Tez się nie masz do czego przyczepić
Coś by się znalazło ![]()
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Kraków forum - Krakowianki poznajmy się :)
Strony Poprzednia 1 … 16 17 18 19 20 … 44 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Tez się nie masz do czego przyczepić
Coś by się znalazło ![]()
Ja mojego też nie lubię,ale cóż;)
Jak ja się cieszę,że ten dzień dobiega już końca... Kto poleci jakiś film na wieczór?
Na mnie nie licz, dawno nie oglądałam nic wartego polecenia ![]()
Ja uciekam za momencik, najpierw siłownia, później kawa ze znajomą, w domku będę późno, więc już teraz życzę miłego wieczoru. A z racji, że sobotę mam pracującą i nie będę przy komputerze - do jutra, widzimy się o 16 ![]()
Bubuś - Katarzyna to piękne imię - tak jak moja córka ![]()
Wydaje mi się przy okazji, że takie imiona mają większe możliwości, no bo właśnie: Katarzyna, Kasia, Kaśka, a inne tylu odmian nie mają.
Lena , znam to. Swego czasu robiłem raporty, potem przekazałem pewnemu Hindusowi jak je robić, a ten co miesiąc te same błędy powtarzał [czyli jak dla mnie żadna pomoc, bo musze po nim sprawdzać]. Tłumaczyłem i nic. Aż pewnego razu miała być jakaś konferencja a na niej między innymi jego przełożony. I ten Hindus do mnie, bym przed jego menadżerem go pochwalił. A ja, przepraszam, a niby, za co? Za to, że poprawiam po Tobie raporty co miesiąc? Żartujesz, tak? Troche się bardziej przykładał, ale nie wytłumaczy się czasem. Albo uparty na przyswajanie wiadomości, albo cwany i kombinuje jak tu coś na kogoś przerzucić.
Mam dwie koleżanki strasznie zajawione na konie, jedna chyba co dzień w stajni przebywa, wraz ze swoim czworonożnym kompanem ? suczką uwielbiającą aportować patyki ![]()
Bubuś , a może Katarzynka :-) ? Nie doczytałem, dlaczego nie chodzisz po górach. Czekam na lepsze warunki, mogę tam spędzać każdy weekend ![]()
Bubus odnośnie imienia to mam podobnie.
Był tutaj wątek odnośnie gór. Uwielbiam góry, chociaż muszę przyznać ze bardziej znane są mi szwajcarskie (polecam wszystkim, są cudowne) niż nasze polskie.
Justyna, co do filmu na dzisiejszy wieczór hmmm, polecilabym Ci pare ale niestety mam problem z zapamietywaniem tytułów ![]()
Przypomnialam sobie, znajomy polecił mi film Life of Pi, podobno jest super, jeszcze nie oglądałam więc nie wiem czy faktycznie jest dobry.
Anula,oglądałam:) Mnie osoboście nie zachwycił,mimo ogromu dobrych recenzji. Może w 3D byłby lepszy:) Może skończę książkę,bo cały tydzień próbuję:)
Nie doczytałem, dlaczego nie chodzisz po górach. Czekam na lepsze warunki, mogę tam spędzać każdy weekend
Bo nie lubie chodzic dla idei
Na chwilke, kawaleczek, ale nie na jakis szlak przesz 6 czy 8 godzin ![]()
Plany sie zmienily, wieczor w domu ![]()
Przed silownia wkoczylam podciac wlosy.... efekt.... wole nie mowic 
Z zamierzonej fryzurki mniej wiecej takiej :

mam taka :
A miala skrocic o dwa centymetry...
Bubuś, czyli masz włosy zaczesane na lewą stronę, a chciałaś na prawą :-D
Bubuś, czyli masz włosy zaczesane na lewą stronę, a chciałaś na prawą :-D
typowe męskie myślenie;D Myślę Bubuś,że Twój mąż i tak nie zauważył różnicy jeśli mu nie powiedziałaś ze idziesz do fryzjera...:)
I skąd ja znam ten ból"proszę podciąć 2 cm..." Ale twardo zapuszczam,tylko rosną coś powoli;(
marti spostrzegawczy jestes, widac, ze w korpo pracujesz
Zauwazyl, nie lubi krotkich wlosow, wiec szybko mu sie w oczy rzucilo ![]()
marti spostrzegawczy jestes, widac, ze w korpo pracujesz
![]()
Zauwazyl, nie lubi krotkich wlosow, wiec szybko mu sie w oczy rzucilo
Jutro bedziemy podziwiać Twój nowy image ![]()
Jutro bedziemy podziwiać Twój nowy image
No tak, bedzie sie z czego posmiac ![]()
Bubuś,jak tam w pracy?? Słońce ładne,nawet dość przyjemnie. Ale już straszą,że długo to nie potrwa... ![]()
Powiem Wam dziewczyny, że tatar na który poszedłem z kumplem był rewelacyjny, śledzik zresztą też :-) A cytrynówka którą mają jest świetna :-)
Wróciłem przed 21 ale juz Was nie było ;-)
Pozdrawiam
To zalezy ile przed ta 21 byles
My wyszlysmy o wpol ![]()
Około 20:45-50 było ![]()
Ależ się ładnie zasiedziałyśmy;)
Było pisać?! Jakbyś powiedział, że niesiesz w kieszeniach cytrynówkę,to pewnie byśmy zostały!;p
PS. A sam,czy z kolegą?? ;D
Ale zmarzłam,wiosnę chcę:(
Oj to posiedzialyscie ;-) trochę myślami dzisiaj byłam gdzie indziej i ciesze sie ze ten dzień sie kończy.
Ja tez czekam z utęsknieniem na wiosnę. Bardzo nie lubię zimy, ciepłe kraje to coś dla mnie ![]()
Pobudka spiochy ![]()
Kto chetny na silownie? Macie pol godziny, zeby sie zebrac
Siadam do sniadania, ktos chetny?
Do kogo i gdzie miałem pisać? ;-)
Byłem z kolegą, ale on i tak za chwile miał bus do siebie [mieszka poza Krakwem]. Ale ostrzegam, byłem po dobrych kilku cytrynówkach, i zapewne było ode mnie czuć śledzia ![]()
No co Wy, zima jest super, potrzebna jak każda inna pora, nie narzekamy ![]()
Bubuś, nie śpie od 5, głowa troche boli...zastanawiam się od czego...chyba coś z tej herbacie było.
Miłego dnia
Trzeba było zaanonsować sms em,że nadchodzisz;)
Mnie obudził 1,5 roczny człowiek,głośno stąpając po korytarzu. Akurat dziś musiał wcześniej wstać;(
Cytryna w cytrynowce sfermentowala i pewnie sie przytrules - od tego ten bol glowy ![]()
Justyna kto rano wstajem temu ....
Ruszam, w swiat, bede po poludniu ![]()
Milego dnia ![]()
No trzeba było, sęk w tym, że nie posiadam do żadnej z Was numeru :-/ Ale spotkanie z kumplem zapewne za jakiś miesiąc się powtórzy ![]()
Coś Ty, niczym się nie przytrułem, a już zapewnie nie była to cytrynówka czy też tatar...dalej obstawiam tą herbatę ![]()
Hej, hej widzę, że kafejka dzisiaj wcześnie wstała ![]()
Martinez czym się strułeś tym się lecz
hmm pamiętam kiedyś miałam okazję pić taką super gęstą cytrynówkę własnej roboty - pyyycha, ale już później nigdzie takiej nie znalazlam.
A ja też się zbieram i w drogę. Dzisiaj dużo ładnych, futrzatych czworonożnych pewnie będzie dookoła mnie. Mam nadzieję, że nie wrócę z psem do domu ![]()
martinez,ja tam myślę,że śledzik był nieświeży!;) A,myślałam że do Bubusia to wszyscy już mają numer,bo zawsze ona nas "zbierała". Taka prawie matka polka;D(swoją drogą Bubus jak wrócisz, to daj znać jak obsługa w Karmello i czy w ogóle było miejsce!)
Pięknie jest,chyba Lena dziś będziesz miała udany dzień z koptynymi!
Matka Polka? Chyba pomylilas osoby
Instynktu maciezynskkiego jeszcze w sobie nie odnalazlam ![]()
Jestem, w Karmello nie bylam, opini nie wystawie
Jakby przekopac ktorys watek, to z pewnoscia moj numer sie gdzies poniewiera ![]()
Witam, JustynaG podała mi link do waszego wątku. Może trochę parę słów o sobie. Studiuję w Krk, mam 23 lata (rocznik-owo 24). Jestem tutaj ponieważ chciałabym od czasu do czasu wyrwać się z 4 ścian, poznać nowych ludzi. Słucham rocka (B.E.T.H., O.N.A., Strachy na lachy,Nickelback, Power of Trinity...) i tym podobnych klimatów, lubię przeczytać dobrą książkę przy kieliszku dobrego wina (ostatnio wpadli mi w rękę "Regulatorzy" King'a). Preferuję "dziwne" filmy dające do myślenia (ostatnio obejrzałam Black Swan). Poza tym mam dwie ręce i nogi ![]()
Siekierewcia witaj ![]()
Można zapytać co studiujesz?
Witamy,witamy;) a skąd jesteś? Bo rozumiem,że nie z Krakowa? My czasem spotkamy się na kawę,dobrze przy tym się bawiąc,także zapraszamy;)
Jestem z Opola, taka stolica województwa
. Właśnie niedawno obroniłam inż na AGH, teraz kontynuuję studia na "wspaniałej" specjalizacji, której już nie cierpię- nie otworzyli mojej wymarzonej....
Witaj siekierewcia !!!
A ja martinez wczoraj w domciu z koleżanką degustowałyśmy orzech laskowy:) Pyszna!
I zrobiłeś mi smaka na śledzika!
Następne spotkanie możemy zorganizować na śledziku i cytrynóweczce;)
Justyna ja dzisiaj cały dzień spędziłam na międzynarodowej wystawie psów w Katowicach, ale chyba przyniosłam koleżance szczęście bo jej suczka zajęła I miejsce w swojej klasie i I miejsce na porównaniu ![]()
Zatem kopytnych dzisiaj nie było.
Anet ja na śledzika to nie, ja jestem ewidentnie słodyczowa ![]()
A tak poza tym to trochę mi smutno dzisiaj, bo się komuś wilczak czechosłowacki (swoją drogą jeden z psów, na które mogłabym się kiedyś skusić) zgubił - w sensie pewnie się wystraszył i uciekł a organizatorzy (mimo, ze teren spodka był ogrodzony bramkami) pozwolili mu widocznie się wydostać poza płot. Najpiew na hali był komunikat, ze pies jest pod bramą, potem że pobiegł w kierunku Sosnowca. Zaś my go widzieliśmy jak wyszliśmy z wystawy - nawet chciałam go złapać, ale bida była tak wystraszona, że uciekła w przeciwną stronę. No i się teraz pewnie biedny pies gdzieś błąka po mieście ![]()
A,no tak. Była mowa o psach wczoraj,jakoś mi uciekło;) Biedne zwierzę,oby trafiło na jakąś dobrą duszę.
Ja poszłam na spacer,ale tak mnie przewiało!! słońce ładne,ale co z tego. Wiatr 100 razy gorszy.
A po Waszych debatach o cwiczeniach,stwierdziłam że muszę zwracać uwagę na to co jem bo trochę mi się przytyło i pasuje zrzucić trochę przed wiosną. Ot,moje postanowienie. Wprawdzie nie wiem jak będę żyła ostatnim posiłkiem jedzonym o 18:00,ale spróbuję:D
Justyna nie ma potrzeby demonizować tej 18 godziny. Nie chodzi dokładnie o tę godzinę lecz o odstęp czasu przed pójściem spać.
Najczęściej wskazuje się 3-4 godziny (ostatni posiłek) przed spaniem.
Dzień dobry ![]()
Wstałyście już?
Anet78, sam kiedyś robiłem nalewkę z orzecha włoskiego [ręce miałem ciemne przez kilka tygodni, bo niczym nie dało się zmyć barwnika], nazywaliśmy ją ?dla zdrowotności? ![]()
Można się wybrać, czemu nie, jeśli grupie odpowiada oczywiście. Tam gdzie cytrynówka powinien się znaleźć i śledź, bo tak w ogóle, to byliśmy z kumplem w dwóch knajpach.
Lena, a Ci którym zaginął ten wilczak zostali by go szukać?
Justyna, sam wczoraj rozpocząłem 6 Weidera. Na co dzień i tak coś ćwiczyłem, ale z różnym zaangażowaniem. Zobacze jak długo będę się pilnował
A siłownie to nie dla mnie.
siekierewcia, cześć ![]()
Ok, tyle ode mnie..miłego dnia!
Witam
Zaczynamy optymistycznie poniedziałek
Uciekam do swoich zajęć, byle szybko minęło.
Ja dziś się lenię, od 2 tyg na zwolnieniu lekarskim. Mam nadzieję że na jutrzejszej kontroli lekarz nie przedłuży mi zwolnienia.
Aaaa siekierewcia witaj, zapomniałam w ostatnim poście ![]()
Justyna luc ma rację to nie o to chodzi, żeby od 18 nie jeść, tylko żeby nie pakować w siebie niczego bardzo kalorycznego na 2 -3 h przed snem.
Martinez nie wiem czy Ci ludzie zostali go szukać - tego nie ogłaszali przez megafon. Zresztą jeśli im powiedzieli, ze pies udał sie w kierunku Sosnowca to równie dobrze mogli pojechać gdzieś w tamtą stronę go szukać. Tyle dobrze, że na osiedlu przy którym się kręcił, spotkaliśmy faceta z psem i powiedziałam mu jaka jest sytuacja (on na to, że jego dziewczyna działa w organizacjach prozwierzęcych) zatem jest szansa, że może oni jak coś pomogą. W koncu mieszkają zaraz koło spodka a ten pies pewnie będzie się tam kręcił szukając właścicieli.
A ja od rana już drukuję stosy materiałów. Biedne drzewa.
A ja od rana już drukuję stosy materiałów. Biedne drzewa.
A drukujesz dwustronnie ??:D
siekierewica ja Ci powiem tak : jak tylko masz możliwość korzystaj ze zwolnienia
Ja nawet nie biorę od lekarzy świstka, bo w pracy i tak muszę być i tak, a że czasem ledwo na oczy patrzę to mniejsza o to, liczy się sztuka ![]()
siekierewica ja i powiem tak : jak tylk masz możliwość korzystaj ze zwolnienia
Ja nawet nie biorę od lekarzy świstka, bo w pracy i tak muszę być i tak, a że czasem ledwo na oczy patrzę to mniejsza oto, liczy się sztuka
No, ja muszę siedzieć. Przeziębiłam przeziębienie, teraz antybiotyk i płuca zajęte.
bywa... a też chodziłam na uczelnię, bo szkoda zajęć, a teraz mam za swoje. Postanowiłam od teraz jak to będzie możliwe na katar brać zwolnienie,a nie zawsze robić z siebie męczennicę.
Witam wszystkich, ja od rana intensywnie siedze w ogłoszeniach o pracę i już mi się mózg lasuje
Teraz troche przerwy i za chwile od nowa.
Mój brat swego czasu robił bardzo dobrą cytrynówkę ale ostatnio cos się rozleniwił i nie robi. Trzeba będzie go koniecznie zmotywować do działania ;P
Justyna, moim zdaniem to ta 18.00 to nie reguła. Najlepiej to chyba ograniczyć słodkości, co dla mnie jest trudne do wykonania.
Siekierewcia, czytałam że jesteś z Opola. Znajome strony dla mnie, mam tam rodzinkę. Chociaż dawno już tam nie byłam i chyba pora, żeby odwiedzić te strony.
Wszystkim zapracowanym miłej pracy, a tym niezapracowanym miłego odpoczynku ![]()
A ja jestem za spotkaniem z %%%, hihi ![]()
Miłego popoludnia wszystkim ![]()
U mnie procentowy to moze byc jedynie ocet w tych sledzikach, innych procentow sie nie tykam ![]()
Ide cwiczyc sa chetne?? ![]()
Apropo ćwiczeń biega może ktoś wokół błoni ![]()
Hej, jak minął dzień?
Ja jak co dzień, siedzę i coś robię do pracy jeszcze. Te terminy, gdzie im się tak spieszy?
Siekierewcia, jak się masz, przechodzi?
Ćwiczymy, tak, kolacja o 18, potem seria ćwiczeń a przed chwilą dokończyłem czipsy ![]()
Kurcze, mam nadzieje, że psina się znajdzie. Mi kiedyś zaginął kundelek, szukaliśmy go ponad dwa miesiące, co dzień jeżdżąc po wiele kilometrów, ale na nic się zdało?
Anula_25, na pierwszym spotkaniu wspominaliśmy o pracy, wejdź na stronę gdzie ja pracuje [jeśli nie pamiętasz, mogę przypomnieć na maila], i poszukaj czy jest coś, co Cię interesuje.
Proszę ile chętnych na procentowe spotkanie
ale od kawiarni to kilka kroków ![]()
Bubuś niop dwustronnie - dzisiaj koło 15 drukarka już odmówiła posłuszeństwa, ale co się dziwić jak przez te kilka godzin poszły mi 4 ryzy papieru, tj. jakieś 2000 kartek. Ale jest postęp Pani koordynator sama dzisiaj sobie rzeczy drukowała ![]()
Widać, że wiosna idzie bo wszystkich wzięło na ćwiczenia i aktywność fizyczną:) A co do Błoni to kurczę niestety od siebie mam za daleko żeby tam biegać.
Martinez nie wiem czy ten pies znajdzie swoich właścicieli - gdybym nadal mieszkała w S-cu to mogłabym się tam jeszcze przy spodku pokręcić i go poszukać. Szukałam wczoraj nawet na necie jakichś informacji, ze się zgubił wilczak itd., ale nie udało mi się odnaleźć.
A ja na szczęście po pracy mam zobowiązania kopytne zatem to mnie ratuje przed ślęczeniem po godzinach. Zresztą dzisiaj Pani koordynator powiedziała, że gdyby w urzędzie (ona pracowała w UP) były zatrudnione takie osoby jak ja to by bezrobocie wzrosło, bo ja obskakuję robotę za kilka osób i ciężko nadążyć za moim tępem
hmmm to chyba komplement był ![]()
Ja tam ćwiczę całą zimę i dobrze, bo przy ilości słodyczy jaką pochłaniam po imie mogłoby mi braknąć sezonu na powrót do formy ![]()
Tyle tylko, ze to już mój ostatni karnet na siłkę, przenoszę się w teren - rower wraca do łask jak tylko śnieg zniknie ![]()
hmmm to chyba komplement był
Najpierw Cię komplementuje, a później Ci dowali obowiązków ![]()
Witam na stanowisku pracy
Kartka na dzień dzisiejszy zapisana po brzegi, więc biorę się do pracy, ale zajrzę do was przy okazji ![]()
Anet78, sam kiedyś robiłem nalewkę z orzecha włoskiego [ręce miałem ciemne przez kilka tygodni, bo niczym nie dało się zmyć barwnika], nazywaliśmy ją ?dla zdrowotności? wink
Można się wybrać, czemu nie, jeśli grupie odpowiada oczywiście. Tam gdzie cytrynówka powinien się znaleźć i śledź, bo tak w ogóle, to byliśmy z kumplem w dwóch knajpach.
Ja bym się na to pisała:) Ciekawe jak inni? ![]()
Ja tam ćwiczę całą zimę i dobrze, bo przy ilości słodyczy jaką pochłaniam po imie mogłoby mi braknąć sezonu na powrót do formy
Tyle tylko, ze to już mój ostatni karnet na siłkę, przenoszę się w teren - rower wraca do łask jak tylko śnieg zniknie
Jeśli o mnie chodzi to słodycze mogą nie istnieć.
Wystarczy latać w te i we wte do szkoły, do pracy itd i efekt taki sam jak po siłowni ![]()
Zjadlo Ws czy co ![]()
Wieczor w domku, nie mam nic do czytania ani do ogladania, chyba szybko pojde spac ![]()
Bubuś dobranoc ![]()
No ja jeszcze mam siedzieć 2 tyg.( brak siłowni i imprez), ale na zajęcia na uczelnię mogę iść.
Witam się i życzę miłej nocy wszystkim zarazem.:)
Bubuś można tak powiedzieć w pracy nadal drukarnia :> a po pracy koniowate. Niedawno wróciłam do domu, wykąpałam się i zasadniczo to już powoli trzeba się kłaść spać.
Jako rzekłam, tak sie stało
Drzemlam sie na dwie godziny, teraz bede na uszach do rana chodzic, bo nie zasne
![]()
Dzień dobry wszystkim:)
Słońce ładne,aczkolwiek mnie nie cieszy,bo to i takjeszcze nie to prawdziwe wiosenne i zaraz znów sypnie śniegiem wg tego co słyszałam:(
Miłej pracy!
Cześć ![]()
pracujecie już, czy jak? Ja od rana klepe w klawisze, ale na herbatke z cytrynką znajde czas ![]()
Co to za narzekanie na pogode? Zawsze jest ładnie :-)
Udanego dnia ![]()
Co to za narzekanie na pogode? Zawsze jest ładnie :-)
Udanego dnia
A dziś naprawdę jest ładnie! Słoneczko świeci i nam przygrzewa!
Zgadzam sie, pogoda suuuper ![]()
Ja nareszcie mam chwile wolnego ![]()
Pracujemy, pewnie, że pracujemy
Pogoda jest zawsze ![]()
Pogoda jest zawsze
jak to zwykl mawiać mój nauczyciel geografii w liceum:D
Bubuś napisał/a:Pogoda jest zawsze
jak to zwykl mawiać mój nauczyciel geografii w liceum:D
Bo to mądrość życiowa jest ![]()
Ja juz w domku ![]()
Posprzatac komus mieszkanie? Wlaczyl mi sie program "sprzataczka" ![]()
Moje magiczne 29 m2 juz lsni, komus jeszcze poodkurzac? ![]()
[Posprzatac komus mieszkanie? Wlaczyl mi sie program "sprzataczka"
Moje magiczne 29 m2 juz lsni, komus jeszcze poodkurzac?
Bardzo poproszę
u mnie.
Poczęstuję obiadem ![]()
A okna? ![]()
Także tego, w pracy musiałem trochę udawać, że jestem przez osiem godzin zajęty, ale nawet mi to dobrze szło [o dziwo], zwłaszcza, że za plecami szef
Jutro wolne i uczę się na egzamin w piątek, jak zdam, będę miał co świętować wieczorem ![]()
Bubuś, jak był na mieszkaniu pies, to sprzątaliśmy co dzień, sierść była wszędzie, nadal się znajduje a psa już nie ma od początku stycznia ![]()
A Wam jak minął dzień?
Nie, nie, okien nie myje
Ja mam od tego ludzi ![]()
Dzien minal o dziwo bardzo szybko, az za szybko:(
Natlok nieswoich obowiazkow - w sumie to juz zaczynam je traktowac jak swoje ![]()
Nie, nie, okien nie myje
Ja mam od tego ludzi
Ja też, dlatego pytałam ![]()
Strony Poprzednia 1 … 16 17 18 19 20 … 44 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Kraków forum - Krakowianki poznajmy się :)
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024