Kraków forum - Krakowianki poznajmy się :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Kraków forum - Krakowianki poznajmy się :)

Strony Poprzednia 1 … 15 16 17 18 19 … 44 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1,041 do 1,105 z 2,813 ]

1,041

Odp: Kraków forum - Krakowianki poznajmy się :)

Bo w domu nie ma jak pisac tongue A to pranie, a to obiad, a to człowiek zalegnie w fotelu i nawet mu sie nie chce na komputer patrzeć tongue
Mój luźniejszy miesiąc właśnie się zaczął big_smile Nie chce mi sie sad

Zobacz podobne tematy :

1,042

Nie no spokojnie choroba dorwała mnie na finiszu urlopu, trochę mnie po prostu przewiało jak jednego dnia siedziałam w szczerym polu smile No i na urlopie zrobiłam sobie prawie 100% odwyk od telefonów, zegarków, komputerów, TV zatem nie było opcji żeby udzielać się na forum.

1,043

no i bardzo dobrze,taki odwyk dobra rzecz;)
ja coś spać nie moglam dziś;/ Raz ,że póxno zasnęłam a jak już,to co chwilę się budziłam. Ale i tak nie jest źle,jeszcze żyję;)

1,044

Bez zegarka i komputera to się zgodzę, ale telefon muszę mieć przy sobie big_smile Choroba cywilizacyjna tongue

Ja w drugą stronę  - spałam jak zabita, szkoda tylko, że wstałam taka połamana i zmęczona jakbym węgiel w nocy przerzucała sad

1,045

Dobrze,że przestało padać"to coś"co przynajmniej u mnie od rana kapało z nieba.
A Ty Bubuś,nic dziś nie wygrałaś?;)

1,046

Bubuś spróbuj choć raz bez tego telefonu gdzieś się wybrać zobaczysz jak się miło robi po tym jak już minie natrętna myśl aby na niego zerkać smile Moje dwa (bo i firmowy przecież na urlop ze mną pojechał) leżały sobie wyciszone w pokoju, pierwszy dzień było ciężko, ale potem to mnie nawet mój szanowny mąż nie poznawał bo się mnie pytał, która godzina a ja mu na to "nie wiem i średnio mnie to obchodzi" tongue 'hehe jedyne momenty kiedy zegarek był potrzebny to rano - bo o 7 było karmienie zwierzaków zatem trzeba było się na tą godzinę wygrzebać z wyra i potem dwa punkty bazowe 15 - chowanie zwierzaków z wybiegu i karmienie, 19 ponowne karmienie. Więc cały harmonogram dnia wg tych 3 głównych punktów przebiegał.

Kurczę pogoda nie jest zbyt optymistyczna, mogłoby się to jakoś unormować w końcu.

1,047

A, jeżeli miałabym męża przy sobie to faktycznie telefon byłby mi niepotrzebny big_smile Można powiedzieć, że ja mam taki odwyk co weekend, przychodzę z pracy, telefon ląduje  na półce i o ile jesteśmy oboje w domu albo wychodzimy razem (na zakupy, siłownię itp) to leży tam nieruszany aż do poniedziałku  tongue

Nie, niestety nic nie wygrałam, ale jadę dziś po odbiór wygranej big_smile

1,048

nie słyszałam dziś budzika. Obudziłam si e"na wyczucie"z telefonem gdzieś tam w nogach. Jestem tak zaspana:(
byłyście kiedyś na Szewskiej w outlecie z książkami?? Pierwszy raz tam wczoraj weszłam,jakie ceny!! Nie miałam za wiele czasu niestety,ale na pewno tam jeszcze wrócię;)

1,049

Na Długiej też jest tania książka "czy tanie" - zaglądam tam czasem i zawsze wyjdę z dwoma albo trzema książkami wink

Odebrałam wczoraj nagrody big_smile Udało się wybrać dwa produkty - łącznie 98 zł - za żel pod prysznic i balsam ujędrniający, szkoda mi będzie tego używać big_smile Sygnowane przez Dżoanę Krupę big_smile Może nie zamienię się w chodzący sylikon big_smile

1,050

Aż 2? No proszę! No tak,za żel pod prysznic 50 zł to jest coś:D Może się nie zamienisz,ciekawe czy re produkty wogóle takie super extra wow smile

1,051

Nie ukrywam, że poszłam na ilość, wolałam dwa "tańsze" niż jeden superwypasrewelacyjny antycellulitowy, powiększający biust i myjący garnki balsam za 169 big_smile

Żel jest fajny - na długo wystarczy, ale balsam masakra, śmierdzi i bardzo gęsty - miałam wrażenie jakbym się kremem nivea smarowała big_smile

1,052

Dla urpdy trzeba troche pocierpieć;p Żebyśmy tylko Cię poznali przy następnym spotkaniu!!;D

1,053

Bubuś napisał/a:

balsam masakra, śmierdzi i bardzo gęsty - miałam wrażenie jakbym się kremem nivea smarowała big_smile

Zapomniałam tylko dodać, ze nivea ma o wiele przyjemniejszy zapach big_smile

Podobno efekty widoczne po 6 tygodniach stosowania, wiec zabłysnę dopiero w maju big_smile

1,054

Bubuś napisał/a:
Bubuś napisał/a:

balsam masakra, śmierdzi i bardzo gęsty - miałam wrażenie jakbym się kremem nivea smarowała big_smile

Zapomniałam tylko dodać, ze nivea ma o wiele przyjemniejszy zapach big_smile

Podobno efekty widoczne po 6 tygodniach stosowania, wiec zabłysnę dopiero w maju big_smile

A wystarczy tego kremu aż do maja?

JustynaG jest jeszcze tania książka na grodzkiej, zaraz przy placu dominikańskim, jeszcze nie tak dawno była na siennej , ale mi zlikwidowali sad
Uwielbiam chodzić po tanich księgarniach, chociaż w domu już nie ma miejsca , bo wszędzie są książki smile

1,055

że też ja wcześniej do takich miejsc nie zaglądałam;)

1,056

anet78 napisał/a:

No żelu wystarczy, ale nie wiem jak z balsamem, będę smarować wybiórczo - tylko brzuch i tyłek big_smile

1,057

Bubuś napisał/a:
anet78 napisał/a:

No żelu wystarczy, ale nie wiem jak z balsamem, będę smarować wybiórczo - tylko brzuch i tyłek big_smile

a smaruj tylko jeden pośladek-zobaczysz czy daje efekty wogóle!! big_smile

1,058 Ostatnio edytowany przez Bubuś (2013-03-12 14:36:45)

JustynaG napisał/a:

a smaruj tylko jeden pośladek-zobaczysz czy daje efekty w ogóle!! big_smile

http://www.mdk.ozorkow.net/images/ico_smiech.gif

No tak, ale jak później wyrównam, jak mi się balsam skończy, a szkoda 60 zł na nowy big_smile

1,059

jak będą efekty,to zapłacisz kolejne 60:D nie śmiej się,nieraz miałam takie fazy żeby coś robić tylko "jednostronnie"bo się zastanawiałam czy te kosmetyki są tyle warte i czy są efekty;p No. super ekstra odżywka do paznokci! Ale niegyd jakoś mi się nie chciało z tym abwić,tylko sobie wmawiałam później że faktycznie paznokcie są super mocne i zdrowe:D

1,060

zrobię zdjęcie przed i po big_smile

1,061 Ostatnio edytowany przez JustynaG (2013-03-12 15:01:05)

można i tak:D
Rod Stewart ma koncert 14 września w Rybniku,czemu tak daleko?!:(

1,062

Dobry rower i w dwa dni jesteś na miejscu big_smile

1,063

śmiałam się do kolegi że biorę urlop pod koniec sierpnia i może dojdę big_smile

1,064

Melduję się na stanowisku pracy tongue

1,065

Ja też,ale.. ciężki to dzień;(

1,066

Wiosenne przesilenie Cię dopadło, że humor nie dopisuje ?? sad

1,067

Nie nie:) Humor nie najgorszy(by był..gdyby nie praca). Trzochę problemów i zamieszanie-nienawidzę czegoś takiego. Siedzę cały dzien i mam strach odbierając każdy telefon - co tym razem się stanie?! paskudna fobia:d
Jak tam kosmetyki sie Bubuś sprawują?;D

1,068

Jeszcze mnie nie rozpuściło tongue Oprócz tego, że mąż się przytulać nie chce, bo balsam śmierdzi, to żadnych efektów nie widać big_smile
Zwariowany dzień mam dzisiaj, ale udało się wyjść na prostą i końcówka już na spokojnie wink

1,069

Dobry wieczór smile
Jak dziś w pracy?
Justyna, humor się poprawił, jak z telefonami?
Skoro ostatnio się wydało, że źle zarządzam własnym czasem, to przyznaję - dziś wziąłem ze sobą pracę do domu. Siedzę i przygotowuję się na pokaz dla studentów. Będę przez kilka godzin przed nimi prezentował pewną technologię i się produkował. Nie pierwsze i nie ostatnie publiczne wystąpienie, zatem powinno pójść ok, ale wszystko się może zdarzyć.
Wy nie wspominałyście ostatnio o wyskoczeniu potańczyć? Czy może usłyszałem, bo chciałem usłyszeć :-D

1,070

martinez nikt nie mowil, ze zle zarzadzasz, my po prostu sugerowalysmy, ze znamy kogos, kto nauczy cie lepiej dysponowac czasem big_smile

Nie lubie publicznych wystapien sad Ukladam scenariusz po 10 razy a na miejscu i tak wychodzi klops hmm

1,071

Witajcie wieczorkiem,
Witam nowego Krakusa w kafejce smile

Też Was wkurza ta pogoda?
Miałam już nadzieję na wiosnę, a wygląda na to, że jeszcze trzeba poczekać sad

1,072 Ostatnio edytowany przez JustynaG (2013-03-14 00:24:26)

Dotarłam do domu,przed laptopa,cała i zdrowa(jeszcze!)odczytując po drodze kilka smsów"mamy papieża".
Mój dzisiejszy angielski był ciężki,ja nigdy nie ogarnę tej gramatyki...
lucpogoda paskudna:( Zmarzłam jak wracałam!!
martinez Telefony trochę sie uspokoiły,ale.. czuję w powietrzu  "nieczystą" atmosferę;) I szacunek za odwagę przed publicznymi wystąpieniami-mnie to zawsze stresowało!
Co do tańczenia,chyba anet78 napędzała temat:D ja jestem jak najbardziej za , o ile uda mi się wszystko jakoś logistycznie zorganizować;) Póki co,w tym tyg chyba będę TAŃCZYĆ gdzieś na rynku,ale jeszcze nie wiem na pewno. Mam nadzieję,że się uda odstresować po całym tygodniu pracy")

1,073

JustynaG już nie myślałam, że ktoś o tej porze zajrzy smile
Czyżbyś była nocnym markiem?
Ja zawsze do późna pracuję i dopiero się rozkręcam lol

Gramatyka angielska faktycznie może sprawiać trudności, ale polska jest wielokroć trudniejsza.
Pomyśl o obcokrajowcach uczących się polskiego lol Ci to dopiero mają przechlapane.

1,074

Cześć, wstajemy :-)

@luc
Dzięki, pisałem w innym wątku, Justyna mnie oświeciła, że Wy tu jesteście ;-)
@Justyna
Gramatyka nie taka straszna, dasz radę! W jednym z kultowych polskich filmów [Dzień Świra] jest wątek o nauce angielskiego big_smile Ale zapewne tą porcję odmiany znasz bardzo dobrze wink
Co z tymi telefonami, dlaczego tak do Ciebie dzwonią?
Taka praca, że musze prezentować przed grupą. Teraz akurat troche więcej ludzi, bo ponad 20, ale to studenci smile
Gdzie i kiedy będziesz tańczyć? Zapisałaś się na Sambe o której wspominałaś? :-)

Udanego dnia, kawka mi sie robi smile

1,075

To zrob i dla mnie kawe tongue Ja ruszam do pracy, widzimy sie  o 8 big_smile

1,076

Ale mnie nie obchodzą obcokrajowowcy!! ;P
Ja już też zrobiłam. Kawę w sensie. Bubuś,chcesz?;D
Luc, nie jestem właśnie;D Tzn ostatnio trochę jestem "bo muszę"i mi się trochę zasypianie przestawiło na późniejsze godziny. Co niestety nie znaczy,że mogę dłużej pospać:( Ale czwartek jest dla mnie dniem oddechu i "odpoczynku". Wracam do domu po pracy pewnie na jakąś drzemkę,na obiad zjedzony w spokoju itp td... Po to żeby w piątek znow poczuć weekend i znów nie pospać:D
Martinez,w pracy jak w pracy. Różne dni bywają. A pewnie nie tylko ja tak mam, że jak coś trzeba robić to nagle wszystko naraz!! A że moja firma świadczy usługi,w których pomyłki są bardzo problematyczne to jak już coś się stanie... To później przez tydzień mam odkręcanie i wyjaśnianie;/ Nie wiem jeszcze,gdzie będę tańczyć. O ile wogóle. Na pewno Was poinformuję:) O sambie na pewno nie mówiłam:D Ewentualnie o salsie(lub!)o zumbie. Ale nie,nie zapisałam się. Brak czasu i siły już. No,i motywacji:D Może na wiosnę:)

1,077

Zmotywować Cię?? tongue

Ja dziś spokojnie w pracy, a później idę po obcować ze sztuką Teatru Starego, znając życie znowu nic nie zrozumiem big_smile
Nie wiadomo co z tym spotkaniem w końcu?? II grupa jakoś milczy sad Ja mogę chcieć potańczyć, ale jak lato będzie big_smile

1,078

Jak jesteś chętna Ty. I ja też jestem chętna, no to..chyba i tak można się spotkać?! Anet też ma być,pewnie ktoś dołączy;) Ja mam wolne popołudnie,więc chętnie się z Wami spotkam:) (nie,żebym lubiła Wasze towarzystwo,ale.. ;P) A "ii grupa"może się odezwie jeszcze,dziś czwartek. Tylko pasuje zarezerwować miejsce. Wiesz Bubuś,co zrobić? Wziąć telefon i dzwonić:D

Dla mnie już samą motywacją powinno być to,że Ty biegasz co drugi dzień na tą siłownię i chce Ci się...

1,079

Znaczy się rezerwować pod kokonem?? big_smile

Nie tylko chodzę na siłownię, ale i ćwiczę! A co! tongue
Szkoda tylko, że nie dostrzegam większych efektów sad Waga stoi, brzuszek jaki był, taki jest, nogi wzmocniłam - jedyne co jest potwierdzone big_smile
Na pierwszych zajęciach nie byłam w stanie zrobić poprawnie 10 przysiadów bez obciążenia (proste plecy, na całych stopach, kolana nie wychodzą za linię stóp, odpowiednie tempo), teraz śmigam z obciążeniem 10 kg 3 x 10 i jeszcze mam siłę big_smile
Zapisałam się na jakieś tam zajęcia (stricte wydolnościówka, bardzo intensywne, skoki, przysiady, wyrzuty nóg), po rozgrzewce trwającej 10 minut miałam dość big_smile

1,080

Pod chmurką,nie pod kokonem!! ;p
No,ale kondycja się poprawiła! Bo u mnie z nią fatalnie.. Ale ciągle sobie wmawiam,że jak słońce zaświeci i wieczorem będzie widniej,zeby można było spokojnie się poruszać przez moją wioskę,to zazcnę biegać. Cokolwiek,byle się poruszać;p

1,081 Ostatnio edytowany przez Bubuś (2013-03-14 09:40:07)

Od 10 mają otwarte, to będę dzwonić wink

Wiosną/ latem
zawsze jakaś większa motywacja do ruchu: a to rower, a to jakiś babington, freesby czy jeszcze inne formy ruchu, a zimą klops tongue
Siedzisz i myślisz, że "pasuje się ruszyć, ale się nie chce" big_smile

Jako przekąskę na dziś kupiłam sobie uzależniające słomki ptysiowe, będę chrupać cały dzień sad

1,082

Hej hej ja tylko na sekundę - urwanie pupy wciąż i nadal mam w pracy ;/ Widzę, że jakieś spotkanie się znowu szykuje? Na kiedy się umawiacie pod chmurką ? I czemu ja nic o tym nie słyszałam ? :>

1,083 Ostatnio edytowany przez Bubuś (2013-03-14 10:09:33)

Lena napisał/a:

Hej hej ja tylko na sekundę - urwanie pupy wciąż i nadal mam w pracy ;/ Widzę, że jakieś spotkanie się znowu szykuje? Na kiedy się umawiacie pod chmurką ? I czemu ja nic o tym nie słyszałam ? :>

Bo tak rzadko do nas  zaglądasz - 16.03.2013, godzina 16 empik lub na miejscu czyli karmello wink

lilou raczej wpadnie, adzia się zastanawia wink tyle mam informacji tongue

1,084 Ostatnio edytowany przez JustynaG (2013-03-14 11:02:16)

Lena napisał/a:

Właśnie właśnie,za rzadko! Mam nadzieję,że zdrowie wróciło do normy już?

Niedługo trzeba będzie większe stoliki zamawiać!;)

1,085 Ostatnio edytowany przez Bubuś (2013-03-14 12:13:05)

CO za dzień, a miało być spokojnie sad
Oczywiście przyszło mi odwalić robotę za jakiegoś darmozjada, co nie wie po co do pracy przychodzi. Wystrzelać ich wszystkich! http://img198.imageshack.us/img198/4861/zlosc17wwwegifypl1.gif

Mając na uwadze, że znowu może być  "wieczór z filmem" zarezerwowałam loże - tzn cały róg po przeciwległej stronie "chmurki". Może być, czy dzwonić i zmieniać ??:P

1,086

Mi to nie robi różnicy;D
Ale przypuszczam,że wszyscy ugniatający się na pufach będą nam zazdrościć miejcówki;p

1,087

Powiedziałam pani, że będzie ok. 10 osób, jak nawalicie i będzie nas trójka, to będzie mi wstyd big_smile

1,088 Ostatnio edytowany przez JustynaG (2013-03-14 12:24:25)

Bubuś napisał/a:

Powiedziałam pani, że będzie ok. 10 osób, jak nawalicie i będzie nas trójka, to będzie mi wstyd big_smile

oo..no to teraz krakowiankI i krakowiacy - pokażcie co potraficie! Żeby nikt się wstydzic nie musiał..;D Bo nam już rezerwacji więcej nie zrobią:D

1,089

Trzeba kampanię przygotować, wyjść do ludzi big_smile

1,090

tak tak. foldery reklamowe+audycje w radio;D
Alez mi sie dzis dłuży dzień! Ale telefon już nie przeraża:)

1,091

No i po pracy, pokaz się udał ? choć studenci ilościowo się nie popisali, na studiach tego nie uczą smile
Justyna, już po drzemce, czy to taka drzemka, że budzisz się o 22 i idziesz spać wink Jak w pracy? A tak, salsa nie samba?ale oba na ?s? smile
Bubuś, a Ty chodzisz po górach? Bo jak Ty tak nogi ćwiczysz, to w sam raz. Ja w lecie robię w Tatrach szlaki na czas, udaje mi się zawsze uciąć trochę z czasu, który jest podany na mapie. Ale inna historia, że chodzę sam, więc i sam sobie narzucam tempo smile
Po co za kogoś pracujesz, to nie wiesz jak się robi? Pytasz przełożonego, które ze swoich zadań masz porzucić, by wykonywać prace za kogoś innego i nagle się okazuje, że tamten może to sam zrobić albo znajdzie się ktoś inny?sprawdzona metoda w wielu scenariuszach smile

1,092 Ostatnio edytowany przez anet78 (2013-03-14 18:56:05)

JustynaG napisał/a:
Bubuś napisał/a:

oo..no to teraz krakowiankI i krakowiacy - pokażcie co potraficie! Żeby nikt się wstydzic nie musiał..;D Bo nam już rezerwacji więcej nie zrobią:D

Jak będzie ta ekipa co była tydzień temu, i dojdzie reszta krakusów z forum, to na pewno będzie 10 osób albo może i więcej smile

1,093

Chyba wszyscy mamy Anet taką nadzieję;)
a zaskoczę Was-jednak nie było drzemki;D stwierdziłam, że wolę zasnąć nawet o tej 20 bo tak to znów poszłabym spać po północy;D ale czuję się zmęczona teraz,to fakt. A Bubuś pewnie tam skacze na siłowni..;p

1,094

Hej
czytam Was w miarę możliwości na bieżąco, przy okazji witam nowe twarze smile, ale nie mam totalnie czasu by pisać.
Co do soboty - dzięki za info, myślę, że się pojawię o ile konisko mi jakiejś krzywdy nie zrobi smile

martinez niby sposób prosty z tym tekstem o odwalaniu roboty za kogoś, ale myślę, że tu też dużo zależy od tego czy przypadkiem ten co się tak obija nie ma przypadkiem chodów u szefostwa :>

Aaaa moje zdrowie już lepiej, polopiryna dała rady, w sumie od wczoraj wróciłam do żywych i basen już dwukrotnie zaliczony smile

1,095

Lena, wpatrywałem się w Twój awatar i zastanawiałem, co on przedstawia. I nic. Aż przeczytałem o koniu we wpisie powyżej smile Jak on się nazywa?
Z tekstem masz rację. Nie zawsze mozna go użyć. Ale napisałem, bo czasem się przydaje smile

1,096

Jednak mi się przysneło;/ Czyli witaj długi wieczorze,będę zerkać na forum oglądajśc odc dr. House'a;)

1,097

No widzisz martinez ja właśnie mam to "szczęście", że do współpracy mam samych znajomych królika i wiecznie muszę za nich robotę odwalać bo oni jacyś tacy nie kumaci są lub leniwi właśnie.

A co do konia - to w avatarze to nie jest to cudo, które mam że tak powiem na co dzień tongue zasadniczo ta zmora co to mnie może uszkodzić na imię ma Bigotka vel. Bigo, Bigos i ostatnie 3 tygodnie stała i leczyła kontuzję zatem o ile na nią wsiądę w końcu to moze mieć różne pomysły na urozmaicenie nam jazdy. A Avatar to koń moich marzeń - rasa Shire. Na razie miałam tylko okazję zobaczyć je z bliska, niestety nie dane mi było pojeździć
http://iweronika.blox.pl/resource/kon_rasy_shire.jpg

Justyna Ty śpiochu, teraz masz za karę siedzenie po nocy tongue

1,098 Ostatnio edytowany przez JustynaG (2013-03-15 09:11:27)

Lena Shire to te takie duuuuże,ogromne?? Cudne są:)
Korek to mało powiedziano odnośnie dzisiejszego poranka.. Komu z Was udało się dotrzeć do pracy na czas??

1,099

Tak Justyna to te duuuże smile o które już pytałaś smile

A ja dotarłam na czas bo jeżdżę tramwajem tongue ale fakt od wczoraj do dzisiejszego poranka zobaczyłam aż jeden pług (wyjeżdżający dopiero na trasę jak ja z tramwaju szłam do biura).

1,100 Ostatnio edytowany przez Bubuś (2013-03-15 12:27:16)

Co prawda juz prawie południe, ale stawiam się na stanowisku pracy. Opóźnienie nie wynikało w żaden sposób z warunków atmosferycznych (mi się bardzo podoba), ot po prostu nie miałam czasu do tej pory do was zajrzeć wink

Wczorajszy wieczór spędziłam w teatrze wink Było fajnie, ta sztuka mi sie podobała big_smile Dla niewtajemniczonych - Teatr Stary "Odprawa posłów greckich". Było awangardowo big_smile Widowie siedzieli na scenie (ja w pierwszym rzedzie), a aktorzy byli na wyciągniecie ręki. Oczywiście nie obyło się bez gołego chłopka - reżyserzy lubią te klimaty chyba big_smile
http://krakowart.pl/data/image/events/file11362990899.jpg
Polecam!

Później zaprosiłam męża na czekoladę, gdzie?... no jasne, że do karmello i wyszłam stamtąd zła, co by nie powiedzieć wściekła. Na panią kelnerkę czekaliśmy 15 minut. Przyjęła zamówienie, upłynęło kolejne 15 minut zanim zimna już "gorąca czekolada" zamówiona przez połówka została podana, mąż wypił, poczekaliśmy kolejne 15 minut i było dokładnie tak jak opowiadałaś Justynko o swoim obiedzie na Kazimierzu.... ja się swojego zamówienia nie doczekałam,po 45 minutach zapłaciliśmy za jedną czekoladę i wyszliśmy... a tak zachwalałam to miejsce sad

martinez nie, nie chodzę po górach, pisałam ju zw tym wątku dlaczego big_smile A co do wykonywania pracy za kogoś, szef zleca mi, bo wie, że ja to zrobię, później to odpowiednio wynagrodzi przy wypłacie, ale co z tego, po co trzymać jakiegoś darmozjada, niech go zwolni i zatrudni kogoś lepiej rokującego tongue

Lena koń - bajka , ale bałabym się usiąść na niego tongue

1,101

Ostatnio gdzieś czytałam/czy słyszałam,że taka dziś sztuka,że bez scen erotycznych albo pokazania d*** się obejść nie może! W sumie chyba sporo w tym racji:)
no tak,jak ktoś głodny, to nie polecam jeść na Kazimierzu ;p
a w Karmello duży ruch- możemy im to wybaczyć wyjątkowo...;D

1,102 Ostatnio edytowany przez Bubuś (2013-03-15 14:09:50)

Akurat w tej sztuce to gołe ciało tak nie raziło - całość miała całkiem inny wydźwięk niż w przypadku "Oresteji", gdzie goły tyłek był obleśny big_smile
Oczywiście licealistki prawie tam schodziły - człowiek naprawdę taki głupi był jeszcze kilka lat temu ? big_smile

Wybaczam, bo jedyna pani, której chciało się pracować bardzo nas przepraszała za zaistniałą sytuację, reszta... do zwolnienia big_smile

1,103

Możliwe, bo częśc męska mojej klasy idąc do teatru klasowo,największą frajdę widziała w spożywaniu alkoholu za rogiem przed spektaklem;p
W sumie Bubuś jak Ty mi ładnie przyszłodziłaś, nikt mojego imienia tak pięknie nie zdrabnia;D

1,104

JustynaG napisał/a:

W sumie Bubuś jak Ty mi ładnie przyszłodziłaś, nikt mojego imienia tak pięknie nie zdrabnia;D

Staram się big_smile
Ja jak się przedstawiam komuś to mam zawsze problem:
- Katarzyna -za oficjalnie,
- Kasia - za słodko - 5 lat nie mam wink
- A "Kaśki" nie lubię jednak najczęściej stosuję tongue
Niektóre imiona mają fajną "uniwersalną"(nie mylić z bezpłciową) formę, o taka na przykład "Justyna" czy "Paulina" czy jakieś "Magdy", "Iwony", "Anety", a ta moja "Katarzyna" taka beznadziejna big_smile

1,105

Bubuś napisał/a:
JustynaG napisał/a:

Staram się big_smile
Ja jak się przedstawiam komuś to mam zawsze problem:
- Katarzyna -za oficjalnie,
- Kasia - za słodko - 5 lat nie mam wink
- A "Kaśki" nie lubię jednak najczęściej stosuję tongue
Niektóre imiona mają fajną "uniwersalną"(nie mylić z bezpłciową) formę, o taka na przykład "Justyna" czy "Paulina" czy jakieś "Magdy", "Iwony", "Anety", a ta moja "Katarzyna" taka beznadziejna big_smile

Tez się nie masz do czego przyczepić wink

Posty [ 1,041 do 1,105 z 2,813 ]

Strony Poprzednia 1 … 15 16 17 18 19 … 44 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Kraków forum - Krakowianki poznajmy się :)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024