniejszym gronie.
Spoko Justyna, przynajmniej będziemy mieć jakąś alternatywę jakby pogoda zawiodła:)

Widzimy się później, uciekam do pracy wink

1,482

do zobaczenia:)

1,483

czy wszyscy wszystko pozałatwiali??:D

1,484

JustynaG napisał/a:

czy wszyscy wszystko pozałatwiali??:D

Ja już tak. Komunię mam za sobą, przede mną biały tydzień wink

1,485 Ostatnio edytowany przez Bubuś (2013-05-19 22:01:02)

No ja też melduję sie na stanowisku tongue

Powiem Wam, że wczoraj udało mi się zrobić nawet ciekawe zakupy tongue
Wzbogaciłam się o nową parę butów, o takie : http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSCrnETMJWXjw_KNCaX0VOehzsLg0dHZH-AkVc7JoY8ddEeaZJs i o sukiekę, o taką :
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR_evZ-NnwycbJpnsUacsc6hNhJADkkobubeTqyEA9NMCAiNUlAew (zdjęcia z sieci)

Dzisiaj zarzuciłam nowe wdzianko i opaliło mi dekolt zgodnie z szablonem big_smile sad Wygląda to nieciekawie tongue

1,486

Wczoraj szalałam w mini, a dziś zdycham z katarem sad

Załyczyłam jakiś leki i na gryPe i drugi na alergię, bo nie bardzo wiem co jest przyczyną kataru sad
Nie cierpię kataru sad

1,487

woooooooooooooow, jakie zakupy! a butki super! rozumiem,że zakup na wesele zamiast niebieskiej ślubnej?:) Kolega martinez łaził w niedzielę po górach - ot,przyczyna jego nieobecności! Musiał siły regenerować:D
Mnie też coś w nosie kręci;/ ale nie daję się, choć połowa domu choruje! Dobrej nocy:)

1,488

Tak zestaw już na weselicho tongue Musze tylko przywyknąć, bo krótkiej sukienki nie miałam na sobie ruski rok, a szpilek to już lata świetlne wstecz big_smile
Tak to jest jak się stawia wygodę nad wygląd tongue Niech żyją adidasy i jeansy! big_smile

Ni widzę, że martinez dorobił się własnego adwokata big_smile
Przy nas tez mógł zregenerować siły tongue Przecież nikomu nie kazałyśmy latać wokół plant tongue

Zabieram się do pracy wink

1,489

Cześć

i jak tam spotkanie? frekwencja dopisała?
Ja zasadniczo w sobotę cały dzień spędziłam na mieście tyle, że z mężem i znajomymi. Niedziela podobnie dzięki czemu nawet się trochę opaliłam smile

Aaa i dzisiaj też mnie coś katar męczy i to chyba właśnie na tle alergicznym może być także Bubuś to może nie wina krótkiej kiecki smile

1,490

No kiepściutko z frekwencją było wink 5 kobietek, 4 ze stałego składu i jedna bonusowa, która wskoczyła na chwilkę tongue Ale, że każda miał "sprawy do załatwienia" rozstałyśmy się po jednym piwku wink

No biorę coś na katar alergiczny, ale powiem Wam, że trochę się obawiam, bo lek ma pół strony ulotki skutków ubocznych big_smile Załatwię serce, wątrobę i nerki, będę miała zawroty głowy, tachykardię i biegunkę ale katar mi przejdzie big_smile

1,491

Wiesz Bubuś,wszędzie muszą pisać o skutkach. Ja już bym chyba mogla kilka razy nie żyć po miesznaiu leku albo braniu końskich dawek;p choć ostatnio się oszczęzdam pod tym względem,bo-odpukać!-nie choruję.
A jak się nazywała ta knajpka,gdzie byłyśmy...? Bo nie pamiętam,a fajne miesjce. Dużo stolików-na plus!
Ja mam trochę lewą rękę przypieczoną po niedzieli:P
Zdrowia życzę, kobiety!

1,492

Re na Św. Krzyża wink

1,493 Ostatnio edytowany przez martinez (2013-05-21 21:20:06)

Dobry wieczór smile
Widzę, że spotkanie się udało, to świetnie! Wiecie, ja tam wiele na poprzednich spotkaniach nie gadałem, więc mogłyście spokojnie obgadać wszystkie kobiece [i nie tylko] sprawy ;-) A Tobie Justyna dziękuję za ratowanie mnie na forum, to miłe smile
Wyprawa udana, teraz czuję w nogach, ale zupełnie nie żałuję. Pogoda dopisała, było Słońce, kilka chmurek, choć miejscami wiało i to na tyle mocno, że ciężko było utrzymać pion. Mam trochę zdjęć, jak nie zapomnę, to postaram się przynieść na następne spotkanie. Aaa, najważniejsze, na drodze spotkałem małą zagubioną koziczkę?była na odległość może dwóch metrów, słodziutka smile
Oto i ona:
https://docs.google.com/file/d/0B2qhJvJ … sp=sharing
Hmm, co Was tak przeziębienie bierze? Spódniczki są rewelacyjne, ale jeszcze będzie pogoda i się w nich nachodzicie?dla swojej i naszej przyjemności :-D
Zdrowiejcie raz raz!!

1,494

martinez koziczka śliczna! Pokaż więcej fotek!
Dziewczyny nie dajcie się choróbskom! Bo jak wy się rozłożycie to na forum będzie cisza wink
Czuję się nawócona;), w niedzielę miałam komunię, a teraz Biały tydzień ... i tak do soboty ...

1,495 Ostatnio edytowany przez Lena (2013-05-22 12:35:08)

No koziczka słodka smile

Anetko , to zmykaj na piwko tongue

Zachęcam was do wzięcia udziału w akcji na rzecz katowickiego schroniska smile
Wystarczy, że obejrzycie filmik i prześlecie go znajomym. Jeżeli film zdobędzie pół miliona odsłonięć, wówczas zwierzaki dostaną tonę karmy smile

Filmik

Wrzućcie to gdzie się da wink

Edit :

Nie chce sie zrobić tak jak ja chcę sad

Może Lena zajrzy to mi naprawi big_smile

Posty [ 1,431 do 1,495 z 2,813 ]

Strony Poprzednia 1 … 21 22 23 24 25 … 44 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Kraków forum - Krakowianki poznajmy się :)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024