Kraków forum - Krakowianki poznajmy się :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Kraków forum - Krakowianki poznajmy się :)

Strony Poprzednia 1 … 20 21 22 23 24 … 44 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1,366 do 1,430 z 2,813 ]

1,366

Odp: Kraków forum - Krakowianki poznajmy się :)

Dziękuję za miłe powitanie, od razu się buzia cieszy :-)
Justyna, ja przy oddawaniu swojej od razu zażądałem zwrotu, bo pusciła na szwach. Więc mówię, że skoro po tygodniu noszenia nie wytrzymuje, to ja dziękuję za taki produkt, bo nie mam czasu 4 razy w miesiącu wracać z reklamacją :-)
lilou, ten Pole Dance to ciekawa sprawa, podoba mi się...ale któremu facetowi by się nie spodobało :-)

Zobacz podobne tematy :

1,367

Kolejny słoneczny poranek zapowiada mnóstwo pracy... Ogródek czeka a tu leniwiec we mnie się obudził...

Pozdrawiam zatem w ten słoneczny dzionek i zmykam popracować troszkę;)

1,368

martinez napisał/a:

lilou, ten Pole Dance to ciekawa sprawa, podoba mi się...ale któremu facetowi by się nie spodobało :-)

Jak widać facetowi lilou się nie spodobało big_smile Ja wam powiem, że takie wygibasy w wykonaniu faceta też są niczego sobie big_smile
Miałam okazję oglądać występ amatora  big_smile Co prawda rurki nie było, ale bawiłam się świetnie, bez dwóch zdań big_smile

chollerka ja tez chce do ogródka, a póki co pozostaje mi tyko pisać artykuł o pracy w ogródku big_smile

1,369

skąd my znamy to,że na weekend pogoda musię się popsuć?:D
Ja dziś sporo pracy,leci dziń szybciutko.Do ogródka wyjdziesz Bubuś niebawem,obiecuję Ci to:)

1,370

Hej postanowilam sie do was dołaczyc jestem z Tarnowa tongue

1,371

magdzirek32,milo nam;) ale obecnie w Krakowie mieszkasz? Czym sie zajmujesz?

1,372

o rany ! dziękuję za słowa powodzenia ! smile

magdziorek32 ja też pochodzę z Tarnowa ! smile

U mnie dzisiaj piątek minął leniwie - po ostatnim dość aktywnym tygodniu, dzisiejszy dzień spędziłam oglądając filmy wink

lilou22 Pole Dance - wow ! Ja akurat nie jestem na tyle pewna siebie, żeby taką formę aktywności uprawiać, ale podziwiam dziewczyny, które w ten sposób ćwiczą, bo trzeba się ostro napracować, żeby tak ładnie się wyginać smile

Jakie plany na weekend u Was ? smile

1,373

lilou22 to jak będziesz mieć pokaz to nas wszystkich zaproś!
Kiedy wy macie czas żeby pisać na forum? Jak tylko zrobiło się cieplutko, to siedzę z dziećmi na plantach. Dzieciaki biegaja i szaleją. Mięśnie rosną od noszenia dwóch rowerów po schodach do domu smile
Jutro jadę na działkę, trzeba domek posprzątać po zimie i można rozpocząć sezon letni tongue
Życzę wszystkim miłego weekendu, i postaram się Was wszystkich juz tak nie zaniedbywać.

1,374

Planow na weekend brak tongue Pogoda ma sie popsuc, wiec trudno cos przewidziec, a i do pracy musze zadylac, takze niewiele mi z tego weekendu zostanie smile tyle jutro, a w niedziele podobnie, tyle tylko, ze zamiast pracy czeka mnie trasa do katowic po kurtke na moto tongue Jedyny sklep, w ktorym maja model, ktory mi sie podoba i chyba rozmiar, ktory chyba bedzie chyba pasowal tongue Wiele niewiadomych, wiec poki co sie nie nakrecam big_smile

http://swca.rcmotos.com/DomainFiles/1/218/Photos/161497.jpg

Dzis pracowity wieczor, wysprzatalam cale mieszkanko, bo jakos w tygodniu nie bylo okazji i zaczynalo robic sie nieciekawie big_smile Zycze mlego weekendu, jakbym przypadkiem nie dotarla tongue

1,375

Cześć, witam was wiosennie wink pięknie się w Krakowie zieleni wink mam zamiar do Tyńca na rolkach pojechać big_smile ktoś był ? ciężko podobno jest.

1,376 Ostatnio edytowany przez magdziorek32 (2013-04-19 22:50:00)

JustynaG mieszkam w Tarnowie zajmuje sie wychowywaniem dwojki wspanialych dzieci i domem.A Krakow to przepiekne miasto tongue

1,377

gcovalska tongue fajnie ze pochodzisz z Tarnowa a obecnie to gdzie mieszkasz?

1,378

Magda_M jak sobie nie narzucisz morderczego tempa to dasz rade, a jezeli bedziesz miala towarzystwo, to nawet nie zauwazysz jak Ci minie tongue

Kobietki ruszam do pracy wink  Za oknem ponuro, licze na poprawe tongue

Babuszki co z tym spotkaniem? Ktos chetny na 27.04.13?

1,379

Ja będę mogła spotkać się dopiero 10 maja... licze że będą chętne na spotkanie w maju smile

1,380

Bubuś, mam wrażenie że coś miałam zaplanowane na przyszły tydzień ale nie wiem co... więc na wrażeniu może się skończyć:D ale póki co bardzo chętnie,koło wtorku potwierdzę na 100%:) ktoś jeszcze??
o,ja będę dziś spać cały dzień... lilou,pewnie emigrujesz do Lublina? gdzie byłaś wczoraj?
miłego dnia:)

1,381

Tak, jade do domciu smile
Wczoraj byłam w Coco.... beznadzieja. ;p

1,382

magdziorek32 w Krakowie obecnie mieszkam, bo tutaj właśnie studiuję wink

Ja dopiero od połowy maja będę dostępna (bo przez ten czas będę w podróży), także niestety, ale 27.04 nie zawitam do Was wink

1,383

Ja tylko proponowalam, jezeli beda chetne(i) na inny termin to nie widze problemu tongue

1,384

O jak cicho smile

Kto chetny na grilla, ruszt juz skwierczy, jedzonkio sie smazy tongue
Ciezki dzien za mna, trasa do Katowic okazala sie zbedna sad Nie kupilam kurtki, bo rozmiary jakies chinskie, dobrze, ze nie kupowalam online smile

Poweiwm Wam, ze  jadlam dzisiaj bardzo dobre ciastka tongue Kruche z solonymi orzeszkami polane czkolada, niebo w gebie big_smile Jakis niemiecki wynalazek, musze poszukac polish edition tongue Milego wieczorku smile

1,385

Ja dziś odpoczywam, w końcu:) Jak znajdziesz gdzieś te ciastka,to daj znać. Z moim łakomstwem z chęcią spróbuję.:)
a ten grill Wam nie zgasł? U mnie tak wieje;/

1,386

A ja wypoczęłam na działce! Wczoraj trochę posprzątaliśmy domek, a dziś leniuchowanie!
Wyłożyłam się na leżaczku i teraz podziwiam swoją opaleniznę smile a raczej zaróżowienie na dekolcie i nosie big_smile
Ja za tydzień nie wiem czy będe mogła, córeczki szwagra(tego co pilnuje dzieci) mają urodzinki i ma być imprezka, tylko nie wiem czy w sobotę czy niedzielę.

1,387

ech, takie śliczne słoneczko ogłądałam dziś przez okno, aż ze 3 razy luknęłam sad robota robota sad nawet nie mogłam, tradycyjnie pokatować swoich dziecisk, po krakowskich posiadłościach- rowerowo sad a tu już łapy drętwieją od kompa i robotki sad ale trzeba się cieszyć, że jest smile pozdrowienia dla wszystkich smile

1,388

Witaj Mikam.
Widzę, że też nocami pracujesz smile
Ja jeszcze nie położyłam się spać.

1,389

mikam123,a czym sie zajmujesz? Tzn nad czym tak pracujesz po nocach? Ja do nocnych marków zdecydowanie nie należę ;/
Zobaczyłam artykuł,że zbliża się pierwsza fala upałów! Ciekawa jestem,jak będzie wyglądał weekend majowy:)

1,390

Cześć,

Bubuś normalnie Ty tak ludziom z tym opisem grilla nie rób - ja bym chętnie zjadła, ale nie ma gdzie zrobić sad
Do tego wczoraj chyba za bardzo poszalałam (było mi ciepło i jeździłam w krótkim rękawku) i coś dzisiaj  czuję, że chyba jakieś przeziębienie z tego będzie.

A co do spotkania to nie wiem jak to u mnie będzie z weekendem najbliższym bo chyba z mężem jednak popołudnie będzie spędzane.

1,391

Zzawyczaj zaraz po pokazaniu sie pierwszych promieni slonca wszyscy szaleja w krotkich rekawkach tongue A pozniej choruje co drugi tongue

Dzien byl piekny, wiec zal bylo nie skorzystac i nie rozpoczac sezonu grillowego tongue
Oczywiscie znalezli sie i tacy, ktorym to przeszkadzalo czyt. tesciowa... ale coz tongue Na nia najwyrazniej nie ma sposobu tongue

1,392

Mnie dziś dopadła niechciana depresja... ;( Aż odpuściłam angielski. Dobranoc.

1,393

A ja w weekend nie grilowałam tylko rozpaliliśmy ognisko.
Uwielbiam kiełbaskę albo inne rarytaski pieczone na ognisku! Mniam, mniam!
Też za bardzo się porozbieraliśmy się i dzieciaki mają katar sad
Niekiedy tez grillujemy, mamy grilla zrobionego z bębna od pralki smile
Kto nie wie jak to wygląda, to wpiszcie sobie w goglach i wyskoczą wam fotki wink
Zrobiłaś mi Bubusiu smaka na grilla! Mam ochotę na pieczonego pstrąga.
justynko! deprecha? W taka pogodę? Główka do góry, będzie dobrze!

1,394 Ostatnio edytowany przez mikam123 (2013-04-23 13:37:34)

Witaj luc smile co Ty po nocach robisz, że bladym świtem przy kompie smile nocne polaków powroty ? smile
JustynaG- czym się zajmuję? różnorakie zlecenia graficzne i takie tam pitułki, więc się często gęsto siedzi po nocach i robi za  firmę wielosobową smile i nie opuszczaj więcej anglika bo się zapłacze na śmierć smile deprechy won smile wszystkim cmok bo koniec śniegów smile

1,395 Ostatnio edytowany przez JustynaG (2013-04-23 08:32:56)

Niestety... Czasem się nie układa i.. jest deprecha;( Ale nie o tym dziś,obiecuję że na najbliższym spotkaniu Wam nie będę truła;) Cóż Bubuś, na sobotnią kawę chyba niestety tylko my zostałyśmy!
PS. nie wiem czy patrzyłeście na prognozę i gdzie, ale mi znów jeden protal pokazuje że piękne słońce..do piątku, w sobotę deszcz a w niedzielę chłodniej ;p

1,396

W samotnosci proponuja maj, wiec umowmy sie na maj tongue

Mialam koszmarny dzien  w pracy sad Jestem tak wypruta, ze spadam do spania sad

1,397

Cześć dziewczyny smile
Jak mija dzień, wszystko w porządku?
Ja już po pracy oraz popołudniowym kubeczku kawy smile Jutro wolne ? tak się złożyło, że mama obchodzi okrągłą rocznicę urodzin, więc zmówiliśmy się z braćmi, że zawitamy z niespodzianką smile Zatem pobudka dosyć wcześnie, bo o 6 z rana wyjazd z Krakowa, powrót w czwartek również z rana by zdążyć do roboty na rano smile
Bubuś, sama grillujesz? Jak to tak? No wiesz :-D
Mikam, do późna pracujesz, mam nadzieję, że mnie to nie czeka póki co?ale pracowałem już na nocki przez dwa lata, zatem nie straszne mi siedzenie smile
Pogodnej reszty dnia jak i wieczoru :-)

1,398

Mikam taka praca, na pełny zegar, nigdy nie do odrobienia smile

1,399

Nie sama tylko z mezem, no irzecz jasna w asyscie tesciowej tongue Jej czujny wzrok sprawia, ze bedac teoretycznei sama w  mieszkaniu niegdy nie czuje sie samotnie big_smile

Milego dnia dla wszystkich, rowniez dla tych, co dopiero polozyli sie spac smile

1,400

Hehe,Bubuś-masz z tą teściową! Ale jakże Ci kobieta życie urozmaica:D
U mnie nerwowo w pracy strasznie:( Ale,mam plan,że skoczę na gofry przed angielskim. A co!;)
Również życzę miłego dnia.
(wczoraj w autobusie usłyszałam,że 3ego maja w Krakowie +30. Wybaczcie że ciąglę przeżywam pogodę,ale uwielbiam słońce i czekam z utęsknieniem na mocniejszą dawkę:)

1,401

3-ego może być ciepło, w niedzielę 5-ego może być chłodniej bo idę na komunię do chrześniaka męża.

1,402

ja jestem za ukladem, w dzien slonce, w nocy deszcz tongue Oczywiscei wszystko z mysla o moich swiezo posadzonych krzewach i wysianych wczoraj warzywach tongue A po za tym przeszlaby juz zimna Zoska - mam kupe rozsady i trzeba to wszytsko do grunntu pchac, bo mi zaczyna brakowac miejsca na balkonie tongue A niektore pnacza  zaczynaja sie zaprzyjazniac z suszarka stojaca na jedynym slonecznym parapecie tongue To tak w paru slowach z pamietnika ogrodnika tongue

1,403

JustynaG: co się nie układa, że taka deprecha? - jeśli to praca to współczuję wiem, że czasami można "dostać" siwych włosów i żylaków na mózgu smile trzymam zaciśnięte kciuki smile i nie opuszczaj anglika! to zawsze zaprocentuje smile też się zapisałam, żeby... straszyć smarki po nocach:) ale obciach, nic nie pamiętam.....no i co tam, że jestem najdurniejsza w grupie gżdyli smile
martinez: serdeczne życzenia dla Mamy smile i oklaski za kreatywność i serce
luc: jesteś Chuck Norris w spódnicy:) kto inny pracuje 24/24 smile
Bubuś: układ- "słońce w dzień, w nocy- reszta okropieństw pogodowych"- jest super/hiper zwłaszcza dla takiej zagorzałej meteoropatki jak ja smile
..............................
robiłam nadliczbowo przez ostatnie tygodnie, żeby "zarobić" trochę wolnego na majówkę z dzieciakami to dowalili mi podwójnie sad
i teraz koncypuj człowieku jak połączyć matka/dzieci/praca sad

1,404

Mikam bez przesady - jakieś 5 godzin na dobę sypiam smile

Nadal pracujesz o tej porze?

1,405

Dobry wieczór :-)

Cały dzień cisza, no co Wy dziewczyny ?;-)
Jak minął dzień, zdarzyły sie Wam jakieś ciekawe niespodzianki? Macie już plany na majówkę? Gdzie się wybieracie?

Wypiłem piwko, poraz spać smile

Dobranoc smile

1,406

No widzisz marti wystarczyło, że mnie zabrakło i już cisza w kafejce tongue
Przez cały tydzień pracowałam poza biurkiem, wiec i okazji do pisania było mniej.
Dziś  wróciłam na swoje śmieci, naskrobię do was jakiegoś posta i spadam do pracy smile

Wczoraj - oj działo sie działo big_smile
Wczoraj była ostatnia w tym sezonie ślizgawka na lodowisku, więc obowiązkowo musiałam na niej by (z racji fanatyzmu połówka wink ).
Najpierw się wyślizgałam przez 1,5 godziny, a później poszliśmy ze znajomymi z klubu męża na piwko wink Ja byłam "kierownicą" więc skończyło się na coli, ale towarzystwo zaszalało tongue Wielu z nich może mieć spore problemy ze wstaniem dziś do pracy, co z resztą objawiło się i u mojego męża big_smile

Nie wiem, czy ktoś zna lokal "Zaraz tu wracam" na Miodowej, bardzo sympatyczne miejsce wink

Na domiar "złego" akurat wczoraj było karaoke... nie muszę wam chyba opisywać co się działo jak 15 nagrzmoconych osób zaczęło śpiewać "nie da ci tego ojciec, nie da ci tego matka...", klub drżał w posadach big_smile

Jak to mamy w zwyczaju nie obyło się tez bez nocnej wizyty w tesco big_smile Punkt obowiązkowy jeżeli wracamy do domu nad ranem big_smile
Nic tak nie smakuje jak chipsy tesco solone o 3 w nocy big_smile
Kładłam się spać późno... bardzo późno, albo inaczej - kładłam się spać, choć w sumie nie wiem po co big_smile

Dziś dzień na wspomagaczach big_smile dużo cukru i tigera big_smile

1,407

Hej,
ja nadal chora, wiem wiem tak to jest jak się chodzi w krótkim rękawku przy pierwszych promieniach słońca. Jednak kurczę jakoś nie dałam rady jeździć w bluzie bo bym się zapociła przecież :>

Justyna pokonałaś tą swoją deprechę w końcu ?
anet kiedyś na urlopie mieliśmy właśnie do dyspozycji taki grill z bębna smile niestety to była wielka pralka i na dwie kiełbaski dla nas jedynie musieliśmy dużo węgla zużywać smile
Bubuś zaraz wracam na Kazimierzu znam - knajpa shotów smile kiedyś się nieźle w niej ululaliśmy ze znajomymi smile

u mnie planów na majówkę brak - tzn. owszem są pewniki - 2 i 4 maja mąż siedzi w pracy, ja tylko drugiego, ale na zasadzie pracy z domu na szczęście. A w pozostałe dni - hmm podobno 3 się szykuje pierwszy wiosenny teren konny (chyba jakąś poduszką się będę musiała opatulić) a po nim grill.

1,408

Tak tak , knajpa szotów tongue
Ja pracuję 1,2 i 4, także tego... no... wiecie... szlag trafił długi weekend tongue

A 3, jeżeli pogoda pozwoli wybieramy się do arboretum rododendronów w Wojsławicach na śląsku, normalnie powinno tam być pięknie, jednak patrząc na moje niekwitnące jeszcze krzewy azalii, możemy się nieco rozczarować sad

1,409

Dzień dobry Krakowianki:) Ja trochę z innej beczki;) Jeśli macie ochotę kupić sobie nowy ciuch lub buty,to zapraszam:)

http://www.netkobiety.pl/viewtopic.php?pid=1503326#p1503326

1,410

Witajcie wszyscy;) Ja miałam dość intensywne ostatnie dni. Dziś pospałam. Myję okna,robię porządki w szafach:) Szkoda,że słońce zaszło;( Bubuś,jak tam Twoi przyjaciele z ogródka, rosną??;D Trzymajcie się i miłej soboty;)

1,411

no rosna - wyjscia nie maja big_smile tyle tylko, ze roze mi chyba sie popsuly od dlugiego przechowywania, po posadzenui nie wykazuja oznak zycia sad

1,412 Ostatnio edytowany przez mikam123 (2013-04-28 10:04:19)

bubuś- jak się sprowadziłam w nowe miejsce, to obsadziłam każdy pojemniczek i pudełeczko z ziemią teraz zostały 4 kwiatki- wliczając w to bazylię i rzeżuchę ze świąt sad

1,413 Ostatnio edytowany przez mikam123 (2013-04-28 10:05:37)

JustynaG- też myłam okna ! smile ale tydzień temu smile ale nie o tym, dzisiaj moje okno zbomardował ptak mutant! hybryda skrzyżowana z helikopterem o rozmiarach żołądka krowy, przeżuwającej hektar na godzinę! błeee i po ładnych szybkach sad

1,414

luc- do spania! bo zmarch się nabawisz smile 5 godzin wystarcza tylko staruszkom takim jak ja smile nawet Norris śpi, tylko tak szybko, żeby nikt nie widział smile bo on zakrzywia smile czasoprzestrzeń smile

1,415

A ja nie byłam w "Zaraz tu wracam" będe musiała to nadrobic smile
A wczoraj byłam w rotundzie na przeglądzie kabaretów amatorskich. Ubawiłam się po pachy !

1,416

Może razem się wybierzemy ;P
My też się wybieraliśmy, ale oczywiście z naszym refleksem, to może zbierzemy się za pięć lat tongue

Jako przedstawicielka burżuazji dorobiłam się własnego, prywatnego laptopa big_smile
Kupiony od kumpla za pół litry big_smile Typowy paradoks - za 20 zł nic nie załatwisz ale za flachę, to już inna rozmowa big_smile

1,417

Witajcie niedzielnie,

Pogoda się skiepściła i z roweru nici.

Mikam zmarchy już mam, niewiele bo niewiele, ale już są smile
Wiekowo nie jestem od Ciebie daleko.

Miłej niedzieli wszystkim.

1,418

Cholerka, strasznie szybko minęła ta niedziela, ale odniosłam spektakularny sukces handlowy big_smile
Udało mi się sprzedać na gumtree ślubne wdzianko męża, po ponad 1.5 roku i chyba 5 albo 6 podejściach tongue

Co prawda cena nie powala, ale przynajmniej będzie jakaś cząstka kasy na nowy, bo przecież w lipcu połówek świadkuje, a w ślubny nie łaska dupska wcisnąć, bo się przybrało tu i ówdzie kilka centymetrów:P

1,419

Bubuś
Laptop za flaszkę, i jeszcze sprzedałaś wdzianko mężusia.
Ja moją kieckę ślubną też chciałam sprzedać, ale były propozycje za 100zł, to stwierdziłam że niech se wisi w szafie. Ostatnio ją wygrzebałam i koleżanka ma mi ją skrócić, zwęzić , parę dodatków i będzie kreacja na jakieś imprezy:) Najlepsze jest to że w nią weszłam big_smile

1,420

Bubuś,to udany weekend "handlowy"! Ja coś nic sprzedać ostatnio nie mogę:p
Anet, trudno zebyś nie weszła,przecież Ty masz taka figurę że jakby kiecka byłaz a mała,to bym się zastanawiała jak wyglądałaś  w dniu ślubu!:)
A ja w weekend.. się wynudziłam. Aż za bardzo. W sumie, to cieszę się, że już w pracy. Choć zasnełam dość późno a od 5:00 już co chwilę się budziłam,więc pewnie koło południa nadejdzie senny kryzys:D

1,421

Ja miałam taki fason sukienki, że musiałabym w cyckach sporo przybrać żeby zrobiła się za mała big_smile
Mogę tyć do woli, a i tak po latach będę mogła stwierdzić że wchodzę w ślubną kieckę big_smile

1,422

Witam Was :-)
Co słychać, już jesteście na majówce, czy niestety w pracy? Ale ja sam dziś robię smile
Bubuś, szalejesz, lodowisko i cola, no no wink A lokal oczywiście znany, tuż obok jest Semper coś tam, maja tanie szoty ? pomyślałem, że podzielę się to jakże cenną informacją :-) Jak już będziecie w okolicy, to na Mieselsa jest też kilka miejsc, nie żebym tam łaził?tak słyszałem :-D Na pomysł nocnej wizyty w tesko bym nie wpadł smile
Ha, taką walutą można wszystko załatwić, a sprzęt komputerowy jak najbardziej jak się okazuje smile
Lena, jak się masz, już lepiej?
Ok, dopijam kawkę i lecę do arbeit.
Pozdrawiam smile

1,423

Tak tak marti my wiemy, że ty spokojny chłopak jesteś i że się po klubach nie szlajasz wink

Powiem Ci, że jest wielu takich śmiałków, co o 3 nad ranem tesco okupują tongue

Plany na majówkę.... praca! 1,2,4 jestem w pracy (1 na własne życzenie), 3 mieliśmy jechać w świat, ale znajomi się zapowiedzieli i po planach wink Ostatnio mamy duże kłopoty logistyczne, za dużo rzecz na raz by się chciało zrobić, a tu się nie da być w dwóch miejscach jednocześnie sad wink

Spadam o pracy, dziś jestem w terenie, więc wszystkim życzę miłego dnia smile

1,424 Ostatnio edytowany przez JustynaG (2013-04-30 09:04:04)

"Haha", no nie mogłam się powstrzymać od komentarza martinez  Ty i "banieczka? Gdzież:D
Mi się zepsuł komputer w pracy jeden, a co za tym idzie- nie mam jak powystawiać faktura. Dlatego też 2.05 będę w pracy. Ogólnie jestem non stop ostatnio zestresowana i żyję resztkami sił i nerwów w pracy. Żeby choć z tego jakaś korzyść była...
Ale widzę,że i tak bym się nie poopalała na majówce,więc dla mnie mała strata:) Planów brak. No,może tylko jakaś impreza w któryś dzień:)

1,425

Justyna, pora najwyższa zmienić pracę... mówię Ci smile
I nie wykręcaj się tym, że nie ma pracy, jest, trzeba tylko bardziej się postarać żeby ją znaleźć, a Ty już ewidentnie potrzebujesz nowego zajęcia.

Ja dopóki nie musiałam, też uważałam, że nigdzie nie będą mnie chcięli przyjąć, bo...ble ble ble, a okazało się, że po rozmowie kwalifikacyjnej zostałam na cały dzień w pracy i tak już od dwóch lat, jescze chwila i trzeba będzie szukać czegoś nowego, siedzenie w jednym miejscu rozleniwia człowieka i  zabija jego ambicje. Takie jest moje zdanie smile

1,426

Byc może masz rację,z tym że muszę ją zmienić... Jednak z reszta nie do końca się zgodzę. Oczywiście,jak będę pod ścianą to będę chciala zacząć robić cokolwiek a w między czasie ewentualnie szukać. Ale 1,5 roczne doświadczenie w branży,i to dość małej , a wręcz kurczącej sie to nie za wiele. Poza tym to nie tak,że cv nie wysyłam. Ale  oprócz erotycznej propozycji,nie dostałam żadnej propozycji. Cóż,mój kulejący angielski też pozostawia wiele do życzenia:D narazie jednak patrzę,próbuję ale cieszę się,że jeszcze pracuję.
Trochę się gorzej czuję od wczoraj,chyba organizm poczuł że może sobie na to pozwolić:) Ale nadrabiam właśnie zaległości z angielskiego,a zaraz abieram się za pieczenie szarlitki:) kto "weekenduje"życzę miłego odpoczynku,reszcie miłej pracy(dziś,czy jutro:)

1,427

Ehhh napisałam posta i mi go zeżarło, grrr....

no dobra to jeszcze raz.
Pogoda paskudna w tą majówkę się zrobiła. Choć w sumie wczoraj udało nam się z mężem na rowery wybrać i całkiem niezłą trasę (jak na osobę, która ostatnio jeździła rok temu) zrobiliśmy - 26 km (Prokocim - Bagry - Od Mostu Wandy aż po koniec trasy wzdłuż Wisły - skałki na Zakrzówku - Kurdwanów - Prokocim). Zatem Martinez chyba całkiem nieźle z moim zdrowiem jest, choć katar momentami jeszcze dokucza.

A dzisiaj pracuję, tyle że z domu. Nie wiem tylko czy ostatecznie nie zostanę zmuszona i tak do tego by sobie na okoliczność dzisiejszego dnia urlop wypisać. Bo w zeszły piątek czy czwartek dostaliśmy maila, że w związku z pracami serwisowymi związanymi z siecią i serwerami jesteśmy proszeni o to by zaplanować sobie na dzisiaj urlop i wypisać w związku z tym kartę urlopową. Ja się do tej prośby ustosunkowałam negatywnie bo a) mam zakończenie tury rekrutacyjnej w projekcie i jakieś 160 osób czeka na informację, b) urlop nie jest mi potrzebny bo mój mąż i tak siedzi dzisiaj w pracy c) mogli poinformować o tym wcześniej bo nawet chcąc sobie gdzieś pojechać to sorry, ale w piątek wieczorem ciężko będzie już jakąś miejscówkę na majówkę zaklepać.

I to tyle.
A jak Wam mija majówka?

1,428

Przy takiej pogodzie to niestety nie da się spędzić czasu tak jakbym chciała.
Mieliśmy jechać w Sudety, ale skoro nie da się iść w góry (tzn. dać się da, ale nie lubię chodzić w deszczu), to bez sensu.

Widzę Lena , że mamy podobne trasy rowerowe smile
Może się nawet kiedyś mijamy...

1,429 Ostatnio edytowany przez JustynaG (2013-05-02 18:41:12)

Ja dziś robiłam podsumowanie kwietnia,więc zleciało. Ale się rześko zrobiło, nie wiem jak "w mieście":D ale na mojej wsi przeszła straszna burza i ulewa. Zimno,ale rześko! Tak przyjemnie:) Też miałam wyciągnąć rower,ale co chwilę coś pada,a nie jestem  na tyle zmotywowana,żeby w deszczu jeździć:) Kupiłam butelkę wina i tak chyba  skońćzy się dzisiejszy,majówkowy wieczór:)
Lena,nie zazdorszczę i nie lubię takich sytuacji. Nie z Waszej winy była jakaś tam awaria, a i tam "musicie"wypisać urlop.Ciekawe swoją drogą,czy kodeks pacy coś takiego przewiduje?

1,430

luc wiesz ja pierwszy raz w tym roku na rower się wybrałam zatem ciężko to nazwać moją stałą trasą rowerową :> A Ty często jeździsz?

Justyna wiesz tylko, że to nawet nie o awarię chodziło tylko o rzekomo zaplanowane jakieś prace modernizacyjne :> tylko coś mi w nich nie gra bo przekierowałam sobie nr stacjonarny na tel kom (podobno stacjonarny miał nie działać) i normalnie przekierowanie działało. A co do zgodności z kodeksem to właśnie nie mogą tak robić, dlatego nas "poproszono" oficjalnie w mailu a nie nakazano. Owszem jeśli w firmie jest coś takiego jak plan urlopów i np. pod koniec roku by mi w tym planie to wolne uwzględnili to bym nie miała nic do gadania. Jednak u mnie planów urlopów nie ma. W takiej sytuacji jak ta powinno być postojowe - tzn. ja jestem w gotowości do świadczenia pracy, ale z przyczyn pracodawcy nie mogę jej świadczyć i wtedy oni mi płacą postojowe w tej sytuacji. Jednak tego nie chcieli zrobić tylko właśnie bazowali na niewiedzy większości, która potulnie sobie urlop wypisze. A ja nie mam zamiaru.

Posty [ 1,366 do 1,430 z 2,813 ]

Strony Poprzednia 1 … 20 21 22 23 24 … 44 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Kraków forum - Krakowianki poznajmy się :)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024