Kraków forum - Krakowianki poznajmy się :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Kraków forum - Krakowianki poznajmy się :)

Strony Poprzednia 1 … 18 19 20 21 22 … 44 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1,236 do 1,300 z 2,813 ]

1,236

Odp: Kraków forum - Krakowianki poznajmy się :)

Hej wsztystkim wink

martinez, to jak, kiedy ruszasz w droge?
Justyna no nie mow nawet, ze na swieta Cie rozlozy, nie daj sie wink

Zobacz podobne tematy :

1,237

Witam Was :-)
już jestem w drodze, pkp pędzi jak szalone, strach jechać :-D
Jak Tobie minął dzień Bubuś?

1,238

Dzien jak codzien tongue Fajerwerkow nie bylo, ataku terrorystow tez wink
Nie bede oryginalna jak powiem, ze chce juz wiosne sad Chce do ogrodka, moje roslinki z reszta tez sad Tyle roz kupilam i wszystko mi sie kisi w piwnicy sad Tulipany przemarzly, hiacynty tez sad Moje ogrodnicze serce nie moze na to patrzec sad

1,239

Zima,że tak powiem,pełną parą.:( Dorbze,że choć nie ma mrozu i temperatura do wytrzymania. Ale na drogach jak zawsze o tej porze-dramat. Zdrowie lepiej,aczkolwiek do pełni szczęścia mi jeszcze trochę ptorzeba. Choć chyba nawet tutaj pisałyśmy że organizm wie kiedy może na chorobę sobie pozwolić-jak jest wolne. Mam nadzieję,że się to nie sprawdzi.

Słyszałam już teorię,że wiosny ma nie być. Od razu mamy przejść do lata. Czyżby zmiana klimatu w PL?;D

Wesołych nie życzę jeszcze. smile Dziś mam nadzieję wcześnieji się urwę i w końcu upiekę mojego keksa:D

1,240

Też słyszałam teorię o końcu wiosny wink Będziemy mieli okazję sprawdzić to już niebawem, bo podobno już w przyszłym tygodniu ma być 17 st C. Wiem, wiem, naszym meteorologom ciężko przewidzieć jaka będzie pogoda następnego dnia, a gdzie tu mówić o przyszłym tygodniu big_smile

Droga do pracy koszmarna, co prawda nie było wielkiego opóźnienia, ale panowie kierowcy zapomnieli, że maluczki pieszy też chce korzystać z jezdni, tzn. z pobocza, na którym śniegu i szuwaksu aż po kostki, zostałam strąbiona i schlapana, od góry do dołu.... a żeby przejść przez ta przeklęta zakopiankę (na pasach) musiałam zachować się jak japoński kamikadze, żaden skur... sie nie zatrzyma, a wszyscy jadą tempem żółwia więc róznicy by im to nie zrobiło... hmm

1,241

Dobrze,że po drodze nie jechał zaden japoński kamikadze i że cała dotarłaś:D

1,242

JustynaG napisał/a:

Dobrze,że po drodze nie jechał zaden japoński kamikadze i że cała dotarłaś:D

He he, w sumie jest powód do radości big_smile

1,243

Cześć
A ja właśnie niedawno byłam u fryzjera... i jestem mega zadowolona smile
Za oknem śnieżyca ;/   i nie mam sił do niczego, a tu trzeba zapitalać hehe

1,244

lilou22,gdzie ten fryzjer?? bo ja utrafić nie mogę:( przy czym "zapitalasz"? będzie kaczucha?;D
Moje ciasto poszło do piekarnika,ale coś czuję katastrofę...;/

1,245

Fryzjer w Lublinie...ale świetny chłopak, lubię do niego chodzic.
Ja zrobiłam szreka dla chrzesniaka smile i ostatnio posmakowal mi kopiec kreta u kolezanki wiec tez go robię smile

1,246

o,na kopiec kreta tez od dawna mam ochote,ale kiedys ciasto spaliłam a wiórki do tej pory na półce leżą.;D ja chyba zrobie sobie drzemke,coś opadłam z sił:(

1,247

U mnie tez bedzie szrek tongue Połówek sie podjal- ciekawe czy podoła, ja tradycyjne sernik z rosa tongue

1,248

Hej, widzę że praca wre a ja jakoś nie mam natchnienia. Po pracy poszłam sobie na basen a co a teraz hmmm siedzę przed kompem. W sumie całe gotowanie mam w planach na jutro żeby było świeże dla niedzielnych gości. Dzisiaj to właściwie muszę tylko i aż zamarynować schab.

A co to za ciasto ten szrek?

1,249

hej, tez jestem z malopolski, mozna sie przylaczyc? tongue
niestety do Krk mam 1,5h-2h jazdy smile ale zawsze moglo byc gorzej

1,250

nikaans napisał/a:

hej, tez jestem z malopolski, mozna sie przylaczyc? tongue
niestety do Krk mam 1,5h-2h jazdy smile ale zawsze moglo byc gorzej

Witajcie, ja też mam spory kawałek do Krakowa, ale bardzo długo w Krakowie studiowałam i to w sumie największe miasto w mojej okolicy wink

1,251 Ostatnio edytowany przez anet78 (2013-03-29 21:08:46)

Witajcie nikaans , Magda_M!

Ja na jutro mam w planach zrobić sałatkę, upiec schab i ubrać jajka w koszulki wink
Ciast żadnych nie piekę, zamówiłam w cukierni tongue
Ale fajna pogoda, można lepić kurczaka ze śniegu. Dzisiaj jakieś dzieciaki lepiły zająca i całkiem ładny im wyszedł.

Ja lena też nie wiedziałam co to za ciasto szrek, ale wpisałam sobie w  wyszukiwarkę i chyba sobie zrobię, Wygląda smakowicie wink

1,252

Witajcie dziewczyny:)
Mój keks-nieskromnie powiem-pyszny!! a miałam czarne wizje;D
Anet,jajka to chyba pod pierzynką w tym roku:D

1,253

Witam nowe kolezanki wink Zapraszamy serdecznei do naszego grona smile
Lena, zrob tak jak radzi Aneta, ja probie wg pierwszego przepisu, ktorego zdjecie jest na pierwszej pozycji w grafice tongue

1,254

Chyba czas ulepić bałwana smile
Cały ogród znów pod śniegiem.

Witam nowe koleżanki.

1,255

Cześć, witam również nowe osoby smile

no właśnie zapomniałam o wszechwiedzącym wujku google, ale skorzystałam z Waszej rady i znalazłam. Owszem wygląda ciekawie, ale ja nie przepadam za ciastami z galaretką zatem to raczej nie dla mnie.

1,256

Cześć dziewczyny smile
Witam nowe koleżanki smile
Wpadłem na chwilkę, by Wam wszystkim życzyć radosnych, pogodnych [chociaż widzimy jak jest ;-) ] oraz wesołych Świąt. Oczywiście dużo zdrówka, miłej atmosfery oraz wiele odpoczynku. Nie zapominamy o ćwiczeniach, kalorie sią same nie spalą big_smile
Aaa, jeszcze jedno, wiele miłości pod każdą postacią ;-)

1,257

Ja , podobnie jak martinez, tez wpadam tylko na chwilke.
Dla wszystkich gorace zyczenia. Pogodnych, wiosennych i radosnych Swiat spedzonych w rodzinnym gronie.

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSsKFZWa_txIOcp7GfhJkdVtnZJJeHk5WtkuKNSmGBv0hyG6Uo6yQ

1,258

I ja na chwilkę wink
Życzę Wszystkim spokojnych i radosnych Świąt Wielkanocnych!!!

1,259

Przyłączam się do życzeń.
Wesołych i gorących - mimo aury - Świąt Wielkiej Nocy.
A kalorie spalimy później smile

1,260

Również życzę wszystkiego co najlepsze na te Święta:) I wiosennego optymizmu(mimo aury...-oby utrzymywał się przez cały najbliższy rok, a  w Święta niech każdy nabierze sił do dalszego działania:)

Myślę jak luc,kalorie to później będą problemem...;)

1,261

He he, Krakowianki zasiadly do stolow i nie odpuszcza, poki wszystkiego nie zjedza ? big_smile
Ktos chetny na partyjke scrabble? wink

1,262

Hej!
Właśnie wróciłam od teściowej.
Brzuch mi wydęło, i już nie mogę się patrzeć na jedzenie.
Jutro planuję z dzieciakami wybrać się na salwator, tylko najpierw muszę się z nimi dogadać że nic nie kupujemy.
W domu jest już dość zabawek, więc więcej się nie przyda smile

1,263

Oooo,ja też tak pojadłam że jutro chyba życie o samej wodzie;)
I chyba b ędzie jutro czas na sanki z dziećmi i lepienie bałwana...

1,264

OJ ja też pojadłam a słodyczy to mam dość na najbliższy miesiąc wink

1,265

Ja sie oszczedzalam tongue
Znajomi wpadli na winko... szykuje sie weselicho tongue
Polowek świadkuje, zaś nas szarpnie.... eh ;P A zapowiadal sie taki spokojny rok big_smile

1,266

widziałam zaczątki wątku, kontynuuję, chętnie bym pobiegała wokół błoń jeśli ktoś akceptuje dychawiczną słabo skoordynowaną babcię smile smile smile wykupiłam też karnet na lea ale tam same smarki, jest jakaś laska w normalnym wieku co tam pot wylewa? wink dołączę w bólach hehehehe
jak tam spotkania w krakówku ?

1,267

A co ci młodziki przeszkadzają ??:p Ty idziesz robić swoje, a reszta niech się goni tongue
Witam poświąteczie na stanowisku pracy. Nie wiem co mnie bardziej zmiażdżyło dłuższy weekend czy zmiana czasu, jak skojarzyłam, że wstałam o 5.15 to aż mi się odechciało śniadania jeść tongue Koszmar jakiś. Nigdy więcej zmiany czasu! tongue

Dla pocieszenia dodam, że tylko miesiąc i co poniektórzy będą mogli sobie zafundować długi majowy weekend tongue

1,268

Jak tak dalej pójdzie,to dłgu majowy weekend spokojnie na stoku będzie można spędzić;p
Ja się cieszę że już po Świętach. Trochę dłużej by się pospało,ale i tak nie miałam większego problemu z podniesieniem się. Też uważam że zmiana czasu to zło;( Z resztą gdzieś tam czytałam,że kiedyś miało to powody ekonomiczne ale teraz.. Wiele by kraj nie ucierpiał bez tego bezsensownego przestawiania. Ale ja już nie byślę kategoriami:na stary czas byłaby... ;D choć wieczorem dziwnie się przyzwyczaić że tak długo jasno,a tu..śnieg leży;D

1,269

Też o tym słyszałam tongue teraz i tak rządzi sztuczne światło, ta godzina nawet w szklarniowej uprawie roślin nie robi już różnicy, zwłaszcza jak za oknami śnieg tongue

1,270

Otóż to Bubuś!
A nawet bym nie wiedziała,że samotność w Krakowie do społeczności została przeniesiona. Dalej bym w samotności szukała:)

1,271

O cholerka, tez tego nie widziałam yikes
Będzie zamieszanie, bo dziewczyny, które tylko od czas do czasu tu zaglądają nie będą mogły znaleźć sad

1,272

Też tak myślę. I w samotności będą pewnie powstawać nowe wątki krakowianek. Ale cóż.Jakoś się znjadziemy;) Zleciało dość szybko,ale dobrze,że ten dzień się kończy,

1,273

Cześć dziewczęta i chłopaki smile

Jaką mamy śliczną aurę za oknem, aż się normalnie chce wstawać rano do pracy :> choć w sumie to może to i lepsze niż gdyby za oknem było piękne słońce a ja musiałabym siedzieć w biurze.

Bubuś i co chyba będziesz musiała sobie jednak jeszcze kupić karnet na siłkę bo pogoda na rower średnia.

A tak poza tym to jeszcze czuję się pełna po świętach, ale w sumie jak się nie czuć, jak moje siedzenie w domu kończy się zawsze mieszanką różnych potraw - patrz ciasto przeplatane orzeszkami w paprykowej skorupce.

1,274 Ostatnio edytowany przez Bubuś (2013-04-03 10:36:39)

Nawet nie żartuj z tym karnetem, mój budżet nie przewiduje jego zakupu big_smile

Oglądałam wczoraj bardzo słodką komedię - 105% cukru w cukrze. Film nosi tytuł "Pierwszy raz" produkcja 2012 (jest drugi o takim samym tytule tylko, że z 2009). Historia hamerykańskich licealistów, fabuła nie porywa, ale przez 1 h.35 minut uśmiech mi z twarzy nie schodził wink Uśmiech, nie śmiech tongue Ciepła komedyjka , którą obejrzałam z sentymentem, człowiek kiedyś był młody, nieśmiały i zakochany big_smile Główny bohater przypomina charakterem mojego męża, co jeszcze spotęgowało miłe odczucia big_smile Polecam, ale nie koniecznie jako "must watch" wink

1,275

Ja dziś jestem wyjątkowo padnięta. Na angielskim myślenie miałam na opcji off. Jeszcze tak mnie głowa rozbolała. Idę do łazienki,myję ząbki i łóżeczko.

1,276

niby wiosna więc jak reszta też zapisałam się na fitness, maaasaaakraaa, nawet nie wiedziałam, że mam tyle rzeczy, które mogą boleć smile starość nie radość ale będzie lepiej smile staruszki-trzymajmy się smile

1,277

mikam123 ile Ty masz lat, jeśli mogę zapytać? Że ciągle podkreślasz ten swój wiek,jakże dojrzały w Twojej opinii:)

Ja dziś zaspałam big_smile Ale...to było do przewidzenia już wczoraj. Te moje problemy z pobudką. Na szczęście jakoś cieplej się zrobiło. Niehc topnieje ten śnieg. Choć buty tak mi wczoraj przemokły,że nie wiem kiedy je dosuszę:(

1,278

Dziasiaj mam koszmarny dzien...jakas masakra...mam nadzieje ze u was lepiej ;p

1,279

No ja wam powiem, ze u mnie tez jakis zbieg wszystkich nieszczesc  hmm Az trudno uwierzyc, ze dzis nie jest rzeczony "piatek 13" wszystko idzie nie tak hmm

1,280

Dziewczyny, a co się dzieje? Ja po pracy położyłam się na "drzemkę"i odespałam zmęczenie. Na szczęście mam tę opcje:) a jak u Was sytuacja?

1,281

Hej dziewczyny! Jutro piątek potem weekend i już będzie lepiej.
Wszystko się poprawi i poukłada smile
Miłego wieczoru!

1,282

Hej, już piątek, nareszcie smile jakiś ciężki ten tydzień jest.

A co to za armagedony u Was?

1,283

A jakoś tak się wali wszystko na kupę, i w pracy i w sprawach rodzinnych hmm
Chyba brak wiosny sprowadza na mnie stany depresyjne sad big_smile I jeszcze mam jakieś problemy ze skórą - czasem na twarzy miałam jakieś krostki czy nierówności, a ostatnio mam twarz jak polskie drogi sad big_smile Same wyboje big_smile
No i z niczym się nie wyrabiam (co u mnie jest wprost abstrakcyjne). ;(

1,284

Halo halo, dzień dobry smile

Co słychać po Świętach, jak się macie? Wszyscy wypoczęci i nabrali sił? Ja nabrałem, ale już mi się akumulatory wyczerpały, dobrze, że znów weekend big_smile

Nie popadamy w depresję, wiosna już idzie, zawita lada chwila smile
Jakie plany na weekend?

1,285

Bubuś,moja twarz też nie żyje ze mną w zgodznie ostatnio. Już dość ma tej pogody i nie wiem jak jej pomóc;(
Plany na weekend? Chyba żadne konkretne niestety. Jutro może zakupy na poprawę nastroju (o ile nie spadnie śnieg,koleżanka mówiła że ponoć zapowiadali;/)
Ehh,ale powiem Wam,że takie 4-dniowy tydzień pracy byłby dla mnie w sam raz:D

1,286

No moje plany na weekend, a wlasciwie na kilka nastepnych weekendow sa z gory przesadzone... Maz chwile temu dzwonil, ze zgubil 700 zl... Co jeszcze mnie spotka w tym tygodniu??? sad

1,287

Łączę się z Wami Dziewczyny w bólu, bo moja twarz również przeżywa kryzys. Jak zresztą całe moje ciało - dlatego chyba najwyższy czas zapisać się na jakąś formę aktywności, co by obudzić się do życia - skoro wiosna nie chcę ! smile

btw - któraś z Was mieszka może na Ruczaju ? smile

1,288

Bubuś ja się śmieję, że zaczęłam dojrzewać bo na mojej twarzy mam pełno wyprysków i czerwonych plam ;/ zakupiłam sobie cudny krem anty trądzik i czekam tongue widzę nawet lekką poprawę.
A tak poza tym to jak on to zrobił, że zgubił 700 zł i po co nosi przy sobie taką kasę?

martinez po świętach to ja nabrałam ale objętości :>

Moje plany na weekend - całkiem rozbudowane - koniowate, wieczorna posiadówa ze znajomymi, w niedzielę być może trochę pracy i może się coś jeszcze skombinuje.

1,289

Jak nie macie planów na dzisiaj to zapraszam do fashion smile

1,290 Ostatnio edytowany przez Bubuś (2013-04-05 20:11:55)

On sam nie wie jak to sie stalo... kasa firmowa. Wspolpracownik mu ja dal zeby wplacil, zgubil je nie wychodzac z biura.... ktos je po prostu zajumal, ale on jest odpowiedzialny za gotowke, wiec szarpnie jego sad To znaczy nas tongue Z nerwow mi chlopisko poszlo spac, wiec wieczor spedzam sama przed komputerem. Nie mam co czytac sad Zachlannie polknelam dwie ksiazki w ciagu dwoch ostatnich dni, nie zostawiajac sobie nic na weekend skazalam sie na odmóżdżanie przed pc big_smile

Justyna podobno jutro masz shopping day, jakbys byla przelotem w deichmannie (calkiem przez przypadek, nie specjalnie dla mn ie) to zerknij czy maja jeszcze w ofercie torebke, ktora wyglada tak:
http://img.szafa.pl/ubrania/1/010947963/1341413081/torebka-listonoszka-japan-style-camel-karmel.jpg

tylko, ze jest w paski (chyba czerwono niebiesko biale big_smile) Widzialam ja raz jeden jedyny kilka tygodni temu i za Chiny jej spotkac nie moge. Nie ma jej na stronie internetowej, a od tamtej pory nie mialam nigdzie deichmana pod reka, wiec nie wiem czy ten model jest jeszcze w ofercie sad

1,291

Lilou,no nie mów,że  będziesz w fashion?? Też koleżanki się wybierają,ale ja niestety chyba ze względów "Transportowych";D nie będę mogła dołączyć;( Chyba,że coś się skombinuje jeszcze.(ehh,ta moja WIEŚ!)
Ok Bubuś,zobaczę. Nigdy w sumie nie przeglądałam tam torebek bo jakoś.. nie mam zaufania i mi nie wyglądają za dobrze. Nie wiem, skąd to uprzedzenie:)

1,292

No ja tez niespecjalnie im ufam, ale ta mi sie spodobala. Uprzedzenie mnie zniechecilo do zakupu, ale caly czas mi ona po glowie chodzi i trzeba bedzie sie do niej przekonac big_smile

1,293

Oj Justyna, jak mialas problem z transportem to od czego sa koleżanki ;p przenocowalabym ciebie wink

1,294

Natępnym razem na pewno skorzystam!!;)
Bubuś, w krakowskiej nie ma tych torebek.  niem widziałam dziś przynajmniej. Generalnie... nie kupiłam nic,oprócz pościeli;D tylko się zmeczyłam, głowa mnie rozbolała i muszę trochę odsapnąć:)

1,295

Dziekowac dziekowac tongue Mam nauczke, nastepnym razem trzeba kupic, a nie zastanawiac sie przez dwa tygodnie big_smile

1,296

No to teraz Bubuś  jak zobaczysz jakąś torebkę która ci się spodoba to na pewno ją sobie kupisz.
Ja też tak mam. Jak zobaczę coś co mi się podoba, to muszę się zastanowić czy aby na pewno mam to kupić. Jak nie zmienię zdania to wracam następnego dnia do sklepu i kupuję, no chyba że już tego nie ma to muszę obejść się smakiem tongue
Miłej soboty!
Moje dzieci u szwagra, więc mogę sobie odpocząć smile

1,297

Ja byłam  w fashion,wytańczyłam wszystkie nerwy ostatniego tygodnia:) Choć bywały lepsze imprezy.
Aneta,to znów pięknie odpoczęłaś:) Dobranoc wszystkim:)

1,298

JustynaG- mam 159 roków i każdy uwiera smile tyle dziesięcioleci człek dżwiga na ciele a we łbie wciąż kiełbie smile

1,299

widzę, że niektórzy borykają się z parchami na dzióbku, mam ten problem od zarania wieków smile przestestowałam chyba zylion zylionów leków, maści, ziółek itp prościutka rada- spróbujcie smarować zwykłym olejem rycynowym /ok. 5 zł!!!/, dla mnie - nieprawdopodobnie, bo jestem z tych co dostają krost od samego patrzenia na krem smile ale wypróbujcie, parę razy smarnąć same krosty /uwaga- rycyna wysusza skórę/, wciąż jestem w szoku, smaruję krochala parę razy olejem a ten znika! zamiast zamienić się w mont everest smile oczywiście nie zadziała na każdego ale ja wreszcie znalazłam coś dla siebie!!! po stu lat wyduszania, smarowania, maskowania, ukrywania, pudrowania itp mam nadzieję, że komuś też pomoże smile

1,300

A czy olejek dziala na "zwykle krostki" ? Ja nie mam wypryskow, tylko male czerwone krostki to tu, to tam sad

Ide sie troche zmeczyc tongue Bede po poludniu smile

Posty [ 1,236 do 1,300 z 2,813 ]

Strony Poprzednia 1 … 18 19 20 21 22 … 44 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Kraków forum - Krakowianki poznajmy się :)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024