Kraków forum - Krakowianki poznajmy się :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Kraków forum - Krakowianki poznajmy się :)

Strony Poprzednia 1 … 12 13 14 15 16 … 44 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 846 do 910 z 2,813 ]

846

Odp: Kraków forum - Krakowianki poznajmy się :)

Czesc babuszki, co tu tak cicho dzis wink
Ja pracowalam caly dzien w pocie czola, dzien minal jak z bicza strzelil. Teraz spadam do spania bo po 3 godzinach na silowni padam na gebe wink Dobrze, ze maz na lyzwach do 22.15, bo bede mogla spokojnie sie rozwalic na calym lozku big_smile

Dziekujemy betti67 za zyczenia, Krakow rowniez Cie goraco pozdrawia wink

Widzialam w watku o samotnosci w Krakowie, ze na sobote sie jakies spotkanie szykuje, wybieracie sie? smile Ja w sobote smigam do teatru, tesciowa bilety za darmo przyniosla ;P Niestety zadnej z Was nie zabiore, bo mam tylko dwa, a maz na tej sztuce jeszcze nie byl smile Moze nastepnym razem smile

Lena co do filmow  z sieci, to ja dzis probowalam cos obejrzec i zewszad mnie wywalalo sad Mam nadzieje, ze to chwilowe utrudnienia hmm
Spokojnej nocy smile

Zobacz podobne tematy :

847

OOO,a podziel się na co idziesz? Do Starego Ty chodzisz?  Alez wiatr i deszcz,brr!

848

JustynaG napisał/a:

OOO,a podziel się na co idziesz? Do Starego Ty chodzisz?  Alez wiatr i deszcz,brr!

Chodzę tam, gdzie mam bilety, w tym sezonie akurat do Starego wink Nazwy sztuki nie pamiętam, "Oresteja" czy jakoś tak wink

Na działce, obok której przechodzę idąc na przystanek, drzewo z korzeniami się wywaliło wink Teren podmokły, to niewiele było trzeba i modrzew leży jak długi big_smile

849

Już czekam z niecierpliwością na Twoje wrażenia:)
W naszych stronach na szczęście efekty pogody nie były aż tak widoczne:)

850

No ja po tej odwilży też liczę straty big_smile Zjeżdżający z daszku nad balkonem teściów śnieg, spadł na mój ogródek, połamało mi lampki solarne, które notabene całą zime świeciły, i zmiażdżył krzew zasadzony wiosną ubiegłego roku. Musze wystąpić o jakieś odszkodowanie big_smile Daszek był montowany przed zimą i nikt nie przewidział,że może narobić takich szkód, tzn. ja wiedziałam, że nic z tego dobrego nie bedzie, ale mnie się nie słucha big_smile

851

Hej

ja tylko na chwilę bo w pracy mam sajgon straszny i nawet czasu na śniadanie brak. Ale już ogarniam zamknięcie I tury rekrutacji do projektu i teraz znowu będzie trochę luzu smile

Miłego weekendu Wam życzę.

852

Hej

a co tu taka cisza dzisiaj ?
wyściubiłyście nosy z domów czy siedzicie w kapciochach przed tv? :>

853

wybieram opcję nr 2 , tj kapciochy i tv:D Posprzątałam i uwaga,robiłam rogaliki z marmoladą. Tzn chciałam zrobić. Koło rogalików to nawet nie leżało...:( ale nie poddam się, będę próbować dalej smile

854

Witajcie wieczorkiem,

Właściwie to cisza w kafejce od dłuższego czasu. Tylko sporadyczne wpisy.
Czyżby wszystkich, tak jak mnie, dobijała ta pogoda?
Żeby już była wiosna! Na zimę to najchętniej zapadłabym w sen zimowy smile

Ale w domu nie siedzę, dziś wybieramy się do przyjaciół - zaprosili na pigwówkę.

855

A widzisz Justyna babcia mojego kolegi z pracy robi fenomenalne rogaliki, dostałam nawet od niej przepis, ale mi takie nie wychodzą sad

luc no tak pogoda nie rozpieszcza, dzisiaj deszcz padał, ale nie odpuściłam i jazda konna zaliczona smile w sumie szaleństwa nie było bo woda stała miejscami, ale przynajmniej się poruszałam smile

856 Ostatnio edytowany przez Bubuś (2013-02-03 08:04:05)

Czesc kobietki smile No sobota strzelila mi w momencie wink Dawno nie mialam tak zapakowanego dnie wink Wieczorek najpierw w gronie przemilych kolezanek z "II grupy" spotykajacych sie Krakowianek, a pozniej obcowanie ze SZtuka pisana przez duze "SZ".

O spotkanu moge powiedziec wiele milych rzeczy, o sztuce (Oresteja, Ajschylosa)troche mniej, ale to pewnie dlatego, ze moj homogeniczny umysl nie ogarnal calosci big_smile Nie polecam osobom ze stanami lekowymi tudziez epilepsja, astma wink Przez caly spektakl sala plawi sie w gestej, gryzjacej w gardlo mgle, mocne fragmenty muzyczne - agresywne wstawki(muzyka ok, ale jak po 10 minutach ciszy ni stad ni z owad walnie jakims "metalem" mozna zejsc na zawal big_smile), ostra gra swiatel moze wytracic z rownowagi.Lament jednej z bohaterek trwajacy z 10 minut sprawil, ze mialam wyjsc, nie dalo sie tego sluchac. Aktorzy lataja po scenie z siekierami, krew sie leje litrami big_smile Koniec w stylu holywood. Na scene inscenizacji antycznego dziela wpada Roby Williams i spiewa "Feel", jedna ze scen konczacych spektakl to jego goly tylek...

Dlugo by mowic big_smile Subiektywnie uwazam, ze seans jest bardzo meczacy. Patrzac jednak na to z perspektywy samego obcowania ze sztuka (wychodzaca poza ramy sieczki pokazywanej w tv), warto sie wybrac. big_smile

857

A no tak bo przecież było wczoraj jakieś spotkanie II grupy Krakowianek. Dużo osób było ?
A opis samej sztuki brzmi bardzo zachęcająco smile choć kurczę siedzenie w dymie rzeczywiście może być męczące.

A jakie plany na dziś?

Ja się zbieram powoli i jadę do koniowatych potaplać się w błocie smile

858 Ostatnio edytowany przez betti67 (2013-02-03 13:18:48)

Witajcie kobietki smile wpadam do Was co prawda jak troll z nienacka,ale wybaczcie kochane.
U mnie aura juz prawie wiosenna,no czuć ją w powietrzu aż miło:)

BUBUŚ ja kocham sztukę pod każdym aspektem i w każdym wymiarze. Pisałaś o spektaklu,który bardzo mnie zaciekawił.Pewnie fajne przeżycie. Tego własnie zazdroszczę''mieszczuchom'':),że mogą bardziej aktywnie obcować ze sztuką.
No cóż ja obcuję z przyrodą smile,którą też kocham smile

LENKA, a te Twoje koniowate:) zazdroszczę!!! Zawsze marzyłam,żeby zaprzyjaźnić się z tym zwierzęciem. Jazda i obcowanie z nim ogólnie nie do opisania zapewnie. Zazdroszczę:) kocham te zwierzęta.

A mi cóż pozostaje, idę gotować obiad he he he

859 Ostatnio edytowany przez Bubuś (2013-02-03 17:37:16)

Na spotkaniu byly cztery osoby, trzy ze starej gwardii i ja jedna jako swiezak :PMoze kolejnym razem spotkamy sie w komplecie smile
No ja juz po godzinach na silowni, zamykam sie w kuchni i pichce jakis obiad tongue

Betti, Ty sobie nie mysl,ze my z ta sztuka to tak na codzien big_smile Jak sie czlowiek w koncu wyrwie do teatru to nawet nie bardzo wie jak sie zachowywac big_smile Sztuka jak najbardziej ok, polecam jak zawsze ;P Dym byl uciazliwy jak dla mnie, wiele osob kaslalo (jakos nie natarczywie, ale slychac bylo wink ).

Goly tylek "Robiego" niekoniecznie mnie zafascynowal, obok mnie siedziala moze 10 letnia dziewczynka, tata byl troche zaskoczony. Swoja droga nie wiem jak mozna bylo wziąć dziecko na taka sztuke hmm

860

betti a co stoi na przeszkodzie żebyś swoje marzenia wprowadziła w czyn ? na pewno gdzieś niedaleko Ciebie jest jakaś stadnina. O ile dobrze kojarzę to Ty jesteś chyba z okolic Warszawy co nie? Bo w Musułach pod Wawką Fundacja Pegasus trzyma koniki przez siebie uratowane i tam zawsze można przyjechać i im pomóc smile

No właśnie spotkanie w komplecie byłoby dobrym pomysłem.
Tata chciał zabrać dziecko to teatru żeby zapoznało się, ze sztuką i teraz dziewczynka moze mieć traumę teatrową wink A w sumie to tam była jakaś kategoria wiekowa (choć w teatrze to chyba nie precyzują tak jak w kinie).

Heh teraz i w Krk śnieg pada, ale wyobraźcie sobie moje zdziwienie jak jadąc do koniowatych, wyjeżdżam za Kraków (w którym praktycznie wiosna gdyby nie to, że dzisiaj tylko 1 stopień na termometrze a nie 5 jak wczoraj) i nad Wieliczką mijają mnie auta przyprószone śniegiem i zasadniczo biały puch leży na drodze. A ja bez czapki, rękawiczek smile na szczęście wzięłam sobie bluzkę terminczą, bo po wczorajszym mialam z niej zrezygnować.

Bubuś i co dobrego na obiad wymyśliłaś? u mnie dzisiaj naleśniki ze szpinakiem smile

861

W teatrze chyba nie maja czegos takiego jak grupa wiekowa, chociaz sama nie wiem hmm

Na obiad byly frytki, ser zolty panierowany i brokul tongue

862

Bubuś spektakle są określone wiekowo,z takim świecącym tyłkiem to jak pamiętam od 16 a nie 10 lat:) Niegdys bylam na takim spektaklu gdzie Zborowski wystawil zadek i utkwiło mi ze był od 16lat ze względu na ten ''straszny'' incydent.
Lena, pewnie masz rację, że gdybym sie bardziej zainteresowała to i znalazłabym jakąś stajnię w okolicy.O Musułach nie słyszałam,ale dzięki za namiar smile
A u mnie dzis na obiadek był schab w sosiku i ziemniaczki:)dietetyczne to to napewno nie było smile

863

No powiem Ci betti, ze moje oczy w zyciu rozne zadki widzialy, ale ten z pewnoscia utkwi mi w pamieci na dlugo big_smile

864

Taki zadek pewnie każdej z nas zapadł by w pamięci  lol

865

Ha ha ha ha ha dobre:)No bo nie ma jak dobry zadek he he:)

866

Jak mi zimno!!!

Masakra, w biurze ogrzewanie się wyłączyło na weekend i zamarzam, co prawda teraz wszystko jest na pełnym ogniu, ale mimo to rece mam jak lód i gesią skórkę na całym ciele sad

867 Ostatnio edytowany przez anet78 (2013-02-04 12:37:22)

Czytam że spotkanie się udało. Super!
A nie planujecie nic na karnawał tak np za dwa tygodnie? Na całą noc? Przeszłabym się na Kazimierz, ale moje koleżanki stwierdziły, że są za stare sad
A ja mam ochotę potańczyć smile

868

Udało, udało wink Ja niestety nie jestem z tych tańczących big_smile Nocne imprezy to nie mój klimat - nigdy nie był i raczej się to nie zmieni big_smile
Mnie za bardzo młodzi ludzie irytują - panienki z gołymi ... w sumie ze wszystkim gołym big_smile i nasi krakowscy żigolo w różowych koszulach big_smile

Jak to widzę to normalnie adrenalina +50 big_smile Takie to wszytko głupie, a zwłaszcza dziewczyny sad Robi to taką idiotkę z siebie (mam tendencję do zakładania, że nikt głupi z natury nie jest ) żeby zrobić wrażenie na równie zidiociałych facetach... Albo może ja do złych klubów zaglądam sad Chętnie bym się przeszła gdzieś pogibac ale w jakieś bardzo kameralne miejsce i nie na całą noc i nie za dwa tygodnie bo jestem w delegacji , a poza tym ja Kazimierza nie znam w ogóle tongue

869

Ja też Kazimierza nie znam, ale słyszałam że tam są fajne klimaty i nie ma gówniarstwa w knajpach smile

870

anet78 napisał/a:

Ja też Kazimierza nie znam, ale słyszałam że tam są fajne klimaty i nie ma gówniarstwa w knajpach smile

To w takim razie musimy znalezc kogos, kto zna tamte rejony i idziemy szalec big_smile

871

Jak w tamtym roku byłam z kumpelą w jakiejś knajpie na Rynku to czułyśmy się jak babcie;) Średnia wieku to chyba 17 tongue

872

To poszukamy imprezy "dzien seniora" big_smile

873

Witajcie wieczorkiem,

Dziewczyny, na potańczenie to tylko Kazimierz! Jest mnóstwo fajnych klubów gdzie bawią się ludzie w różnych grupach wiekowych. Oczywiście są tez takie, z których ma sie ochotę od razu uciec. Wtedy trzeba się przenieść do innego klubu.
Urządzałyśmy takie wypady z koleżankami jeszcze niedawno (tylko kobitki - bez facetów), nad ranem mąż którejś z nas rozwoził nas do domu. Mój mąż ma wtedy niezły ubaw jak wiezie samochód pełen lekko napitych, rozśpiewanych bab.
Ale coś ostatnio dziewczynom ikra "siadła".
Polecam miejsca przy Szerokiej i przy Placu Nowym (i okolicy).

Ja Rynek Główny z reguły wykluczam jeśli chodzi o spędzenie czasu czy zjedzenie czegoś.

874

Kazimierz to ja ledwo za dnia kojarzę, a co dopiero w nocy. tongue

Jak mi się dzisiaj dłuży w pracy, to masakra, a wcale nie siedzę bezczynnie sad

875

Hmm a co tu tak pusto i cicho ostatnio ?

Ja Kazimierz lubię i bywam, najczęściej jak już to w Drukarnii bo tam mi klimaty muzyczne pasują. Jednak nie wiem czy to będzie dla Was muzyka w sam raz do tańca bo to tak lata 70 -80 i często też rockowo.

Justyna a Ty gdzie się podziewasz?

Chciałam też oznajmić, że w końcu nadszedł dzień mojego basenowania. Zatem idę - dziś, za chwilę tongue i niech mi się nie warzą na torze pałętać wszelkie pływaki z płetwami :>

876

Bubuś napisał/a:

(

Jak długo mieszkasz w Krakowie?
Koniecznie musisz to nadrobić lol

877

luc napisał/a:
Bubuś napisał/a:

(

Wstyd się przyznać ale jak ja idę na Kazimierz to biorę mapę:) A mieszkam w Krakowie długo............
luc musisz nam pomóc to nadrobić!

878

Oj tam, oj tam że jak się mieszka x lat w Krakowie to trzeba znać Kazimierz itd :> taaa smile

ja mapy nie biorę, ale owszem wciąż są tam dla mnie miejsca nowe smile

879

Anet bardzo chętnie tylko jak się skończy zima smile
Włóczęga nocą jest sympatyczniejsza jak jest ciepło.

Lena napisał/a:

Oj tam, oj tam że jak się mieszka x lat w Krakowie to trzeba znać Kazimierz itd :> taaa smile

Ja tak mam smile
Dla mnie Kazimierz jest magiczny. Też ciągle odkrywam tam nowe miejsca.
Widzę też jak zmienił się przez ostatnie lata. Pamiętam jeszcze jaki był Kazimierz gdy strach było tam pójść wieczorem, nie mówiąc już o nocy.

880 Ostatnio edytowany przez Bubuś (2013-02-06 09:20:40)

luc napisał/a:
Bubuś napisał/a:

(

W ogóle nie mieszkam w Krakowie tongue Ja jestem podkrakowska big_smile

Piękna zima do nas wróciła big_smile Ja siem cieszem i to bardzo, ledwo do pracy dotarłam big_smile Powrót stoi pod znakiem zapytania big_smile

881

Lena napisał/a:

Justyna a Ty gdzie się podziewasz?

Jestem,jeste. Trochę się "zawiesiłam"ostatnio i trochę rzeczy miałam do ogarnięcia. O,wybieracie się potańczyć? smile
I znów śnieg. A miałam cichą nadzieję,że to już wiosna...

882

No to witamy wśród "odwieszonych" tongue

Zabieram się do pracy, zajrze do was później smile

883

Witajcie,

Faktycznie śnieg ładny spadł tylko niestety drogi śliskie jak diabli.
Próbowałam wyjechać pod górę ale więcej się cofałam niż jechałam do przodu. Mąż zabrał mój samochód i wyjechał na kilka dni, a ja z jego autem widać mam problem smile
W końcu się poddałam i wróciłam do domu. Na szczęście nie mam normowanego czasu pracy, więc dziś pracuję w domu.
Życzę szczęśliwego powrotu do domu wszystkim.

884

Było pięknie,ale korki nieziemskie. O ile mi to teraz nie przeszkodziło aż tak,to też obawiam się co będzie popołudniu,tym bardziej że mam parę załatwień w Krakowie i obawiam się że mogę nie wyrobić:)
Ciasto na pączki już zrobione??

885

Moje paczki robią się w którejś z myślenickich cukierni, nie wiem tylko jeszcze w której big_smile Jak nie lubię marketowych pączków, to powiem wam, że w sobotę będąc w Tesco kupiliśmy sobie jakieś wynalazki z czekoladą i były naprawdę dobre wink Masówka przed tłustym czwartkiem zniechęca do kupowania pączków, ale nie będę się babrać, żeby 10 sztuk zrobić hmm Co najwyżej zrobię faworki albo pseudopączki z serka homogenizowanego, mniej roboty niż z ciastem drożdżowym na tradycyjne pączusie wink

886

Witam kobietki, a u Was zima taka straszna podobno , takie wieści na mazowszu słychać smile Ja już od 5 na nogach ,właśnie wracam z podróży ,glodna jak 150 a Wy tu o paczusiach prawicie ,az mi slinka cieknie. Ją osobiście też nie robię z 10 to kupię i to mam namiar na takie swojskie mniam

887

Ja też symbolicznie 1 pączek, bo jakoś nie przepadam specjalnie za nimi. Bubuś, a jak robisz z serka homogenizowanego?
Moja mama ostatnio wynalazła jakieś racuchy z jabłkami,tylko jabłka starte na tarce dawała do ciasta. super ciasto,czuć że takie pulchne,ale coś źle smażyła bo dała na głęboki olej i tak nasiąkło...;/

888

No tak w Małopolsce zima jak się patrzy ;)Po większej części zaskoczyła oczywiście kierowców (kierowców, nie drogowców), którzy jak widzą śnieg to albo im się włącza nieśmiertelno0ść i "ja dam radę" (mniejsza o to, że na łysych letnich oponach), albo jada pod każda górkę na wstecznym tongue

Ja zawsze korzystam z przepisu na pączki angielskie z serka homogenizowanego z blogu waniliowo smile raz dwa się robi, smakują jak oponki wink

Powiem wam, że ja tez jestem mega głodna sad kanapka była jakaś taka niewielka jabłka zjadłam i chyba będę drałowac do sklepu albo kawą się przymule tongue

889

Mniam, mniam ale zrobiłyście mi smaka. Muszę sobie zrobiś te z serka homo, tylko poszukam przepisu smile

890

Krakowianka wita Was!

891 Ostatnio edytowany przez Bubuś (2013-02-06 18:59:40)

A Krakowianki witają Ciebie wink Zapraszamy do naszego grona smile
Nie zawsze jest aktywnie i tłumnie ale zawsze jest miło  big_smile

Edit:

Ja juz w domku, na kuchni zupa ogorkowa wrze big_smile A ja zajadam sie pyszniutkimi poczusiami z serkiem homo big_smile Migiem mi to poszlo,  35 sztuk w 15 minut big_smile bedzie szamanko, szkoda tylko, ze te paczuse to tak na raz do buzi i juz znikaja sad tongue Mezu nie wie, ze czeka na niego slodka niespodzianka, oj ucieszy sie, ucieszy wink

Milego wieczoru wam zycze wink

892

Ja również witam nową Krakowiankę:)
Bubuś,ekspresowa jesteś! Muszę poszukać tego przepisu:) Ale to jutro,teraz padam z nóg. Dopiero wróciłam,załatwiłam wszystko co chciałam,więc jestem spełniona. Melisa na dobranoc i mogę iśc spać po dobranocce:)

893

Hej, witam nowe koleżanki

Kurczę zaliczyłam dzisiaj niezłe zdziwienie jak wyjrzałam rano przez okno smile

Bubuś pączki w 15 min ? nieźle. My dzisiaj z mężem narobiliśmy angielskich - wyszły dwa kopiaste talerze, także teraz to się będziemy toczyć smile

894

No ja tez angielskie  z serka homogenizowanego smile

895

dobry wieczór pączkary:) i ja lubię tanie szybkie i smaczne,muszę wypróbować BUBUŚ te Twoje angielskie.
LETIZIA witam ,witam ,choc ze mnie żadna Krakowianka,to dziewczyny mnie wpuściły na wąteczek:)
To chyba Ciebie zapraszałam o ile pamiętam.

896

Jak mnie zasypało big_smile Obłęd tongue
Dziś nocuję w pracy na 150 % big_smile Nie ma szans żebym wydostała się do domu big_smile

Ja od rana dwa małe pseudopączusie,  myślę, że na tym się nie skończy big_smile  W domu zostało jeszcze kilka, a już wiem, że teściowa coś smażyła to pewnie podrzuci w ramach dożywiania dzieci z ubogich rodzin tongue Wszystko jednak bedzie domowe, więc ufam, że nie zmasakruje się za bardzo big_smile

897

55 min trasa do pracy,którą normalnie pokonuję w 15. Nie jest źle, szkoda mi tych ludzi,którz się tłukli,tłuką do rpacy w centrum Krakowa:) ja jeszcze bezpączkowo,czekam aż szef przywiezie. Mam tylko nadzieję, że będą z lukrem! I też chyba dziś tu nocuję...:)

898

Kurczę jak to jest, że kładziesz się spać gdy na zewnątrz resztki śniegu, wstajesz a tam puchowa pierzyna wink

Dzisiaj w tramwajce tłoczno jak nigdy i coś co mnie po prostu zafascynowało - wyszłam z domu, idę ulicą, a tu taka mega cisza. Normalnie jakby wszystko jeszcze spało (wiecie godzina 7:40, środek tygodnia, blisko do glównej drogi) a tu cisza jakby się świat zatrzymał smile Ale to pewnie dlatego, że wszyscy stali w korku i jechali po śniegu z prędkością 20 km/h.

899

albo wczoraj:wchodzisz do pracy i biało,wychodzisz i czarno:) Ale myślę że zdiś może być tylko bielej...:) Ciekawe czy na weekend się utrzyma. Tak to może być, jak się siedzi w domu i patrzy za okno a tam śnieg. Lena,koniki by pobiegały w takiej łądnej aurze a Ty na grzbiecie:D
Pączki dalej nie dotarły. Praca się trochę wlecze.

900

JustynaG napisał/a:

Pączki dalej nie dotarły. Praca się trochę wlecze.

Wlecze? Toż to dopiero 10 big_smile

901

Justyna żebyś wiedziała - bardzo chętnie zamieniłabym teraz siedzenie przy biurku na jazdę na końskim grzbiecie smile

hehe praca się wlecze bo pączki nie dojechały smile

902

U mnie przyjechały, ale są takie beznadziejne, że odpuściłam. Poczekam na domowe rarytasy tongue

903

U mnie też już są:D ale są pyszne. Jak się tak zastanowiłam,to chyba ostatnio jadłam pączka.. w tłusty czwartek w zeszłym roku. A dobre są:) Tylko takie.. tłuste. To trochę przeraża. Nie,nie żebym kalorie liczyła specjalnie,ale jakoś tak.. Ciekawe,czy domowe będę miała:)

904

O dziwo moja firma też się szarpnęła na pąki dzisiaj, ale nie są dobre. Do tego zamiast tradycyjne to są z budyniem. wtf że tak powiem.

905

pączki z budyniem? Może chcieli Was zaskoczyć oryginalnością?!:)

906

Wiesz Justyna dla mnie pączki z budyniem, advocatem nie są jakoś szczególnie oryginalne bo miałam już możliwość jeść takowe. Biorąc jednak pod uwagę, że mamy tłusty czwartek i nie każdy lubi eksperymenty w pączku to można było się jednak zdecydować na tradycyjne z różą czy dżemem.

907

no cóż, a może to były pączki z nadzieniem niespodzianką i nikt nie wiedział czego się spodziewać:) Już niedługo i do domu,ciekawe ile mi zajmie czasu moja droga pworotna:)

908

Witajcie Dziewczyny,

przyjmiecie do grona kolejną Krakuskę? smile

Niechże ten śnieg przestanie już padać. Zaraz mnie czeka odśnieżanie auta. sad

909

jasne, że przyjmiemy smile witamy ciepło w ten śnieżny dzień

nie zazdroszczę odśnieżania

910

No to lecę odśnieżać. Trzeci raz dzisiaj sad

Posty [ 846 do 910 z 2,813 ]

Strony Poprzednia 1 … 12 13 14 15 16 … 44 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Kraków forum - Krakowianki poznajmy się :)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024